Reklama

Pánská tanga

Fox (Pá, 2. 7. 2004 - 11:07)

U damskych tang' to zacinalo asi stejne.

Fox (Pá, 2. 7. 2004 - 11:07)

No, ono to bude asi stejne jako u zen. Nekterym muzum se tanga libi, jinym ne.Kolik lidi, tolik nazoru.

ema (St, 26. 5. 2004 - 15:05)

souhlasím! Tanga jsou na chlapovi rajcovní. Přímo svádí k poplácání. Koukala bych na něj celý hodiny ! Škoda ýe můj "starouš" je nechce nosit.

Anička (St, 26. 5. 2004 - 11:05)

Ahoj kluci,klidne je noste. Mně se moc líbí, když je pěkná prdelka a do ní se nic nezařezává (slipy) a ani se pod ní nic nenahrnuje (trenky).Můj přítel je nosí a já to oceňuji! Vůbec mi to nepřipadá "teploušské"!

Samy (St, 26. 5. 2004 - 10:05)

Pokud se v nich muži cítí pohodlně a není tam stud, tak proč ne. Ale je fakt, že bych je manželovi koupila jen pro spestření milostných radovánek, jinak jsou docela legrační, tedy na muži.

Honza (Ne, 25. 4. 2004 - 11:04)

Tak to tak ctu a je jasne, ze je neco spatne. Nevim jestli je to predsudky ci jestli to je nase ceska povaha. Ted jsem prijel z evropy, kam se tolik snazime dojit. Pokud prijdete to obchodniho domu napriklad ve Francii naleznete oddeleni se spodnim pradlem o jakem se v teto zemi ani nesnilo. Pak uz je asi na uvaze kazdeho z nas pro koho se takove pradlo sije. Pokud by se neprodavalo, tak by ho asi vyrobci davno prestali delat. Kopil jsem si tanga a ne jedny. Na rozdil od tech co si muzu koupit v CR jsou tam opravdu zajimave kousky. Podivejte se na stranku firmy HOM, ktery jak by clovek sidly v puritanske Anglii http://www.hom-fashion.co.uk/en/index.php. Myslim ze tangy jsou super. Jen to bude chvili trvat nez je akceptuje i ceska verejnost:-))) Mej te se

stevo.jurko (So, 24. 4. 2004 - 07:04)

posli fotku

Marek (Út, 30. 3. 2004 - 10:03)

Nemyslím si,že by musely být holky ohleduplnější.Já tanga nosím jednak proto, že jsou pohodlnější,vůbec nejde o ten provázek v zadku, jednak proto, že se to přítelkyni líbí.Kdyby se jí to nelíbilo,tak bych je nenosil,jsou i jiné příjemné druhy prádla.Ona taky nosí to,co se mi líbí a ne bombarďáky,byť by byly sebepohodlnější...Navíc jsou sexy u holek i u kluků,jak říkaj holky...divím se,že je tu tak málo názorů holek,většinou se tu obhajujou kluci,že je nosej,ale nevidím důvod k obhajobě,je to normální,je to móda,ne?

David (Út, 30. 3. 2004 - 01:03)

Myslim si, ze by zeny v tomto mohli byt ohladuplnejsie. Uplne sa zhodujem s nazorom, ze muzi su co sa tyka obliakania diskriminovani. Nic nemam proti gayom, som hetero. Ved aj muzi sa chcu pacit zenam, chcu byt sexi a nie vsetci maju vysportovane kulturisticke alebo dokonale atleticke telo, su aj ini, ktori svoj hendikep vyuzivaju a obliekaju sa inac a pritom vobec nemusia byt tepli. Myslim si, ze nasa spolocnost je este dost zakonzervovana...

Miroslava (Po, 8. 3. 2004 - 14:03)

Mě osobně se pánská tanga moooooc líbí!Připadá mi to sexy!!!Hlavně když jim jdou vidět z kalhot.Ale musí být OHOLENÍ!!!

krystof (Ne, 22. 2. 2004 - 13:02)

nic proti nim, ale jsem rad, ze se gayum tanga nelibi...

Jan (Čt, 22. 1. 2004 - 23:01)

No konečně jedna tolerantní holka, ktera nás co nosíme tanga hned neřadí mezi úchyly a zvrhlíky. Vždyť chlapi mají v oblasti oblíkání tak žalostně malý výběr a změna je přece život. Díky Petro.

Petra (Čt, 22. 1. 2004 - 10:01)

Proč myslíš? Taky nosím dámské boxerky,tak proč by kluci nemohli nosit tanga???Nevidím důvod

Jarek (St, 21. 1. 2004 - 23:01)

tanga - pro holky

MYŠ (So, 17. 1. 2004 - 00:01)

Jsem gay a pánská tanga mi nelíbí. Kdybych se kouknul na mužský zadek v tangách, připadalo by mi, že se koukám na zadek ženský. Rozhodně boxerky, to je cool.

Kóré (Pá, 16. 1. 2004 - 21:01)

Já si nemůžu pomoct, ale mně se tanga na chlapech fakt nelíbí. Jsou dokonce ještě nechutnější než slipy a to je co říct :)) Líbí se mi chlapi v pěkných a kvalitních boxerkách....

PAVEL (Čt, 8. 1. 2004 - 22:01)

Nosím jemné pánské spodní kalhoty od firmy Evona. Jedná se vpodstatě o pánské punčocháče. Jmenují se Fred a Filip a jsou naprosto super. Filip jsou v tloušťce 20 DEN a Fred 50 DEN - to mi vysvětlovala prodavačka jaký je v tom rozdíl :-)), takže jsem zase o něco vzdělanější. Jsem zvědavý na reakce okolí na jaře, až si vezmu ty tenké, protože to vypadá úplně stejně jak normální dámský punčocháče. No vlastně jsem musel vysvětlovat i u těch silnějších, protože jsou i tak průhledné. Nevím proč to některým lidem tak vadí, když je rovnoprávnost a dělají se např. i pánská tanga. Oba typy se dělají ve 3 barvách (tělová, černá, šedá).Ještě jsem chvilku brouzdal po netu a našel jsem, že i v zahraničí vyrábí několik známích firem pánské punčocháče, třeba Levee vyrábí unisexové WoMan a obal vypadá taky pěkně :-)A recenzi najdete zdehttp://www.moda.cz/art/article.php?id=1786Co si o tom myslíte. Mají i muži právo nosit to v čem se budou cítit pohodlně??

Mirka (Čt, 11. 12. 2003 - 09:12)

Já si teda nemyslím,že kluci s tangama jsou úchylové.Naopak, mám pocit, že by měli více dbát o svůj zevnějšek i o prádlo, třeba i to,jak často si ho mění,můj přítel si mění prádlo každý den,ale vím,že u jiných to pravidlem není.Nejde jen o tanga,ale proč by nemohl chlap nosit průsvitné či průhledné slipy,když to samé kolikrát vyžadují od holek, já taky ráda svůdné pánské prádlo,a jestli jsou to stringy,boxery nebo jiný,to už je věc jiná,ne?

monik3310 (Čt, 28. 3. 2019 - 20:03)

náhodou já mám taky chlapa pěkně oblečeného v ložnici, proč musí jen ženské? ten můj si kupuje tady https://ekskluzywna.cz/panske-eroticke-pradlo a náhodou jsme spokojeni.

Jura (St, 10. 12. 2003 - 09:12)

Přesně tak. Obchody překypují dámským artiklem, a tak nastává žesnká diskriminace mužů. Jak vypadá něco jako "ženská záležitost", kterou přeberou muži, ženy si řeknou "to je úchyl, že to nosí", kdežto muž řekne "to je fajn výstřeleků. Prostě ženy jsou někdy až nepříjemné puritánky.

Reklama

Přidat komentář