Reklama

Polykání spermatu

Petra (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Viky, opravdu to řekl tak, že ,,budeš polykat, nebo rozchod"? Co to bylo za exota?!

Monika (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Díky, Ludvíku!

Viky (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

To jenom odhaduju z jeho požadavků. Takhle tvrdě to staví fakt většinou jenom chlapi, co si mají možnost vybírat. Mě se to v životě stalo jenom jednou.... ačkoliv, ha, ha, dochází mi, anonyme, že můžeš mít pravdu. Teoreticky by Kláda mohl být můj ex..... svět je malý.

Ludvík (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Ahoj ženský, já se Vám ani moc nedivím, žádná lahůdka to není, sám jsem to ochutnal. Fakt jestli to spolkne nebo ne, ke myslím vedlejší. Kouření mám samozřejmě moc rád, ale když už to na mne jde, tak přítelkyni upozorním a ona ho vytáhne z pusinky a jenom ho dál líže. Penis se pak vysemení na moje břicho. Jestli to polkne nebo ne, je mi úplně šumák!

Petra (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

I v pornu je kolikrát vidět jak to ty ženské jen hrajou a jen malo jich polyká..Plivou to pryč a odporně jim to teče po bradě

Návštěvník (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Viky a jak víš, že je Kláda sexy?:))))))Tys mu ho kouřila:-) Jo tos byla ty, jak nepolykala a šla k šípku.

Monika (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Tak já mám jiný problém.Nemůžu si to nechat dát do pusy. Můj partner (máme spolu už 3 děti) to chápe a vždy když už to má být, tak mě jemně chytne a já ho musím z pusy vytáhnout a dodělat ho rukou. Ale trápí mě to (jeho ne), chtěla bych to zkusit, ale mám asi nějý blok...

Kira (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Tady to asi nekdo nepochopil. Ja jsem netvrdila, ze to neni sem tam vzrusujici. Ale to co vy si milí pani predtavujete, ze to tam kazdej strcite a strikate jako pistole, tak takhle to neni. Ja nevim, co je na tom chutneho... Prece by se Vam, panove, nelibilo, kdyby partnerka u toho vrhla...

Connie Zelezna (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

At si kazdy pije co mu chutna. Je to individalni a samozrejme kazdeho vec. Ja jsem pouze podotkla, ze nevim, proc si pano tvorstva mysli, ze se to musi zenskejm libit, nebo dokonce, ze jim tim chlapi delaji nejakou milost... Ja osobne nemam potrebu po mym manzelovi neco pit. Zdravy sex s kapkou fantazie nam uplne staci a k tomu nepotrebujeme se olizovat a vysavat jako upiri. Jeste jednou, kdyz toto nekomu chutna prosim, ale nenutte do toho nikoho... A je to nejlepsi cesta, jak se nakazit. Ale kazdy at si dela, jak se mu zlibi.

Viky (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

NO, jen se z Klády poserte! Napsal to dobře. Vždyť k tomu žádnou nenutí. Může si vybírat. Jistě, že si může vybírat jako všichni hezcí kluci. Nakonec si holku, co polyká, našel. Už víckrát tu kluci psali, že je to asi každá čtvrtá. Ale proč jste na něj nasrané? Já taky nepolykám. Kouřím, ale plivu. Můj partner z toho není nadšený, ale je rád, že mi to aspoň nastříká do pusy. A taky přiznávám, že jsem přišla o úžasného sexy kluka. Něco jako Kláda. Budeš polykat nebo rozchod. A dal mi na to půl roku. Nedokázala jsem to a nedokážu to dodneška, i když jsem mnohem zkušenější. Můj přítel to nedává jako ultimátum, ale taky na něm vidím, že ho to štve. Naštěstí moje předchůdkyně si to od něj nechtěly nechat do pusy ani nastříkat.

Jana T. (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Moje sestra spolkla sperma a do půl hodiny ji ovezli se žlučníkovým záchvatem...Záleží na tom, co muž pije a jí pak podle toho má i sperma chuť, jinak bacha na oči, štípe to jak mrcha.

Elektra (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Hodne holek, ktere semeno nepolykaji tady mluvi predevsim o neprijemne chuti. Ja z osobni zkusenosti musim rict, ze tu chut bych asi jeste snesla, ale dohromady s teplou hustou konsistenci a k tomu ten tlak striku, to je asi to, co mi neni dvakrat prijemne. Proto nechat si naplnit pusu a pak to vyplivnout pro mne neni reseni. Tak proste vystrik musi byt nekam jinam. Manzel mi uveril, kdyz jsem ho nechala to ochutnat, a nas sexualni zivot to nijak neochuzuje.

Eva (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Přesně tak, každá by měla mít svou hrdost a pokud je pro kládu rozhodující, jestli polyká, chtěla bych docela vidět jeho celkový žebříček hodnot:)

Rada pro ty, co (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

text

Petra (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Myslím,že jen hnusná nezajímavá ženská se nechá k polykání přinutit aby alespoň něčím vynikala..Hezká sexy holka když se setká s nátlakem tak se prostě sebere a jde jinam..

Kláda (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Krystale, už jsem tu psal, že bych žádnou holku do toho nenutil. Ale pokud nepolyká, tak s ní být prostě nemůžu. Zažil jsem i partnerku, která to byla ochotná pro mně udělat, ale viděl jsem na ní, jak se jí to nelíbí. Dokonce to udělala i víckrát, ale nic jsem z toho neměl, když jsem na ní viděl, že to dělá s odporem. Nemohl jsem s ní být, i když jsem si jinak rozuměli. Tak jsem jí poděkoval a rozchod jsem obrečel, protože jsem citlivý kluk. A Theory, ty budeš ta kravka, o kterých jsem psal.... soumrak sexu, to si děláš prdel? Já celosvětový sex maximálně podporuju.

Návštěvník (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Přesně, Kládo tak si ho schválně vyhoň, sperma dej do stříkačky, nacpi si až do krku rohlík a stříkni si tam sperma, budeš vidět, jaký je to žužo, vole.

Sviluše (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Máš recht, já mu ho taky ráda kouřím, ale kdyby mě nutil polykat, tak se zebliju jako Alík...nevím, kde bere Kláda a spol. ty nesmyslný názory, že se to někomu líbí. Možná ta jeho slečna jenom umí potlačit dávivý reflex...:)))

Návštěvník (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Kláda- nevím, proč když to nějaké ženě nedělá dobře, nebo to dělá s odporem by to měla být hned kravka.

Andrea (Pá, 25. 7. 2008 - 12:07)

Kdysy se jen šukalo a teď už lidi neví co by tak vymýšlej všelijaké pičoviny třeba polykání toho humusu.Bych hodila kosu mít to v hubě.Kouřit klidně,ale polykat nikdy!

Reklama

Přidat komentář