Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

Jarek (St, 6. 8. 2014 - 22:08)

Moje mladá přítelkyně rozšlápla 2 vagónky z mého nového modelového kolejiště v ceně asi 4000 Kč. Stalo se včera a ještě pořád jsem vzrušený. Už chápu, jak dochází k domácímu násilí. Tentokrát jsem se ovládnul. Příště si zahraju na dominu s pořádným bejčákem.

KM (St, 6. 8. 2014 - 21:08)

Ahoj, jmenuji se Kateřina a...Rozšlápneš například plechovou krabici od kafe, čaje a pod.?

Johny (Út, 5. 8. 2014 - 23:08)

A ještě jsem si to mohl nahrát jak já chtěl

Johny (Út, 5. 8. 2014 - 22:08)

Pche díky Eva2 mám crush fetish zadarmo a setkal jsem se s ní a bez problémů

Katerina (Po, 4. 8. 2014 - 21:08)

Ahoj, jmenuji se Kateřina a...málem bych zapoměla na email. [email protected]

Katerina (Po, 4. 8. 2014 - 21:08)

Ahoj, jmenuji se Kateřina a je mi 30 let.
Jsem dominantnější povahy a ráda drtím pod svými sexy botkami cigarety, rajčata, hračky a někdy i zatoulaného neposlušného broučka :)

Pokud, bys měl zájem, mohu pro tebe natočit téměř cokoliv na přání.
Mám různé botky, silonky apod.

Dlouhodobější odběr vítán (sleva:)
Osobní setkání nepřipadá v úvahu.
Fotografie sebe a nožiček brzy doplním.

Mílo (Po, 4. 8. 2014 - 15:08)

Já jsem zvykla rozšlápnout...Ahoj Maja, mne tiež žena rozšlapáva plastové hračky. Strašne ma to vzrušuje keď má na nohách pančuchy a vysoké podpätky a to autíčko sa rozpadáva na drobné kúsky pod jej nohami. Aj si to natáčame nakameru. Ty nenáš nejaký záznam z tejto práce?

Alda (Pá, 1. 8. 2014 - 22:08)

Mě se zase hrozně líbí v...Tak z toho jsem hotovej taky, když něco takového žena dělá...jen jsem si to přečetl a jsem tvrdej :-)

petr (Čt, 31. 7. 2014 - 12:07)

Mně se také líbí rozšlápnutí hraček.Líbí se mi jako ta slabá hračka praskne pod nohama žen.

Maja (Út, 29. 7. 2014 - 14:07)

Já jsem zvykla rozšlápnout plastové hračky, protože se to líbí mému manželovi.Keď mi to poprvé řekl, že ho to vzrušuje, vzdalo se mi divné, ale pak jsem to oblíbila.Líbi se mi, jak ty hračky prasknou pod mojí váhou a zůstane z nich hromádka plastové drtě.

WOW (So, 26. 7. 2014 - 15:07)

legendarni jana je tu

Jana (So, 26. 7. 2014 - 09:07)

tak sex se dvěma nebo více...Nespletl sis náhodou diskusi a téma? Zabloudil jsi někam jinam.

to ester (So, 26. 7. 2014 - 01:07)

tak sex se dvěma nebo více muži vzrušuje poměrně hodně holek, bývalku třeba vzrušovalo pri sexu představy, jak jí znásilňují a nebo jak někoho pozoruje při znásilňovaní :) ale jen při sexu ji to vzrušovalo, v realitě více chlapu nechtěla, radeji holky :)

.... (Pá, 25. 7. 2014 - 17:07)

miluješ svojí mámu ?...-_-

KMB (Pá, 25. 7. 2014 - 07:07)

Balada o křečkovi:

Na podlaze před koupelnou
krvavá je břečka,
máma v noci jak šla čurat,
rozšlápla tam křečka.

Těch šedesát kilogramů
váhy mojí mámy
křečka zcela rozmačkalo
tak jsme zase sami.

Máma byla zcela nahá
protože je léto,
napadrť jej rozmačkala
její váha netto.

Občas v šeru mámu vidím
pod dekou se dívám,
tajně žasnu nad tím tělem,
když jej nic neskrývá.

Když z postele vstane nahá,
mám dušičku malou,
chlupy v jejím hustém klínu,
značí ženu zralou.

Nahá prdel mnohem větší,
než je dětská moje,
obrovská je, když ji vidím
při chůzi a vstoje.

Stehýnka má proti jejím
jak párátka tenká,
její stehna v dětských očích
strašně silná, velká.

I já v noci občas chodím
když se křeček plíží,
ovšem těch mých třicet kilo
křečku neublíží.

Zato moje milá máma
váží mnohem více,
chudák křeček, který se jí
vplížil pod střevíce.

Její váha křečka zmáčkla,
rázem je z něj sajrajt,
ještě že že ten křeček nestál
veškerý můj majland.

Máma váží šedesát,
křeček stojí dvacku,
musím šetřit na nového,
z tohoto mám placku...

Petr (Čt, 24. 7. 2014 - 13:07)

No kdyby vám raději ta kámoška šlápla na toho stříkajícího ptáka :)

píčooo (St, 23. 7. 2014 - 18:07)

já mam priběh mel sem iphone byla u me moje holka hral sem si s mobilen na zemi holka si na me polozila nohy a pak si polozila nohy na iphobe to uz jsem bil trochu nervozni dala si na nej obe nohy a vstala zacal praskat ja ji dal nohy dolu trochu sem byl nastvanej tak si sedla ke me pak vstala ja furt lezel na zemi a v ruce sem mel iphone pak sem ho polozil na zem abych ho zkontroloval a ona si na něj sedla sedela na nem par minut a pak byl prasklej displej ..moc sex my to neprislo hovada

trapky (St, 23. 7. 2014 - 12:07)

Mam něco podobnýho s křečkem ale tohle je podle reality ne jako ty vaše vystrikany sny..byla u mě kámoška šestnácti letá taková hezká blondýnka černý legíny bílé tričko a tu kšiltovku jak jí má v dnešní době každej hrál sem si na zemi s křečkama ale ještě byly strašně malý a rozutekly se tak sme je hledaly pod gaucem a proste vsude a jako naschval ji jeden vlezl do boty a druhej do druhy boty tak pak nemohly vylezt no .. tak v sedum odchazela obula se a sel sem s ni rikala ze neco cejti v bote ale bylo to v obou tak si rikala ze si to udela domaa snazila se to narovnat nohou tak ze na to slapala aby to neprekazelo pak rekla ze toje nejaky divny tak si to presunula na patu a zmackla to ttam uz to bylo na packu a ted to druhy to uz sem si uvedomil ze by to mohli bejt krecci tak sem rekl at se koukne co tam ma ale ona rekla pockej zmackla to tam na placku chvili drzela dala to pod patu a uz zase placka sundala si venku boty a tam jsme nasly krecky ale jenom placky omlouvala se ale me stoupl koukal sem jen na to co jeji noha dokazala

Ondra S. (Pá, 5. 6. 2020 - 11:06)

Chtěl bych jestě požádat o dotaz: Zda se takové holky objevují spíše na venkově nebo ve městě, já typuji venkov, ale možná to špatně odhaduji.

Já jsem zase jednou tehdy 17 letou kamošku venku poprosil, zda by se mi prošla bosky, když zastavila, nechal jsem ji u nohy a potom pod klenbou lozit chlupatou housenku, příjemně ji šimrala, ale jsem chtěl at ji rozšlápne, tak nechtěla, tak jsem ji pak nadzvedl nohu a trefil hosenku, pak mi vyčítala, že je z ní kaše.
Další kamarádka mi zase po vícerém přemlouvání bosky několikrát venku rozdrtila žížalu, ale vždy bylo těžké ji ukecat i když ji to vůbec nebolí a nohu ji pak utřu kapesníkem.
Naposled před pár dny jsem ukecal kamarádku, aby se mi večer venku v parku vyzula na mokrém chodníku a podstrčil ji postupně několik malých šneků a slimaka pod patu, no podařilo se že je rozkřupla, ale pěkně u toho kvičela i když se ji vlastně nic nedělo, nebolelo ji to, ani to nebylo nějak nepříjemné, spíše šlo o prolmení bariéry konformity děláním něčeho pro ní neobvyklého. Nohu jsem ji před obutím zase otřel kapesníkem. Před asi 14 dny jsem ji takto strčil pod bosou nohu žížalu. Snažil jsem se ji zvednout a na žížalu ji položit, ale to je dost náročné, kamarádka je vysoká 180cm váží kolem 90kg, takže je to dost náročné ji zvedat a nosit. Loni mi takto rozšlápla několik velkých brouků, ale vždy s tím dělá strašné caviky, což je blbý! Má ale zas ráda, že ji krásně dokážu masírovat šlapky, vždy se u toho uvolní a je spokojená.

Vždy když si holku takto venku vyzuju, tak si hlídám aby na nic ostrého nešlápla a nic se jí nestalo, vážím si její přístupnosti a toho že si s ní mohu takto hrát. Ještě jsem ale nenašel holku, která by to chtěla dělat sama spontanně bez přemlouvání, vždy do byl velky boj. Přitom zašlapávání škůdců rostlin třeba na zahrádce bosky je jejich ekologicky nejčistější likvidace bez chemie, bez nebezpečného odpadu a v podstatě nic speciálního nato není třeba, je to rychlé, jednoduché a efektivní, ekologicky 100% čisté a nic to nestojí a zvládne to každá holka.
Zašlapáváním brouků může holka i pomáhat přírodě: Každoročně se na moravské sahaře přemnožuje chroust manďavý a žere les. Čím více těchto škůdců holka rozšlape, tím více pomůže místním stromům a ochrání je před ožíráním od tohoto přemnoženého škůdce. Přece si ten les nenecháme sežrat? Stačí kůrovec a jestě toto...
Pokud by to některá holka chtěla zkusit, napište [email protected], budu si nesmírně vážit každé takové a budu na ni strašně hodnej a milej.

Ondra S. (Pá, 5. 6. 2020 - 02:06)

Jsem překvapený a divím se, jak a kde sháníte takové holky, které klidně zašlápnou bosky křečka, když jim vleze do boty a fakt se s ničím nepařou, žádné fajnovky, ale pořádné holky. Největší ironie je, že vy takové holky ani nehledáte a najdete, já bych takovou rád našel a asi umřu jako panic, nikdo neporadí, na čele to napsáno nemám.

Reklama

Přidat komentář