Reklama

Výprask

Prisny_pan (Po, 4. 2. 2008 - 16:02)

Je nás víc, ale jsme nejak rozptyleni. Osobne to hadám nekde kolem 15% tech, kteri maji s spankem nejake umysly nebo i zkusenosti. Je to trochu sofistikovanejsi, nez jen "dovnitr-ven". A taky tech par primitivnich hulvatu, co si pletou spank s bitim nam kazi povest.

Spankyman (Čt, 17. 1. 2008 - 20:01)

Skoda, ze tahle diskuze nepokaracuje. To nas neni vic?

org00h (St, 23. 4. 2008 - 00:04)

Já proti vám nic nemám. Jen mi to přijde zvláštní a lehce zvrácené:-). Ale kdo není zvláštní...

Prisny_Pan (Út, 23. 10. 2007 - 14:10)

Milá Foibe,
hledej, dokud mas chut a energii. A dokud si muzes vybirat. Doma se to uz nezmeni, takze volba je pro tebe jen dvoji: bud mit na co vzpominat nebo mit ceho litovat.
A prijd si nekdy popovidat na nejaky chat, at vis, co te ceka....
prisny_pan"email.cz

Miki (So, 20. 10. 2007 - 21:10)

Tento příspěvek mi přímo mluví z duše

tondap (St, 17. 10. 2007 - 14:10)

Zůčastněte se nové diskuze na www.pandora.idnes.cz/part/2007/10/11840

Milan (Ne, 16. 9. 2007 - 14:09)

Když holku řežeš? Teda já bych takový spojení asi nikdy nepoužil. Když už slečna má zájem o to, aby dostala na zadek - tak sama dobře ví, jestli tak nebo tak a dokáže si to o to říct. Teprve až jí dokonale poznám (to jsou roky) - tak si mohu sám dovolit připravit celý scénář.

Plyšák-na-pomaz (Pá, 14. 9. 2007 - 21:09)

To je pravda.Ty praskavý zvuky k tomu sexu patří a líbí se mi to.A když holku řežeš,jak to většinou děláš?Má sukni,přes kalhotky,nebo na holou?To by asi bičíkem nešlo,ne?

Milan (Út, 11. 9. 2007 - 23:09)

Vyrábím speciální bičíky na SM - jsou mnohem pružnější než jezdecké, ale hlavně mají na konci dvojitou plácačku, která má větší plochu a není sešitá - takže oba konce pleskají o sebe a vydává to podstatně silnější rány (zvuky) při menším efektu. To je asi nejpodstatnější rozdíl od koňáckých, které si lidi kupují spíš z nevědomosti.

http://www.eroticcity.cz/img/gallery/eshop/H/M/HM7064.jpg

Plyšák-na-pomaz (Út, 11. 9. 2007 - 16:09)

Nestačím se divit;-)My používáme koženej,hodně tenkej řemínek.Ale to s tím zvukem je dobrej postřeh.Zvuková kulisa by při lehkém SM taky měla být (šustění šatů,práskaní bičíku,vzdechy).

Milan (Po, 10. 9. 2007 - 13:09)

Přišel mi jeden dotaz a myslím, že by Vás také mohl zajímat: Jak a s čím začít?
- Nejuniverzálnější nástroj jsou asi důtky. Vyberte se takové, jejichž řemeny jsou nejlehčí a nejširší. Vyznáte-li se v kůži - volte skopovici. V sexshopech jich moc není, ale dají se sehnat. Tyto důtky prostě nebolí. Střední úder lze vést i třeba přes obličej. Nezanechávají žádné stopy, nebolí, ale vydávají velice silný zvuk. Když je natřete rtěnkou - můžete známým sehrát ukratananáské divadlo. Hodně silný rozmach už může znamenat lehké štípnutí. Pokud se to zalíbí - navlhčete je nebo potřete tukem - efekt zesílí, ale pak už pozor na obličej. V dalším kole to už bude chtít sehnat kozinu nebo lehkou hovězinu.

Milan (Čt, 6. 9. 2007 - 14:09)

Doufám, že se náležitě na tu cestu vybavila :-) Akorát bezdrátově ovládaná vaginální vajíčka by mohla taky mohla bezdrátově hejbat s letadlem :-)))))))))

DR (Čt, 6. 9. 2007 - 12:09)

Milane, fakt ti držím palec. Kdyby mně něco chytrého napadlo, ozvu se ti do tvé poradny.
Zatím se loučím, jdu vydělávat na chleba za zhranice a nějaký čas nebudu. Pěkné dny. DR

Milan (Čt, 6. 9. 2007 - 12:09)

Asistovaný sex jsem se učil od Švýcarů, kteří došli tak daleko, že s pomocí silných vakuových pump dosáhnou u paraplegika erekci, pak jí zajistí silným škrtícím kroužke. Asistují při kopulačních pohybech a při příchodu orgasmu partnerky (kdy dochází k nasávání) je kroužek uvolněn a současně dostává pacient elektrošok do okolí prostaty, který vyvolá křeč semenných váčků a sperma je takto uměle vypuzeno. Zjednodušeně řečeno - jsou schopni u ochrnutého člověka zprostředkovat oplození přirozenou cestou.
Já jezdil na přednášky do Kladrub nebo jsem byl i na Pragomedice. Ale tento projekt byl pozastaven pro naprosto nulový zájem zastřešujících organizací. Jednotlivci o to zájem měli, ale bylo jich málo a ústavy to odsoudily k zániku. Přitom jsem psalů do Vozky, Vozíčkáře, Paraplete - i Mladá Fronta o tom psala. Na našich stránkách je to v novinkách pod "Pomáháme". Nejsem spokojen s tím, jak to dopadlo. Ještě chci vyrazit na druhé kolo do Jánských Lázní mezi handicapované studenty a pak mám v rukávu jedno eso - ale to kvůli konkurenci nemůžu zveřejnit.
každopádně dělat marketing pro takovou firmu není jen spousta legrace a porna - jak si každý myslí.

DR (Čt, 6. 9. 2007 - 11:09)

Milane, to je úžasné téma a taky velice užitečné. Sex u lidí s handicapem byl dlouho tabu. Ale oni samozřejně tuto potřebu mají a často mnohem silnější než lidé zdraví a s odpuštěním "normální". Vím, že ve světě, konkrétně Německo, Francie, severské země, se teď zavádí pro tyhle lidi nová služba - asistovaný sex. Prostě lidé, kteří mají příslušné vzdělání a hlavně takt, radí verbálně i prakticky těmto lidem, jak dosáhnout uspokojení. Pokládám to za suprovou věc. A myslím, že ty bys byl určitě taky ten pravý asistent :-))

Milan (St, 5. 9. 2007 - 22:09)

Já se dostal ke skutečnému studiu jen u osob s handicapem a mentálně postižených. Cca před rokem jsem spustil program na pomoc těmto lidem a musel jsem se toho dost naučit. Takže jsem si sehnal skripta a příručky a učil se. JInak žádné vyšší vzdělání v tomhle oboru nemám. Jen praxe a hlavně povídání s lidma a studování jejich potřeb.

DR (St, 5. 9. 2007 - 17:09)

To Lukáš, ale ne, já se tu připletla až dnes, protože se mi líbily příspěvky Milana.
Tak jsme sem zavlekli trochu teorie. Jinak se tu, jak jsem očičkem nahlédla, opravdu baví o plácání na prdelky. No, proč ne.

Petr (St, 5. 9. 2007 - 17:09)

presne tak vazeni zeleny a kosaty je strom zivota a praxe ... jedna slecna lepereceno mlada pani se ozvala a s touhou prozit sve predstavy s BDSM tematikou jak se ten strom rozvetvi a rozkosati se teprve ukaze ... zatim budeme spolu zalivat, rezat, roubovat a hnojit ... no tu posledni metaforu jsem si mozna mohl odpustit :))

Lukáš (St, 5. 9. 2007 - 17:09)

Pardon, že se Vám do toho pletu, nechce se mi číst diskuzi od začátku. To se, DR, ptáš proč se vyskytují úchylní jedinci ? A proč děti trhají mouchám nožičky ? O tom tu vedeš diskuzi ?

DR (St, 5. 9. 2007 - 16:09)

No, po pravdě v odborné literatuře se spojení "úchylný člověk" téměř nevyskytuje. Používá se deviant, míra deviace, v lepším případě variantní sexuální chování (ona čeština není pro odborníky dost vznešená, víš? Zn.: když je to srozumitelné, není to dost odborné, bohužel stále platí :-(( ).
To rozlišování v parxi to krásně demonstruje : náš úchylák je OK, pryč s deviantem. Fakt se bavím :-)). Není na praxi, zelený strom života!!!

Reklama

Přidat komentář