Reklama

Lízání prdelky

jeff (Út, 20. 2. 2007 - 16:02)

kokoti zvadli

Sexus (Út, 20. 2. 2007 - 00:02)

Pavle pro urcity lidi to uchylny je a na druhou stranu plno jinejch lidi provadi mnohem "horsi" a "perverznejsi" veci, o jakejch se nam tady na doktorce ani nezda.
Manzelka kdyz se v lese vycura tak to delame podobne, hezky si sedne na bobecek a roztahne stehna a ja se na ni divam a jeste ji hned potom olizu kundicku. Nekdy kdyz se milujeme na konicka a manzelka je opravdu silne uspokojena tak to pusti a zacne curat a po mne proudi ten teply praminek a ja vim ze se ji to zvlast libilo. Mame preventivne na matraci pod povlecenim nepromokavy povlak, takze muzeme neco podobnyho udelat kdy se nam zachce a prani nam nevadi.
Taky ji lakuju nehty a cucam ji prsty a palce u nohou, ji se to libi a pak uz jen pokracuju smerem nahoru :)
Zrovna tak lizani prdelky, presne jak pises taky nageluju a pak uz ji jen delam jazykem rozkos jak nejhloubejs muzu a manzelku tak bez problemu privedu k orgasmu.
Chapu lidi, ktery na tohle nejsou ze je to nevzrusuje a nedelaj to ale odsuzovat tyhle praktiky na zaklade hygieny je blbost. Jsme oba cistotni a "vykartacovany" a kvalitni gel stejne utvori vsude takovej povlak ze je to prakticky jako mit kondom.
Hezky si uzivejte, jste par podle myho vkusu!

Pavel L. (Út, 20. 2. 2007 - 00:02)

V sexu je normální všechno to, co se líbí oběma partnerům a nepoškodí si přitom zdraví. Lízání prdelky je super a moc vzrušující. Hlavně když má žena pořádnej velkej zadek a je vykoupaná. Já to dělám svojí ženě už 10 let a líbí se nám to oběma. Před análem jí pořádně nageluju prdelku a pak ji začnu lízat a přitom olizuju ten sladkej gel (dá se koupit jahodovej, i meruňkovej!) Mě ten její velkej zadek vzrušuje tak, že jsem se přitom jednou udělal na koberec. A to děláme i jiný věci. Vysprchujeme vanu teplou vodou, aby nestudila. Já si do ní sednu, Blanka si nade mě stoupne a já se od ní nechám počurat tak, že jsem celej mokrej. Samozřejmě se potom vykoupu. Stejně tak jí rád olizuju třeba palec u nohy. Nebo jí lakuju nehty, nebo ji v koupelně i maluju (musí mi ale říct jak na to). Nebo si před milováním vlezem do vany a krásně se spolu vykoupeme. Nebo když jsme spolu v lese a jí se chce na malou, tak ji někdy vezmu na ruce a nechám ji vyčurat jako malou holčičku. A moc se mi to líbí (i když musím v rukou držet těch 80kg). Lidi fakt dělají doma leccos, jenom se to styděj říct. Je na tom snad něco úchylnýho?

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 23:02)

ho-va-da

Vendy (Po, 19. 2. 2007 - 16:02)

marcelo klidně se ozvy a já rád ti tvé přání splním :-)

Dejv (Čt, 15. 2. 2007 - 22:02)

..ty jsi ale dost blbej pičus!

licker (Čt, 15. 2. 2007 - 22:02)

vždyť je to tak jednoduchý. v pohádce byla závist jako nesmrtelná teta poražena, ale my nežijeme v pohádce a tak teta vítězí a závidí nám, co už něco podobného zkusili a ví, jak je to báječný, ať už dávat nebo brát...a taky všem přeju krásnou polízanici. ps: s tou nesmrtelnou tetou jako pohádkou si nejsem až tak jistý...

feel_the_minute (Čt, 15. 2. 2007 - 22:02)

Ahojky! Nechápu proč do této diskuze přispívají lidé s vulgárními a útočnými názory. Z jejího názvu bylo dost jasné o co půjde:-)
V dnešní době existuje velké množství "úchylek" a přesto že mě také některé z nich nevzrušují, tak bych nikdy neodsuzovala lidi, kteří je provozují, jako že jsou čuňata, debilové apod..Pokud tím nikoho neomezují a nikomu neubližují, pak je všechno v pořádku.
Asi to ale byli lidi nějak silně křesťansky vychovávaný, pokusim se je pochopit..
Jinak k tomu lízání - já sama jsem to ještě nezkusila, ale zní to dooost dobře a myslím si, že po důkladné koupeli nehrozí žádný "problém"
Tak pěkné lízání:-)))
Katka

adela (Čt, 15. 2. 2007 - 20:02)

mne ked manzel zajde jazykom na anal tak tom ma rajcuje,on to vie a robi to casto.

Návštěvník (St, 14. 2. 2007 - 17:02)

ho-va-da

libor (St, 14. 2. 2007 - 17:02)

neviš co je dobre

Adriena (St, 14. 2. 2007 - 16:02)

to je fakt nechutný, můžete zrovna lízat prkýnka na veřejných záchodcích

Návštěvník (Út, 13. 2. 2007 - 20:02)

ho-va-da

HejVy (Út, 13. 2. 2007 - 16:02)

Nevím, jestli mě prdelní dírka mé ženy sama o sobě sexuálně přitahuje, ale v každém případě je absolutně super jak se ona stydí při tom, když ji tam lížu. Jsem z toho per-plex a miluju to. Průser je, že mi to právě proto nedovoluje a když už to fakt chce - dělá že spí. I tak je to absolutní paráda. Je to o psychickém vzrušení ze zapovězeného. Takže mým přáním je - mít každý den jazyk na dírce té svojí prdelinky. Kdyby po tom toužila, asi bych si každý druhý den odpustil ... nebo to rád udělal jenom pro ní. Takhle ale denně slintám jak Pavlovův pes...

Pavel222 (Po, 12. 2. 2007 - 17:02)

Tak tak,velmi správně! Jen ten, kdo je sám prase nemyté, se štítí druhých. Podle sebe,soudím tebe.

Návštěvník (Čt, 8. 2. 2007 - 11:02)

A z pusy, co za život vyšlo zvratků, z nosu nudlí, z uší mazu, z těla zapařeného potu... Je to pouze o hygieně a ničem jiném, prdelka se pro sexík aspoň dá umýt, zato třeba mikroby ze slin nevyženete :-(

Nyknejm (St, 7. 2. 2007 - 18:02)

Lízání (nejen) prdelky praktikuji velice rád. Samozřejmě netřeba zdůrazňovat náležitou hygienu. Líbí se to nejen mě ale i každá ženě, s ketrou jsem toto praktikoval. Na druhou stranu i mě je příjemné, když mi žena při souloži masíruje řitní otvor, případně mi do něj strká své prstíky. Občas, ač rozhodně nejsem homosexuál, použiji i partnerky vibrátor. Je to slastný pocit, být v její prcince a zároveň mít vibrátor v sobě.

Martina (St, 7. 2. 2007 - 16:02)

Anonyme, ty jsi fakt blbeček. To je stejné, jako bych napsala, představte si, co z té kundičky vyšlo chcanek. Když někoho mám ráda, tak mám ráda i jeho tělo a nezkoumám, co mu odkud vyšlo.

Návštěvník (St, 7. 2. 2007 - 11:02)

Představte si těch hoven,co z té prdele vyšlo,mňam,to je lahůdka.Co kdyby jste jedlo rovnou sračky,co Vy na to čuňata?

doktor bolí to (Út, 6. 2. 2007 - 23:02)

asi sis nevšiml hlavičky, viď ty trdlo :-)

Reklama

Přidat komentář