Reklama

Kandaulismus

Harry (St, 9. 4. 2014 - 04:04)

Byl jsem s manželkou u kamaráda na návštěvě v jeho garsonce. Seděli na gauči a bavili se spolu. Kamarád okukoval mou ženu a dost jasně a zálibně jí koukal do výstřihu. Občas jí pohladil po vlasech nebo po rameni a moje žena se ho dotkla… Bylo to častější a častější. Seděl jsem v křesle, pozoroval je, viděl jsem, jak kamarád hladí mou manželku po stehně, a tak když se pohodlně „rozvalil“, tak jsem vstal a „přitlačil“ jsem ji nad mého kamaráda. Stál jsem za ní a položil jí ruce na jeho rozkrok. Byla překvapená, ale nebránila se, tak jsem jí řekl, aby mu ho vytáhla! Rozepnul jsem mému kamarádovi kalhoty a ruku mé manželky položil na jeho ptáka. Chvíli se zarazila, ale pak mu ho objala prsty a začala mu ho honit. Přitlačil jsem jí hlavu a oje manželka začala mému kamarádovi kouřit. Zatím jsem jí postupně vysvlékl do naha a pak jsem vysvlékla svého kamaráda. Moje manželka kouřila mému kamarádovi jeho ztopořeného ptáka, a protože jsem jí hodně povzbuzoval, tak byla snaživější a krásně mého kamaráda kouřila. Zezadu jsem mou manželku „nastartoval“ jazykem a prsty a pak jsem si sedl na gauč, opřel si manželku mezi své nohy o břicho, zvedl jí kolena a roztáhl jí nohy. Moje manželka byla otevřená pro mého kamaráda, ten si lehl mezi její roztažená stehna a zasunul. Manželku jsem pevně držel roztaženou a můj kamarád jí šukal. Pořádně jsem jí přitiskl stehna k břichu a pevně jí držel, že se nemohla ani pohnout. Moje manželka si užívala kopí mého kamaráda, a ač to jinak nedělá, tak po chvíli začala hlasitě vzdychat. Hleděl jsem na svého kamaráda, jak čím dál vášnivěji šuká mou manželku a jeho masitý ocas zajíždí do mé mokré „Broskvičky“. Stále jsem manželku povzbuzovala a chválil jí, jak krásně drží mému kamarádovi. Ten si mou manželku taky velmi pochvaloval a neustále mi opakoval, jak je báječná a krásně mokrá. Poprosil jsem kamaráda, aby se do mé manželky udělal a on se do ní hluboce zabořil a celý se v mé ženě vyprázdnil. Manželka se celou dobu koukala na mě a já ji pevně držel za nohy. Kamarád si možnosti souložit mou manželku chtěl co nejvíce užít… Povídali jsme si a moje manželka si hrála opět s jeho ocasem. Když se mu znova ztopořil, tak jsem jí posadil do křesla a znova roztáhl. Nejdřív jí vylizoval a pak jí znovu píchal. Celou dobu jsem seděl v druhém křesle a sledoval je jak souloží. Nádhera…

... (Po, 7. 4. 2014 - 16:04)

Ale většinou si chce to...Milá žhavá sekretářko, ty mě pořád navádíš k myšlence, že tu moji ženskou někdo občas přehne. Já bych jí to i přál, ale obávám se, že nemáš pravdu.

PS: Tuhle větu číst někdo normální, tak mě pošle za Chocholouškem.

Hot secretary (Pá, 4. 4. 2014 - 14:04)

... nenapsal jsem závěr....Ale většinou si chce to "uvědomit" zcela sama bez publika nebo nějakého raportu manželovi.Mysli si co chceš,ale většina žen prostě má a většinou ty do kterých by si to nikdy neřekl...

George (Pá, 4. 4. 2014 - 10:04)

Jirko, díky, definoval jsi...Tak si dojdi k sexuologovi, normální to není. Měl by ses léčit.

Miluška (Pá, 4. 4. 2014 - 07:04)

Jsem 15 let vdaná, mám milence, o kterém manžel ví. Je to skvělé, manželovi můži zcela otevřeně říci, že jdu k němu a že mně ošuká.
Manžel chtěl, aby se nato mohl dívat, ale to jsem odmítla.Nicméně nic proti tomu, že mám milence, nemá dokonce se někdy zeptá, jaké to bylo. On mě šuká jen zcela výjimečně, no starší pán.

gin (Pá, 4. 4. 2014 - 00:04)

Nevím, co je to ten kandualismus? Je to toto? Když jsem byl mladej, tak měl v Magdeburku jeden německej zazobanej dědek (prý to byl soudce) mladou pohlednou manželku, kterou rád nabízel nám mladým klukům. Párkrát jsem s ní spal. Pak mi však zatrnulo, když jsem se od kámošů dověděl, že on to šukání jeho manželky s mladýma klukama sleduje speciální špehýrkou ve stěně a přitom se uspokujuje. To je ten kandualismus?

... (Pá, 4. 4. 2014 - 00:04)

Myslím, že uvažuješ jako...... nenapsal jsem závěr. Pak se hodí kandaulismus, nebo jen povolená nevěra, protože ženská si taky chce dokázat, že není jen fošna a tak se v posteli jiného ráda vytáhne a třeba při tom i probere. Jak si uvědomí, že to je fajn, tak nemám proč by mi to vadilo.

... (Pá, 4. 4. 2014 - 00:04)

Ženy většinou milence...Myslím, že uvažuješ jako ženská, která je na sex. To je moc dobře a závidím těm co si to s tebou užívají. Ale jsou taky ženy, co si sex sem tam dají rády, ale zase tak moc jim to neříká. Tvrdím, že jich je většina. Ty nemají milence. Je jich hodně, takže věta "ženy většinou mají milence" není pravda. Jsou ale naštěstí ženy, které to za ně dotáhnou. My jsme ale zblbnuti kecama typu "nejsou frigidní ženy, ale pouze neschopní muži" a chceme zvítězit (=změnit to). Proto občas vykecáme, že jinde to jde a ptáme se proč tedy to nejde i doma. Jsme takoví jednodušší. :)

Hot secretary (Čt, 3. 4. 2014 - 17:04)

i svěřené zážitky - tedy...Protože každá moudrá žena ví,i když vztah prochází krizí či ne a chce ho udržet v kondici,ve zdraví,že mu svěřené zážitky rozhodně neprospějí.Kandaulismus ženy vůbec neoslovuje...

no tak (Čt, 3. 4. 2014 - 13:04)

i svěřené zážitky - tedy ne přímá účast ať už pasivní či aktivní - mají pro kandaulisty své kouzlo, a kolikrát i větší

Hot secretary (Čt, 3. 4. 2014 - 12:04)

jsem velmi tolerantní....Ženy většinou milence mají.Vůbec nečekají na nějaké projevy tvé velkorysosti a tolerance.Žena často dobře umí odhadnout,co by jsi snesl a co ne.Spíše buď rád,že je k tobě ohleduplná,empatická a diskrétní,co se ohledně svých bokovek.Spousta žen si chce své milence vychutnat bez publika...

jasně Báro (Čt, 3. 4. 2014 - 00:04)

Takže kandaulista...jsem velmi tolerantní. Myslím, že bych to ustál. Každý je většinou nejdříve nejdříve teoretik a pak teprve praktik. Ale zároveň vím, že ona do toho nepůjde (v jedné sex. krizi jsem ji nabízel, ať si klidně sežene milence, jen když ji opět nastartuje).

Bára (St, 2. 4. 2014 - 10:04)

bez toho by to nešlo. A co...Takže kandaulista teoretik.Asi by Tě neuspokojilo sledovat jiného muže jak se udělá do Tvé manželky a ona sténá rozkoší s penisem jiného muže v těle.Teoretizovat s obrázky a masturbovat nebo sledovat opravdový koitus své ženy s jiným je opravdu rozdíl.Jen pro praktikujícího kandaulistu přináší uspokojení.Snílka taková scéna může naopak pěkně rozhodit,to mi můžeš věřit.

Jasně Báro (Čt, 27. 3. 2014 - 08:03)

Pánové,při vší úctě,vy...bez toho by to nešlo. A co ty? Potřebuješ obrázky nebo stačí taková diskuze? Se mnou občas dělá divy i bez obrázku :). Vážně.

Bára (St, 26. 3. 2014 - 15:03)

Tak to jsme na tom v...Pánové,při vší úctě,vy nejste kandaulisté ale pseudokandaulisté.Doufám,že u toho prohlížení obrázků alespoň masturbujete.

adamk (Út, 25. 3. 2014 - 23:03)

Tak to jsme na tom v...Máš zájem ?

fremuz (Út, 25. 3. 2014 - 12:03)

Rád ukazuji manželku na...Tak to jsme na tom v podstatě stejně!

adamk (Út, 25. 3. 2014 - 01:03)

Rád ukazuji manželku na fotkách a videu, akty i porno. Musí se ale jednat o stejně zaměřeného kandaulistu s vlastní nabídkou a jen při osobním setkání.

Hot secretary (Po, 17. 3. 2014 - 22:03)

Hot secretary - muzi poznaji...Největší potíž je v tom,že muži nepoznají jestli se partnerce taková nebo maková praktika líbí či nelíbí a tak dostanou to co chtějí vidět.Ženě hodně vypomáhá rozdílná,jednodušší sexualita muže.Obratná manipulace s vaší výbušnou sexualitou fixovanou v převážné míře na orgasmus,ejakulaci a především vizuální konzumaci podnětů,která spolehlivě přebíjí vnímání ostatních podnětů,které by mohli vzbudit pochyby....Ona spousta mužů je udržována v dojmu pozice bejčka,který třeba ani z daleka neopětuje,to co do něj partnerka v sexu investuje v mnoha případech její intenzita uspokojení je velmi slabá či nulová.Když jinak rodina,zázemí,zajištění dobře funguje,tak si jen diskrétně nechává vylaďovat třeba pravě tu intenzitu,která překvapivě jinde nabývá jiných rozměrů a pravidelnější údržba ji pomůže udržet standart "provozního" sexu doma i setrvání ve vztahu s partnerem na pro ni přijatelné úrovni.Stává se,že i zlehounka,opatrně a nenápadně zakomponuje doma inovace či popud k jejich realizaci na základě dobrého servisu.Tak až doma dostaneš potěšení pusou a bude se u toho drahá polovička tvářit jak kdyby si vychutnávala ten nejlepší nanuk na světě nemusí to nutně znamenat,že se jí to líbí,ale splní to svůj účel.Jsi potom ve vztahu spokojenější,lépe se soustředíš na práci,v klidu,pohodě si pro ni ve vztahu snesitelnější a hlavně nemáš důvod pátrat a trápit se jejími myšlenkovými pochody,že eskimo nebývalo jejím šálkem čaje a s myšlenkou o prdeli se hodně snaží,až jí mimoděk roztaje v ruce při vzpomínce na nogger ze servisu...

To (Ne, 16. 3. 2014 - 00:03)

je asi zbytečný vysvětlovat, oni to stejně nepochopí, v tý jejich hypernormalitě.

Reklama

Přidat komentář