Reklama

Kandaulismus

Severin (Ne, 7. 3. 2010 - 00:03)

Taky by se mi líbilo vidět manželku. Tráví tenhle víkend s milencem na horách. Teď nejspíš spí, přitulení k sobě, unavení lyžováním a sexem.

Patricie (Ne, 7. 3. 2010 - 00:03)

Ja sem BI holka a proste by mi lakalo videt se vzajeme s kamoskou jak nam to chlapi delaji.

Nick (So, 6. 3. 2010 - 12:03)

"me osobne by lakalo to delat pred kamaradkou a i ji pritom videt"

Patricie, ty seš chlap nebo bi/lesbo ženská? :-)

Je pět hodin a přítelkyně...To zní moc zajimavě

Martin (So, 6. 3. 2010 - 12:03)

Tak myslím, že asi nic. Přišla chvíli po té, co jsem dopsal a teď ještě spí. Ale jistě to nevím. :-) Kurňa, ale byl jsem dobře vzrušený.

Patricie (So, 6. 3. 2010 - 11:03)

Tak co Martine,jak to dopadlo?..jinak me osobne by lakalo to delat pred kamaradkou a i ji pritom videt..Ale to se nesplni..

Nick (So, 6. 3. 2010 - 09:03)

Mě taky :-)

ty vado (So, 6. 3. 2010 - 08:03)

napiš o tom,až přijde,člověče,taky by mě to asi pořádně rozparádilo.

Martin (So, 6. 3. 2010 - 05:03)

Je pět hodin a přítelkyně ještě není doma. Doufám, že ji teď projíždí nějaký princ a celý se do ní udělá... Jsem vzrušením bez sebe.

Nick (Pá, 5. 3. 2010 - 23:03)

Tak u mě se až nečekaně zadařilo, a mohl jsem si vychutnat pohled na to, jak to mé ženě dělá jinej chlap. A rozhodně nejsem bukvice, nakonec jsem se taky přidal.

Martin (Pá, 5. 3. 2010 - 22:03)

Dneska jde přítelkyně na dámskou jízdu s kámoškama. Říkala mi, že asi přijde až ráno, ať ji nečekám. Tak trochu doufám, že skončí s někým v posteli, že jí nějaký její známý pořádně protáhne dírku...

Míra (St, 3. 3. 2010 - 14:03)

Tak já to asi nechápu.Je tu jasně dané téma o kterém bych se rád něco dozvěděl,ale zatím tu čtu jen urážky a napadání.Asi nejsem uplný kandaulista,ale přesto jsem zažil,když se přede mnou má žena milovala s jiným mužem a bylo to hezké pro oba.Rozhodně nejsem homosexual a taky si myslím,že trocha té tolerance vam tzv.normálním chybí.Krásný den všem.

(St, 3. 3. 2010 - 08:03)

bacha Radka je jeden s kandaulů tady asi .....snaží se vyvolat dojem že nejsou homo ...aby mohli dál honit brka při psaní .....máte smůlu, výzkum je jasnej, jste homíci jak vyšití .....

Klidně si to přiznejte kluci......nám homosexuálové vůbec nevadí .

Severin (Út, 2. 3. 2010 - 22:03)

Máte někdo delší zkušenost se situací, kdy má manželka sex pouze s milencem a manžel nesmí?

Radka (So, 20. 2. 2010 - 17:02)

No tak teď jste mi milá Radko...Děkuji Oto, vážím si vašich slov, i můj příspěvek byl první v této diskuzi. To že jsem tuto diskuzi zde našla byla náhoda, jelikož jsem si vyhledávala na netu vše co se týče tohoto slova a po přečtení pár příspěvků mi to nedalo nereagovat. Ráda vás poznám, ale opravdu jen na kávu, myslím, že tato tématika je velmi citlivá a není možné i z hlediska zdravotních rizik provozovat určité věci s kýmkoliv. Ale probrat to a získat nové zkušenosti či pohled na věc, to moc ráda:-) Zřídila jsem si samostatnou mailovou schránu jen pro toto téma, je na vás zda se ozvete: radka.kaud zavináč seznam tečka cz. A prudiči prosím nepište, nebudu reagovat a mě určitě život neotrávíte, vyloudíte jen můj úsměv a utvrdíte mě v tom, že mi vás bude o to víc líto....stejně tak i muži hledající náhodný sex...děkuji:-)

Radka (So, 20. 2. 2010 - 17:02)

Tak to bylo dost dobře...Daro...děkuji a přeji krásné dny..-)

Radka (So, 20. 2. 2010 - 16:02)

Yosska, Jana, Ilona atd.....jsi vůbec žena? Proč je v tobě tolik zloby a nenávisti...?? Chybí ti láska, něha, cit, pomazlení? Pokud máš něco proti homosexuálům, proč jsi tady, v této diskuzi? A víš vůbec, jací jsou homosexuálové úžasní? Jaké to jsou silné osobnosti? I v dnešní době kolikrát není jednoduché jít s kůží na trh a mě osobně při formování mé zničené duše a zjizveného srdce pomohli právě hodně přátelé homosexuálové....víš jak moc je pro ženu těžké, když si prožije peklo, naučit se mluvit s lidmi, komunikovat a naučit se nebát se znova mužů? Jedině homosexuál na mě nepohlížel jako na trosku, když jsem byla na dně...a dnes je možná i úsměvné, že šel se mnou nakupovat nové šaty na schůzku s důležitým klientem, protože bych to sama nezvládla a rádoby kamarádky v té době byly akorát k ničemu. A objetí od homosexuála, to cítíš, že tě opravdu má rád, není to jen póza, povrchní...poslouchá s tebou písničky, může ti ohlit i nohy namasírovat unavená chodidla a ty se nemusíš bát, že tě chce dostat o postele...a víš ty vůbec, kolik mužů dnes, hrdě se stavící za heterosexualitu jsou bisexuálové? Po čem vše muži a ženy touží a nepřiznají to? Ukrývají to hluboko v sobě a ani si neuvědomují, že to vše je strašně moc stravuje...znáš pojem z minula: zakyslá stará panna? ani to nemusí být panna....protivná a zlá....je to jen závist a nekonečná potřeba čehosi, co ani nedokáží pojmenovat...píšu to jen jako zamyšlení...i tím jsem si prošla a nejtěžší je si to přiznat a pak udělat krok ke změně...a na závěr? co říci...moc toužím vidět spolu dva muže....a třeba se účastnit....opět sny....je tak neskutečně moc možností....tak si neničme to krásné kolem nás a i to co je v nás.....a posílám pohlazení všem ,kterým se nedostává, jak mužům, tak i ženám....a pokud díky pohlazení vytrysknou slzičky a uvolní se ve vás cosi...tak to je to pravé...číslo jedna...první krok na novou cestu:-)

Lou (So, 20. 2. 2010 - 14:02)

Jsem skrytý gay, tak to...Tak to jsme dva. Taky jsem zřejmě promarnil 20 let života milováním s holkama a ještě se mi to vždycky líbilo.

Brňák (Pá, 19. 2. 2010 - 22:02)

Jsem skrytý gay, tak to prosím nikdo nikomu neříkejte :( Děkuji za analýzu.

Eva (Pá, 19. 2. 2010 - 19:02)

Nemůžu být skrytý gay, když...ne jsi skrytej a ted to ironizuješ.....mastíš péro když jí píchá jinej .....to heterák nikdy neudělá....jsi jasnej....

[Posted by 89.176.9.99 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/diskuse.doktorka.cz/den/ ]

Reklama

Přidat komentář