Reklama

Kandaulismus

Horacio (Po, 15. 2. 2010 - 12:02)

Kandaulismus je skrytá...Máš pravdu kandaul se ztotožnuje s tou ženou a chce, aby mu to ten muž dělal....a rád si o tom pak povídá a stojí mu při tom péro.....nemá odvahu do toho muže jít sám...tak pošle svou druhou půlku...svou ženu ...jedna duše a jedno tělo.....

[Posted by 89.176.9.99 via http://algart.net/ww This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/diskuse.doktorka.cz/den/ ]

jo (Po, 15. 2. 2010 - 12:02)

Kandaulismus je skrytá homosexualita.

[Posted by 89.176.9.99 via http://algart.net/ww This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/lycos.com ]

(Po, 15. 2. 2010 - 12:02)

For já:
Když tomu nerozumíš...Já tomu rozumím......to je podle výzkůmů kandaulismu..,,.nějakej učenej vyzkoumal že když je ta žena tvoje ,jak píšeš ,začneš se s ní identifikovat -ona je ty -a začneš používat její tělo na to , že ti to vlastně dělá jinej muž.......proto tě to tak vzrušuje....jsi to ty vlastně ty, komu on to dělá .......v podvědomí.....jsi homosexuál Petře, podle výzkumů.

A opravdu se divím že tu řešíš takový kraviny okolo manželky, když má malé ditě, to by ses měl venovat rodině a ne řešit píčoviny a milenky...já bych tě hnala ty homosexuále nadrženej.....:)))

[Posted by 89.176.9.99 via http://algart.net/ww This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/lycos.com ]

Petr (Po, 15. 2. 2010 - 11:02)

For já:
Když tomu nerozumíš a sám tomu nehovíš, tak to tady ani nečti. Nebo to tady čteš, protože se do nás identifikuješ a jsi vlastně homosexuál?

Petr (Po, 15. 2. 2010 - 11:02)

for Ema:
S manželkou to byla několikaletá snaha, to domlouvání opravdu nebylo jen při sexu. Zcela "za střízliva" se ptala, kdy to teda bude, studovala kalendář, kdy bude mít menses, aby šlo vybrat termín. Pak ale vždy došlo zase k nějakému zpochybnění typu "nejdříve musím zhubnout, abych se mu líbila, abych se sama sobě líbila na videu". Prostě jsem to vzdal, protože se to táhlo moc dlouho a měl jsem pocit, že se zesměšňuju - ono říct poprvé něco ve stylu "nechám tě milovat s někým jiným, chci, aby jsi si to užila, bude to vzrušovat i mě, pak se přidám, aby jsi mohla mít dva muže najednou ..." - to je pro chlapa sakra složitá záležitost a vyžaduje to oboustrannou důvěru. Navíc to bylo postaveno i na tom, že to chce ona. A já najednou začínal mít pocit, že jí do toho nutím - to nejde. Sex jemně opadl, protože zmizelo to vzrušující povídání při sexu. Když začne ona, tak mě to spíš nebaví, protože mám pocit, že jí to nevzrušuje opravdu - že to hraje a to není ono.
Milenka vznikla spontánně. Nejdříve jsem jí chtěl mít jen pro sebe a kandaulismus mě nenapadal. Postupně se ale "stala mojí" a já začal mít chuť vidět i jí s jiným mužem. Po několika týdnech narážek nám to vyšlo a jsme spokojení.
Čistě přes sex by to bylo na rozvod a vzít si milenku. Ale já mám rodinu s dětmi, kterou nechci bourat, milenka se nechce vázat, takže nám to oběma vyhovuje.

(Po, 15. 2. 2010 - 08:02)

"Jde o to,že pravý...Protože ty se s ní podvědomě identifikuješ Nicku...tím jak s ní souloží jiný muž, představuješ si že to dělá tobě.....a ji používáš jako zástupce sebe,její tělo..... je to skrytá homosexualita....

[Posted by 89.176.9.99 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/diskuse.doktorka.cz/kandaulismus/archiv/3490/ ]

Martin (Po, 15. 2. 2010 - 08:02)

No asi chce mít svého miláčka pořád u sebe. Nebo si myslela, že by ses po chvíli přidal...

Nick (Ne, 14. 2. 2010 - 18:02)

Tohle by zase nevydejchala moje ženská, a když jsem jí to jednou navrhnul, koukala na mě jako na exota. S jiným chlapem jo, ale já musím bejt u toho. Zajímavý.

Martin (Ne, 14. 2. 2010 - 14:02)

Já bych třeba nechtěl vidět přítelkyni jak si užívá, mě by se líbilo, kdyby měla milence a pak mi o tom jak ji uspokojoval vyprávěla. Toto jsem si užíval s bejvalkou...

Nick (Ne, 14. 2. 2010 - 08:02)

"Jde o to,že pravý kandaulista pokud je ženatý,nehledá milenku,ale jemně se pokuší aby jeho žena byla sdílná."

Ono to celé může mít plno podob, Emo. Já např. jsem kandaulista v takové té lehčí formě, tzn. nevadí mi pohled na manželku, jak souloží s jiným, ale jeho sperma z ní pak zrovna vylizovat nemusím :-), zatímco pohled na svou milenku s jiným chlapem by mi dost vadil. S ní si chci užívat intimity jen ve dvou.

Ema (Ne, 14. 2. 2010 - 07:02)

Jsem kandaulista. Před...Myslím,že si od začátku vše vzal špatně.Mluvit o tom při souloži může ženu vzrušovat a nemusí to hned dělat.Ikdyž ti tisíckrát slíbí,že to udělá nemusí být k tomu svolná.Po sexu opadne veškerá touha a chtíč.Znám to,ale já to pak realizovala a manžel to nerozdejchal,ale to už jsem tu kdysi psala.Jenže podle mne.tobě je jedno jakou vidíš ženu milovat se s jiným.Pokud by jsi manželku miloval a chtěl to určitě bys nehledal milenku na ty tvý hrátky.Jde o to,že pravý kandaulista pokud je ženatý,nehledá milenku,ale jemně se pokuší aby jeho žena byla sdílná.Myslím,že podvádíš jak ženutak i sebe.

taky blbec (Ne, 14. 2. 2010 - 03:02)

Proč hned kamenem?Tak to chceš a tak to je.

Petr (Ne, 14. 2. 2010 - 01:02)

Jsem kandaulista. Před manželkou to slovo nepadlo, ale začali jsme plánovat, že se ona pomiluje ve trojce i s někým jiným. Ona, že chce vyzkoušet někoho jiného a mít dva najednou a já to chci vidět. Plánovali jsme to včetně podrobností několik let - co všechno budeme dělat, podával jsem inzeráty a věnoval spoustu času výběru kandidátů. Připravoval scénář a koupil novou kameru. Celá ta příprava a povídání o tom bylo děsně vzrušující pro oba. Byli jsme už tak blízko, že jsem párkrát zjišťoval, jak má menses, abych mohl správně vybrat termín a ona to počítala s kalendářem v ruce. Byli jsme jasně rozhodnutí.
Nakonec to ale nedopadlo. Buď jsme se zrovna pohádali a v té chvíli jsem neměl chuť to vidět nebo to odsouvala "za půl roku až zhubnu". Několikrát to bylo naprosto jasné společné rozhodnutí a jasně viditelné i její vzrušení a pak zase najednou otázka a zpochybnění. Momentálně to stejně kvůli malému potomkovi delší dobu nepůjde, ale pokud to ona někdy v budoucnu vážně připomene, tak nevím, jestli budu znovu chtít.
Musím přiznat, že mě to sexuálně dost znechutilo. Jako každému chlapovi se mi moc líbí, když je žena děsně vzrušená. Teď jsme ale přestali o jakýchkoliv fantaziích při sexu mluvit, protože mám pocit, že bych si už nikdy nebyl jistý, jestli jí to opravdu vzrušuje, jestli jí to vzrušuje, ale nechce to dělat, nebo jestli jen tak plácá. Absurdně se cítím trochu zneužit, protože mě nechala mnohokrát říct, že jí to nechám dělat s někým jiným a budu se na to dívat - a tohle přiznání není pro muže úplně jednoduché.
Dopadlo to tak, že mám mladší milenku. První tři měsíce mě žádný kandaulismus nenapadal, pak to zase přišlo. Po šesti měsících vztahu jsem svou milenku viděl souložit s jiným mužem. Milenku si svým způsobem vydržuju, pomáhám jí, ale mám i klíče od bytu, mohu přijít, kdy chci. Říká, že jí to vyhovuje, většinou je sama, má klid a nemusí se starat o chlapa v domácnosti a občas si užije kina, procházky a sexu - a toho občas ve třech.
Kamenujte mě.

PM (So, 13. 2. 2010 - 09:02)

Zdravíme, chtěli bychom se zeptat zda tu neni muž (voyeur) středních let sportovní postavy, který chodí často do Afrikana klubu v Liberci? Naposledy byl 12.2.10. Rádi navážeme bližší kontakt tak případně písněte na [email protected]. Díky

Nick (Pá, 5. 2. 2010 - 08:02)

ok tak mam otazku ,je to...Koukni sem, ale nevím, jestli je to opravdu autentické, nebo jestli to není zas jenom nějaká reklama:
http://www.swingersakce.cz/index1.cz.html

akilis (Čt, 4. 2. 2010 - 22:02)

ok tak mam otazku ,je to naozaj tam take uvolnene ako sa otom pise a ako to je vskutocnosti ,,funguje to tam aj tak ze manzelske pary si tam vymienaju partnerov?

Martine (Čt, 4. 2. 2010 - 10:02)

Tak jestli je tvoje přítelkyně sexy,tak se dá pomoct:-)

alli (Čt, 4. 2. 2010 - 08:02)

mne sa manzelka zdoverila ze...swingers a swingers je rozdíl - pozor !!!!
máme zkušenosti.
A+I

akilis (St, 3. 2. 2010 - 09:02)

mne sa manzelka zdoverila ze by raz chcela vyskusat swingers party tak neviem ci to uz z vas niekto vyskusal

. (Po, 1. 2. 2010 - 12:02)

Myslím Ilono že by ti to...Jestli to manželovi takhle vyhovuje, proč ne. :D

Reklama

Přidat komentář