Reklama

Obřízka

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 14:06)

°Kdežto trottlové, co nic nevědí, ti bývají hlasití. Bývají to třeba potrhlé Američanky, co tomu nerozumí ani z pohledu muže. A vůbec už ne lékařsky. Ty pak jsou proti. Nebo muži, co to sami nezažili, ale mají nutkavou potřebu prudit druhé lidi. Je to horší, než různí aktivisti, co jsou třeba proti očkování. Bohužel zčásti se dali strhnout i někteří lékaři, kteří mají vzdělání, ale dali si zatemnit mozek ideology. Díky tomu se vrátila řada nemocí, které byly mnoho let, že se nevyskytovaly, nebo jen sporadicky. Dnes jsou značně na vzestupu. U těch obřízek je aktivismus ještě horší. Očkování můžou mít slabé vedlejší účinky u pár případů, kdežto obřízka nikomu neuškodila.°

Nehorázně tu urážíte všechny postižené obřízkou. To mě ale u vás vůbec nepřekvapuje. Svůj charakter jste v posledních dnech plně vyjevil.

Poblázněné ženy? Profesoři Goldman, van Howe a mnoho dalších. To jsou poblázněné ženy, že?

Ty nesmysly jste tu psal už před třemi lety ale tehdy jste si hrál na slušňase, teď jste však zcela odložil masku.

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 14:06)

před lety Roman Šmucler...°před lety Roman Šmucler moderoval jistý pořad, kde do budky chodili lidé a mluvili o nějakém problému. Viděl jsem asi dva díly, jeden shodou okolností byl o obřízce. Podstoupil ji nějaký dospělý muž, nevím jestli mu bylo už přes 40. Do té doby žádný sex, už se nepamatuji, tohle vysílali před více než 20 lety, možná to už bude 25 let zpátky. To jsou jen kecy, že věkem se něco spraví samo. S úzkou předkožkou má problémy dost mužů, je to dosti rozšířené. Lékaři naopak obřízku moc nedoporučují, pokud to není nutné. Tj. je dost mužů, co to nějak otravuje, ale když může stahovat a mít sex, tak ho naopak od obrízky zrazují. Ano, úplná fimoza je méně častá, takoví muži jsou ale zcela vyřazení ze sexu. Teda pokud nebereme v tvém pojetí udělám si sám. Já mám na mysli normální partnerské fungování. Tam to normálně nejde. Ale dost mužů má jen tu kůžičku úzkou, mají různé menší či větší potíže a záleží jen na rozumnosti doktora, jestli jim obřízku doporučí. Pak je to vyřešené a mnoho si jich pak pochvaluje. Jiní se s tím trápí celý svůj život. Tohle je realita, ne nějaké vymyšlené příběhy, co tu píšeš. To je naprostá lež, výmysly, nebo zcela překroucené skutečné příběhy. Obřízka lidem leda pomohla. Bohužel, ti muži, co problém mají, tak obvykle mlčí. Stydí se o tom mluvit.°

Oni se o tom velmi hlavně velmi stydí mluvit postižení obřízkou.

Milý pane no, vy jste podobně jak ten mistr Zkoumal průhledný jak ten prvok. Píšete stejné nesmysly, jaké jste psal před 3 lety. Ale to je irelevantní. V době, kdy MUDr Šmucler moderoval pořad Tabu ještě nemohly být známy výsledky Taylorových výzkumů, protože ani sám Taylor tehdy nevěděl, že takové výzkumy bude dělat. Mimoto jsou též známy moderní operace s úplným zachováním předkožky, které ještě tehdy známy nebyli. Že mnozí doktoři v ČR operují předpotopně, to je zcela jiná věc. Hlavní je, že jste tu vyjejil svůj charakter, který je mnohem horší než ten Zkoumalův. Hrát si na slušňase vám jen tak lehho už nepůjde.

Už jste našel ten versus v NZ, ve kterém se píše, že je obřízka prospěšná? Ne, raději jste se uchýlil k SZ.

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 14:06)

°Jinak je naprostá lež a manipulace říkat, že v Bibli nešlo o dříznutí předkožky, ale jen její malinkaté části. Sám píšeš, že ten prstenec na konci je nejvíc citlivý. Ale u židů se odrázávala předkožka téměř celá, tak aby celý žalud koukal, vzadu jen někdy zůstane nepatrný límeček, který se při zvětšení natáhne. V Bibli šlo jednoznačně o odstranění předkožky, když je třeba napsáno, že Sipora odřízla předkožku svého syna. Ani když David nesl filištínské předkošky jako věno, tak nešlo o malinké kousíčky, ale prostě o předkožky, tj. celé. Mj. tím dokázal, že nepobil žádné Izraelce, kteří předkožky prostě neměli. Předkožky měli jejich nepřátelé. Kdyby platila tu lež, co tu do omrzení opakuješ, tak takovou obřízku by šlo udělat víckrát. Opakování obřízky je možné jen u obřízky částečné, k čemuž občas dochází, protože ta zbylá kůžička se někdy zajizví. Jedině kompletní obřízka je zárukou, že jsou potíže definitivně vyřešeny. Tyhle problémy s předkožkami židé neznají.°

Milý pane no, vy také rád píšete pod různými nicky ale dle stylu psaní vás po třech letech dobře poznám tak jako poznám Zkoumala, Diduse a jiné takové. U Sipory a Filišťanů se jednalo o dospělé nebo ne alespoň o batole. Ale biblická obřízka novorozenců byla stejná jako dodnes provádějí karaitští židé, potomci saduceú. U takto upravené předkožky dojde k trvalému odkrytí žaludu až v pubertě. Ale k tomu dojde v pubertě i u 15% kluků, kteří obřízku vůbec nemají. Formu periah zavedli rabanitští židé až 140 let po Kristu, aby zabránili možnosti nechirurgické obnovy předkožky, o které se píše v knize makabejské. V prvním odstavci jste překrásně vyjevil, co jste vlastně zač. Už jste byl v tom Kasselu?

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 13:06)

chceš jen prudit lidi, o...°chceš jen prudit lidi, o jiného ti nejde. Kdyby ti šlo o zbytečné obřízky, tak by oslovil německé muslimy, jako že v Německu žije plno Turků, Arabů i dalších lidí z muslimských zemí. Ti provádějí obřízky, masově. U nás se zbytečné obřízky nedělají. Snad krom těch pár muslimů, co tu máme. Už jsi zkoušel oslovit českou muslimskou komunitu? A co kontaktovat židovskou obec, aby neprováděli obřízky? Že to je v bibli nevadí, tys to vymyslel lépe. Bible sem, Tóra tam, když to aktivisti vymyslí, tak obřízka být nesmí. To je právo na vlastní tělo. Nikdo se neozývá, že by to vadilo, např. židovští chlapci. V v muslimských zemích jdou kluci na obřízku a jsou s tím srozuměni. Často to probíhá hromadně, kolem očumují klukovi rodiče, hlavně matka, tety, sestry. Mužskou část příbuzenstva to tak nezajímá, ale ženskou část rodiny ano, vč. jako dalších holek i předpubertálního věku, které to prostě musí vidět. Kluci to ale vydrží, přesto že je nikdo neuspí a až mají své děti, dají je obřezat. °

Tony, nejde o žádné prudění lidí. Já nábožníky nechávám bokem, oni totiž i mezi židi i mezi muslimy jsou intaktivisté, kteří si to musí vyřešit semi. Že se toto děje i u nás svědčí příspěvek Mileny, i když ten je pravděpodobně další Zkoumalův fejk. Na tobě je vidět dobře, co jsi zač, když schvaluješ perverzitu obyvatel Středního východu.

Lucka (Ne, 17. 6. 2018 - 12:06)

Mileno pokud by jsi chtěla o tom popovídat napiš mi na email [email protected].

Zkoumal (Ne, 17. 6. 2018 - 09:06)

Ano Martine, přesně o tom...A doktor Kubíček není nějaká "ginova" fiktivní postava z cizích krajů, ale existující odborník!lékař - androlog Vladimír Kubíček z urologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a Centra andrologické péče v Českých Budějovicích.

Pravdomluvec (Ne, 17. 6. 2018 - 09:06)

Je k popukání, že se tu...Protože jednoznačně odhalil tebe tvými vlastními záznamy, které jsou zdokumentovány a jako důkazní materiály založeny do spisu včetně reakcí tebou osočovaných mladých mužů a matek, jakož i ostrakizace účastníků, které soustavně provádí.

Zkoumal (Ne, 17. 6. 2018 - 09:06)

To Pamatuji:
pod tohle se...Ano Martine, přesně o tom to je a nelze si z toho dělat vlastní firmu ONE GIN SHOW, někoho komu SEXUÁLNÍ ŽIVOT nic Neříká, myšleno partnerský na úrovni dospělých lidí. Tím nelze říci, že zde všudypřítomné individum je asexualní , ne to rozhodně není neboť jeho sexuální pud a motivace je dán počtem a kvalitou příspěvků na fórech.
TOTO JE JASNÝ PŘÍKLAD PROČ JE OBŘÍZKA PROSPSĚŠNÁ :
"Na návštěvě v královské posteli"
Kdo má problémy s předkožkou, nemusí být ale ještě špindíra. Jako názorný příklad může posloužit Ludvík XVI., který miloval především lov a svou zámečnickou dílnu. Zatímco s nářadím zacházel zručně a vynalézavě, v manželské ložnici selhával na celé čáře. Důvodem nebyla impotence či nesmělost, jak se zprvu domnívalo okolí následníka trůnu, ale FIMÓZA - vrozené zúžení předkožky, které zabraňovalo erekci, a tudíž i pohlavnímu styku. Teprve sedm let po svatbě přišel věci na kloub králův osobní lékař. Jeho Veličenstvo se podrobilo malému chirurgickému zákroku - tedy obřízce - a Marie Antoinetta, do té doby nedotčená panna, se konečně dočkala nejen druhé svatební noci, ale i vytoužených potomků.

"Předkožka se může zúžit i po sérii opakovaných zánětů," varuje doktor Kubíček. "Kromě toho existuje ještě parafimóza, velice bolestivý otok žaludu, kdy zúžený prstenec předkožky stažený za žalud zaškrtí penis."
Netřeba dodávat, že takový stav vyžaduje okamžitý lékařský zákrok.

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 08:06)

Nech keců od odkopávávní,...Je k popukání, že se tu nejprolhanější člověk na celé doktorce nadepíše jako Pravdomluvec.

hele, asi bych (Ne, 17. 6. 2018 - 08:06)

Re: Hnutí WTF?? Že by ilumináti? sientolologové, Greenpeace? GLBT? Nebo dokonce komunistické hnutí ? V Blesku občas píší o různých hnutích ...třeba o "Jiskřičkách " ..

Tak tohle je silně mimózní, o aktivitách scientologů,greenpeace (a podobných zelených klonů),LGBT vůbec nepochybuj, byť "ti je tady asi z fleku nedokážu" (musíš si to dohledat sám.., ale ke všeobecnému rozhledu to patří.., o nich vědět.)
Komunistické hnutí - no naštěstí asi minulost.. ale kdysi byli dobře zorganizovaní.. (Internacionály, Kominterny).

No jinak "ad předkožky" - "Já ti nevím Karle.., ale dokážu si představit, že se z toho, podobně jako z tetování či piercingu
může stát módní záležitost .." kterou "kdo prostě nemá - neviděl svět". To je úplně možný.Taková už je doba.

Pravdomluvec (Ne, 17. 6. 2018 - 07:06)

Žádané pro estetiku...Nech keců od odkopávávní, opravdu nikoho nezajímá tvá úchylka. Sám píšeš, že jsi JEN JEDINÝ, v celé ČR, kdo něco takového tvrdí!!! Což jednoznačně dokazuje že JE TO ZHOVADILÁ ÚCHYLKA

1) jdeš na zeznamku GAY a napíšeš -
"Nejsem tu z důvodu, abych se s někým z vás seznamoval, o to jako heterák nemám vůbec ZÁJEM"
TO MŮŽE UDĚLAT JEN DEBIL
TAKŽE JDEŠ PRUDIT - jako na všech fórech

2)"Více než před půl rokem jsem se však seznámil s určitými nepěknými skutečnosti a to mě přimělo, že jsem se před čtvrt rokem stal členem určitého hnutí. V ČR jsem jak to tak vypádá zatím SÁM!!!
TAKŽE POMATENEC který patří do CVOKÁRNY

3) a tak jsem prozatím napojen na jednu francouzko - německou skupinu. To hnutí je zcela politicky a nábožensky neutrální a je také zcela neutrální k tomu, jakou kdo má sexuální orientaci. (jinými slovy - MŮŽE BÝT
skupina pedofilního zaměření)

4)"Pro drtivou většinu z vás to budou zcela neznámé informace, jako byly pro mne zcela neznámé ještě před půl rokem pro mě.

Každého, kdo se se mnou pokusí jakkoliv komunikovat mimo téma mé osvěty bloknu a už mi nic nenapíše-
gin"
A KDO S TEBOU NEBUDE Souhlasit, ABY TAK KRMIL L A PODNECOVAL TVÉ ZVRÁCENÉ CHOUTKY TOHO BLOKNEŠ
PŘESNĚ TO JE POTŘEBA UDĚLAT S TEBOU

Reakce no to byly ty samé co kdekoliv jinde :
Halaburda :, "TY JSI ÚPLNĚ VYPATLANÝ"
JirikK : "A ještě je to šílenej úchyl."

Martin (Ne, 17. 6. 2018 - 07:06)

To Pamatuji:
pod tohle se klidně podepíšu.... také mi obřízka pomohla... někdo, kdo ty problémy s předkožkou anebo i uzdičkou nezažije, nepochopí...

Steve (Pá, 15. 6. 2018 - 15:06)

Jen blázen řeší obřízky či neobřízky dle nějakého rituálu, náboženství apod ... Z obou táborů jsou to blázni.

Je to problém jako jakýkoliv jiný ... Když je nutný zákrok, tak je prostě nutný. Když není, tak to neřeším a těším se s plné správné funkčnosti.

Tony (Pá, 15. 6. 2018 - 09:06)

Shlédněte záznam z dnes...Toto může zaregistrovat pouze velmi agresivní cirkumfetišista.
Na těch fotkách je toho opravdu "hodně" vidět. Takže nic jiného než další stupidní cirkumfetišistická propaganda.

N0 (Pá, 15. 6. 2018 - 05:06)

Shlédněte záznam z dnes už ani ne tak mimořádné akce, protože obřízka je life style.
Stovky nahých a obřezaných účastníků kteří se účastní "London Naked Bike Ride" projíždí přes Piccadilly circus on June 9 2018, London, UK
https://mobile.twitter.com/teamhelmet_uk?lang=cs
Prostě se podívejte, posuďte sami a napište, zda-li vám ty "spousty obřezaných" připadají,všichni zoufalí, zmrzačení, rodiče nenávidící a téměř na pokraji sebevraždy? Nic méně pan Tchoř vám to bude tvrdit.

Tony (Pá, 15. 6. 2018 - 00:06)

Cool tvrzení o kožkách ,...Dvacet let po Taylorovi? Učí vás z předpotopních učebnic.

N0 (Čt, 14. 6. 2018 - 23:06)

Mistře Zkoumale, jaké...Hnutí WTF?? Že by ilumináti? sientolologové, Greenpeace? GLBT? Nebo dokonce komunistické hnutí ? V Blesku občas píší o různých hnutích ...třeba o "Jiskřičkách " Ale nejhorší asi bude hnutí kterým trpí mnozí, ano je to hnutí dráždivého střeva! A už ho máš asi pěkně široký. Tak se laskavě angažuj na stránkách HNUTÍ, a ne tady, tady není ANO, tady je doktorka.

ty brďo (Čt, 14. 6. 2018 - 22:06)

kopčím tu další email,...tak za prvé, Chobot není MUDr, ale jen léčitel. To za prvé. Za druhé, když někdo z recese napsal legrační příspěvek, tak readakce se asi pokálí po hlášení jednoho udavače? Příspěvek zcela evidentně není míněn vážně, to pozná, slovy pana prezidenta, i naprostý idiot.

Maty (Čt, 14. 6. 2018 - 20:06)

Zkoumale, žádného...Cool tvrzení o kožkách , na které mě upozornil kámo z améru, prostě mega good a obřezanej týpek :fabuloval Mr. Stewart D. /překlad /
"Jako student medicíny mohu říci, že nás o předkožkách nic neučí. V mé učebnici anatomie je předkožka zmiňována ve dvou řádkách :
Je to kůže, která je složena na sobě ve dvou vrstvách a je spojena kolem glans penisu;
A druhý řádek říká: je to kůže, která se obvykle odstraňuje během cirkumcize.
A to je vše, co je v celé učebnici anatomie o předkožkách. "
Stewart B, MD

Ládina (Út, 12. 6. 2018 - 12:06)

Milá...Ráda bych zde udělala osvětu a připoměla ti autenticitu názorů na tebe. Celou dobu jsem tvým názorům věřila. Nahlodal mne však zdejší Zkoumal. Byl to právě on,kdo nás tu upozornil na tvé opravdové zájmy a názory. Proto ho nenávidíš, že tě rozkryl včetně tvých nesčíslných přezdívek, které používáš. Proto jsem si vše ověřila i na seznamce Nakluky a ejhle :Ondras29,
Fake profil, není Němec, ale žije v CZ.
Nahlásit, JirikK, mladý kluk cos mu asi provedl, když o tobě píše :
A ještě je to šílenej úchyl.
Nahlásit,
A tohle to vysvětluje :Mr.No (21)
Starej anal :D co dela, ze je hetero,
Dale Halaburda
Ty jsi uplne vypadaly..,
Je zajímavé, že to jsou všechno mladí kluci do kterých ty neustále ryješ a nám TADY LŽEŠ, ŽE DĚLÁŠ Osvětu?
Protože, kdybys dělal osvětu, tak by ti děkovali a nepsali, že jsi šílenej, vypatlanej úchyl a starej anál. A navíc tam máš několik přezdívek.Jsou všechny, jak ty to nazýváš, okopčeny, jako důkaz o tvých opravdových záměrech.
A pro jsem ráda, že moji kluci mají obřízku, ale to mne je před tebou neochraňuje. Budu apelovat na ostatní matky, aby si dávali na tebe opravdový pozor! A tady na anonymní doktorce obzvlášť. Který normální chlap leze na vlákna líbí se mi kastrovani muži a pak si píše a rádí maminkám, jaké je nejlepší spodní prádelko pro nezletilé chlapce.

Reklama

Přidat komentář