Reklama

Obřízka

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 11:06)

...vola.... A dotazníky na netu jsou k ničemu, tam budou psát anonymní hlupáci a to třeba i několikrát zasebou...normální seriózní výzkum na ulici...domluvte se s nějakými studenty medicíny ať je to v rámci nějakého studentského projektu / výzkumu....budete to potom mít černé na bílém...navíc ty výsledky by určitě zajímavé byly.

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 10:06)

Kde se vůbec vzalo slovo cirkumfetišista? Nebo vítač, kývač, Pražská kavárna....sami si vyrábíme virtuální nepřítele.... Nevím co více dodat, mně osobně obřízka pomohla a byl bych rád, kdybych ji měl už dávno...ano klidně ještě před pubertou. Osvěta potřebná je...ale musí se dělat na základě něčeho...nejde říci něco jsem někde četl....není to důvěryhodné...navíc určitá agresivita otravuje nakonec i ty, kteří by se obrezat nenechali....stokrát nic umořilo volá...

Tony (Po, 18. 6. 2018 - 10:06)

Udělejte dotazník: jste...Takový dotazník už na netu byl ještě v dobách, kdy jsem byl rezistentním cirkumfetišistou. Zavedl ho jakýsi Marek Hron. Pamatuju jednu odpověď, zda by měli být všichni kluci obřezáni. Jeden tam odpověděl: "Jsem cirkumfetišista a proto jsem přesvědčen že by všichni měli být obřezáni. Ideální věk pro obřízku je těsně před začátkem puberty."

Tony (Po, 18. 6. 2018 - 10:06)

Ale notak Tony, vy máte...Tyto případy jsou zadokumentované a známé. Žel už jsem zapomněl jméno toho doktora a kde jsem to vlastně četl. Já svou osvětu nedělám vůbec agresivně. Trochu agresivně píšu jen tady na doktorce, protože tu jsou agresivní cirkumfetišisté i když mezi nimi vyniká pouze jede, který tu však píše pod rozmanitými mužskými i ženskými nicky.

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 08:06)

Udělejte dotazník: jste obřezaný? Pomohlo vám to? Líbí se vám to? Nelíbí? Máte s tím problémy? Nechali byste obrezat dítě? Myslíte, že je to zdraví prospěšné? Je to dobré nebo špatné? Rozdejte ho lidem a uvidíte.... 95 procent vám odpoví, že není a nenechali...pak budete moci klidně a bez nervů spát, zbylých pět procent napíše, že jim to pomohlo a nad těmi klidně můžete mávnout rukou....

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 08:06)

Ale notak Tony, vy máte opravdu na všechno odpověď, že? To že někdo něco napíše na net ještě neznamená, že je to pravda. Ano, asi máte o problematice teoreticky načteno a víte co se kde šustne, ale to opravdu musíte dělat vaší kampaň tak agresivně? To nejde osvěta dělat i seriózně? Celé by to potom mělo větší váhu, než tyto výkřiky. Proč nezačnete třeba jednoduchým dotazníkem a výzkumem mínění, statistikou atd..

Tony (Po, 18. 6. 2018 - 08:06)

A úplně nejhorší jsou...Žel, mistr Zkoumal tu o sobě sám nakvákal že je takový. A o takových případech jsem na netu u četl. U jednoho britského doktora to našli v pozůstalosti, že byl takový. Ač byl sám neobřezaný, tak kvůli tomu velmi rád obřezával.

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 08:06)

A úplně nejhorší jsou agresivní a hloupí aktivisté, kteří mlátí prázdnou slámu a kecají o něčem co někde vyčetli a jinak o věci nemají ani páru. Mimochodem neobřezaný muž těžko asi bude dychtit po obřízce někoho jiného...to by byl stejný idiot jako neobřezaný aktivista, který píše o tom jak je obřízka špatná. Něco jiného je, když holka napíše, že se jí mužská obřízka líbí, na to má samozřejmě plné právo...protože případná ženská obřízka je narozdíl od té mužské opravdu zmrzačení...mužská je prkotina..

Tony (Po, 18. 6. 2018 - 06:06)

Ovšem, že jsou to nesmysly....To, že se jedná o psychologický problém je notoricky známá demagogie cirkumfetišistů.

Źe na každého ta obřízka působí zcela jinak je notoricky známou věcí. Nejedná se ale pouze o obřízku, ono to platí všeobecně u všech úrazů. To jsem se ale u nás nikde nedočetl, dověděl jsem se to až v Německu v rehabilitačním ústavu.

Je mi zcela ukradené, pokud se některý cirkumfetišista chce nechat sám obřezat. Jsou ale agresivní cirkumfetišisté, kteří dychtí po tom, aby byli obřezaní všichni ostatní.

Nejhorší jsou takoví acucullofilní cirkumfetišisté, kteří dychtí po tom, aby byli obřezaní všichni ostatní ale na svou vlastní přdkožtičku by si nenechali ani sáhnout.

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 06:06)

Ovšem, že jsou to nesmysly. Citlivost žaludu se sníží, ale úplně neztratíte nikdy. To je jako tvrdit, že při sedavém zaměstnání, nebo při nošení těsných kalhot ztratíte citlivost pokožky hýždí:-) Navíc i po úplné obřízce máte zbytky uzdičky a vnitřní předkožky a ty jsou citlivé stále velmi silně. Pokud má někdo problém dosáhnout orgasmu, je to spíše psychologický problém, než problém snížené citlivosti žaludu!

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 14:06)

°Kdežto trottlové, co nic nevědí, ti bývají hlasití. Bývají to třeba potrhlé Američanky, co tomu nerozumí ani z pohledu muže. A vůbec už ne lékařsky. Ty pak jsou proti. Nebo muži, co to sami nezažili, ale mají nutkavou potřebu prudit druhé lidi. Je to horší, než různí aktivisti, co jsou třeba proti očkování. Bohužel zčásti se dali strhnout i někteří lékaři, kteří mají vzdělání, ale dali si zatemnit mozek ideology. Díky tomu se vrátila řada nemocí, které byly mnoho let, že se nevyskytovaly, nebo jen sporadicky. Dnes jsou značně na vzestupu. U těch obřízek je aktivismus ještě horší. Očkování můžou mít slabé vedlejší účinky u pár případů, kdežto obřízka nikomu neuškodila.°

Nehorázně tu urážíte všechny postižené obřízkou. To mě ale u vás vůbec nepřekvapuje. Svůj charakter jste v posledních dnech plně vyjevil.

Poblázněné ženy? Profesoři Goldman, van Howe a mnoho dalších. To jsou poblázněné ženy, že?

Ty nesmysly jste tu psal už před třemi lety ale tehdy jste si hrál na slušňase, teď jste však zcela odložil masku.

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 14:06)

před lety Roman Šmucler...°před lety Roman Šmucler moderoval jistý pořad, kde do budky chodili lidé a mluvili o nějakém problému. Viděl jsem asi dva díly, jeden shodou okolností byl o obřízce. Podstoupil ji nějaký dospělý muž, nevím jestli mu bylo už přes 40. Do té doby žádný sex, už se nepamatuji, tohle vysílali před více než 20 lety, možná to už bude 25 let zpátky. To jsou jen kecy, že věkem se něco spraví samo. S úzkou předkožkou má problémy dost mužů, je to dosti rozšířené. Lékaři naopak obřízku moc nedoporučují, pokud to není nutné. Tj. je dost mužů, co to nějak otravuje, ale když může stahovat a mít sex, tak ho naopak od obrízky zrazují. Ano, úplná fimoza je méně častá, takoví muži jsou ale zcela vyřazení ze sexu. Teda pokud nebereme v tvém pojetí udělám si sám. Já mám na mysli normální partnerské fungování. Tam to normálně nejde. Ale dost mužů má jen tu kůžičku úzkou, mají různé menší či větší potíže a záleží jen na rozumnosti doktora, jestli jim obřízku doporučí. Pak je to vyřešené a mnoho si jich pak pochvaluje. Jiní se s tím trápí celý svůj život. Tohle je realita, ne nějaké vymyšlené příběhy, co tu píšeš. To je naprostá lež, výmysly, nebo zcela překroucené skutečné příběhy. Obřízka lidem leda pomohla. Bohužel, ti muži, co problém mají, tak obvykle mlčí. Stydí se o tom mluvit.°

Oni se o tom velmi hlavně velmi stydí mluvit postižení obřízkou.

Milý pane no, vy jste podobně jak ten mistr Zkoumal průhledný jak ten prvok. Píšete stejné nesmysly, jaké jste psal před 3 lety. Ale to je irelevantní. V době, kdy MUDr Šmucler moderoval pořad Tabu ještě nemohly být známy výsledky Taylorových výzkumů, protože ani sám Taylor tehdy nevěděl, že takové výzkumy bude dělat. Mimoto jsou též známy moderní operace s úplným zachováním předkožky, které ještě tehdy známy nebyli. Že mnozí doktoři v ČR operují předpotopně, to je zcela jiná věc. Hlavní je, že jste tu vyjejil svůj charakter, který je mnohem horší než ten Zkoumalův. Hrát si na slušňase vám jen tak lehho už nepůjde.

Už jste našel ten versus v NZ, ve kterém se píše, že je obřízka prospěšná? Ne, raději jste se uchýlil k SZ.

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 14:06)

°Jinak je naprostá lež a manipulace říkat, že v Bibli nešlo o dříznutí předkožky, ale jen její malinkaté části. Sám píšeš, že ten prstenec na konci je nejvíc citlivý. Ale u židů se odrázávala předkožka téměř celá, tak aby celý žalud koukal, vzadu jen někdy zůstane nepatrný límeček, který se při zvětšení natáhne. V Bibli šlo jednoznačně o odstranění předkožky, když je třeba napsáno, že Sipora odřízla předkožku svého syna. Ani když David nesl filištínské předkošky jako věno, tak nešlo o malinké kousíčky, ale prostě o předkožky, tj. celé. Mj. tím dokázal, že nepobil žádné Izraelce, kteří předkožky prostě neměli. Předkožky měli jejich nepřátelé. Kdyby platila tu lež, co tu do omrzení opakuješ, tak takovou obřízku by šlo udělat víckrát. Opakování obřízky je možné jen u obřízky částečné, k čemuž občas dochází, protože ta zbylá kůžička se někdy zajizví. Jedině kompletní obřízka je zárukou, že jsou potíže definitivně vyřešeny. Tyhle problémy s předkožkami židé neznají.°

Milý pane no, vy také rád píšete pod různými nicky ale dle stylu psaní vás po třech letech dobře poznám tak jako poznám Zkoumala, Diduse a jiné takové. U Sipory a Filišťanů se jednalo o dospělé nebo ne alespoň o batole. Ale biblická obřízka novorozenců byla stejná jako dodnes provádějí karaitští židé, potomci saduceú. U takto upravené předkožky dojde k trvalému odkrytí žaludu až v pubertě. Ale k tomu dojde v pubertě i u 15% kluků, kteří obřízku vůbec nemají. Formu periah zavedli rabanitští židé až 140 let po Kristu, aby zabránili možnosti nechirurgické obnovy předkožky, o které se píše v knize makabejské. V prvním odstavci jste překrásně vyjevil, co jste vlastně zač. Už jste byl v tom Kasselu?

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 13:06)

chceš jen prudit lidi, o...°chceš jen prudit lidi, o jiného ti nejde. Kdyby ti šlo o zbytečné obřízky, tak by oslovil německé muslimy, jako že v Německu žije plno Turků, Arabů i dalších lidí z muslimských zemí. Ti provádějí obřízky, masově. U nás se zbytečné obřízky nedělají. Snad krom těch pár muslimů, co tu máme. Už jsi zkoušel oslovit českou muslimskou komunitu? A co kontaktovat židovskou obec, aby neprováděli obřízky? Že to je v bibli nevadí, tys to vymyslel lépe. Bible sem, Tóra tam, když to aktivisti vymyslí, tak obřízka být nesmí. To je právo na vlastní tělo. Nikdo se neozývá, že by to vadilo, např. židovští chlapci. V v muslimských zemích jdou kluci na obřízku a jsou s tím srozuměni. Často to probíhá hromadně, kolem očumují klukovi rodiče, hlavně matka, tety, sestry. Mužskou část příbuzenstva to tak nezajímá, ale ženskou část rodiny ano, vč. jako dalších holek i předpubertálního věku, které to prostě musí vidět. Kluci to ale vydrží, přesto že je nikdo neuspí a až mají své děti, dají je obřezat. °

Tony, nejde o žádné prudění lidí. Já nábožníky nechávám bokem, oni totiž i mezi židi i mezi muslimy jsou intaktivisté, kteří si to musí vyřešit semi. Že se toto děje i u nás svědčí příspěvek Mileny, i když ten je pravděpodobně další Zkoumalův fejk. Na tobě je vidět dobře, co jsi zač, když schvaluješ perverzitu obyvatel Středního východu.

Lucka (Ne, 17. 6. 2018 - 12:06)

Mileno pokud by jsi chtěla o tom popovídat napiš mi na email [email protected].

Zkoumal (Ne, 17. 6. 2018 - 09:06)

Ano Martine, přesně o tom...A doktor Kubíček není nějaká "ginova" fiktivní postava z cizích krajů, ale existující odborník!lékař - androlog Vladimír Kubíček z urologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a Centra andrologické péče v Českých Budějovicích.

Pravdomluvec (Ne, 17. 6. 2018 - 09:06)

Je k popukání, že se tu...Protože jednoznačně odhalil tebe tvými vlastními záznamy, které jsou zdokumentovány a jako důkazní materiály založeny do spisu včetně reakcí tebou osočovaných mladých mužů a matek, jakož i ostrakizace účastníků, které soustavně provádí.

Zkoumal (Ne, 17. 6. 2018 - 09:06)

To Pamatuji:
pod tohle se...Ano Martine, přesně o tom to je a nelze si z toho dělat vlastní firmu ONE GIN SHOW, někoho komu SEXUÁLNÍ ŽIVOT nic Neříká, myšleno partnerský na úrovni dospělých lidí. Tím nelze říci, že zde všudypřítomné individum je asexualní , ne to rozhodně není neboť jeho sexuální pud a motivace je dán počtem a kvalitou příspěvků na fórech.
TOTO JE JASNÝ PŘÍKLAD PROČ JE OBŘÍZKA PROSPSĚŠNÁ :
"Na návštěvě v královské posteli"
Kdo má problémy s předkožkou, nemusí být ale ještě špindíra. Jako názorný příklad může posloužit Ludvík XVI., který miloval především lov a svou zámečnickou dílnu. Zatímco s nářadím zacházel zručně a vynalézavě, v manželské ložnici selhával na celé čáře. Důvodem nebyla impotence či nesmělost, jak se zprvu domnívalo okolí následníka trůnu, ale FIMÓZA - vrozené zúžení předkožky, které zabraňovalo erekci, a tudíž i pohlavnímu styku. Teprve sedm let po svatbě přišel věci na kloub králův osobní lékař. Jeho Veličenstvo se podrobilo malému chirurgickému zákroku - tedy obřízce - a Marie Antoinetta, do té doby nedotčená panna, se konečně dočkala nejen druhé svatební noci, ale i vytoužených potomků.

"Předkožka se může zúžit i po sérii opakovaných zánětů," varuje doktor Kubíček. "Kromě toho existuje ještě parafimóza, velice bolestivý otok žaludu, kdy zúžený prstenec předkožky stažený za žalud zaškrtí penis."
Netřeba dodávat, že takový stav vyžaduje okamžitý lékařský zákrok.

Tony (Ne, 17. 6. 2018 - 08:06)

Nech keců od odkopávávní,...Je k popukání, že se tu nejprolhanější člověk na celé doktorce nadepíše jako Pravdomluvec.

hele, asi bych (Ne, 17. 6. 2018 - 08:06)

Re: Hnutí WTF?? Že by ilumináti? sientolologové, Greenpeace? GLBT? Nebo dokonce komunistické hnutí ? V Blesku občas píší o různých hnutích ...třeba o "Jiskřičkách " ..

Tak tohle je silně mimózní, o aktivitách scientologů,greenpeace (a podobných zelených klonů),LGBT vůbec nepochybuj, byť "ti je tady asi z fleku nedokážu" (musíš si to dohledat sám.., ale ke všeobecnému rozhledu to patří.., o nich vědět.)
Komunistické hnutí - no naštěstí asi minulost.. ale kdysi byli dobře zorganizovaní.. (Internacionály, Kominterny).

No jinak "ad předkožky" - "Já ti nevím Karle.., ale dokážu si představit, že se z toho, podobně jako z tetování či piercingu
může stát módní záležitost .." kterou "kdo prostě nemá - neviděl svět". To je úplně možný.Taková už je doba.

Reklama

Přidat komentář