Reklama

Obřízka

ShabbaTot (Pá, 8. 12. 2017 - 16:12)

četl jsem zde názor,že obřízka u Židů a Arabů byla z důvodu hygieny a nedostatku vody v oblasti pouště.
Já si myslím,že ti byla hlavně prevence před kvasinkovou infekcí na žaludu ,která vzniká cukrovkou.
Cukrovka je nemoc stejně stará jako lidstvo samo a dostávají ji obě pohlaví bez rozdílu.Již staří Řekové ještě před Římem píší ve své literatuře o "těch,kteří musí často chodit ven z domu".
Prostě museli velice často močit.
Tím,.že se předkožka uřízla,se infekce odstranila a problém zmizel.
Příčina ale ne.
Jak se tak já Jahoda dívám na postavu Handela,Bacha a Jindřicha VIII,Anglického krále,tak vzhledem k jejich postavám a nadváze ten Diabetes evidentní a myslím,že i kvasinková infekce na žaludu-Banalitida.
Handel měl nadváhu a navíc rád pil kořala ,pivo a víno,je o něm všeobecně známé,že když měl návštěvu kterou neměl rád,naléval jí špatné víno Čůčo a sám pak chodil nasávat do sklepa potají kvalitní.Nakonec oslepl vlivem neléčené cukrovky.
Jindřich 8 pak měl tak blbou životosprávu,žádný pohyb a jeho královská kuchyně se skládala ze žádné zeleniny a ovoce,zato z přemíry masa,mastného smaženého,cukrovinek a pečínek ze všeho.
Prostě tu cukrajdu musel mít a o tom je můj selský rozum přesvědčen,neb byl násoska a vyžratý a proto musel mít i Banalitidu.
Kdo ví....třeba si nechal tu obřízku udělat i potají a nikdo o tom nemusel vědět....

Jana (Pá, 8. 12. 2017 - 00:12)

Milý Mate, a kde je pan...Jaromír Rychlík asi bude šťastně zadaný a užívá si svého dobře obřezaného a tvrdého ptáka ku společné partnerské spokojenosti dokud to jde a neztrácí už ani čas žvaněním na netu a navíc s takovými, jako jsi ty.. Je otázkou, kde TY budeš za 10 let? Přemýšlel jsi o tom? a když ne tak to udělej a napiš nám, možná tě Aladin povolá zpátky do lampy a bude klid...

Tony (Čt, 7. 12. 2017 - 21:12)

Ano a jsem jedním z nich...Milý Mate, a kde je pan Jaromír Rychlík, který si nechal obřízku udělat ve stejném věku jako ty, a měl o ní na netu rozsáhlé webové stránky, které se jmenovaly OBŘÍZKA NA VLASTNÍ KŮŽI. Já mu tenkrát před 10 lety žral všechno i s navijákem. A kde je dnes? Není o něm ani vidu, ani slechu. Co po dvou letech vypadá jako výhra se po deseti letech může změnit v naprostou katastrofu. Sám jsem byl cirumfetišistou a i dodnes ve mně remanentní cirkumfetišismus je. Jenže zdání klame.

Nejsem vůbec odpůrce obřízky, ale pouze dospělý člověk se pro ní může rozhodnout, pokud zváží odpovědně pro a proti. Buďto to klapne, a bude spokojený nebo pak může nadávat pouze na svou vlastní blbost.

Mat (Čt, 7. 12. 2017 - 16:12)

Ano a jsem jedním z nich těch odpůrců protiobřízkové propagandy. Jsem 23 letý muž . Měl jsem obřízku před dvěma lety. Moje přítelkyně mě umluvila. Je to taková změna. Líbí se mi, jak je to jiný souložit s obřezaným penisem. Vydržím mnohem déle. A také kouření cítím jako daleko lepší. Na druhou stranu neshledavám však masturbaci tak dobrou, není pro mě více uspokojující než soulož. Orgasmus, ale stále pociťuji a to dobrý orgasmus.

Tony (Čt, 7. 12. 2017 - 07:12)

S kůžičkou problémy nemám, ale hodně se mi zapařuje pytel mezi nohama. Ale kvůli tomu si ho uříznout nenechám.

Steve (Čt, 7. 12. 2017 - 01:12)

Omlouvám se za chyby a překlepy v textu.

Steve (Čt, 7. 12. 2017 - 01:12)

Né, k mýmu nikdo šuchat nebude ... :-) nedovolím. Ale mohu potvrdit že se nepaří, je suchej, tudíž ničím páchnout nemůže - snad je to logický. S předkožkou byly jenom problémy (píšu o ssobě) i pokud nepočítám sexuální styk s takovýmto neopraveným. Ve vedrech a neprodyšném prádel zapařování, štípání, pálení až sejra ... pak se to spravilo po několikerém omytí a změny prádla. Jinak samozřejmostí byla i hygiena při sprše ... zkrátka pořád nějaká údržba a hlídání aby nebyl zapařenej a pálivej. Nyní je to bezúdržbové ... není třeba Frantovi věnovat nějakou zvýšenou pozornost. ve sprše se umeje a spláchne automaticky s mytím těla ... fynýto.

Věřím že toto Tony znáš a jen potvrdíš že je to tak ... Víc nevím co bych dodal, vše už bylo dávno řečeno. Sexuálním životem nyní nežiju, takže nevím ... v posledním vztahu jsme to provozovali s kondomem samozřejmě. Zde problém nebyl ... naopak bez předkožky lepší protože ta zavazí v kondomu ... stažená vzadu tam nejde dát, a když je přes celý penis tak ho to zakrývá - čili tlumí. Styk bez kondomu je v tomto mírně jiný.

ale (St, 6. 12. 2017 - 23:12)

ať si ho meje každej sám, nejsem jejich máma. to byla jen reakce, že je to mýtus. není. samozřejmě v čr problém s vodou není. ale svoje opodstatnění to má v jiných zemí. tot vse.

Tony (St, 6. 12. 2017 - 23:12)

nevím, jestli tento argument napsal ona nebo on, ale bublina z www.sexus na sexus.cz jedné takové napsala: "A TO MU HO NEUMÍŠ UMEJT?!"

Tony (St, 6. 12. 2017 - 22:12)

Milý Steve

historik...Před sirem Josephem Listerem se umíralo na kdejaké říznutí:

Joseph Lister
(5. dubna 1827 – 10. února 1912) byl anglický lékař, který způsobil převrat při chirurgických operacích objevem a zaváděním antisepse. Ve skutečnosti, co cirkumfetišisté omýlají ohledně hygieny je pouhá stupidní propaganda

bože (St, 6. 12. 2017 - 22:12)

Milý Steve

historik...jakej mýtus? když si ho dva dny nebudete mýt, tak si přivoňte ke svýmu a pak ke Stevovýmu :-))))))))))) a ucítíte ten mýtus :-)))

Tony (St, 6. 12. 2017 - 22:12)

Možná že to má téma z...Milý Steve

historik mediciny Robert Darby prokázal, že "hygienický problém" je pouze mýtus.

Ano, je to tak, před Josefem Listerem se jednalo pouze o blábol.

Kača (St, 6. 12. 2017 - 17:12)

jana kača martin, to píše...Já můžu mluvit pouze za sebe a pod janou ani martinem nepíšu. Prostě se konečně smiřte s tí, že těch odpůrců máte víc! Pokud chcete, tak vám zavolám, at víte, že jsem ženská a ne ten váš Zkoual :D

Steve (St, 6. 12. 2017 - 17:12)

Možná že to má téma z Bible kde o obřezávání mluví hodně a často. Tak se asi už dožral :-D

No jo no, tak obřízka se dostala do mnoha náboženství, neuteklo toto téma ani Bibli. Hygienický problém zamontovali do součásti víry ... to mají i muslimáci a další všemožná nábožensví či sekty. Rozumnej a moudrej člověk ale pochopí, že to s vírou a Bohem vlastně vůbec nijak nesouvisí ... Žel né všichni umí číst i mezi prsty, pak to berou bohužel vážně.

houby (St, 6. 12. 2017 - 17:12)

Jani, Tonda je totálně...jana kača martin, to píše jeden trol

Steve (St, 6. 12. 2017 - 17:12)

Pane Antonín, to jsou...Jani, Tonda je totálně ponořen do aktivistického boje, takže proto dělá to, co dělá. My co nejsme do ničeho namočeni tak mluvíme naprosto reálně ničím nezatíženi. Tonda zatížen dobrovolně je, to je ale jeho problém. Takže i proto jinak mluvit ani nebude, protože nemůže :-D Jinak by byl asi bzuk kdyby si často protiřečil. Nevím proč ho zrovna chytlo toto téma ... navíc kor když není urolog - tam bych to i třeba chápal.

Jana (St, 6. 12. 2017 - 13:12)

Zajímavé, tady na doktorce...A co je na tom nejparadoxnější, vlastně vůbec se nevyjadřuje proti obřízkovému šílenství pachanému na ženách, ba naopak mnohým matkám, které z lékařského popudu přistoupily k obřízce svých chlapců, on by je za to nechal"opižlat", jak mnohdy tvrdí.

Martina (St, 6. 12. 2017 - 12:12)

Milá...Tondo, to už tě zase odvařili, že ti zčernal nick?

Jana (St, 6. 12. 2017 - 12:12)

Pod kolikátým nickem,...Ano možná víš o fůře mužů, ale kolik je to fůra ze dvou miliard obřezaných mužů na zemi? Těch 96% je spokojených a těch pár o kterých píšeš, vůbec ani neznáš, jen sis "něco" přečetl. A pravděpodobně se jedná o muže postižené iatrogenním zákrokem lékaře, což je ale u všech zákroků možné. A ten Martin má u mě za 1*.

Jana (Út, 5. 12. 2017 - 22:12)

Pane Antonín, to jsou obecně platná a oddiskutovaná fakta, obřízka je prospěšná. A jak sám vidíte 95,4% mužů si výsledek obřízky chválí. Najdete to na netu. A vy nemůžete zde pořád nadávat všem obřezaným do jakýchsi fašistů, a na to co vám, jako milovníku závadlých predkožek dělá dobře. My Vám vaši netoleraci také nevyvracíme. Něko holduje romaduru a taky mu nikdo neříká že je to fuj. Jiný má zase rád emental. Je to vaše gusto co si dáváte do huby...

Reklama

Přidat komentář