Reklama

Obřízka

Tony (Ne, 3. 12. 2017 - 17:12)

Nebo na jednom místě Bible Bůh nařídí obřízku a na druhém tvrdí, že všechny, co se obřezávají ztrestá:

Jeremiáš 9

24„Hle, přicházejí dny, je výrok Hospodinův, kdy potrestám všechny, kteří se obřezávají, a přesto jsou neobřezaní:
25Egypt, Judu, Edóma, Amónovce, Moába a všechny, kdo si vyholují skráně a sídlí na stepi, neboť všechny tyto pronárody jsou neobřezané. I celý dům izraelský má neobřezané srdce!“

Tony (Ne, 3. 12. 2017 - 17:12)

S Biblí je problém. Na jednom místě nařizuje, aby si mladší bratr vzal ženu staršího zemřelého bratra jako potomka ale na druhém místě naopak to, aby si někdo vzal za ženu svého zesnulého staršího bratra přísně zakazuje.

Pak se v tom vyznej.

sardanapal* (Ne, 3. 12. 2017 - 17:12)

S tou genetikou seš trochu mimo , co ?
Leda , že by uklohnil děcko s vlastním bráchou dzzz.

Steve (Ne, 3. 12. 2017 - 17:12)

Křest'anská nauka je trošku zaostalá a zkostnatělá (opožděná) ... ovšem né natolik, jako Islám.

"9Ale Ónan věděl, že to potomstvo nebude patřit jemu; proto kdykoli vcházel k ženě svého bratra, vypouštěl semeno na zem, aby svému bratru nezplodil potomka"

No vidíš, a zrovna konal správně ... protože dnes víme, že by se mohl narodit postižený debílek, kterej za to vlastně ani vůbec nemůže. Nebo budeš tvrdit že je to obráceně dle Bible správně?

taky to nádání k plození jako na pásu byl tehdá řekněme k tomu důvod - zaplnit zemi. Dnes je to naopak nežádoucí a Země už je přelidněna a praská ve švech. Zaostalá náboženství ovšem jedou stále tu množstevní písničku ... nejen Islám. Afričani jsou přemnoženi, už ani nemají kam jít jak přetékají ... ale množit se jako králící budou dál, přestože nemají ani ty základní podmínky. Proto jich umírá toliko hlady!!!! Volají o pomoc, a vyspělý Svět je ještě hloupě podporuje v tom aby nic nezměnili a hlavně aby nepracovali, nežili civilizovaně a spoléhali se jen na tyto pomoce. Musí zmněnit spoustu věcí, hlavně se už nepřemnožovávat když nemají ani kde bydlet a co žrát!

Už v Bibli stojí "Kdo nepracuje, at' nejí!" Já se s tímto plně ztotožňuji takže nesouhlasím s tímto pomocným bludným kruhem. S cikánama je problém totožný! Dávky je jenom kazí a podporují v neřestech .... Já bych jim to zastavil úplně! (kor když nemají nic napracovaného)

Tony (Ne, 3. 12. 2017 - 16:12)

ŘKC Svatá jasně určuje...°°ˇA ještě co se týče onanie,tak onanie má původ v skutečné postavě israelity Onana,který si Ho honil do písku v poušti a neoženil se a neměl potomstvo.°

Je vidět, že vůbec neznáš Bibli a píšeš tu voloviny:

Genesis 38

1Stalo se pak v té době, že Juda odešel od svých bratrů a připojil se k adulámskému muži jménem Chíra.
2Tam spatřil dceru kenaanského muže, který se jmenoval Šúa. Vzal si ji za ženu a vešel k ní.
3Otěhotněla, porodila syna a Juda mu dal jméno Er.
4Znovu otěhotněla, porodila syna a dala mu jméno Ónan.
5Nato porodila ještě dalšího syna a dala mu jméno Šela. Bylo to v Kezíbu, kde jej porodila.
6Juda dal Erovi, svému prvorozenému, manželku jménem Támar.
7Judův prvorozený Er však byl v očích Hospodinových zlý, a proto jej Hospodin usmrtil.
8Juda tedy řekl Ónanovi: „Vejdi k bratrově ženě, vezmi si ji podle švagrovského práva a postarej se tak svému bratru o potomstvo.“
9Ale Ónan věděl, že to potomstvo nebude patřit jemu; proto kdykoli vcházel k ženě svého bratra, vypouštěl semeno na zem, aby svému bratru nezplodil potomka.
10Jeho počínání bylo v očích Hospodinových zlé, proto usmrtil i jeho.

Z textu jasně vyplývá, že Bůh neusmrtil Onana kvůlu masturbaci ale proto, že se svou manželkou Tamarou prováděl přerušovanou soulož, aby ji neoplodnil, protože podle levirátního zákona by byl jeho syn započítán jako syn jeho zemřelého bratra Era.

MARTIN (Ne, 3. 12. 2017 - 14:12)

jjNo tak tyhle keci mají většinou neobřezaní muži. Málo který obřezaný muž na to nadává. Já obřízku mám a jsem s ní spokojen

Jahoda-ShabbaTo (Ne, 3. 12. 2017 - 07:12)

Tony, církev vždy byla a je...ŘKC Svatá jasně určuje pravidla sexu!
Sex pouze za účelem plnění povinností svazku manželského a za účelem dělání potomstva.
Tečka.
Více to již ŘKC nerozebírá a nemudruje u toho.
ŘKC hlavně nemá nic společného z pervertníma úchylákama a náboženským tmářstvím,třeba to v Americe bylo již zde zmíněno,kdy byla obřízka dělána za trest dospívajícím chlapcům bez umrtvení jako trest za onanii a bolest ze zákt¨roku měla být varováním před utrpením v pakle na věky věkův.
Žádný Vatikánský koncil toto nikde nenařizuje a neomlouvá,nedoporučuje.
Je to dílo jednotlivců náboženských psychobláznů a tmářů ,kteří jednají sólo na vlastní pěst a jejich poblázněné okolí je v tom víceméně podpořilo,takže bych toto s ŘKC nespojoval.
Já ,jako katolík bych se zeptal přímo Krista,jaký je Jeho názor na mučení obřízkou bez umrtvení jako trest za onanii u amerických chlapců.
Jako učitel pravdy a lásky,který odmítl dát souhlas k ukamenování cizoložné ženy by to na tutovku odsoudil a tím jsem si jist.
Jo a jinak za cizoložství je trest smrti,byl,je a vždy bude.
Kdo zcizoloží,ten zemře.
Je to zákon Boha Hospodina a tak to prostě je,bylo a i bude.)

Proto ŘKC jiný sex jak v stavu manželském neschvaluje a kdo jedná proti tomu,ten zemře.
Viz pohlavné nemoci jako syfl,kapavka v minulosti a nyní,když jsou léčitelné je to AIDS.
A ještě co se týče onanie,tak onanie má původ v skutečné postavě israelity Onana,který si Ho honil do písku v poušti a neoženil se a neměl potomstvo.

Steve (So, 2. 12. 2017 - 15:12)

Tony, církev vždy byla a je i dnes velmi zaostalaá co se týče sexuálních věcí, sexuálního života, pohledu na sex a sexuální hrátky, přirozené potřeby atd.

Taky nedokáže rozlišit sex jako druh zábavy, za peníze, zhýralosti oproti sexu 2 vážně milujících se osob. Toto je akorát tak na poklepání si na čelo. O to horší když o tom hovoří jako o velkém hříchu či nějaké fuj špinavosti mezi vážnou známostí. At' se na mne nezlobí ale je to zkostnatělá zaostalost .... hlavně když to neumí rozlišovat.

Zkrátka církev neumí rozlišit pokud si chlap zaplatí kurvu v bordelu (či mimo bordel) oproti tělesnému milování u vážné známosti.

To je jakoby obecně trvdila že oheň je pouze škůdcem když všude vše ničí, pálí, působí obrovské škody, dělá katastrofy ... Přitom se doma jako užitečný pán nesměl využívat k vaření, ohřevu.

To nemluvím o prasárnách církevních hodnostářů když ti pod přísným celibátem mohou a sama církev to řešit nechce, nebo to chce jen ututlávat.

Tony (So, 2. 12. 2017 - 12:12)

obávám se,že to nebude až...V tom článku je jedna chyba. Ten Dr. Kellog byl adventista a adventisté na existenci pekla nevěří. Na děvčata měl kvůli masturbaci jiný "recept" a to leptání klitorisu kyselinou karbolovou.

Mimoto, proti masturbaci vynalezl ještě jiné, nedrastické prostředky:

Ovesné vločky

Když jste v minulém odstavci četli jméno John Harvey Kellogg, určitě jste si říkali, že ho odněkud znáte. Ano, Kellogs je dodnes jméno spojené s kukuřičnými lupínky a ovesnými vločkami. Tyto potraviny vznikly jako zbraň proti masturbaci.
Lékaři, kteří měli tento zásadní problém vyřešit, si mysleli, že jednou z cest je dieta – pokud možno přísná dieta. Tu nejlepší vytvořil právě výše zmíněný John Harvey Kellogg, mimo jiné z dnešního pohledu fanatický zastánce celibátu a odpůrce sexu. Tento muž, ač ženatý, žil celý život v celibátu. Věřil, že masturbace způsobuje lepru, tuberkulózu i epilepsii. Směs kukuřice a ovoce podle něj měla mladým mužům sebrat sílu a zabránit proudění krve do „dolních partií.“
Ve vločkách nesmělo být nic kořeněného, aromatického ani chutného – v podstatě měly napodobovat stravu mnichů nebo světců žijících na poušti. Po pár letech se sice ukázalo, že rady tohoto nutričního „experta“ jsou nesmyslné a kukuřičné vločky touhu na sex ani masturbaci nepotlačují, ale potraviny se mezi tím staly tak oblíbenými, že už na pultech obchodů zůstaly. Ze stejného důvodu jako Kellgovy vločky vznikly i oblíbené grahamy – pojmenované na počest svého vynálezce, reverenda Sylvestera Grahama…

Celý článek je na:

https://www.national-geographic.cz/clanky/strach-z-masturbace-stvoril-moderni-svet-pet-duvodu-jak-zmenil-civilizaci.html

Tony (So, 2. 12. 2017 - 07:12)

:-DD

No ale tím pádem...Tehdy jsem si go tak jednou za půl roku vyhonil, a pak jsem byl potom měsíc v depresích, jaký snrtelný křích jsem to spáchal a že pak za to budu na věky smažen v pekle.

Tak jsem vážně uvažoval nad tím, že se nechám obřezat, abych si ho už nemohl honit a tak že uniknu pekelnému ohni. Tehdy jsem věřil nesmyslu, že si ho obřezaní honit nemohou.

Steve (Pá, 1. 12. 2017 - 22:12)

Nevím, tot' otázka ...

Steve (Pá, 1. 12. 2017 - 18:12)

jj

Jahoda (Pá, 1. 12. 2017 - 17:12)

Tak tak ... +1anebo se tento mocný sexuální pud dá utlumit práškama,pokud jej pacient nezvládne.
Pacient proto,protože pokud se pud vymkne kontrole svobodné vůle,potom se z chlapa stává nebezpečný predátor.
Ale to jsou estrémy,ve skutečnosti je sexuální pud mocný motor k tomu,aby se lidstvo množilo a nezahynulo na úbytě.
No ale... znám jeden případ,kdy mírně ,když to řeknu politicky korektně " jinačí ",musel brát prášky.
Když je nebral,tak šmíroval pod oknama ženské,anebo hodil na poštačku pytel vod brambor a ,povalil ji na zem a pokusil se ji z násilnit.
Anebo znám případ transexuála,chlapa,který se strojil jako ženská,taky šmíroval pod voknama ženské až dostal za to od chlapů přes čuňu,ale jinak neškodil.
Chodil oblíkaný jak ženská a mužstvo na něj na náměstí volalo jak mu to sluší a on ztoho měl radost.
Jednou dosti zabodoval u policajtů.
V městě řádil úchyl,exhibic?onista makač.
Ukázal se ženskejm v nádobíčku a utek.
Anebo přepadl ženskou ze zadu,šmákl ji na prso anebo ohanbí v rozkroku a rychle utek.
Dlouho nemohl být lapen až do té doby,kdy takto přepadl toho transexuála v ženských šatech.Zezadu je začal omakávat a pak chtěl utéct,ale to ho již ten chlap zpracovával ručně a pak ho odvedl na policii.
Byl pak místní hrdina.
Ale to odbočuji od obřízky...jenže i takové příběhy píše život.
Co se týče obřízky jako takové,tak jsem přesvědčen,že většině Čechů je ukradená a nezajímá je.
Prostě ji nepotřebují,ale jinde je to jiná,je to věc názoru.

Steve (Pá, 1. 12. 2017 - 17:12)

obávám se,že to nebude až...Tak tak ... +1

Steve (Pá, 1. 12. 2017 - 17:12)

Nežiju předkožkama ale...:-DD

No ale tím pádem teda ted' žiješ ...

V semináři by ti dali za toto téma na hrb co by se do tebe vešlo a ještě prohodili oknem ven. :-D

Jahoda (Pá, 1. 12. 2017 - 03:12)

Fascinace penisem se dá...obávám se,že to nebude až tak jednoduché.
Muž je automat na výrobu spermatu,tam je příjem a proto musí být výdej.
Pokud není ve formě sexu s partnerou (partnerem..bléé),potom si pomůže sám ,to je chemie a je to přirozené.
80 % mužů onanuje a možná i více a který tvrdí že ne,ten to dělá každý den.
Tony má ale pravdu v tom,že nařízená obřízka bez anesteze je náboženské tmářstí a deviantní sadizmus a tímto mu děkuji i za odkaz,který dal místo mě.
No...i toto je Amerika a její kořeny obřízky,bohužel.
S tím přece nemůže nikdo normální souhlasit,aby na dospívajících chlapcích byla prováděna obřízka bez anesteze ,proti jejich přesvědčení a svobodné vůle a navíc ještě formou trestu.
Mě to připadá tak trochu jako deviantní pedosadizmus

Tony (Čt, 30. 11. 2017 - 11:11)

notoricky známé to může...Nežiju předkožkama ale před 3,5 roky jsem se plně pohroužil do studia problematiky ohledně obřízky.

* (Čt, 30. 11. 2017 - 11:11)

Na to není potřeba odkazů,...notoricky známé to může být pro někoho, kdo předkožkama žije a několik hodin denně se jim věnuje.

Tony (Čt, 30. 11. 2017 - 11:11)

zdroj?Na to není potřeba odkazů, to je notoricky známá věc.

* (Čt, 30. 11. 2017 - 10:11)

v USA ještě před nástupem...zdroj?

Reklama

Přidat komentář