Reklama

Milování jinak než ve dvou

Návštěvník (Čt, 30. 5. 2002 - 11:05)

Jsme s manželem svoji 7 let a před dvěma lety jsme si po internetu našli manžele na milování ve čtyřech. Poprvé jsem se musela trochu opít abych překonala sama sebe a hlavně je to něco jiného než milování s manželem. Kdo se k tomu odhodlá musí se tak milovat, aby Vás ta jedna noc nezranila. Dodnes se asi tak 4X do roka scházíme na milování ve čtařech a někdy podniknem i výlet s dětmi. Je to docela fajn , našli jsme super milence i kamarády. Milování ve čtyřech je jen třešnička na dobrém dortu.

Návštěvník (Út, 2. 4. 2002 - 23:04)

Tak se vracím po půl roce abych Vám zdělil že se nám to erotické dobrodružství povedlo.Bylo nás v postýlce víc než dva.Sice to bylo trochu za zvláštních okolností ale ty tady rozebírat nebudem.Jen tolik že v případě že se některý pár pro tohle rozhodne měli by oba vědět co činí.Samozřejmostí je hygijéna a nemoci jako riziko ale také dušička.Tím myslím důsledky té noci nebo těch nocí.U nás to dopadlo velmy dobře.Po letech vcelku vyrovnaného intimního života to bylo jako injekce do dalších let.Prostě to náš vztah posílilo.Dokonce plánujeme milování ve čtyřech až najdeme ten správný pár.

Návštěvník (Ne, 24. 3. 2002 - 16:03)

Vážení take jsme otom mluvili s manželkou odezva žadna jednoho dne přišel kamarad kecali jsme a bumbali nakonec jsme skončili všichni tři v posteli sice na muj udiv ja jako poslední ale byl to opravdu sylny žažitek ovšem po nekolika dnech jsem to chtel zkusit znovu a manželka už nechce přitom vim že ma na to chut nebot když jdem tancovat bere si černe body aby bylo videt,moc ji vzrušuje představa že budeme opět všichni v posteli ale to je vše nevim jak dal?......................

Návštěvník (Pá, 1. 3. 2002 - 16:03)

Ahoj "sháninko",škoda že nemám partnerku s kterou bychom mohli zkusit to po čem tolik toužím.Kdyby Ty jsi měla kamarádku a chyběl by vám do trojky muž,prý docela sympaťák,tak budu rád když napíšeš. Papa Karel z Prahy 6

Návštěvník (Pá, 1. 3. 2002 - 08:03)

Chtěl bych si naplnit svoje sny a být u milování dvou žen pasivně a nebo aktivně,Myslíte ,že je to něco tak nepochopitelného?

Návštěvník (Pá, 28. 12. 2001 - 15:12)

Ahoj Kacko,mozna bych vam mohla hledani treti osoby usnadnit. Hledam totiz par, ke ktermu bych se mohla pridat.Je ale plno veci na co bych se chtela zeptat.Napis sem a ja se pokusim co nejdriv sem dostat a nejak se domluvime. Pa

Návštěvník (Ne, 14. 10. 2001 - 02:10)

Docela vám Katko závidím. Po těch letech jsem se to pokusil doma taky navrhnout, ale manželka mi řekla, že s další ženou by nechtěla a když jsem se zeeptal na muže, radši neodpověděla.

Návštěvník (Út, 9. 10. 2001 - 13:10)

Myslím, že pokud jste oba pro, není v tom problém. Maximálně tak v hledání třetí osoby. Ale přeju hodně zdaru!

Návštěvník (St, 3. 10. 2001 - 16:10)

Mě by to také lákalo. Ale když si snažím představit si to ve skutečnosti - no nevím. JAko fantazie je přitažlivé, ale praktická realizace má svoje úskalí.

Návštěvník (St, 3. 10. 2001 - 16:10)

Ahojky,stejnou věc cítíme i my v našem manželství,jsme spolu 13 let a máme se také rádi.Sama jsem manželovi navrhla,že bych si přála najít kamarádku,se kterou bychom měli oba něžné sexuální hrátky.Jsme oba silně sexuálně založení a já jsem se přiznala, že by mě velmi vzrušovalo vidět ho při milování s cizí ženou a součastně bych si to sama chtěla se ženou skusit.Myslím, že je to normální,ale spousta lidí si to bojí přiznat.Katka

Návštěvník (Pá, 29. 6. 2001 - 21:06)

Ahoj lidiJsme s partnerkou 14let spolu a máme se opravdu hodně rádi.Ale at mi nikdo nic neříká po těch letech už začína v milostném životě trochu stereotyp.I když intenzita našeho milování neslábne a i jiné praktiky už máme zasebou ta myšlenka zkusit milování jinak než ve dvou je docela faj.Samo že oba chceme.I když je to lepší než bejt jeden druhému živelně nevěrný .Co myslíte?

Reklama

Přidat komentář