Reklama

Sex s tchyní

Anonym (St, 28. 8. 2024 - 13:08)

Na tchyni bych si netroufl. Je staromódně zásadová a prudérní. Sice se ráda podívá, třeba na mojí výbavu, ale nic víc. Zato teta manželky, sestra tchyně, to je žíně. Protože stále sportuje, vypadá i v šedesáti o dvacet let mladší. Chodím jí dělat drobné i větší opravy v domácnosti i na baráku, protože ten její je k ničemu a často poslouchám její koketní narážky. "Pošlu starýho do lázní a ty mi uděláš pořádnou generální opravu spodku." Je to taková kočka, že když jí jen vidím, mám erekci. Ví, že je to kvůli ní a má z toho radost. Když mého potěšitele ve sprše viděla bez obalu, tak řekla, že by se jí moc hodil a hezky by mi ho vymazlila. Jenže, když jsem něco zkusil, pustila mojí ruku do vagíny, chvíli držela i si pohrávala s ptákem, ale pak řekla že to milované neteři nemůže udělat. Takový jsou ženský. Nejdřív navnadí a pak cuknou.

Default User Image
Míla (Po, 26. 8. 2024 - 23:08)

O víkendu odjela manželka s holkama z práce na výlet a vracely se až v neděli odpoledne a tchán byl v práci. Udělal jsem si pracovní sobotu u tchýně a ta byla ráda že jí pomůžu. Celý den proběhl v pohodě ale jak bylo horko pomalu jsem se odsvékal až jsem zůstal jen v trenkách a tchýně si mě pořád nenápadně prohlížela. Občas se naše pohledy střetli a tak jsme se jen pousmáli. Ona si oblékla lehké letní šaty a pod nima jen kalhotky a podprsenku. Pokaždé když ji tak vidím tak se vzruším a pták se mi v trenkách pomalu nadouvá a to se mi také stalo. Bylo to dost vidět a tchýni to neuniklo. Při obědě si sedla vedle mě pohladila mi ho ale nic víc. Dojeli jsme a tchýně sbírá ze stolu a meje nádobí. Přijdu k ní a políbím na krku a vezmu za prsa přez šaty a podprsenku. Nádhera a ona jen hekla a otočila se ke mě. Líbáme se a šaty jdou k zemi a ona ruku do trenek. Odstoupím od ní a trenky jdou dolů. Pták v pozoru a ona sundavá podprsenku a dívá se mi na péro. Honím si ho před ní a ona stahuje kalhotky a otáčí se ke mě zády. Ohne se a já jí chytnu za boky a zasouvám do ní. Já přirážím a ona heká a užívá si to zezadu. Sahá mezi nohy a mačká mi koule a já jí prsa. Šukáme dlouho až se oba uděláme a já jí vystříkám mušličku. Nádhera. Políbíme se a odejdeme každý po své práci. Po večeři jsme se šli spolu osprchovat a ze sprchy jsem si ji odnesl rovnou do ložnice a tam jí položil na postel. Lízal jsem jí kundičku a ona mě kouřila. Lehla si na bok a já jí začal zezadu šukat dokud jsme se společně neudělali a znovu jsem jí vystříkal lasturku. Nechal jsem jí v ložnici a odešel spát do pokoje aby nás tchán nenačapal. Zůstal bych u ní do rána ale nešlo to.Ráno jsem si ho vyhonil a představil si jak se milujem,ale až zase někdy příště.Škoda, že manželka byla pryč užili by jsme si spolu všichni.

Default User Image
Pedro (Po, 19. 8. 2024 - 08:08)

Mrdal bych jí.Mojí tchyni .Je jí přes 80 a každý den si honim čuráka s predstavou že i ona si honí kundu. Je 7 let vdova..

Anonym (St, 28. 8. 2024 - 12:08)

Ta moje se s masturbací nijak netají. "Chlapa už nepotřebuju, protože líp si to udělám sama." Když mám erekci, tak chce abych se uspokojil s manželkou a pokud není doma tak sám, aby mne nenapadla nějaká ptákovina. Dodržuje odstup.

Anonym (So, 17. 8. 2024 - 14:08)

Sex s tchyni sem neměl, ale v podstatě něc  podobného jsem zažil a celkem nedobrovolně. Tchyně k nam prijela na návštěvu, ja akorat setkal křoviňákem trávu kolem plotu. Sedli si v pergoly na lavici s manželkou. Nejak sem si nevšímal a chtěl to dodělat, jenze pro me přišla zena, at si jdu k nim sednout. Tak sem odložil křoviňák a šel domů, že si vezmu jiny triko a výzkumu se alspon z holínek, jenže tchyne hnedka at si jdu sednout, a na moje argumenty nedala a i žena na me hodila pohled, ta si jdu sednout, ze triko uschne a holinky nikdo neresei, navíc mám nohy stejne pod stolem, který kr takovy ten gumový ubrus.   Během hovoru mi tchyne několikrát sáhla na stehno. Ja ji pak dal ruku stranou, tak se jen usmála. Žena nic neviděla, vse kryl ten ubrus. Jenze si nedala pokoj a ruka ji skoncila v mem rozkroku. Když sem ji ruku odstrcil, tak me slabe placla a bavila se dal, jak kdyby nic. Pak mi vyhrnula kraťasy, co to šlo, aby natáhla pindoura a uz ho měla v ruce. Drazdila mi žaludu prsty, jak kdyby tam nikdo jiny nebyl až do vyvrcholení. A i potom si ještě prohrávali, pak když odjela, tak sem vstal, ze pujdu práci dodělat a nezapomenu manzelky výraz, kdyz si všimla sperma, co vylitalo na holinky. Hned mi vyvinula, ze to neni možný, že sem se udelal z návštěvy její mami, jestli to myslím vážně. 

Anonym (So, 17. 8. 2024 - 15:08)

Mě se stalo něco podobného. Stalo se na zábavě. Nebyla to tchyně, ale opilá švagrová a tchyně to sledovala. Sice jí několikrát napomenula, aby to nedělala, ale vydržela až dokonce. Semeno zůstalo pod stolem. Manželka mezi tím tančila se švagrem a nikdy se to nedozvěděla.

Anonym (Čt, 15. 8. 2024 - 08:08)

"Teď mrdám tchýni a je to náročný, protože ona to chce pořád." Povídá mi kolega, který zase přišel později do práce. Mladší manželka mu utekla s jiným a děti mu nechala u mámy. Po rozvodu je dostal do péče a tak se k extchyni nastěhoval. Ta nezaváhlala a okamžitě mu nahradila nevěrnou manželku úplně ve všem. 

Default User Image
Linda (St, 14. 8. 2024 - 16:08)

Vim, že nejsen asi jediná, ale mě to pozanamenalo moc. V devatenácti jsem se vdávala a hned po roce jsme měli dvě děti. Bydleli jsme v rodinné domě u mé matky. Rodiče byli roźvedení a táta měl svoji rodinu a noc jsme se nenavštěvovali. S matkou jsme měli jednu domácnost a ona měla svoji ložnici. Jednou jsem odjela s dětmi ke kamarádce a že se tam zdržím do druhého dne. Jenže došlo ke změně a já se vrátila ještě ten den. Když jsem přišla do bytu nestačila jsem se divit. Po bytě poházené matky prádlo a u ní v ložnici manžel a matka nazí v nejlepší souloži. Na vysvětlení mi bylo matkou sděleno, že ona to také chce. Došlo to tak daleko, že jsem se s dětmi odstěhovala, následně jsme se rozvedli a manžel po nějakém čase stejně od matky odešel.

Default User Image
Jane (St, 14. 8. 2024 - 16:08)

Smutný příběh, vypadá to, že píšeš co se opravdu stalo a ne jak zbytek Doktorky. Doufám, že vše dobře dopadlo a že jsi šťastná.

Anonym (Út, 13. 8. 2024 - 18:08)

Nejsem ženatý a tak tchýni nemám, ale má jí můj bratr Karel a je to kus. Oslavovali jsme narození jeho synka a tchyně šla brzy spát. Vytratil se i Karel, ale za chvíli se vrátil. Tak jsme pařili dál a já mu řekl, že bych šukal. Pravil, abych zkusil jeho tchyni, že bude svolná. Tak jsem šel. Když jsem k ní vlezl do postele a zasunul jsem, tak mi řekla: "Karle, ty bejku, to ještě nemáš dost?"

Default User Image
Marek (Út, 13. 8. 2024 - 17:08)

Tchýně je ještě zachovalá a asi by si možná dala říc, řekl bych, že je i tak trochu kurvička, ale manželce bych to neuděla. Velice si rozumíme a z lepší ženskou jsem nešukal.

Anonym (Po, 12. 8. 2024 - 18:08)

Můj sex s tchýni byl jen nekoitální. Když jsem jí polichotil, že by ještě stála za hřích, tak mi odpověděla, abych se raději vyhonil sám a zbavil se tak chtíče. Když jsem to udělal, tak řekla že počká, až s tím budu hotov, zakryla si ohanbí rukou a prstem se dělala taky. Semeno zachytila druhou rukou do dlaně a odnesla si ho.

Default User Image
Anonym (Po, 12. 8. 2024 - 18:08)

Ha, ha, ha..

Default User Image
Míla (Po, 12. 8. 2024 - 06:08)

O víkendu jsme si udělali jako rodina na zahradě mejdan. Přijel i brácha s rodinou a všem se to moc líbilo. Koupání v bazénu za domem a grilování Tchýně s manželkou byly v plavkách a přez sebe jen lehké letní šaty.Moc jim to slušelo a já si neodpustil, když se nikdo nedíval jim sáhnout na zadeček a otřít se o jejich prsa. Zábava super a všem se moc líbilo. Tchán odpadl nejdřív a když se prospal odešel za kamarády do hospody. Brácha s rodinou odjel kolem osmé večer a zůstal jsem s holkama sám. Uklid po mejdanu a večerní káva u bazénu. Manželka z prava a tchýně z leva. Povídáme si a já se jim dívám na prsa a pták mi roste. Všimla si toho tchýně a říká abych se postavil. Stáhla mi trenky a já stál před nima nahý se stojícím čurákem a ony se na mě dívají. Honím si ho a ony vstanou a šatičky spadnou oběma na zem. Manželka se opřela o stůl a já jí ho tam zezadu strčil a začal šukat. Tchýně se dívala a přistoupila k nám a začala se semnou líbat a sahat mi na zadek. Manželka pomalu přirážela a já jsem přitáhl tchýni k sobě a hladil jí zadek a mačkal prsa. Tchýně držela a já jí zajel rukou mezi nohy a rukou jsem jí projel kundičku. Nádhera. Čuráka v manželce a prsty v tchýni. Tchýně se opřela taky o stůl a vyšpulila na mě zadeček a nechala se prstit. Holky se začali líbat a já manželku šukal a tchýni prstil. Prsa se jim houpala nad stolem a já chtěl mrdat i tchýni. Vytáhnu ho z manželky a žádná reakce. Přistoupím za tchýni a otírám čuráka a její kundu. Ony se líbají a já zasouvám do tchýně. Jen hekne a vykulí oči a drží. Manželka se narovná a koukne kam jsem ho vrazil a začne mě líbat. Přirážím a držím jí pevně za boky. Budu stříkat říkám a ony si předemě kleknou a čekají s otevřenýma pusama na sperma. Nastřikem jim to do pusy a ony polykají. Nádhera a chci zase příště.  

Anonym (Po, 12. 8. 2024 - 06:08)

Díváš se často na porno a pak se do něj profiluješ tak, že věříš tomu, že se to stalo tobě. Znal jsem jednoho vypravěče podobných příběhů, který obcoval se ženami, které ho ani neznaly.

Anonym (Po, 12. 8. 2024 - 12:08)

Třeba se to tak stalo, třeba ne. Koho to trápí?

Anonym (Po, 12. 8. 2024 - 13:08)

Já jsem měl hodnou tchýni a nechtěl jsem si to u ní pokazit, aby se z ní nestala semetrika. Jeden můj strýc obdělával manželku i tchýni a obě mu dělaly ze života peklo na zemi. Ženy, když mají naději, jsou většinou lepší, než když mají jistotu. 

Default User Image
Luboš (St, 7. 8. 2024 - 18:08)

Já se s tchýní pozdravím i si dám skleničku, ale to je vše. Mám kamaráda, který tu moji tchýni opečovává, protože ona je děsně nevěrná. Tchán to sice tuší, ale nechce v jejich letech dělat nějaké závěry a myslím, že ji zahne asi také. Ten kamarád mi to právě vyprávěl jak je ještě v jejích letech divodá, že by ho utahala.

Anonym (Út, 6. 8. 2024 - 21:08)

Mám kamaráda, který si liboval,že... No, stalo se, že ho svedla tchyně. Když na to manželka přišla, nějaký čas mezi sebou soupeřily, ale tchyně byla asi lepší, tak si dcera našla jiného a on zůstal s mamkou. Jenže věkový rozdíl, oba hodně nasávali a tchyně se odporoučela navěky. Zůstal sám, časem propil dědictví a skončil na ulici. Dneska mu platím pivo, když se potkáme. Ještěže neměli děti. To by byli chudáci. Nemyslet jen přirozením, to je oč tu běží.

Default User Image
David (Út, 6. 8. 2024 - 12:08)

Sex s tchyni jsem nikdy neměl ale vysokovat mě umělá Někdy nám hlídala děti a brala si je k sobe v rd. baráku o patro níž byla v dova v 50 . Narážky na sex a na nas měla prakticky pořád. Věděla téměř vše co s její dcerou dělám Asi někdy i nevhodné. Po ránu se ptala dcery proč tak večer stenala jestly nebyla sukana do prdelky.

Reklama

Přidat komentář