Reklama

Mladší muž a starší žena.Jde to!

Default User Image
Živo (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Ty jsie Živo,alehouby.Ukrad jsi mi sice nik ale to neva.Co čekala?Že budu blbej zalaskivanej do níž a odpoustim ji.Sorry,ale sponzorovat milence nebudu a tak sem se rozved.A jak sem napsal před tím Mám mladší,hodnou novou ženu a hlavně jsme spolu šťastní.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Máme v ulici mladou maminku na mateřské, moc hezkou, atraktivní, s manželem jsou myslím šťastní, alespoň to on  tvrdí, jak si dobře vybral. Kdyby tušil že mu ji chodí obdělávat jeho velitel z kasáren a ještě se schází s jedním starším vdovcem, asi by mu do smíchu nebylo, jak má šťastné a spokojené manželství. Na druhou stranu, když je hluchý, slepý a nic nevidí.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Možná to ví, ale dělá jako že ne, protože jí miluje, nebo jí to dokonce přeje. Nač si komplikovat život. Ta moje mi taky doporučila jednu starší hodnou vdovu a věděla, že se s ní nemodlím.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 16:07)

Tak to máš smutný vztah.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 21:07)

Jednou to pochopíš. A nebo nikdy. Což je horší varianta.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 20:07)

To je záležitost povahy. "Přej a bude ti přáno." Co je na tom smutného? Je to altruismus, který každý nemá.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 21:07)

Jednou to pochopíš. A nebo nikdy. Což je horší varianta. 

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Co to má společného s věkovým rozdílem, Taky si mohla najít staršího milence a ty starší milenku.Je to jedno.

Default User Image
Sudičky (Ne, 28. 7. 2024 - 06:07)

Po maturitě jsem se opil jako zvíře. Cestou domů jsem se chtěl vymočit do místní rokle, spadl do ní, prolétl trním a na dně jsem usnul. Ráno mne vzbudily hlasy. Stály nade mnou tři sudičky a uvažovaly co se mnou. Ležel jsem na zádech, kalhoty dole a penis mi stál jako stožár. 

První pravila: "Řekneme to jeho mámě, ať vidí jak povedenýho má synáčka. Hihihi...Ten má ale čůráka." Druhá: "Zavoláme policajty a ti ho nechají vyspat na záchytce. Čůráka mu zatím vyhoníme. Hihihi..." Třetí: "Nene. Je to hezkej, jinak slušnej kluk a jen trošku přebral. To se může stát každýmu. Měly bychom ho ošetřit. Podívejte jak je odřenej. Nic jsme neviděly a čůráka schováme." Přikryla mi pohlaví šátkem. "Dělej jak myslíš." Řekly ty dvě zlé a odešly. 

Hodná mi pomohla na nohy,  uchopila pyj, sklopila ho a natáhla mi kalhoty. Odvedla si mne do své chaloupky, tam mne vykoupala, ošetřila, nakrmila česnečkou a zašívala mé potrhané svršky. Byl jsem nahý, zíral na ní a ve ztopořeném penisu mi cukalo. Pohlédla na něj a vyndala kozy. Zeptala se jestli jí chci. Jen jsem kývl. Zvedla se, stáhla si kalhotky, správně ho nasměrovala a nasedla. Úplně tekla. Po chvíli vrtění, ho do sebe dostala celýho a začala prudce nadskakovat, až jí povislá ňadra létala, nahoru a dolů. Za pět minut jsme oba naráz vyvrcholili. Zmítali jsme se v prudkých orgasmech a naříkali rozkoší. Když jsme přišli k sobě, tak se zvedla a semeno z ní teklo proudem. "Už jsem to dlouho s mužským neměla a tak pěkně si to nedokážu udělat ani sama. Děkuju." 

Ode dveří se ozvaly zlé sudičky: "Všechno sme viděly a chceme taky, jinak to na vás povíme. Hihihi...."

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 02:07)

Statistika. Téměř jedna třetina paniců má první sex a jsou zaučeni starší, zkušenou partnerkou. Není to žádná senzace.

Default User Image
Franta (So, 27. 7. 2024 - 15:07)

Jsem mladý kluk a rád bych zjistil, zda to opravdu jde. Která by do toho šla se mnou? 

Default User Image
Mlsný kocour 70 (So, 27. 7. 2024 - 15:07)

V roce 1971 jsem se dostal poprvé z vojny domů, v sobotu na vesnické zábavě jediné v okolí, nebyla ani jedna volná holka v mém věku, ale byla tam volná jedna starší paní, nikdo pro ní nešel, pěkná, upravená až svůdná, pěkná babička, s pořádným poprsím, tak jsem se osmělil, několikrát jsem ji proved a šli na panáka,   ona že jdeme na vzduch, venku mi dala pořádnou pusu za tancování, já jí přitom prohrábnul kozy,,,,, to už mě péro stálo, jak jsem byl z vojny nadržený, šáhla mě na něj, já  zajel pod kalhotky, byla mazlavě mokrá, a bylo rozhodnuto, a ona že jdeme k ní na kafe, asi 300 m.  Jen jsme vešli za dveře začal neskutečný sex, vyvalila osmičky kozy, kundu chlupatou, mlsnou, nenasytnou,,,,,  do pěti do rána jsme promrdali, byl jsem nadržený a ona neměla stále dost  , střídala pozice jaké jsem doposud s žádnou mladou nezažil,,,, ráno mě udělala snídani, sotva jsem  pletl nohama, ještě že jsem tam měl fichtla,,,  už jsem ji nikdy neviděl, ale mám zážitek na celý život a často na ní vzpomínám, bylo jí 67 a mě 19 let.

Teď jsem už pár let vdovec po sedmdesátce , ale stále nadržený,  chtěl bych potkat třeba i o dost starší  prsatou ženu, která je ještě při chuti a ráda by se pomazlila, nechala  se hladit všude,,,,  strašně rád lížu a hraju si s prsama a kačenkou. 

Kdyby taková z východních čech si dodala  odvahu, může mě napsat  na  [email protected] ,  nebo si můžeme jen dopisovat.

Pěkný den.

Default User Image
Jolana (Pá, 26. 7. 2024 - 14:07)

Mám manžela o 5 let mladšího. Vychovala jsem si ho od školy. Myslím to z legrace. Ale byla jsem na střední a on ještě na základce když jsme spolu začali.

Default User Image
Ivo (Čt, 27. 6. 2024 - 16:06)

Před skoro čtvrtstoletím, kdy mi bylo třiadvacet let jsem jel od cestovky na ostrov Korfu. Po bytování jsem se procházel a zjistil jsem, že sigl jsem tam já a padesátiletá paní. Paní byla sympatická a dali jsme se do řeči a celkem rozuměli. První večer jsme šli na procházku, sedli do taverny a dali si několik skleniček vína. Při spáteční cestě jsem ji pozval k sobě na pokoj, že tam mám láhev Metaxi. Po první sklence jsem ji pohladil a více než řeči již pracovali ruce až jsme se spojili. Souložili jsme nejem tuto noc, ale celou dovolenou. Nejvíce mi mrzelo, že když jsme se vrátili domů, tak mi řekla pravdu, že je vdaná, již velké děti, manžel podniká a nechtěl odjet na dovolenou, tak jela sama a že mi děsně děkuje za společnost.   

Anonym (Po, 24. 6. 2024 - 20:06)

Jde to! Spatřil jsem jí ve sprše. Bylo mi dvacet a byl jsem stále nadržený. Ona byla stará, ale krásná. V ten moment se mi postavil penis. Všimla si a úplně roztála. Ze sprchy už jsme šli společně Okamžitě využila příležitost a přitáhla si mne do postele. Bylo to tak úžasné, že jsem jí bez přestávky několikrát naplnil semenem. Pak si jí příbuzní, kteří čekali na chodbě, až se babička vyřádí, odvezli domů. Její dcera mi za to, pěkně poděkovala. Možná to měla naposledy v životě.

Default User Image
Vodnář.66 (Po, 24. 6. 2024 - 21:06)

Jde to, ale dře to....

Default User Image
Laduše (Pá, 26. 7. 2024 - 14:07)

Proč by to mělo dřít?

Anonym (Pá, 26. 7. 2024 - 14:07)

Jako že si vymýšlí. Kapišto ?

Anonym (Pá, 26. 7. 2024 - 16:07)

Když myslíš? Mimochodem. Nestalo se mi to jen jednou, mohl bych vyprávět, ale to je tvůj problém. Ne můj. Rozhodně brzdíš diskusi. Asi ti to dělá dobře.

Anonym (St, 26. 6. 2024 - 02:06)

Když to dře, tak se píst zakousne, praskne ojnice, nebo klika a je po jízdě. Ale když se maže, tak se jede a ono se maže.

Reklama

Přidat komentář