Reklama

Mladší muž a starší žena.Jde to!

Anonym (Ne, 11. 8. 2024 - 07:08)

Stará uklízečka v kleče vytírala chodbu a při tom si pobrukovala písničku. Pak se objevil ten kluk. Stáhl si kalhoty a jeho poměrně velký penis se vymrštil vzůru jako péro. Trošku ho pohonil, klekl za uklízečku a odhalil její zadek. Přestala vytírat a broukat. Ani se nepohnula a čekala co bude dál. Stáhl jí kalhotky a zalovil prsty ve vagíně. Začala vzdychat. Když zjistil, že je dost kluzká, tak si jí přitáhl, několikrát projel žaludem žlábek a prudce jí vrazil penis do pochvy. Vyjekla a začala aktivně přirážet. Kopulovali asi pět minut. Hekala a sténala. Přišlo jí to, zmítala se a v dlouhém orgasmu pištěla rozkoší. Kluk se za chvíli taky zachvěl a se sténáním a škubáním jí plnil pochvu semenem. Pak vytáhl mokrý a lepkavý penis, z kterého ještě kapalo. Otřel si ho její sukní, vstal a natáhl si kalhoty. Uklízečka vydýchávala prožitou extázi. Z pochvy, která se ještě rytmicky svírala, hojně vytékalo mladé semeno, stékalo jí po stehnech a kapalo na podlahu. Když jí míjel, tak pozdravil: "Dobrý den a děkuju." Odpověděla roztřeseným hlasem: "Den mám ten nejlepší. Zejtra přijď. Zase ti dám. Jsi hodný kluk a umíš to se mnou." Otřela si stehna a vagínu ubrouskem, vytřela i semeno na podlaze a pokračovala v práci za hlasitého a veselého zpěvu. Šťastná a uspokojená.

Default User Image
Jk (So, 10. 8. 2024 - 20:08)

Ahoj mam 18 a hledám holku okolo 25-35 na nudes a psaní popřípadě něco víc.

Klidně piš na [email protected] 

Anonym (St, 7. 8. 2024 - 19:08)

Nevím. Nikdy jsem se o to hlouběji nezajímal, protože by to pro mne asi nevyšlo zrovna lichotivě. V něčem mohla mít prsty matka, která mojí ženu upřímně nenáviděla. 

Neřešil jsem, kolik mým partnerkám je let. Od osmnácti a dál bez omezení. Některé ty starší mi vběhly do cesty hodně aktivně, takže věděly, že jejich zájem bude opětován. Až dodatečně jsem zjišťoval, že se znají s mojí matkou a i ona se netajila tím, že jsou se mnou spokojené. Jenže manželce tyto postklimakterické baby nevadily. Věděla dobře, že jí nemohou konkurovat. V sexu mohly, ale v ničem jiném. Manželka vedla před svojí tchyní o parník. Zvláštní je, že když byla za hranou menopauzy, tak jsem s tím přestal, nejen proto, že jsem do ní mohl pouštět semeno bez omezaní. 

Ono loučit se s partnerkami, byť pouze sexuálními, protože jsou nemocné, nebo odcházejí na věčnost, je i tak bolestivé. 

Default User Image
Jan (St, 7. 8. 2024 - 18:08)

Je to již dva roky kdy jsem sem náhodou potkal s se starší paní a dali se do řeči. Nějak si rozuměli a já z rozhovoru z jistil, že je sedmdesátiletá a dvanáct let vdova. Já jsem čtyřiačtyřicetiletý již sedm let rozvedený. Vyměnili jsme si kontakty a já hned v sobotu tu paní navštívil. Ukázala mi zahradu, králíky slepice, hezký krytý bazén se saunou. Když jsem řekl, že je škoda, že nemám plavky, tak řekla, že se koupe jedině nahá. Mě to nedělalo také problém, problém byl když jsem se jí doktknul, že se mi postavil. V tom ona převzala iniciativu, že by to ještě chtěla. Oba si velice rozumíme, většinou ji navštěvuji já a milování s ní zbožnuji.

Default User Image
Marek (Ne, 11. 8. 2024 - 00:08)

Nejsi sám, také jsem před časem navštěvoval bývalou kolegyni z práce, která již byla v důchodu a více jak dvacet let rozvedená. Nevím jak k to mu došlo já ji pohladil po stehně a ona tu ruku sama dotlačila na kundičku. Pak už to nějak šlo samo a já ji měl po chvilce svlečenou a prstem jsem ji dráždil a ona mi ho honila, pak již chtěla sama souložit. Krásný zážitek když jsem se mohl v klidu do ní udělat. Takto jsme se pravidelně navštěvovali více jak rok. Když manželka začala docela žárlit, protože to tušila, tak jsem to ukončil.  

Anonym (St, 7. 8. 2024 - 18:08)

Tak to jsi gerontofil neboli bábomrd.

Anonym (St, 7. 8. 2024 - 19:08)

No, ona dnes kdejaká sedmdesátka co o sebe pečuje vypadá líp než rozkydlá zapařená čtyřicítka.

Anonym (Út, 6. 8. 2024 - 16:08)

Jestli nějaká nevěří, mně je 16, můžeme zaexperimentovat. dej mail

Default User Image
Kultura (Út, 6. 8. 2024 - 14:08)

 Jestli chces mladeho zajicka napis na [email protected]

Default User Image
Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 23:07)

Ze starší ženou o 5,10,15,20 let má chlap několik jistot.Muzes to do ní stříkat horem dolem do všech otvorů.Hezky ti podrží.Koupi ti nebo dá dárečky.Proste se o tebe postarat a takový servis se přece Ženské totiž jsou najivky myslící rozkrokem 

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 16:07)

Ideální věková rozdíl je do deseti let nahoru nebo dolu. To jsou lidé ještě tak nějak ve stejném životním období. Víc je riskantní.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 23:07)

ouhlas. Mám mladšího manžela o tři roky a měnit asi nebudeme ani jeden ani druhý. Zato kamarádka si vzala ve třiceti padesátiletého, dnes po dvaceti letech jsou každý jakoby jinde. Ona aktivní pracuje, žije společensky, on v sedmdesáti letech už je opravdu jinde. Lidé mají být přiměřeně sobě. A to i v jiných oblastech.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 21:07)

Sex nezná věkové hranice. Největší věkový rozdíl jsem měl přes 50  let. Bylo to spontální a hezké pro oba. Hlavně ona to chtěla, jinak by k tomu nedošlo. Bylo to jen jednou, ta žena nemluvila česky, byla to Němka a dodnes na to s povděkem vzpomínám.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 14:07)

Nezávazně jsem pár starších dam měl, ale natrvalo jsou lepší ve stejném věku, nebo mladší. Ty starší to dobře chápou a samy vám to rozmluví, protože mají rozum a jsou oproštěny od nereálných představ. Ne že by nebyly vášnivé. To jo, ale jen v sexu. Běžně se stávalo, že jsem měl souběžně i mladou a ta starší vůbec nežárlila, dokonce spolu i kamarádily. I trojka byla. Stará mi tu mladou přála a byla ráda, když mi to s ní klapalo. S tchýní jsem nic neměl, ale někdy jsem měl pocit, že mne miluje, protože se mne hodně zastávala, ale to už je z jiného šálku. Starší na sex dobrý, dělají to jakoby to měly naposledy, ale nic víc. Erotika, přátelství a úcta. Dá se řici.

Default User Image
Arnošt (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Hezké pohádky.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Hezký život, příteli.

Default User Image
Živo (Ne, 28. 7. 2024 - 13:07)

To víte že to jde. Proč by to nemělo jít. Znám 5 takových párů a jde to i obráceně.To se týče mé osoby.Manzelka po 23 létech zatoužila po milenci o 10 let mladším.A tak jsem si našel o15 let mladší a rozved sem se.Ja jsem spokojený ex né  Získala sice 20%toho co mi chybělo,ale ztratila těch 80% co měla 🤣a to dostala má nová žena.Je šťastná a spokojená a ex je v háji protože zjistila že tomu jejímu šlo jen o mamon, peníze a sex.

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 13:07)

Nechápu co čekala, to byla tak naivní? Která si chce užít s mladým se nemusí hned rozvádět.

Default User Image
Živo (Ne, 28. 7. 2024 - 14:07)

Já si vymýšlím. Taky to tu neber tak vážně 😀

Anonym (Ne, 28. 7. 2024 - 15:07)

Beru to s nadhledem. Jsme na světě jen krátce tak proč si to neužít. 

Reklama

Přidat komentář