Reklama

Cuckold

Default User Image
MiAn (Pá, 15. 12. 2023 - 15:12)

My už dlouho chodíme na swingers s převahou mužů.Žena si tam časem našla i spolehlivé milence,se kterými si tam dáváme srazy a některé prověřené už si zveme i domu.Je to spolehlivější,než si zde dávat inzeráty a chodit stále dokola na nepovedené schůzky.A já si tak dopřávám sledování ženy někdy s jedním,jindy s více najednou.

Default User Image
honza (Pá, 15. 12. 2023 - 13:12)

Kouzlo cuckoldu jsem poznal před pár lety. Paní si vodí domů mladé i staré. Hezké i ošklivé. Ráda mě před nimi ponižuje a užívá si to. A musím přiznat že já také. Ně vždy mám dovoleno se vystříkat a tak jsem pořád nadržený a o to víc poslušný.  

Default User Image
Honza (Pá, 15. 12. 2023 - 12:12)

Abych řekl pravdu tak cuckoldy úplně nechápu. Ale opravdu existují. Zažil jsem osobně na jedné chatě mejdan který zkončil tak , že jsem se svým kámošem šukal jednu starší paničku a její manžel klečel nahý vedle postele s obojkem kolem krku a s rukama za hlavou. Když jsem se jí udělal do kundy a kámoš do pusy, lehl si ten její na zem na záda. Otevřel hubu a nechal si z tý její kundy vytéct semeno do pusy. Potom mu ještě dala to semeno co měla v puse. Nakonec mu dovolila aby si ho vyhonil a když se udělal.na podlahu musel to slizat.

Anonym (Pá, 15. 12. 2023 - 09:12)

Ahojky já sem přemluvil manželku na swing party,tak sem tam šli a ona nechtěla znikym sukat,tak směsi dali několik panáků a najednou to šlo sukala tam 3 můžeme rád sem nato koukal,a pek mě ještě doma osukala 

Default User Image
David (Čt, 14. 12. 2023 - 07:12)

Mně žena zahnula už před pár lety v lázních.Byla tam celý měsíc a já ji to dovolil.Sex má ráda a vím že by to určitě nedala bex sexu a tak jsem raději ustoupil.Teď když chce sex po mě,tak vždycky přijde,chytne mi na ptáka a zeptá se:Mám ti říkat jak jsem si zašukala v lázních?nebo Když jsem ho držela za ocas,ten ho měl hodně veliký a tvrdý.nebo Jak jsem mu pusinkovala žaluda tak měl takovou slanou chuť.To se mi pak hned postaví a jdeme na to,Žena je spokojená.Játaky.Někdy.

Default User Image
Jindra (Čt, 7. 12. 2023 - 16:12)

teda řeknu vám,že vidět manželčinu tvář při sexuální extázi jak se celá třese  při orgasmu na cizím ocasu ,tak to je pro mě ta největší odměna pro ni...

Default User Image
Nikiolaf (Út, 5. 12. 2023 - 17:12)

Manželka se přiznala že by chtěla abych někoho domluvil a díval se jak ji prca cizi prasak

Default User Image
Romik Omik (Út, 5. 12. 2023 - 17:12)

Je to pěkný zážitek, ale opravdu jen pro někoho, ne pro každého. Je to psychický masochismus. Miluju to plánování, když ji někoho dohodím a píše si s ním a domlouvá se. Když si sednu do křesla a dívám se, jak se ona a on svléknou, líbají se a hladí. Jak ji dráždí jemně kundičku prsty a ona si klekne a začne ho kouřit, on ji pak dráždí kundičku jazykem, prsty až do ní konečně zajede svým tvrdým čůrákem. Tuhle fázi miluju nejvíc. Jak to z blízka pozoruju, ona mi u toho hladí toho mého čůráka a líbá se se mnou. Když už si oba spolu užili, tak ho vystřídám a do té roztažené a rozehřáté kundičky zajedu tím svým a vychutnávám si to a šukám ji, ale abych se neudělal. Pak dám prostor zase jeho hrátkám a jen se dívám. Miluju stříkání semene na její kundičku, nebo když to jde mám rád jak se udělá do ní a v ní se objeví jeho semeno a já můžu do toho ponořit svého napnutého čukáka a konečně se udělat taky.
Tak tohle je jen pro někoho, někdo na to nemá žaludek. Ale já se rád podělím, a to i jen tak, že mi ona řekne, že si jde zašukat, já jsem doma a čekám s napětím, až se ozve, že už skončili a jede rychle domů, aby se pochlubila a protáhl jsem ji ještě jednou v té vlhké kundičce i já.

Default User Image
Vilda (Po, 4. 12. 2023 - 19:12)

Já jsem moji manželku přesvědčoval k sexu s jiným mužem aspoň 2 roky.Párkrát už to vypadalo nadějně,partnera k sexu si manželka měla najít sama.Už si několikrát domluvila sex s bývalým spolužákem,ten by jí to udělal bez problémů,ale manželka z toho zase vycouvala.No a minulý týden jsme byli na párty u kámoše na chatě.Napřed jsme byli v sauně,pak se něco popíjelo a do toho nějaké sexuální narážky.Viděl jsem jak bylo žena nadržená.Pak přijel ještě jeden kámoš,motorkář a žena z něho byla úplně paf.Pořád se kolem něho motala a pak se najednou někam ztratila.Já se ji vydal hledat a našel jsem je v sauně,dveře byly otevřené a kámoš motorkář jí tam prcal snad do všech děr co ženský mají.Já stál v rohu a čuměl jsem na ně jak prcají.Aspoň hodinu.Já si ho aspoň 2x u toho vyhonil.Ty vole,to byl fakt masakr.

Default User Image
nettop1 (Po, 4. 12. 2023 - 14:12)

Jo koukat se na svoji milou ženu jak se chová při souloži s jiným mužem je opravdu krásný zážitek,protože pro ni je to něco,na co se dlouho těšila a toužila po tom.Teď,když jiný muž do ní penisem vniká a vlastní muž jí drží za ruku a hladí jí po vlasech,tak ona cítí,že ten krásný pocit,na který třeba čekala mnoho roků,už může konečně uvolněně vnímat a prožívat beze strachu,že se něco provalí a je svému muži vděčná,že jí to umožnil,aniž by musela zahybat.

Default User Image
420 (Po, 4. 12. 2023 - 14:12)

Jó taky bych tenkrát neřekl že mne to tak vzrušuje ale je to pecka. Poprvé to bylo na jedné taneční zábavě když se manželka vytratila s jedním mlaďákem do parku co byl poblíž a já je zahlédl jak dochází. Prostě mne to nedalo a šel jsem pomalu za minima a sledoval jsem co se bude dít kam až to nechá zajít. Byla sice trochu opilá ale to co jsem pak viděl byl trošku šok ale zároveň mne to tak vzrušilo že jsem je dobu pozoroval a pak se přidal. Nejdříve byli trochu zaskočeni ale pak to byla jízda. Mohu fakt doporučit je to super. Hlavně to musí bít spontánní.

Default User Image
moje11 (Po, 4. 12. 2023 - 13:12)

Také jsme to už párkrát zažili. Moje žena říká, že to dělá jen kvůli mě, ale já vím svoje. Miluju ten výraz v jejích očích, když jí šuká cizí chlap a když jí plní svým semenem a ona zběsile přiráží, jak se jí to líbí. Zkrátka je to fakt silný zážitek.

Default User Image
David (So, 2. 12. 2023 - 07:12)

Já se vždycky udělám když vidím ke konci šukání jak mi do manželky na závěr několikrát pořádně přirazí a nechá ho hluboce zasunutýho v manželčině frndě aby ji mohl pořádně naplnit semenem.Jak ho hluboce a tvrdě zasunuje do manželky a pak v extázi do ní ejakuluje.Nádherný pocit.

Anonym (Pá, 1. 12. 2023 - 17:12)

To jako fakt ? Dospělej chlap prosí nějakou čubku aby si mohl vyhonit !?

Default User Image
Honza (Pá, 1. 12. 2023 - 16:12)

Moje Paní se moc ráda baví tím jak škemrám o dovolení se vycákat.

Default User Image
Mirek (Pá, 1. 12. 2023 - 07:12)

Moje žena chodila přede mnou s mým bratrancem.Asi půl roku.Pak mi říkala,že sex měli úžasný ,ale pořád se hádali.Tak se rozešli a pak začala chodit se mnou.My už jsme spolu asi 7 let,máme 2 děti.Manželství nám klape celkem bez problémů.Nedávno přišla s tím,že by si chtěla někdy zase zašukat s tím bývalým,jestli bych jí to povolil.Manželství nechce rozbíjet,má mě ráda,děti by neopustila.Ale chybí jí ten pořádný odvaz v sexu co zažívala s bývalým.Po dlouhém přesvědčování jsem jí na to kývl a tak si žena občas zajede navečer za tím bývalým a zašukají si spolu.Doma říká že jezdí na masáže za strejdou Tomem.Mě to i trochu vzrušuje,když přijede a frndu má celou bolavou a ulepenou od semene.Někdy chce abych jí mazal mastičkou na odřeniny.To pak se mnou 2 dny nešuká až se jí frnda zahojí.No ale pak to stojí zato.Sex s bývalým jí vždycky nabije a pak se mnou šuká jako dračice.Kouří jak sádrový ježek a půl hodiny na mě rajtuje na koníčkovi.Tak si ani nestěžuju...Mira

Default User Image
ANONYM (Čt, 30. 11. 2023 - 13:11)

 

 

Moje manželka nikdy v životě neměla sex s jiným mužem, tedy alespoň co sama říká. Hodně by mě zajímalo, jak by sex s někým jiným prožívala, co a jak by na ni působilo, jak by byla hlasitá, co vše by mu dovolila a další věci.
Kdybych u toho mohl být, tak bych k tomu svolil.

Default User Image
Tom (Čt, 30. 11. 2023 - 12:11)

No,dopadlo nějak divně.Manželce jsem nic neřekl,ale měl jsem se co držet.Že vykouřila kámoše a asi mu spokla i sperma nechávám v klidu.Nebudu si rozbíjet manželství skrze nějaký orál.Doma nám to klape,tak asi tak.Pokud v tu dobu byla moje manželka vzrušená a cítila u svého obličeje cizí penis a nemohla tomu odolat,tak s tím se nedá asi nic dělat,Chuť je sviňa...Nevím cobych dělal kdybych je viděl spolu píchat.To by asi bylo horší.Sám nevím jak bych se zachoval.

Default User Image
Zbyněk (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

Co já bych dal za to vidět moji ženu jak kouří kámošovi péro.I kundičku bych jí rozlízal aby ji měla pěkně mokrou aby jí ho tak mohl kámoš pořádně zarazit.A kdyby mu ho vzala celýho do pusy,až po koule a stříkal jí to do krku.To bych jí líbal na tvář abych cítil ejakulaci i já. pak bych jí dal pusu na rty a jazyk bych jí vsunul do pusy a sál jí zbytky sperma z jejich úst.

Default User Image
Zbyněk (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

Co já bych dal za to vidět moji ženu jak kouří kámošovi péro.I kundičku bych jí rozlízal aby ji měla pěkně mokrou aby jí ho tak mohl kámoš pořádně zarazit.A kdyby mu ho vzala celýho do pusy,až po koule a stříkal jí to do krku.To bych jí líbal na tvář abych cítil ejakulaci i já. pak bych jí dal pusu na rty a jazyk bych jí vsunul do pusy a sál jí zbytky sperma z jejich úst.

Reklama

Přidat komentář