Reklama

Cuckold

Default User Image
nettop1 (Po, 4. 12. 2023 - 14:12)

Jo koukat se na svoji milou ženu jak se chová při souloži s jiným mužem je opravdu krásný zážitek,protože pro ni je to něco,na co se dlouho těšila a toužila po tom.Teď,když jiný muž do ní penisem vniká a vlastní muž jí drží za ruku a hladí jí po vlasech,tak ona cítí,že ten krásný pocit,na který třeba čekala mnoho roků,už může konečně uvolněně vnímat a prožívat beze strachu,že se něco provalí a je svému muži vděčná,že jí to umožnil,aniž by musela zahybat.

Default User Image
420 (Po, 4. 12. 2023 - 14:12)

Jó taky bych tenkrát neřekl že mne to tak vzrušuje ale je to pecka. Poprvé to bylo na jedné taneční zábavě když se manželka vytratila s jedním mlaďákem do parku co byl poblíž a já je zahlédl jak dochází. Prostě mne to nedalo a šel jsem pomalu za minima a sledoval jsem co se bude dít kam až to nechá zajít. Byla sice trochu opilá ale to co jsem pak viděl byl trošku šok ale zároveň mne to tak vzrušilo že jsem je dobu pozoroval a pak se přidal. Nejdříve byli trochu zaskočeni ale pak to byla jízda. Mohu fakt doporučit je to super. Hlavně to musí bít spontánní.

Default User Image
moje11 (Po, 4. 12. 2023 - 13:12)

Také jsme to už párkrát zažili. Moje žena říká, že to dělá jen kvůli mě, ale já vím svoje. Miluju ten výraz v jejích očích, když jí šuká cizí chlap a když jí plní svým semenem a ona zběsile přiráží, jak se jí to líbí. Zkrátka je to fakt silný zážitek.

Default User Image
David (So, 2. 12. 2023 - 07:12)

Já se vždycky udělám když vidím ke konci šukání jak mi do manželky na závěr několikrát pořádně přirazí a nechá ho hluboce zasunutýho v manželčině frndě aby ji mohl pořádně naplnit semenem.Jak ho hluboce a tvrdě zasunuje do manželky a pak v extázi do ní ejakuluje.Nádherný pocit.

Anonym (Pá, 1. 12. 2023 - 17:12)

To jako fakt ? Dospělej chlap prosí nějakou čubku aby si mohl vyhonit !?

Default User Image
Honza (Pá, 1. 12. 2023 - 16:12)

Moje Paní se moc ráda baví tím jak škemrám o dovolení se vycákat.

Default User Image
Mirek (Pá, 1. 12. 2023 - 07:12)

Moje žena chodila přede mnou s mým bratrancem.Asi půl roku.Pak mi říkala,že sex měli úžasný ,ale pořád se hádali.Tak se rozešli a pak začala chodit se mnou.My už jsme spolu asi 7 let,máme 2 děti.Manželství nám klape celkem bez problémů.Nedávno přišla s tím,že by si chtěla někdy zase zašukat s tím bývalým,jestli bych jí to povolil.Manželství nechce rozbíjet,má mě ráda,děti by neopustila.Ale chybí jí ten pořádný odvaz v sexu co zažívala s bývalým.Po dlouhém přesvědčování jsem jí na to kývl a tak si žena občas zajede navečer za tím bývalým a zašukají si spolu.Doma říká že jezdí na masáže za strejdou Tomem.Mě to i trochu vzrušuje,když přijede a frndu má celou bolavou a ulepenou od semene.Někdy chce abych jí mazal mastičkou na odřeniny.To pak se mnou 2 dny nešuká až se jí frnda zahojí.No ale pak to stojí zato.Sex s bývalým jí vždycky nabije a pak se mnou šuká jako dračice.Kouří jak sádrový ježek a půl hodiny na mě rajtuje na koníčkovi.Tak si ani nestěžuju...Mira

Default User Image
ANONYM (Čt, 30. 11. 2023 - 13:11)

 

 

Moje manželka nikdy v životě neměla sex s jiným mužem, tedy alespoň co sama říká. Hodně by mě zajímalo, jak by sex s někým jiným prožívala, co a jak by na ni působilo, jak by byla hlasitá, co vše by mu dovolila a další věci.
Kdybych u toho mohl být, tak bych k tomu svolil.

Default User Image
Tom (Čt, 30. 11. 2023 - 12:11)

No,dopadlo nějak divně.Manželce jsem nic neřekl,ale měl jsem se co držet.Že vykouřila kámoše a asi mu spokla i sperma nechávám v klidu.Nebudu si rozbíjet manželství skrze nějaký orál.Doma nám to klape,tak asi tak.Pokud v tu dobu byla moje manželka vzrušená a cítila u svého obličeje cizí penis a nemohla tomu odolat,tak s tím se nedá asi nic dělat,Chuť je sviňa...Nevím cobych dělal kdybych je viděl spolu píchat.To by asi bylo horší.Sám nevím jak bych se zachoval.

Default User Image
Zbyněk (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

Co já bych dal za to vidět moji ženu jak kouří kámošovi péro.I kundičku bych jí rozlízal aby ji měla pěkně mokrou aby jí ho tak mohl kámoš pořádně zarazit.A kdyby mu ho vzala celýho do pusy,až po koule a stříkal jí to do krku.To bych jí líbal na tvář abych cítil ejakulaci i já. pak bych jí dal pusu na rty a jazyk bych jí vsunul do pusy a sál jí zbytky sperma z jejich úst.

Default User Image
Zbyněk (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

Co já bych dal za to vidět moji ženu jak kouří kámošovi péro.I kundičku bych jí rozlízal aby ji měla pěkně mokrou aby jí ho tak mohl kámoš pořádně zarazit.A kdyby mu ho vzala celýho do pusy,až po koule a stříkal jí to do krku.To bych jí líbal na tvář abych cítil ejakulaci i já. pak bych jí dal pusu na rty a jazyk bych jí vsunul do pusy a sál jí zbytky sperma z jejich úst.

Default User Image
Dana (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

No a jak to dopadlo?To by mě zajímalo.My jezdíme s manželem do termálů a já když vidím nějakého šikovného borce v plavkách,ne v bermudách,ty jsou hrozný.A vidím tu bouli vpředu na plavkách tak mám taky chuť cizímu klukovi do té boule se zlehka zakousnout a stisknout mu zuby toho ptáka v plavkách.prostě cítit v puse cizího ptáka a kousat ho.Dělat orál už mě tak neláka,ale to asi dělají ty plavky.Někteří chlapi mají škaredé ocasy a já je nechci ani vidět.Ale kousnout si přes plavky,to bych dala.

Default User Image
Tom (St, 29. 11. 2023 - 17:11)

Byli jsme na návštěvě u našich známých.Kecalo se a popíjelo,prostě pohodová návštěva.Pak se ozvala rána a paní domácí říká tomu svému:"Zase to spadlo.Běž to prosím opravit."Kámoš se sebral ašel dolů přidělat co upadlo.Moje žena říká."Já ti s tím pomůžu."my jsme zatím v poklidu vykecávali s kámošovou manželkou v pokoji.Já jsem shodou okolností viděl v odraze okna jak tam kámoš cosi přivrtává a moje žena mu drží žebřík a cosi mu podává.Kámoš měl na sobě jen letní kraťasy a triko.Nu a najednou vidím jak moje žena kámošovi stojícím na žebříku drncá čelem do rozkroku a směje se.Pak mu najednou zabořila celou tvář do rozkroku a kámoš měl co dělat aby nespadl dolů.Pak najednou vidím jak mu moje žena stahuje kraťasy ke kolenům a začíná mu kouřit ptáka.V ten moment jsem nevěděl co mám dělat.No a dělal jsem jakoby nic a sledoval jak moje žena kouří kámošovi péro.Po chvíli si zasunula jeho ocas hluboko do pusy a kámoš se asi vystříkal ženě do pusy.

Default User Image
Honza (St, 29. 11. 2023 - 13:11)

Moje Paní mě ráda ponižuje před svými kamarádkami, kamarády a milenci. Také před svojí rodinou a někdy dokonce i před mojí. Je to dost kruté ale přesto mě to vzrušuje a dělám to pro ni rád.

Default User Image
Honza (Út, 28. 11. 2023 - 23:11)

Když si má Paní přivede domů milence vždycky mě nahého sváže tak že mám zápěstí u lýtek. Je to dost nepohodlné ale jak sama říká má tak nejlepší přístup k mému zadku, péru i koulím. Ležím vedle postele na zemi a oni šoustají.  

Default User Image
Interitus (Po, 27. 11. 2023 - 17:11)

Pár let zpátky jsme s rodinným přítelem jeden letní večer lehce pomazlili manželku, ale nic velkého to nebylo. Bohužel na soulož nedošlo, bůhví proč...? On u nás přespal. Já pak ráno odešel do práce. Asi kolem desáté cinkla zpráva na mesengeru a tam tři fotky.
Manželka nahá v naší posteli, roztažená stehna a jeho prsty v její kundičce. Záběr na její slastný výraz v obličeji odpovídal dané situaci. Do dneška mi ani jeden neřekl jak to tam proběhlo, ale byl jsem tenkrát v rauši snad 14 dní.

Default User Image
94M (Po, 27. 11. 2023 - 17:11)

S kamarádem jsme si dali 3 s mojí přítelkyní když jsme museli spát v jedné posteli..předtím jsme si z toho dělali jen srandu a bavili se o tom no a pak to bylo naprosto úžasný ona si to náramně užívala...teď už teda sex nemáme jen třeba chodí před kamarádem nahá když jde ze sprchy bohužel má kamarád taky přítelkyni takže už moc sranda není...maximálně když se opijem a je dobrá nálada tak nám udělá striptýz a jednoho z nás vykouří

Default User Image
Alois (Ne, 26. 11. 2023 - 18:11)

Paroháčů skutečně přibývá a dobře jim tak, můžou si za to sami. Jsou líní, nechtějí píchat a když už tak jsou za 2 min hotoví.
Ať se pak nediví, že žena se potřebuje ukojit jinde.
To já tu svoji pořádně píchám, dávám jí pěkně do těla. Skoro každý den máme píchací maratony, po kterých je zcela vyčerpaná a jenom chrochtá blahem. Moje žena nemá na nějakou bokovku ani pomyšlení, to mi věřte.

Default User Image
VILDA (Po, 27. 11. 2023 - 15:11)

Tady nejde o to,že ji vyšukáš že nemůže ani chodit,ale že ji poskytněš potěšení z jinýho ptáka,který ji trochu protáhne...něco novýho,jiné vzrušení.To je to hlavní potěšeníčko...

Default User Image
Pepan (Ne, 26. 11. 2023 - 18:11)

Teda vy s tou nevěrou naděláte. Je vidět, že jste rozmazlený lidi z města, tak to pořád řešíte. To my na vesnici to tak nebereme. Třeba mě už sex moc nebaví, chodím radši s chlapama do hospody, tak mám dohodu se sousedem. Dvakrát týdně chodí hoblovat moji manželku v naší posteli. Pak přijde za mnou do hospody oznámit mi, že už skončili. Zaplatí za mě útratu a ještě si s námi dá panáka. A všichni jsou spokojení. Moje heslo je musíme si pomáhat.

Reklama

Přidat komentář