Reklama

Cuckold

Default User Image
Zbyněk (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

Co já bych dal za to vidět moji ženu jak kouří kámošovi péro.I kundičku bych jí rozlízal aby ji měla pěkně mokrou aby jí ho tak mohl kámoš pořádně zarazit.A kdyby mu ho vzala celýho do pusy,až po koule a stříkal jí to do krku.To bych jí líbal na tvář abych cítil ejakulaci i já. pak bych jí dal pusu na rty a jazyk bych jí vsunul do pusy a sál jí zbytky sperma z jejich úst.

Default User Image
Zbyněk (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

Co já bych dal za to vidět moji ženu jak kouří kámošovi péro.I kundičku bych jí rozlízal aby ji měla pěkně mokrou aby jí ho tak mohl kámoš pořádně zarazit.A kdyby mu ho vzala celýho do pusy,až po koule a stříkal jí to do krku.To bych jí líbal na tvář abych cítil ejakulaci i já. pak bych jí dal pusu na rty a jazyk bych jí vsunul do pusy a sál jí zbytky sperma z jejich úst.

Default User Image
Dana (Čt, 30. 11. 2023 - 08:11)

No a jak to dopadlo?To by mě zajímalo.My jezdíme s manželem do termálů a já když vidím nějakého šikovného borce v plavkách,ne v bermudách,ty jsou hrozný.A vidím tu bouli vpředu na plavkách tak mám taky chuť cizímu klukovi do té boule se zlehka zakousnout a stisknout mu zuby toho ptáka v plavkách.prostě cítit v puse cizího ptáka a kousat ho.Dělat orál už mě tak neláka,ale to asi dělají ty plavky.Někteří chlapi mají škaredé ocasy a já je nechci ani vidět.Ale kousnout si přes plavky,to bych dala.

Default User Image
Tom (St, 29. 11. 2023 - 17:11)

Byli jsme na návštěvě u našich známých.Kecalo se a popíjelo,prostě pohodová návštěva.Pak se ozvala rána a paní domácí říká tomu svému:"Zase to spadlo.Běž to prosím opravit."Kámoš se sebral ašel dolů přidělat co upadlo.Moje žena říká."Já ti s tím pomůžu."my jsme zatím v poklidu vykecávali s kámošovou manželkou v pokoji.Já jsem shodou okolností viděl v odraze okna jak tam kámoš cosi přivrtává a moje žena mu drží žebřík a cosi mu podává.Kámoš měl na sobě jen letní kraťasy a triko.Nu a najednou vidím jak moje žena kámošovi stojícím na žebříku drncá čelem do rozkroku a směje se.Pak mu najednou zabořila celou tvář do rozkroku a kámoš měl co dělat aby nespadl dolů.Pak najednou vidím jak mu moje žena stahuje kraťasy ke kolenům a začíná mu kouřit ptáka.V ten moment jsem nevěděl co mám dělat.No a dělal jsem jakoby nic a sledoval jak moje žena kouří kámošovi péro.Po chvíli si zasunula jeho ocas hluboko do pusy a kámoš se asi vystříkal ženě do pusy.

Default User Image
Honza (St, 29. 11. 2023 - 13:11)

Moje Paní mě ráda ponižuje před svými kamarádkami, kamarády a milenci. Také před svojí rodinou a někdy dokonce i před mojí. Je to dost kruté ale přesto mě to vzrušuje a dělám to pro ni rád.

Default User Image
Honza (Út, 28. 11. 2023 - 23:11)

Když si má Paní přivede domů milence vždycky mě nahého sváže tak že mám zápěstí u lýtek. Je to dost nepohodlné ale jak sama říká má tak nejlepší přístup k mému zadku, péru i koulím. Ležím vedle postele na zemi a oni šoustají.  

Default User Image
Interitus (Po, 27. 11. 2023 - 17:11)

Pár let zpátky jsme s rodinným přítelem jeden letní večer lehce pomazlili manželku, ale nic velkého to nebylo. Bohužel na soulož nedošlo, bůhví proč...? On u nás přespal. Já pak ráno odešel do práce. Asi kolem desáté cinkla zpráva na mesengeru a tam tři fotky.
Manželka nahá v naší posteli, roztažená stehna a jeho prsty v její kundičce. Záběr na její slastný výraz v obličeji odpovídal dané situaci. Do dneška mi ani jeden neřekl jak to tam proběhlo, ale byl jsem tenkrát v rauši snad 14 dní.

Default User Image
94M (Po, 27. 11. 2023 - 17:11)

S kamarádem jsme si dali 3 s mojí přítelkyní když jsme museli spát v jedné posteli..předtím jsme si z toho dělali jen srandu a bavili se o tom no a pak to bylo naprosto úžasný ona si to náramně užívala...teď už teda sex nemáme jen třeba chodí před kamarádem nahá když jde ze sprchy bohužel má kamarád taky přítelkyni takže už moc sranda není...maximálně když se opijem a je dobrá nálada tak nám udělá striptýz a jednoho z nás vykouří

Default User Image
Alois (Ne, 26. 11. 2023 - 18:11)

Paroháčů skutečně přibývá a dobře jim tak, můžou si za to sami. Jsou líní, nechtějí píchat a když už tak jsou za 2 min hotoví.
Ať se pak nediví, že žena se potřebuje ukojit jinde.
To já tu svoji pořádně píchám, dávám jí pěkně do těla. Skoro každý den máme píchací maratony, po kterých je zcela vyčerpaná a jenom chrochtá blahem. Moje žena nemá na nějakou bokovku ani pomyšlení, to mi věřte.

Default User Image
VILDA (Po, 27. 11. 2023 - 15:11)

Tady nejde o to,že ji vyšukáš že nemůže ani chodit,ale že ji poskytněš potěšení z jinýho ptáka,který ji trochu protáhne...něco novýho,jiné vzrušení.To je to hlavní potěšeníčko...

Default User Image
Pepan (Ne, 26. 11. 2023 - 18:11)

Teda vy s tou nevěrou naděláte. Je vidět, že jste rozmazlený lidi z města, tak to pořád řešíte. To my na vesnici to tak nebereme. Třeba mě už sex moc nebaví, chodím radši s chlapama do hospody, tak mám dohodu se sousedem. Dvakrát týdně chodí hoblovat moji manželku v naší posteli. Pak přijde za mnou do hospody oznámit mi, že už skončili. Zaplatí za mě útratu a ještě si s námi dá panáka. A všichni jsou spokojení. Moje heslo je musíme si pomáhat.

Default User Image
Vaškand (So, 25. 11. 2023 - 20:11)

Vy jste své sny uskutečnili, my zatím jen částečně. Žena se toho bojí i když ta představa ji velice vzrušuje. Náš společný přítel zná tělo mé ženy do posledního detailu z našich privátních erotických fotografií a videí, protože jsem se mu již před lety neodolal s nimi pochlubit. Navíc s námi u nás doma nafotil její nádherné akty k mým narozeninám. A tím to i skončilo. Zatím. Stále doufám, že se žena jednou osmělí to vyzkoušet.

Default User Image
Dana (Čt, 23. 11. 2023 - 07:11)

Teda,včera mě poprvé ošukal můj bývalý spolužák před manželem.Manžel mi to už dlouho nabízel a přesvědčoval mě,ale já blbá jsem to pořád odmítala.Není to totiž tak jednoduché se nechat opíchat před svým manželem.Sama si zašukat někde s cizím bez toho svýho bych zvládla levou zadní,ale když na vás u toho kouká vášmuž,tak to chce hodně odvahy a dost prosecca.Ale stalo se a bylo to bezva.Myslím že jsme všichni z toho byli vzrušení jako nikdy.Spolužákovi stál aspoň hodinu a měl ho jako svíčku.Já měla 3 orgasmy.I ten můj chlap honil jako drak.Lituju,že jsem se neodhodlala již dříve,bylo to fakt bezva.

Default User Image
Kája (St, 22. 11. 2023 - 13:11)

Nevím jak to popsat,ale já doslova zbožňuju když si moje manželka vezme do ruky přítelovo tvrdé a přetažené péro a zasune si ho do své vagíny.Nejlépe na koníčka.Ten pocit,kdy jí proniká do frndy cizí ocas a mizí hluboko v její nenasytné kundičce.Pak už mě to tak nezajímá,ale ten první zásun cizího ptáka do manželčiny kundičky,to je fakt masakr.Nádhera která mě nikdy neomrzí.

Default User Image
Lea (St, 22. 11. 2023 - 13:11)

Já miluju když ležím na boku a líbám se s manželem,Přitom ho držím za ptáka a cítím jak je vzrušený.A přitom mě kámoš  zezadu pěkně ošukává do mé pipky a manžel slyší mé tiché sténání jak mi kámoš proniká do mého lůna.To je pro mě maximální pocit rozkoše.Pak se zrychlí přirážení a já pomalu zadržuji dech a pak mi to najednou přijde a já snad málem ztrácím vědomí a vnitřní stahy vagíny mě posílají do ráje.To i manžel většinou také stříká mně na břicho.To se nedá popsat,ale zažít..

Default User Image
Ja (Út, 21. 11. 2023 - 14:11)

Chtěl bych nechat ošukat manželku, pěkně ji znásilnit

 

 

Default User Image
Estí (Út, 21. 11. 2023 - 14:11)

Cuckold je ten nejlepší manzel. Je to neskutečně sexy a romantické být vdaná a při tom volná. Mám spousty milenců a kamarádů na sex. K tomu i různé krátké dobrodružství s cizími muži. Užívám si a při tom vím že můj muž je mi věrný. Někdy máme trojku kde můj manžel lize a pomáhá zasunout klukům péra. Je moc šikovný zvlášť když při přípravě na anal. Vždy se krásně uvolnim a roztáhnu, když mě lize zadeček. Miluji když se do mně milenec udělá a manžel to vylize, krásné je když usínám se semenem cizich mužů v kunducce nebo prdrlce a manžel se se mnou mazlí. Co mne baví moc je že mohu rozhodovat o jeho vystriku. Rajcuje mně že to mohu odkládat o dny týdny měsíc. On si honit nemůže. No   a pak mu udělám krásné zkažený orgasmus, nebo milking. Miluji to jak že mne cítí cizí semeno , jak vidí tvrdy péra těch chlapů jak strikaji a on ví že si nesmí ani stáhnout překdkozku.  

Default User Image
Jana (Ne, 19. 11. 2023 - 17:11)

Mám doma také cuckolda. Není to  můj manžel ani přítel ale je to můj syn .  Je mu 26 a jeho velice dominantní Paní je v mém věku (necelá padesátka) .  Poslouchá jí téměř na slovo a když ne je trestán. 

Default User Image
Mánek (Út, 26. 12. 2023 - 12:12)

O to bych,rád věděl víc!

Anonym (Po, 25. 12. 2023 - 17:12)

To zní super

Reklama

Přidat komentář