Reklama

Výprask vařečkou

Anonym (Ne, 12. 11. 2023 - 22:11)

I mladší

Default User Image
Petr M. (Ne, 12. 11. 2023 - 17:11)

U nás doma našim zlobivým klukům domlouváme. Domlouváme jejich nahým zadkům za pomoci vařečky nebo řemenem. V pátek večer se ten starší, je mu devět musel přehnout přes stůl ( před tím si musel sundat tepláky a spoďáry) a vařečkou jsme domlouvali té jeho holé zadnici. Dneska dopoledne se ten mladší, osmiletý musel položit na sedačku, stáhnout si kalhoty a řemenem jsem pořádně domluvil jeho nahatému zadku.

Default User Image
Martina (Út, 7. 11. 2023 - 14:11)

Jako holka jsem mockrát nebyla bita, ale když, tak to bylo rákoskou na holou, která ležela v kuchyni na komodě a dostávali jsme s bráchou s ní oba. Pamatuji si to poslední, to bylo tak někdy ve třinácti, že jsem si již musela sama stáhnout kalhotky pod kolena, ohnout se přes válendu a dostala jsem několik ran, že jsem tam měla jelita. Asi to bylo účinné, protože vím že od té doby jsem něměla žádný průšvih. U bráchy to bylo podobné, když byl malej dostával rukou a když byl právě větší, také si musel sám sundat trenky a ohnout se. Většinou si to také dlouho pamatoval. Mám dvě děti, ještě malé, tak tam to zatím nebylo třeba. 

Default User Image
Tereza (Út, 21. 11. 2023 - 10:11)

U nás to byl skoro stejný. Mamka na mě a ségru měla rákosku. Když byl průšvih, kalhoty dolů, ohnout se přes pohovku a byl výprask na holou. Ran jak kdy, spíše oc než málo :D jelita a pruhované zadky zaručeny. NAposled jsem dostala snad v 17 letech 

Anonym (Čt, 9. 11. 2023 - 12:11)

Ahoj Martino a ty budeš svým dětem dávát na zadeček aš budou větší třeba vařečkou tou to taky hodně bolí a štípe kdyš je to na holou.

Default User Image
MrTutor (Út, 7. 11. 2023 - 18:11)

S kalhotkami u kolen jsi dostala v těch 13 před bráchou?

Default User Image
zz (Ne, 12. 11. 2023 - 19:11)

zz

Default User Image
Eliška (Po, 6. 11. 2023 - 15:11)

Nejlepší je trestat až od puberty.  Takový výprask vařečkou čtrnáctileté slečně ji odnaučí neposlouchat. Dostávám od chlapa taky na zadek a nevidím důvod, proč by holka neměla dostávat taky. Když minulý týden chtěla zatajit průšvih ve škole, ohnula jsem jí přes postel a dostala poctivě přes každou půlku a finální přes obě. 

Default User Image
MrTutor (Po, 13. 11. 2023 - 08:11)

Dostává na holou ?jen od tebe nebo se do výchovy zapojuje i manžel?

Default User Image
Eliška (Po, 13. 11. 2023 - 18:11)

Dcera dostává jen ode mě a většinou na holou. Stalo se , že mě vytočila a vyšlehala jsem jí páskem přes tenké kalhoty. Výprasky dcery nechává manžel na mě. On se zas stará o ty mé :-)

Default User Image
Petra (Čt, 23. 11. 2023 - 09:11)

Tak vidím, že nejsem sama :) My máme doma rákosku, kterou používám na dcery. Ale taky s ní dostávám já od manžela, když "zlobím". Holkám dávám většinou pětadvacet na holou. Já to mám stejný. Samozřejmě, že rákoska bolí dost a jelita na zadku několik dní vydrží :)

Default User Image
MrTutor (So, 25. 11. 2023 - 21:11)

Kolik je dcerám? Otec se na trestech nepodílí?

Default User Image
MrTutor (Út, 14. 11. 2023 - 12:11)

Předpokládám že v tvém případě se jedná o předehru a dostáváš nahá.... Jaký je jeho oblíbený nástroj?

Default User Image
MrTutor (Po, 6. 11. 2023 - 18:11)

Nemohu než s tebou souhlasit... týrání a násilí se mi příčí ... prezto s tělesnými tresty souhlasím 

Default User Image
Eliška (So, 11. 11. 2023 - 18:11)

Díky. Na výchovu se u nás dbá. Koneckonců když dostávám já, tak to dcera určitě taky slyší. Manžela vzrušuje zejména výprask,kdy to ,, pořádně sedne ".  A protože včera na mě vzal pásek, musela by holka být hluchá. 

Default User Image
MrTutor (Po, 13. 11. 2023 - 08:11)

A to jistě není... a tak ví, že se za průšvihy platí v každém věku 

Default User Image
Bruno (Ne, 12. 11. 2023 - 19:11)

Tak to by se k vám asi hodně úchylných lidí přišlo rádo podívat k vám domů na exkurzi 🤣

Default User Image
Klara (Po, 6. 11. 2023 - 11:11)

Teď jsem četla na netu jak tyrali 2 chlapce 3 a 5 let vareckou na zadek a zavirali je do sklepa, hrůzný čin. To si nedokážu představit 3 leteho chlapečka jak někdo bije na holou vareckou. Já taky teda trestala ale až v 6 letech kdy kluk začal chodit do školy ale pouze rukou a proutkem na holou ale max 5 výchovných.

Default User Image
Tomáš (Út, 7. 11. 2023 - 06:11)

Dobrý den, taky jsem to četl, je to asi tento článek Matka s druhem roky surově bila syny. Spát museli ve sklepě na pytli sena. Je to strašné, ale je tam jedna věc, která se asi stala trorchu jnak, než to popisují. Ten starší chlapec ve škole špatně chodil a když byl poslán na prohlídku, tak kromě modřin na zadečku i jinde na těle měl oteklá chodidla. A uvedl, že byl bit ostrým nožem přes chodidla. To se mi zdá podivné. Nožem by mu způsobily sečné nebo řezné rány a ne otoky. A zaze pokud by tedy nepoužily tu ostrou stranu, tak si nedovdeu představit výprask nožem. Bylo by to jen takové ťukání asi ne příjemné, ale to je asi tak vše. Obou chlapečků je mi moc líto. To vše, co tam píší je hrozné týrání. A nedávno byl popsaný jiný , podobný  případ. A v prvním článku o něm psali, že děti dostávaly výprask paličkou na maso do hlavy.  To se mi zdálo taky neskutečné, paličkou na maso do hlavy by je zabili. Teď je o tom druhý článek, kde je uvedeno, že byli biti násadou od paličky.Je to samozřemě hrozné, ale už se tomu dá uvěřit. Názec prvního šlánku Otřesná brutalita v Brně: Otec řezal malé syny do krve! Nedával jim jíst, museli krást a tady je ten druhý - Proboha, co jste to za otce? řekl soudce otci týraných synů do očí. A dal mu osm let vězení. I těchto dětí je mi moc líto, muselo to být hrozné.

 

 

Default User Image
M (Ne, 5. 11. 2023 - 21:11)

Výprask

-je to činnost při které se na zadek naráží rukou popřípadě vařečkou, prutem, rákoskou, či páskem z kalhot velkou rychlostí a silou. Působí se tím zranění pokožky a způsobuje to bolest, pálení a štípání. trestaný instinktivně se snaží této činnosti zabránit například zakrývání zadku dlaněmi, kroucením  či třeba škubáním.

trestaný po čase bolestí brečí někdy studem, jindy vyvádí s cílem tuto činnost zastavit či zmírnit. trestaný při výprasku může zaujmout několik poloh, třeba vleže na břiše, poloha na všech čtyřech, v předklonu, taky přehnutý přes koleno a taky v leže na zádech a zvednou se nohy----ta psolední poloha je velmu zahanbující a mě příde pro dítě nevhodná

mějte ovšem napaměti, že pokud trestáte za trest, tedy trestaný je donucen aby dostal výprask nesmíte to přehnat, to pak je týrání. musíte si uvědomit, že cílem není způsobit velké zranění, ale spíše aby si dítě uvědomilo chybu. Což někdy může postačit třeba výprask i oblečeného dítěte. to je třeba vhopdné když dítě zlobí na návštěvě

 

Reklama

Přidat komentář