Reklama

na holou nebo ne ?

Default User Image
Jan (St, 22. 11. 2023 - 08:11)

Já jsem taky žádné dítě nikdy na holou nevyplatil, zato jsem vyplatil na holou 3 ženy věkově 40-55 let, samozřejmě s jejich souhlasem. Jednu jsem takhle vyplácel opakovaně. 

Default User Image
Anonym4 (Út, 21. 11. 2023 - 15:11)

Na holou je to nejúčinnější, zkuste to. Máte vidět me deti když mají dostat. Andílci. Možná když dostanou na holou tak je veškeré zlobeni přejde. 

Default User Image
Anonymní (Ne, 19. 11. 2023 - 21:11)

Je mi skoro 14 a byli jsme u táty kamaráda a on má 5 letou dceru a vyprávěl něco a řekl že dostala na holou (já jsem nikdy nedostala) a mě zajímají 3 věci.

1. Jak vypadá když někdo dostane jakože od té doby co něco provedl až do doby než skončí výprask nedovedu si to představit?

2. Jaké to je někomu dát výprask?

3. Jaké to je dostat výprask?

Default User Image
zz (Po, 11. 12. 2023 - 07:12)

zz

Default User Image
Anonym4 (Ne, 19. 11. 2023 - 22:11)

Pokud moje deti něco provedli nebo špatná známka nebo poznámka tak jsem jen řekla bude na zadek šla jsem ven utrhnout čerstvý proutek a deti už věděli, jen jsem přišla do jejich pokoje už byli v pozici s holym zadkem a proutek měl hody. Jaké to je někomu dát vyprask no bylo mě vždy deti líto ale musí to být to je holt vychova. A když jsem dostávala já tak se taky naši se mnou neparali to jsem týden ležela na břiše a na zidly klecela jak jsem měla zmalovanej holej zadek. Moje deti poznaly pouze vareku a proutek ale já mimo vareky a proutku ještě remen, rakosku šňůru od spotřebiče a jednou i bic ten jezdeckej na koně ten byl nejhorší.     

Default User Image
zz (Po, 11. 12. 2023 - 07:12)

zz

Default User Image
Anonym4 (So, 18. 11. 2023 - 10:11)

Decka vůbec neumí poslouchat a zasloužily by poradne na holou. Včera v obchodě tak 5 leta stoupala na bok nákupního vozíku a rodiče ji říkaly ať sleze tak ji sundali a vylezla znova na vozík opět ji sundali a potřetí se převrátil celej vozík a padl na holcicku. Takovým detem poradne svihat holou.    

Default User Image
Ivona (Pá, 17. 11. 2023 - 13:11)

Matěj zítra zase dostane přes zadek!

Default User Image
Anonym4 (So, 18. 11. 2023 - 10:11)

Na holou? 

Default User Image
Ivona (So, 18. 11. 2023 - 18:11)

Matěj dostal odpoledne pořádný výprask. Musel se svléknout do trička a pak si na sedačce klekl na kolena a opřel se o lokty. Pak jsem mu rákoskou seřezala ten jeho holý vyšpulený zadek. Strašně řval a brečel. Po bití měl zadek pokrytý rudámi pruhy.

Default User Image
Jan (Ne, 19. 11. 2023 - 10:11)

Ivona dostala odpoledne pořádný výprask. Musela se svléknout do trička a pak si na sedačce klekla na kolena a opřela se o lokty. Pak jsem jí rákoskou seřezal ten její holý vyšpulený zadek. Strašně řvala a brečela. Po bití měla zadek pokrytý rudými pruhy.

Default User Image
Ivona (So, 18. 11. 2023 - 11:11)

Matěj je bit jedině na holou, když dostane přes zadek. Po obědě ho seřežu.

Default User Image
kuba (St, 15. 11. 2023 - 08:11)

 kuba

 

Default User Image
Eva (Po, 13. 11. 2023 - 15:11)

To, že dostávají kluci na houlou bylo u nás doma celkem normální, já byla stále takový chráněnec rodičů, právě, že kluci někdy dostali za mě až ve čtrnácti letech jsem dostala prvně a naposledy na holou vrbovým prutem. Rodičům jsem lhala, že jsem byla přes víkend u kámošky a já byla s partou u jednoho kluka na chatě. Nic nebylo, že by jsme souložili nebo ani jsme nějak nechlastali. Jen nějaká ta cigareta se vykouřila a blbli jsme. Rodičům vadila ta lež. To jsem si sama musela sundat kalhoty i kalhotky, u stolu se ohnout a dostala jsem čtrnáct ran jako mi bylo roků. To jsem opravdu brečela bolestí, celej červenej zadek a pak jsem musela zalézt do postele. V té době jsem se cítila děsně ukřivděná, ale pak mi to došlo, se mohlo stát lecos a rodiče by nevěděli kde jsem.

Default User Image
Sandra (Ne, 12. 11. 2023 - 21:11)

Na holou se u nás konalo prve. Náš sedmiletý Oliver přes ni dostal…. Místo aby zalehl, jak jsem mu nařídila, tak skákal po posteli a předváděl se před mladší sestrou. Nejdříve jsem ho napomenula, ale když jsem tam musela jít znovu, tak jsem mu řekla tak kalhoty od pyžama dolů a jdeme do obýváku! Nechtělo se mu, ale poslechl. Musel si to pyžamo sundat před mladší sestrou. Pak jsem ho chytla za ruku a odtáhla jsem ho do obýváku. Tam si musel kleknout na křeslo, tak, že klečel na sedačce čelem k opěradlu a ruce mu vysely dolů přes opěradlo. Vzala jsem vařečku a Oliver tam byl bit na ten jeho holý, bílý, vyšpulený zadek. Rány vařečkou pleskaly o tu jeho holou, brečel a křičel. Nechala jsem schválně otevřené dveře od pokojíku i od pokoje, takže Eliška to všechno slyšela. Ty pleskavé rány, Oliverův křik i pláč. I sousedi museli slyšet, že kluk dostává. Po výprasku jsem ho odvedla zpátky do pokojíku. Oliver rychle vklouzl pod přikrývku do postele, (zůstal s nahým zadkem, po výprasku tak vždycky zůstane, pálí ho to), aby ho Eliška moc neviděla – tu jeho zbitou holou, lehl si na břicho a potichu vzlykal. Zhasla jsem a odešla z pokojíku.

Default User Image
Lukáš (Čt, 16. 11. 2023 - 02:11)

Tak doufám že jsi teď na sebe pyšná že jsi zbila dítě. Je zde vidět tvoje nízká inteligence. Doufám že až budeš stará, tak tě budou tvoje děti bít 

Default User Image
Anonym4 (Čt, 16. 11. 2023 - 08:11)

Bohužel jsem na straně paní, pouze vychovává. Deti se bít musi. 

Default User Image
Anonym4 (St, 15. 11. 2023 - 08:11)

Měla jste nechat se dceru na vyprask dívat ať vidí co jí čeká v případě neposlusnosti. 

Default User Image
Ivona (So, 11. 11. 2023 - 11:11)

Matěj dneska chodí bos a našlapuje jako na jehlách... Včera přes ty jeho nohy pořádně dostal, jak už jsem psala, že dostane bos na chodidlal. Malého jsem zase odvedla k sousedům a Matěj byl v pkojíku na posteli bit....

Default User Image
Martina (Út, 7. 11. 2023 - 12:11)

Jako holka jsem mockrát nebyla bita, ale když, tak to bylo rákoskou na holou, která ležela v kuchyni na komodě a dostávali jsme s bráchou s ní oba. Pamatuji si to poslední, to bylo tak někdy ve třinácti, že jsem si již musela sama stáhnout kalhotky pod kolena, ohnout se přes válendu a dostala jsem několik ran, že jsem tam měla jelita. Asi to bylo účinné, protože vím že od té doby jsem něměla žádný průšvih. U bráchy to bylo podobné, když byl malej dostával rukou a když byl právě větší, také si musel sám sundat trenky a ohnout se. Většinou si to také dlouho pamatoval. Mám dvě děti, ještě malé, tak tam to zatím nebylo třeba. 

Reklama

Přidat komentář