Reklama

Výprask vařečkou

Default User Image
Jan (St, 20. 9. 2023 - 16:09)

Nerady o tom ale mluví. Nejlepší je si zahrát třeba takovou hru. Žena třeba naschvál nasype do čaje sůl místo cukru. A pak na otázku, řekni, víš co jsme si slíbili? Vím, dostanu na holou. Následně je třeba rozepnout u riflí knoflík, přehnutí přes koleno, stáhnout rifle, pak kalhotky a pěkný zadeček je před očima. A pak naplácat.

Default User Image
Jana (Pá, 15. 9. 2023 - 15:09)

Nejlepší by bylo, kdyby potom přišel manžel té šéfové a nasekali na holou ještě té šéfové.

Default User Image
Monča (Pá, 15. 9. 2023 - 08:09)

Tereza je ukázkovým příkladem toho, jak jsou i u starších holek a mladých slečen výprasky důležité a že rodiče její výchovu zanedbali. Kdyby ji v 15-17ti letech párkrát nasekali vařečkou, tak se teď dospělá nemusela ztrapňovat před cizími lidmi.

Jako, udělala to dobrovolně, ale trapné a ponižující to muselo být velmi velice, ještě ti dva mladší kluci k tomu, to při běžném výprasku doma také nebývá.

Default User Image
Lucka (St, 13. 9. 2023 - 18:09)

Jen jsem všem kdo mi dobře a upřímně radil, tak jsem chtěla moc poděkovat. V neděli před začátkem školního roku si se mnou rodiče sedli a popovídali si se mnou. Ještě jednou mi řekli jak jsem je zklamala, ale že už je to za námi a uděláme tlustou čáru. A začnou mi opět důvěřovat. Tudíž nebudu již dostávat preventivně na zadek. Ale aby mě nenapadlo důvěry zneužít, tak se rozhodli mě více kontrolovat. A pokud bude potřeba, tak prý vemou ne mě vařečku. Že prý se velmi dobře osvědčila. Tak doufám, že dlouho nebo už vůbec nedostanu.

Default User Image
Klára 1 (Čt, 14. 9. 2023 - 07:09)

Také ti Lucko přeji, aby vařečka již nebyla potřeba. Přeji ti hodně štěstí. 

Default User Image
Slávek.eu (Čt, 14. 9. 2023 - 04:09)

Lucko, super, díky za info. A držím ti palce ať dlouho nebo už vůbec nedostaneš.

Default User Image
Lenka (Út, 12. 9. 2023 - 11:09)

Naše dvě holky obdržely za těch posledních asi 20 let mnoho výprasků na holou, ale nikdy jsem je neponižovala nahotou před někým cizím nebo stejně starým klukem, pokud to nebylo nezbytné. Výprask je sám o sobě dost ponižující, není třeba k němu zvát diváky.

 

Default User Image
Domča (St, 13. 9. 2023 - 13:09)

Ahoj Lenko, do kolika jsi holkám dávala na zadek? Včera mě už úplně vytočila 13 dcera a dala jsem jí vařečkou na zadek přes kalhotky. Bylo to asi po půl roce. Moc často jí nebiju. Ale včera začala protestovat, že je na to dost velká a že žádná kamarádka, spolužačky na zadek nedostávají. Když už jsem byla rozhodnutá, tak jsem jí dala na zadek. Když něco řeknu tak chci, aby věděla,že to bude platit a nenechám se ukecat. Ale ptám se ohledně budoucna jestli nejsem úplně mimo...

Default User Image
Katka (Pá, 15. 9. 2023 - 09:09)

Domčo rozhodně úplně mimo nejsi. Důležité je a podstatné, že o výchově přemýšlíš. Podle mě je také každé dítě jiné a potřebuje něco jiného. Mám 2 dcery, starší je 12 a občas ještě také dostane. A že tvoje dcera dostává jediná v jejím okolí tomu úplně nevěřím. Já jsem se také s tím nechlubila. Můžeš se zeptat své dcery jestli se s tím ve třídě pochlubila, že dostala na zadek?

Default User Image
Domča (Pá, 22. 9. 2023 - 22:09)

Moc vám všem děkuji za váš názor. Ptala jsem se dcery jestli se pochlubila kamarádkám, že dostala na zadek. A máte pravdu, že nikomu to neřekla. A děkuji vám za to, že jste mě pomohli si uvědomit, že se nemusím trápit a když si dcera zaslouží, tak jí ještě když budu potřeba, tak jí výprask ještě udělím. 

Default User Image
Domča (Pá, 22. 9. 2023 - 22:09)

Moc vám všem děkuji za váš názor. Ptala jsem se dcery jestli se pochlubila kamarádkám, že dostala na zadek. A máte pravdu, že nikomu to neřekla. A děkuji vám za to, že jste mě pomohli si uvědomit, že se nemusím trápit a když si dcera zaslouží, tak jí ještě když budu potřeba, tak jí výprask ještě udělím. 

Default User Image
Zuzka M (St, 13. 9. 2023 - 19:09)

Ahoj Domčo, tady je můj názor, ale nechci nikomu nic vnucovat. Podle mě je každé dítě úplně jiné. A je potřeba sledovat a vychovávat podle každého jedince. Z mé zkušenosti mám kluka a dceru. Kluk dostal na zadek naposledy maximálně v 10. A do těch 10 byl bit opravdu hodně málo kdy. A za to u dcery to bylo horší, zákazy pomáhaly, po dobrém to také nešlo. Jediné co fungovalo, tak jednou za čas jí pořádně nařezat. A poté nějakou dobu se chovala v pořádku. A když začala zase neposlouchat, tak jsme zkoušeli opět vše možné, ale zbytečně. Stále jsme doufali, že z toho vyroste. Nakonec dostávala ještě v 16. Poté se to zlomilo a je super holka a daří se jí. S oběma dětmi máme skvělý vztah. Nechci se nijak chlubit, ale jen chci ukázat, že opravdu nejde vychovávat podle někoho jiného.

Default User Image
Pavel (Út, 12. 9. 2023 - 09:09)

Tereza by měla dostat něco jako Darwinovu cenu, protoře krátce před výpraskem co nejvíc naštvat tu trestající osobu, to je velká drzost. Potom se nemůže divit, že to bolelo mnohem víc než čekala, prostě dostala dvojitý výprask. A třeba by ani nemusela klečet nahatá v přítomnosti neznámých kluků. Ale ona to tak asi chtěla, maximálně si všechno užít. .  

Default User Image
Tereza (Čt, 14. 9. 2023 - 10:09)

Ještě musím odpovědět na pár dotazů od kamarádů.

Pozdní příchod jdem fakt neplánovala, ještě jsem si schválně oblékla nejobyčejnější punčochy a kalhotky, abych zbytečně neprovokovala, ale byl to hezký začátek.    Manžel šéfky tam byl celou dobu, nic, jenom se díval. Šéfové jsem nepoděkovala ani nepřinesla dárek, ale ona mě pochválila, jak jsem byla statečná.    Moji rodiče o ničem neví, jsou v Břeclavi a já na Kladně. Přítel mě pochopitelně hned viděl a jen poznamenal, že jsem sice blbá, ale zato hezky zmalovaná.     Větší vařečka byla běžná kuchyňská, oválná, bez otvoru a dlouhá 35cm, to mi řekli, neměřila jsem ji.   Další výprask teď určitě neplánuji, ale mám takové tušení, že až nasbírám třeba 20 dalších pozdních příchodů, tak k němu asi dojde. Ovšem stačila by mi při něm jenom tak desetinová přítomnost kluků a čtvrtinová bolest, než to bylo teď.     V žádném případě si nechci vyzkoušet bití řemenem, to mi přijde hnusné, o rákosce bych možná někdy ještě uvažovala.    

Default User Image
Libor (Čt, 5. 10. 2023 - 16:10)

Ahoj Terezo! Nejsem sice tvůj kamarád, jsem starší muž, v jehož životě byla důležitou součástí rákoska. Docela ti rozumím, že uvnitř sama od sebe provokuješ za účelem obdržení výprasku. Jenom mi připadá nářez velkou vařečkou hodně brutální. Mám s výprasky hodně zkušeností a chci tě opravit ve vztahu k pásku. Měkký kožený pásek by ti na nahaté prdelce vytvořil jasně červené pruhy, štípalo by tě to, ale neměla bys žádná jelita a prdelka by byla druhý den již zcela bílá. Věř mi, že rákoska dokáže "kousat" mnohem více a při prudkém dopadu vytvoří i tenké jelítko. Musí jí ovládat někdo, kdo to umí. Buď tedy opatrná na to, kdo ti má dát na holou. Chceš-li, odepiš mi svůj názor. 

Default User Image
Slávek.eu (Po, 18. 9. 2023 - 11:09)

Terezo, za každou minutu zpoždění bys měla ihned / co nejdříve dostat aspoň jednu ránu na holou. Ono by tě to naučilo dochvilnosti, pokud by se ti to nezalíbilo tedy ;)

Default User Image
Kamarádka (St, 20. 9. 2023 - 18:09)

To já už dlouho přemýšlím,jak dát na zadek kamarádce. Občas je tak tvrdohlavá, že by zasloužila nejdříve rukou a pak i tou vařečkou. Je hodně vyvinutá jak vepředu ( nádherná prsa) , tak i vzadu ( na ten zadek by se dalo malovat jedna báseň). Oba je hetero, já bi. Tak snad se mi to někdy splní.

Anonym (Čt, 14. 9. 2023 - 17:09)

Další výprask až za následujících dvacet pozdních příchodů? To je šéfka hodně tolerantní, obvyklejší by bylo pět až deset. Možná bys na příští výprask měla vzít svého přítele, ať vidí, co na tebe aspoň dočasně platí.

Default User Image
Tereza (Po, 11. 9. 2023 - 16:09)

Jo, s klukama to bylo horší, byli tam a dívali se a viděli

Chvíli na začátku, když jsem se svlékala, tak se tam pochechtávali,  pak šli za dveře a vrátili se, až když jsem už klečela. To ovšem trvalo mnoho minut, kdy mě tedy pozorovali nahatou, seřezanou a brečící. V tu chvíli mi to ovšem bylo úplně jedno. Naštěstí mě neviděli, jak jsem v hlubokém předklonu dostávám vařečkou na zadek a přes prcinu. 

Default User Image
zz (Út, 12. 9. 2023 - 07:09)

zz

Reklama

Přidat komentář