Reklama

Kluci a nahota doma

Default User Image
D (Pá, 8. 9. 2023 - 01:09)

ahoj

Anonym (Čt, 31. 8. 2023 - 16:08)

Bylo mi v tu dobu 16 a bratranec byl o rok mladší. Byly zrovna letní prázdniny, a já celý víkend trávil u bratrance. Hráli jsme hry na mobilu a mluvili o různých věcech. Pak ho napadlo, že by sme se mohli jít vykoupat na zahradu do krytého bazénu. Byl tu ale problém. Neměl jsem plavky. Hned ho ale napadlo, že se můžeme koupat nazí. To se mi ale nechtělo, protože jsem se stále styděl za obřízku, o které on nevěděl. Hned se začal svlékat a mě nezbývalo, než se svléknout taky. Už sme byli jen v trenkách, které si hned začal sundavat. Vykouknul na mě krásný penis a nádhernou předkožkou zakrývající celý žalud. Moc se mi do toho nechtělo tak jsem mu řekl, že si je sundám až u bazénu. To se mu ale nelíbilo. Přišel ke mě s stáhl mi trenky. Před jeho obličejem se objevil asi 12cm dlouhé nestojící péro se zcela odhaleným žaludem. Ty máš obřízku? Zeptal se bratranec. Jo.. Mám. Byl jsem na tom minulé léto. Ale vždyť minule jsi to měl normálně. Byl jsem na tom asi měsíc po návštěvě.

Štěpán (Po, 14. 8. 2023 - 19:08)

Doma teď přes léto spím uplně nahý a mám pokoj vedle mladší ségry pokoje a ráno jdu na wc nahý a potom do skříně pro oblečení a zpátky do pokoje i když vylezu z vany po vykoupání tak jsem už nahý než jdu spát klidně i hodinu a víc už se neoblíkám do ničeho. Je mi 17 a ségře 12 let a uplně v pohodě nestydím se před ní

Aneta (Po, 14. 8. 2023 - 14:08)

Pamatuju si dcera vlezla synovi do koupelny. To byl křik. Vyběhla ven se záchvatem smíchu a on za ní s holím pindou. Chtěl jí zmlátit ale ona ho kopla mezi nohy tak se nahatej doplazil zpátky do koupelny. Dnes už se tomu smejem

Pepa (Ne, 13. 8. 2023 - 19:08)

Mám dceru a syna oba 15. Dívky se začínají stydět mnohem dříve než kluci. Ve 14ti už se dcerka nahá ukázat nechtěla. Syn s nahotou nemá problém doteď občas chodí nahý po zahradě s holim zadkem a malá se mu směje. Nechápu to

Default User Image
Pepan (Ne, 10. 12. 2023 - 14:12)

Mám desetiletou vnučku s kterou trávím část prázdnin na chalupě , manželka dojíždí do práce , já dělám z domu, od mala přede mnou chodí nahá a nestydí se , ale před tátou se stydí, chodí v kalhotkách a tričku. Když jsem se jí zeptal, zda se přede mnou nestydí , tak mi řekla že  jsem jako kamarád a ne děda. Několikrát jsem ji nachytal nechtíc jak mastrubovala . \přešel jsem to mlčením, ale řekl jsem ji, že si to má dělat potajmu, tam kde ji nikdo neuvidí. Dělá si to pořád a hlavně na své posteli, já se vždy vzdálím a nechám ji samotnou.

Návštěvník (So, 12. 8. 2023 - 20:08)

A jéje.

Honza (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

Na chatě máme sousedy a ty mají 12 letou holku. Mají bazén a když jsem byl u nich letos v červenci na návštěvě a seděli jsme na zahradě, tak ta holka se v tom bazénu koupala nahá. V jednu chvíli ta holka dokonce z toho bazénu vylezla, došla k nějakému keři, rozkročila se a přede všemi se vymočila. A nikomu to nepřišlo divné. Zvlášť ne, kdy tam asi za hodinu šla močit její 40 letá matka. Akorát ta si u toho dřepla. Ale zase pořádně roztáhla nohy, takže bylo vše vidět.

Návštěvník (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

Viděl jsem močit více dívek a žen, dokonce i mamku a babičku. I já jsem před nimi čůral. Nic na tom není. Je to normální lidská potřeba. Nedávno jsem to udělal i před tetou manželky. Klidně se dívala a nic nenamítala, jen řekla že netušila jak ho mám velkýho. S manželkou močíme společně už dávno, protože to na nás přichází naráz.

Pítr (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

My se jezdíme s rodinou koupat do přírody, kde jsou křovím oddělené plážičky, kam je vidět jen z dálky a nebo když tam někdo přímo vstoupí. Takže náš syn 14 let se normálně koupe nahý. Je blonďák a z dálky jeho chlupy nejsou vidět. Když je takové počasí jako teď, že jeden den prší a druhý den je krásně, tak to tu není skoro nikdo, takže i já si sundám plavky a koupu se jen tak. Manželka se stydí, ta by plavky nesundala. A dcera 7 let má spodní díl z hygienických důvodů. Kdysi jsme viděli rodinku, kdy rodiče se opalovali a jejich tak pětiletá dcerka si hrála a pak si začala strkat písek do vagíny. To nás dost vyděsilo, takže proto.

Návštěvník (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

Chodil jsem s hokou. Měli jsme místo u jezera, kde jsme mohli být nazí, ale ona si spodní díl plavek odmítala sundat, že by do ní něco vlezlo, pulec, rybička, nebo brouček. Zajímavé bylo, že když tam do ní vlezl můj penis, tak se nebála, ale když jsem ho vytáhl, hned si vzala plavky.

Návštěvník (Pá, 11. 8. 2023 - 12:08)

Kluky je možné nechat nahé dlouho. I když už jsou pohlavně vyvinutí, tak pořád blbnou jako malé děti, takže jejich nahota je taková nevinná. Stejně staré holky už mohou nahé působit vyzývavě.

Jáchym (So, 12. 8. 2023 - 12:08)

Souhlasím. Znám to z vlastní zkušenosti, když jsme se někde rozhodli s klukama vykoupat, klidně jsme ze sebe před lidma shodili oblečení a rychle vběhli do vody a pak z vody ven a rychle obléct. Nikdy neproběhly žádné negativní reakce. Chalpi obecně jsou s nahotou v pohodě, takže nahatý kluk jim nevadí a ženské se rády podívají. Když je nahatá holka, rádi se podívají chlapi, ale některé ženské začnou být pobouřené.

Alice (Pá, 11. 8. 2023 - 13:08)

Kluky je možné nechat nahé dlouho, ale záleží na tom, jak jsou na tom se studem. My jsme se koupavali na kousku pláže jež patřila rodinnému penzionu, a tam opravdu jste nemusel mít plavky. Já jsem byla nahoře bez, dcera, 8, také a syn až do svých dvanácti také bez. Pak se začal stydět a vyřešila jsem to jednoduše. Pořídila jsem mu miniplavky, aby alespoň kousek látky mu zakryl to nejintimnější. I letos je míval na sobě a to mu bude 14.

A. (Ne, 13. 8. 2023 - 01:08)

Syn se předemnou nikdy nestyděl a rád je nahý. Je už dospěly. Když se na něj dívám, hrdá na to jak dokonalý je, tak má ztopoření velkého a krásného penisu. Většinou se omluví, otočí se ke mě zády a onanuje. Nechce abych viděla jak z něj tryská semeno. Stejně se podívám, protože když to na něj přijde, tak ho otočím k sobě, abych viděla kolik toho semene v něm je a musí ven. Pak jsem tím jeho mlíčím potřísněna.

Návštěvník (Pá, 11. 8. 2023 - 23:08)

Miniplavky abys viděla jeho bouli? Nestojì mu když vidí tvá prsa?

Alice (So, 12. 8. 2023 - 12:08)

Tak se mu to za půlden na pláži střídá, chvilku jakoby tam nic neměl a zničehonic ho má našponovaného. Je to určitě zajímavý pohled jak se mu to tam tak pěkně rýsuje. Kdo by se rád nepodíval na pěkného, šikovného kluka.

návštěva (Pá, 11. 8. 2023 - 14:08)

Proč se syn začal stydět, začly mu růst chloupky?

Návštěvník (Ne, 13. 8. 2023 - 03:08)

Tady je někdo ujetý na chloupky, zřejmě pedofil co si říká Petra a má mnoho dalších nicků.

Alice (So, 12. 8. 2023 - 13:08)

V tom věku se snad všichni kluci začínají stydět. Někteří už i v desíti. Ale ty chloupky budou tím důvodem, něco málo už mu na kořeni začlo rašit.

Reklama

Přidat komentář