Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Emil (Út, 27. 6. 2023 - 09:06)

No jasně, že strava je častou příčinou zažívacích potíží. Kupříkladu já jsem si včera k večeři dal sekanou, která byla dost hnusná. Abych jí mohl vůbec pozřít, musel jsem na ní nalít horu kečupu. Pak jsem ještě snědl nějaké pomazánkové máslo. to také nebyla žádná dobrota. Asi ve čtyři hodiny ráno mne vzbudily strašlivé křeče. Musel jsem vstát a jít srát. Po cestě na toaletu jsem si ještě prdl. Ten prd byl strašně horký a strašně smrděl. Ihned po dosednutí na hajzl ze mne za doprovodu strašlivých zvuků vylétla pořádná porce sraček. Ihned poté mne zachvátily strašlivé křeče. Seděl jsem na tom hajzlu celý zkroucený a zpocený. Myslel jsem, že z něj nikdy neodejdu. Bylo mi na omdlení. Začal jsem i velice hlasitě krkat a začalo se mi chtít blejt. Rychle jsem vstal, otočil se čelem k míse a po několika okamžicích jsem do toho nasraného hajzlu za doprovodu hlasitého dávení a říhání nazvracel asi tři porce blitů, které s plesknutím dopadly do hajzlu. Místností se šířil strašlivý smrad. Byl to smrad z blitů a z hoven. Poté jsem si utřel poblitá ústa a posranou prdel a z hajzlu jsem odešel.

Návštěvník (Po, 26. 6. 2023 - 22:06)

tak me se take stala pred nedavnem takova prihoda,chodim vzdy k veceru behat k nam do lesa,bezela jsem kolem husteho porostu a najednou vybehla prasnice divocaka se selaty,v tu chvili jsem se tak lekla,ze jsem si poradne nedelala do kalhot,i s nadilkou jsem ale uprkem prchala pryc,takze kdyz jsem dobehla do dostatecne vzdalenosti,tak jsem zjistila,ze se mi to cele poradne rozmatlalo,tak jsem se pak jiz domu jen sourala.

Emil (Út, 20. 6. 2023 - 13:06)

Já jsem se naposledy pokakal před chvílí, když jsem čůral.

Standa (Út, 4. 7. 2023 - 14:07)

Aha, tak to sory, to je jiná. Já sem mrknu jen občas a toho, že už máš s podobnými situacemi zkušenosti, jsem si nějak nevšiml. Anebo možná historicky někdy i všiml, ale už mi to vypadlo. Jinak s tím osprchováním jsi to udělala nepochybně dobře. Kdyby měla x hodin zůstávat v tom stavu, jaký popisuješ, tak by se to na ní nejspíš pěkně podepsalo opruzeninami a podobnými problémy.

Maťa (Ne, 2. 7. 2023 - 19:07)

Viem, že hanbiť sa nemám začo, keďže som jej pomohla. No tie moje pocity sú trošku rozporuplné, lebo som si vedomá, že fičím na malinkej úchylke a zároveň mi je jasné, že väčšine ľudí, by sa hnusilo pomôcť kočke v takom stave. Vlastne ani neviem ako som sa dopracovala k tomu, že som ju aj osprchovala. Ono to išlo nejak samo, spontánne, a asi preto rozmýšľam, či to nemá nejaký súvis s mojimi „radovánkami“. Zároveň však neverím, že tam nejaký súvis je, lebo u mňa je to len o pocitoch z mojej hanby, nič iné, čo sa vymyká z normálu, ma nevzrušuje.

Ráďa (Ne, 2. 7. 2023 - 17:07)

S tím poskytnutí pomoci je pravda, že by se mělo nebo musí se pomoci každému i když to není jednoduché. Bohužel, ale pokud odjedeš z místa dopravní nehody a neposkytneš pomoc, tak je zle pro tebe. I když srovnávám nesrovnatelné, ale ta holka s plnýma gatěma by mohla skončit daleko hůře jako otravou alkoholem a udušení zvratky. Jistě ti to málokdo asi závidí, ale postup z tvé strany byl obdivuhodný a správný za všech okolností. Stydět se nemáš rozhodně za co

Alča (Ne, 2. 7. 2023 - 13:07)

Na tom není nic divného. Pomoc se musí poskytnout bezodkladně každému i když je podělaný třebas. V nemocnicích jsou zvyklí na daleko horší a drastičtější případy, ale pokud je někdo zpitý pod obraz, tak se může stát, že se může i udusit vlastními zvratky. Plné gatě jsou tou lepší variantou než výše uvedené. To se může stát každému a nemusí být ani jak dělo. Stačí se i tak dávat za normálního stavu do pořádku natož někoho druhého a v tomto stavu nemohoucího. Také jsem se musela sama naštěstí dát do pořádku když jsem se v životě podělala a stačí to

Marika (Ne, 2. 7. 2023 - 07:07)

Tak to tedy klobouk dolů před tebou. Postarat se o někoho kdo je opilí, že ani nevnímá a navíc je podělaný a pomočený, tak to chce fakt odvahu a zaslouží uznání pomoci někomu v opravdové nouzi a navíc je cizí a těžko předvídat co se může dotyčné osobě ještě stát po zdravotní stránce např. kolaps a upadnutí do bezvědomí. Alkohol je svinstvo a nemálo lidí na to doplatilo. Pouhé nadělání do kalhot vlivem opilosti je proti tomu horšímu důsledku nic. Dáš se do pořádku i oblečení, ale nějaká otrava, zlomeniny v důsledku třebas pádu ap. je jistě ta nejhorší varianta. Vím sama co to je i když se mi to stalo za normálních okolností a navíc nepiji ani, ale nehoda v podobě plných kalhot může potkat každého. Byla jsem taky zřízená jak mimino a delší dobu v tom být než se dostane člověk domů jít s durch plnýma kalhotama je opravdu drsný zážitek a navíc se po té dát sám do pořádku i kalhotky a další svršky. Není oč stát. To sis to musela opravdu s ní užít

Maťa (Ne, 2. 7. 2023 - 12:07)

Vnímať ako-tak vnímala, do bezvedomia neupadala, no nedokázala spolupracovať, lebo bola tak zmontovaná, že nebola schopná stáť na nohách. Keby som nezavolala jej sestre, tak skončí v opatere 112, nevzala by som si ju domov. Keď som však počula ako strašne sa o sestru bojí, ako hrozne prežíva tú bezmocnosť, pritom by urobila všetko na svete, aby jej pomohla, tak sa to vo mne zlomilo. Vedela som, že takto to riešiť je absurdné, ale neodolala som jej prosbám, aby som kočke pomohla. Veľmi jej záležalo na tom, aby neskončila na záchytke, alebo v nejakom podobnom zariadení. Vžila som sa do jej kože, lebo rovnako milujem svoju sestru a v tú chvíľu, moja racionalita bola v úzadí a konala som možno hlúpo, no srdcom. Dnes už viem, že sme to zvládli, že sa nič nestalo a tiež viem, že sú to skvelé dievčatá, a tak som rada, že som pomohla. Čo hovoríš je však fakt, mohlo sa stať hocičo a asi nebolo najmúdrejšie to takto riešiť, ale neľutujem, že som to riešila práve takto. Akurát sa zamýšľam nad tým, že som urobila trochu viac ako je normálne, že som to prehnala s tým sprchovaním, lebo do rána by vydržala aj pocikaná a potento, keďže bola natoľko mimo, že jej to vôbec nevadilo. Po zistení, že moje kamošky, ktoré sú naozaj milé a empatické, by to neurobili, si pripadám fakt divne.

Návštěvník (So, 17. 6. 2023 - 14:06)

pred nejakou dobou,kdyz jsem prijel vecer domu,tak jsem doma objevil nezvanou navstevu,zlodejku,jak jsem ji nacapal,tak jsem na ni vytahl plynovku,ona se cela rozklepala,ze at hlavne nevolam policajty,ze je v podmince a ma male dite,po chvili jsem videl jak ji prosakuji kalhoty za chvili byl citit i dost velky puch,jak se otocila,byla na jejim zadku velka boule a kalhoty take prosakle,rikala ze udela cokoli co budu chtit.

Zvědavec (Ne, 18. 6. 2023 - 07:06)

A co bylo dál?

Standa (Po, 19. 6. 2023 - 10:06)

Vzhledem k tomu, že podle popisu zřejmě měla dost slušně nadělané v gatích bych tipoval, že nejspíš nic. Leda že by pán měl nějaké zvláštní záliby a tohle ho vzrušovalo.

Zvědavec (Út, 20. 6. 2023 - 13:06)

Tak mě to vzrušuje, takže kdyby mi zatancovala v plných kalhotkách, tak bych jí pustil :-)

Karel (Po, 19. 6. 2023 - 10:06)

Já kdybych někoho viděl srát, tak začnu okamžitě blejt.

Standa (Po, 19. 6. 2023 - 12:06)

Tak tohle mne u té kamarádčiny nehody na vandru díky bohu nepotkalo. Asi bych jí tím v té chvíli, kdy tam stála s plnýma gatěma jak opařená, psychicky moc nepřidal. Už tak z toho byla dost rozhozená.

Karel (Po, 19. 6. 2023 - 12:06)

To chápu. Ale v mém případě se mi blití na nic nikdy neptá. Prostě přijde vždy v souvislosti se sraním. Jednou v životě jsem musel srát v práci. A také jsem byl nucen štětkou ten posraný hajzl umýt. Protože jsem tam byl jenom já. No a u toho umývání jsem blil tak hlasitě, že to bylo slyšet až na dvůr, kde se tomu nějací idioti smáli. Jinak normálně chodím srát na veřejné hajzly, kde tu posranou toaletu samozřejmě neumývám. Naštěstí bydlím ve velkém městě, kde je veřejných hajzlů dostatek.

Standa (Po, 19. 6. 2023 - 16:06)

Tak to se modli, aby neměl malér a neposral se. To bys při umývání se asi vyhodil rovnou i žaludek.

Maťa (Pá, 30. 6. 2023 - 18:06)

Smrad to bol síce riadny, ale keď chce človek pomôcť, vydrží toho dosť. Našťastie som to mohla robiť v garáži, silným prúdom vody, čiže dalo sa to zvládnuť. Som si vedomá, že fičím na malinkej úchylke a asi preto sa zamýšľam, či aj k tomu, že som pomohla babe v takomto stave, ma neviedla nejaká úchylka. Upokojuje ma však to, že nebolo mi to dvakrát príjemné, akurát mi tej kočky bolo ľúto a jej sestry ešte viac, lebo bola veľmi milá a prežívala bezmoc a hrozný strach. Zrejme preto som to urobila, no keď som počula moje kamošky, tak rozmýšľam či takáto pomoc už nebola cez. Veď aj zavolaním 112, by som jej pomohla a pôvodne som to tak chcela urobiť, no keď som rozprávala s jej sestrou, tak sa vo mne niečo zlomilo. No dať ju kompletne do poriadku, to som fakt neplánovala.

Návštěvník (So, 1. 7. 2023 - 13:07)

tak jako jestli jsi ji myla hadici se studenou vodou,jeste silnym proudem,tak to by ji muselo probrat do strizliva,to probere kazdeho.

Maťa (So, 1. 7. 2023 - 13:07)

Nebola to studená voda, to by som jej neurobila. Bola príjemne teplá. Vnímala, že ju sprchujem, ale neprebralo ju to. Nebola schopná spolupracovať, musela som ju sprchovať poležiačky. Najprv som ju dala ležať na brucho, potom na chrbát.

Reklama

Přidat komentář