Reklama

Chodíte nazí doma?

Default User Image
Zdeněk (Ne, 11. 2. 2024 - 21:02)

Já bych na takovou návštěvu přišel rád. Napiš mi na [email protected]

Default User Image
Zdeněk (Ne, 11. 2. 2024 - 21:02)

Já bych na takovou návštěvu přišel rád. Napiš mi na [email protected]

Návštěvník (Út, 11. 7. 2023 - 15:07)

Trápí tě nějaký problém, chceš se někomu svěřit. Od toho je tu Tonda Svačina. Stačí napsat na e-mail: [email protected]

Eva (St, 21. 6. 2023 - 20:06)

Doma jsme s klukem úplně nazí a nazí se opalujeme na zahradě a koupeme v bazénu. Není na nás odnikud vidět. Možná z vrtulníku, ale ten nad námi zase tak často nelétá.

Default User Image
Honza (St, 13. 9. 2023 - 08:09)

Hned bych se přidal k vám 

AxA (Čt, 17. 8. 2023 - 17:08)

Zdravím,
pokud Vás baví výtvarné umění, budu moc rád, když se mrknete na instagram @grohman_filip
Budu rád za sledování mého profilu, komentář a jistě i za Vás názor, předem děkuji.

Milena (St, 3. 5. 2023 - 17:05)

Já chodím doma nahá v létě. Je pěkné jak vnoučkovi pořád stojí a prohlíží si mě. Je mu 6 let a má toho malého šulínka stále v pozoru šikula. Také běhá kolem nahatý.

Default User Image
Honza (St, 13. 9. 2023 - 08:09)

Také bych běhal jako vnouček 

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 16:05)

Mi v létě doma jen v tričku a v zimě jen v mikině s kapucí 3XL. Doma prostě větráme. Ale ta moje odvážlivka už šla v létě večer jen v mikině do kina a i na nákup. Má ji dost velkou a tak není potřeba mít na sobě něco jiného. Já musím uznat, že je to skvělý módní nápad.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 17:05)

No, ono odsud posud. Moje tchyně je naostro bez kalhotek a nosí krátké domácí šaty. Když se pro něco natáhne, nebo ohne, tak odhalí celý spodek. Protože je pořád pěkná, tak je to docela rajcovní. Manželka jí nadává, že mi tím odhalováním dělá laskominy, protože vidí, že mám ztopořený penis.

Návštěvník (So, 20. 5. 2023 - 18:05)

Už by tchýně měla být trochu soudná, u mladé bych nic nenamítal, ale tohle fakt ne.

Honza (St, 21. 6. 2023 - 21:06)

To není nutný, aby byla tchyně soudná. Dyt' nemusí bejt zas tak stará, muže jí bejt klidně štyrycet. A když z ní má zet'ák erekci, tak vošklivka to asi nebude.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 16:05)

Když je mi horko, tak se svléknu. Jen před dětmi mám alespoň kraťasy. Jinak dospělé ženy, včetně manželky, maminky, babičky, tchyně, tet, ap. už mne viděly nahého tolikrát, že není co skrývat. Taky se svojí nahotou přede mnou nedělají okolky i když jen situačně a nevtíravě.

Honza (St, 25. 1. 2023 - 10:01)

Doma chodím nahý a nahý i spím. Na netu o tom byl článek, že je to i zdravé a člověk díky tomu vypadá mladší. To mohu potvrdit. Po více než dvaceti letech, co to takto dělám, mi skoro každý tipuje o deset let méně, než mi je.

Radka (St, 25. 1. 2023 - 11:01)

To je jasné. Kde jinde by si měl člověk udělat pohodlí, když ne doma? A mně nahota také dělá dobře, po těle i na duši. Cítím se svěží, zdravější a lépe vypadám - je mi třicet, ale také mi hádají o deset let méně.

Anonym (St, 12. 4. 2023 - 15:04)

V lete samozrejme že doma pred manželkou chodím nahý.Zo začiatku sa to manželke nepáčilo ak pri návšteve som nahý ale ona mi dala ako prvá podnet a mne to vyhovuje.Čakala návštevu a na moju otázku čo si obliecť povedala.Pre mňa za mňa môžeš byť aj holý.Tak som sa neobliekol zostal som ako som bol . Nepovedz nič len sa na mňa divné pozrela . Najradšej som nahý pred jej kamoškami, chcel by som aby aj ona bola pred nimi nahá a vzrušuje má predstava keby bola nahá aj pred mojimi kamošmi stým však nesúhlasí ako ju presvedčiť?

Návštěvník (St, 12. 4. 2023 - 15:04)

To jsou pohádky

ad cu (Út, 17. 5. 2022 - 09:05)

Děláte hnědé čárky na prostěradlech?

Petr (Út, 17. 5. 2022 - 06:05)

No to taky mam prihodu s balicky. Takhle po ranu akorat jsme stavali zena naha vkoupelne ja taky a ted nekdo zvoni. Zena beztam ty tak na sebe hodim trencle a rychle bezim, vyjdu a tam postacka. Podle jejiho prekvapeneho vyrazu rikam prominte zastihla ste nas nepripravene. ja bych pockala a zase takove pokukovani od ni. Tady me to podepiste pristoupim bliz podepisuju a koukam te mlade do vystrihu na ty pekne kozy tak akorat, po ohlase do tasky a vydala balicky. Tak sem okouk sukenku a rikam si je to je prdelka prevzal jsme baliky. To sem asi nemel delat protoze sem ucitil svou erekci tak si rikam snad to nevidi, ten stan a ona odchazi s usmevem po otocenou hlavu a rika tak zas priste naschle a porad se koukala pak se zasmala a jeste parkrat koukla. Taky sem se usmal rikam naschle a zastydel se rikam tak si vsimla a radsi zavrel dvere. V tom zamnou zena kdo to byl rikam postacka a ona nejaka mlada vid. Rikam no byla mlada rikam tysi ji videla? Zena se zacala smat a rika no priste si zastrc antenu a zapni knofliky na trenkach. Kouknu a tam me koukal tak sem pochopil proc se culila a pak jeste kdyz se me zni postavil. Jen doufam ze otom nevypravela sousedkam. Zena si od te doby zeme utahuje at necham ty dorucovatelky napokoji. jak me videla zena povida ale kdyz me totak vzalo tak stim neco musime udelat rozepla podprdu otocila se sudala pomalu gatky koukla name a uz to jelo nakonec to bylo dobre.

Dana (Čt, 21. 4. 2022 - 12:04)

Já ano a už se mi párkrát stalo že jsem tak otevřela dveře někomu.Vůbec si totiž kolikrát neuvědomím že nemám kalhotky nebo neco nahoře.Mám to tak že sice málo kdy chodim úplně nahà ale dost často nemám buď kalhotky nebo je mám ale zas jsem nahá nahoře.Jednou jsem takhle otevřela pošťačce a přebírala poštu a až po delší době když jsem si brala kalhotky jsem si uvědomila že jsem bez nich absolvovala i její návštěvu.Čekala jsem jestli nepřijde nějaké echo od drben z domu ale nic,tak buď si toho nevšimla nebo si to nechala pro sebe.

Reklama

Přidat komentář