Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Petr (Po, 1. 5. 2023 - 13:05)

No z vlastní zkušenosti i o cca deset let později, než se ti stala tvá příhoda byly vychovatelky v družině pěkné krávy, ikdyž se nejednalo o pokakání, ale zase jiné věci - různé provokace, bitky atd., kdy družinářka se vykecávala na chodbě, na prosbu ať zasáhne reagovala, nevidíš že se bavím? Vrať se do třídy a zavři! No a pak to člověk odnesl kvůli tomu, že se bránil, druhého strčil tak nešikovně, že si rozbil obočí o skříň, kdyby tam ta kráva šla..., takže nejen vaše doba. S tou mámou mě to mrzí, jedna věc je doma, ale čekal bych, že dořve i je v té škole, že toto dopustili. Čekal sem, že se ti utvořil nějaký blok po takovém zážitku. A k tomu závěru, že dneska se to bere jinak a víc v pohodě, jak kde..., pamatuji si kluka, co to neudržel na táboře a zažil posměch od ostatních, já měl pochopení, protože sám jsem to asi dva roky předtím na jiném táboře nedal a k těm mobilům? Kdysi jsem četl příspěvek na zpovědnici, kde bratr řešil šikanu jeho mladší sestry spočívající ve smyslu, že jí začalo bolet břicho nebo prostě potřebovala kadit, udělala tu chybu, že nějaké své spolužačce a asi kamarádce řekla, že o přestávce musí jít na velkou , ten bratr tam psal, že v té jejich škole, kam chodil dřív také se nedalo zamknout, takže ta sestra po zvonění šla a ta kamarádka asi s dalšími spolužačkami tam šla za ní, otevřely jí dveře a vyfotily jí a to bylo asi v době prvních mobilu s foťákem, takže nic moc kvalita = dnešní doba je na tohle ještě mnohem horší a jestli se i za těch posledních 10-15 let chování děcek nějak zlepšilo? No nevím, řekl bych, že se šikany na školách řeší asi čím dál častěji, zrovna minulý týden byl článek o tom, jak na Slovensku holce v šesté třídě nalili do pití savo a ona to nevědomky vypila, takže moc nadějně bych to s tím zlepšením neviděl.

Šárka (So, 29. 4. 2023 - 12:04)

Taky jsem to kdysi zažila. Pamatuji si, jak jsme chodili s družinou do lesa na takovou výletní mýtinku si hrát... Potřebovala jsem kadit a kousek opodál byla kadibudka -turisticka. Zeptala jsem se paní vychovatelky jestli můžu, no a pár kravek z družiny to slyšelo... Šly za mnou a samozřejmě zavolaly i kluky, bušili mi na dveře a pak je vyvrátili. Udržela jsem to před nimi. Cestou zpátky do družiny už ne a pokadila jsem se do kalhot. Zůstala jsem tak, dokud si pro mě máma nepřišla... Doma jsem dostala ještě nařezáno. Je to už víc než 30 let, ale pořád mě to mrzí, děcka umí být zlí...

Karel (Pá, 28. 4. 2023 - 18:04)

Takových už bylo a stát se může každému

Májka (Čt, 27. 4. 2023 - 15:04)

Co se mi stalo? To samé co Jitce, ale v podstatě na prahu dospělosti i když se to stalo a stane i mnohem starším a bez rozdílu. Měli jsme se třídou kulturní akci a při návratu zpět do školy, byla jsem na učilišti, tak jsem to ve zkratce řečeno jako Jitka nezvládla a měla jsem komplet durch nadílku v gatích. Jediné štěstí bylo, že i když jsem měla na sobě delší tmavší sukni a pod ni ještě punčochy, tak nebylo taky nic vidět, ale cítit už jo. Takže během okamžiku spolužačky i učitelka věděli, že mám plné gaťky a pohledy ostatních i úšklebky nebrali od některých jedinců konce. A tak nejlepší kamarádka prostě ohrnula nos a že, prý s takovýma co si dělají do kalhot nebude kamarádit, takže klasický příklad lidského hlupáctví platícího všude a v každém věku. Vždy se nějaký jedinec tohoto ražení dokáže naplno projevit

Májka (St, 26. 4. 2023 - 18:04)

Tak to se ví, že to není takový člověk kamarád. Platí to jak v dětství, tak i v dospělém věku. Někteří jedinci nejsou prostě k pochopení, že je může něco takového rozhodit. To se může stát úplně každému a mám to také zažité dokonce ve svých 16 letech a stejné jako přes kopírák. Konec kamarádství, tak to už je vážně ubohost, ale lidi jsou různí a takové nelze za kamarády brát když jsou tací nafoukanci

Zvědavec (St, 26. 4. 2023 - 22:04)

A co se ti vlastně stalo?

kakam vela (So, 22. 4. 2023 - 10:04)

ja sa doserem

Jitka (St, 19. 4. 2023 - 10:04)

Víte kvůli čemu jsem přišla v dětsví o kamarada?Kvůli tomu že jsem se pokakala na piskovišti,bylo nám 5 let a od te doby se nechtěl se mnou kamaradit,byla to takova dětská láska,škoda,mohla trvat doteď.

Petr (Ne, 23. 4. 2023 - 12:04)

A proč jsi nešla vedle do trávy nebo někam?

Jitka (Ne, 23. 4. 2023 - 20:04)

Přišlo to na mně moc rychle,že jsem nestačila odejít a už byla nalož v kalhotkach,ale on tam v tu dobu právě nebyl,byli tam jiné děti,zakryt by se to dalo,měla jsem šatičky až po kolena,jenže ostatní děti cítili smrad a zjistili že je to ode mně,a na druhy den když jsem si s ním vesele hrála,jedna holka mu to vyžvanila a bylo po kamaradství.

Návštěvník (Po, 24. 4. 2023 - 06:04)

Tak to asi nebyl až takový kamarád, když se přestal bavit jenom kvůli tomu. Však v tomto věku se to určitě minimálně jednou stalo každému.

Návštěvník (Po, 3. 4. 2023 - 22:04)

o vikendu jsem byla kamosce na svatbe,poradne jsem se tam precpala,stlaskala jsem vsechno mozne a i se dost opila,v noci kdyz jsem spala,tak se mi o tom zdal i sen,pak me ve snu chytli strasne krece do bricha a bezela jsem na zachod,s ulevou si na nej dosedla a vse do nej pustila,jenze ono jak jsem to ve snu pustila do zachoda,tak v realu jsem se take uvolnila a zesrala celou postel,kdyz jsem se vzbudila,byla jsem cela zesrana a zmatlana,tak jsem bezela honem do koupelny a musela jsem se poradne osprchovat,postel mi pak dala take poradne zabrat i deka,jeste se mi to v zivote nestalo a snad ani nestane.

Uprdni se (Pá, 31. 3. 2023 - 13:03)

Moje dcera kakala do vložek ve třídě a měla špinavou prdel no a dělá to častěji že sere do vlozky

Návštěvník (Ne, 2. 4. 2023 - 12:04)

Proč? Jaký je důvod?

Pavkol (Út, 28. 3. 2023 - 12:03)

Dobrý den. Když jsem chodil do páté třídy, tak na úvod jedné hodiny českého jazyka nám soudružka učitelka řekla, že si stěžovala soudružka uklízečka, že chlapci po sobě zanechávají na toaletách posrané hajzly. Soudružka učitelka žádala nás chlapce, abychom po každém použití toalety vzali štětku a toaletu řádně očistili. Já jsem si v ten moment představil jak rozpatlávám sračky na hajzlu štětkou. Udělalo se mi trochu nevolno. Zakryl jsem si dlaní ústa a silně jsem si odříhl. Požádal jsem soudružku učitelku, zda se mohu jít vyzvracet. Došel jsem ve třídě k umyvadlu, do kterého jsem za doprovodu hlasitého dávení a říhání nazvracel asi tři velké porce blitů. Někteří moji spolužáci, když viděli jak zvracím a slyšeli zvuky, které u toho zvracení vydávám, začali blejt v lavicích Když jsem ty blity chtěl spláchnou, zjistil jsem, že to nejde, neboť je ucpaný odpad. Musela proto přijít soudružka uklízečka se zvonem a odpad uvolnit. Od těch dob se v mé přítomnosti o posraném hajzlu na toaletách již nikdy nehovořilo.

Opravdový Pavkol (Ne, 2. 4. 2023 - 12:04)

opět fake

Návštěvník (Čt, 9. 3. 2023 - 13:03)

Kiki jsi přeci ty

Scatter (Čt, 9. 3. 2023 - 12:03)

Kiki kdy už napíšeš? Moc mi chybí tvé kakání [email protected]

kdkdowdisockskd (Po, 6. 3. 2023 - 13:03)

Jo moc heski

Pokakal (So, 4. 3. 2023 - 21:03)

Já sem se potkala ve školce a sundala jsem si gate a kakala na koberec do koše jsem to musela udělat před třídou a já prd prd a žbluňk a ssssks

Reklama

Přidat komentář