Reklama

Liposukce

zuza (So, 23. 10. 2004 - 10:10)

jsme presunute -nove prispevky jsou na Liposukci II.

janatris (So, 23. 10. 2004 - 01:10)

Ahoj, mě by to zajímalo velice. Právě se na to chystám, ale ještě nikdy jsem to nepodstoupila, a ráda bych věděla, do čeho jdu. Jsem po dvou dětěch dost "vytahaná", nejvíc břícho, které utrpělo i diastázi...Díky

Jana (Ne, 3. 10. 2004 - 16:10)

Tak já už to mám za sebou . Na té tumescentní liposukci břicha jsem byla tento týden. Nebyla jsem na žádné velké klinice. Vybrala jsem si lékaře z OLOMOUCE a musím přiznat, že jsem velice spokojená.....Nejen s jeho precizním výkonem, ale i s celkovou péčí dodnes. Konečně mám zase tvary jaké jsem už dlouho neměla a to jsem ještě oteklá... Pokud jste někdo z Moravy,napište mi na mail, mohu Vám ho opravdu vřele doporučit a navíc má i dobré ceny.

Lenka (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

Ahoky,jestli chceš něco vědět zajdi na Lipo-babinec

monika (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

jano nemám pro tebe odpověď, ale čtu že jdeš na tumescentní liposunkci, můžu se zeptat na jakou kliniku jdeš, mám totiž taky zájem o tuto metodu, díky za odpověď

monika (Út, 21. 9. 2004 - 10:09)

dobrý den, rozhodla jsem se podstoupit liposunkci,na internetu čtu různé metody a rozhodla jsem se pro tumescentní, prý je bez celkové narkozy a nemusí byt člověk tak dlouho v rekonvalescenci, můžete mi někdo poradit na kterou kliniku se v Praze obrátit a kolik asi stojí vnější a vnitřní stehna děkuji

jana (Po, 20. 9. 2004 - 20:09)

Ahoj, já mám jít na liposukci břicha příští týden a mám celkem nahnáno. Může na mně doktor něco zkazit ? A jak moc viditelné jsou jizvy a kolik jich je ? Jdu na tumescenční. Díky ua odpověď.

Valorka (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

Ahoj Sylvo, pojď za náma s dotazem do tématu Lipo-babinec, tam jsme se všichni odstěhovali, protože tady je toho tolik, že se to blbě načítalo.

sylva (St, 8. 9. 2004 - 14:09)

Neví někdo jestli je možné odsát tuk na zádech? Takové ty nepěkné pneumatiky vzadu nad pasem? Měřím 160 cm a vážím 55 kg, takže žádná nadváha, ale všechno se mě usazuje tam (na bocích mám skoro holé kosti) a tak bych potřebovala dát postavě nějaký tvar. Zhubnout se tam dá za cenu toho, že bych byla celkově vychrtlá, což taky nevypadá hezky (navíc nejsem nejmladší) Dík předem za odpověď.

zuza (Čt, 5. 8. 2004 - 16:08)

Helenko, predevsim, uz jsme se presunuly na jiny chat LIPO-BABINEC, pak, uz jsem ti poslala na tvou adresu email uz rano, ale pro jistotu tu dnes mam i mail, tak muzes psat.

Helena (Čt, 5. 8. 2004 - 16:08)

Ahoj Zuzo, prosím, napiš mi svoji e-mail adresu.Zitra se Vám všem ozvu. Dnes nemám vůbec čas. Papa.

sametka (Čt, 5. 8. 2004 - 14:08)

Vsecky jsme se premistily na nove tematko LIPO-babinec v useku Kosmetika a Krasa. Pro internetu neznale: najdete to jednoduse, zadejte www.doktorka.cz a pak si najdete nadpis Kosmetika a Krasa a tam podle abecedy nekde zhruba uprostred je jak tema Liposukce tak tema Lipo-babinec. LIPO-BABINCI ZDAR! :)

Valorka (Čt, 5. 8. 2004 - 13:08)

Jéé, Sametko, to v těch obchodech, jak píšeš, to jsem celá já! Dneska jsem zrovna zjistila, že jsem se vážila naposled na začátku dubna (což mě ani nenapadlo, že je to tak dlouho), tak jsem si řekla, že teď o víkendu uberu a ukázním se a v pondělí , možná až ve středu, se podívám pravdě do očí. Však ta moje mrcha růžová digitální zaprášená, se mi pochechtává každý ráno v koutě v ložnici, ale teď uvidí, jak jí šlápnu za krk.... :)))No nic pomalinku se loučím, jdu nadhánět práci, zítra budu jen dopoledne, mám totiž narozeniny a čeká mě víkend plný odporných příbuzenských návštěv, v čele s tchýní, tak budu ráda, že to nějak přetrpím. Achich jojo. Budu se snažit pozitivně naladit, a blbý kecy pouštět jedním uchem tam a druhým do pr...Takže to vypadá, pokud to nestihnu zítra, že na Vás kouknu až v pondělí. Tak zatím ahoj V.To nové témátko není vůbec špatný nápad....

sametka (Čt, 5. 8. 2004 - 12:08)

a neco malo pro zasmani pro vsecky:Pro pousmání pro ty, kteří mají deprese:Instantní tlouštíkJsem ideální prototyp ženy, která má všechny předpoklady dosáhnout magické stokilogramové hranice - poctivý genetický základ /předci krev a mlíko/, kladný vztah k tučným a sladkým jídlům, sedavé zaměstnání, zálibu v uzobávání čehokoliv při sledování televize či čtení knížky a lenost takříkajíc v krvi. Do tého instantní směsi by stačilo přilít něco stresu a špatné nálady a tělo nabobtná do takových rozměrů, že by se i pověstný hrneček, co vařil kaši sám samotinký, musel stydět. Naštěstí mi kromě všech tlouštíkotvorných vlastností matka Příroda nadělila kupu veselé mysli.A o tom to je. Pokud se člověk dokáže vyrovnat sám se sebou, pokud se snaží být v dobré náladě a ozdobí tvář úsměvem a tělo hrdou chůzí, i ta kila se pod nánosem zdravého sebevědomí tak trochu ztratí.Samozřejmě nezastírám, že pouze dobrá nálada ručičku váhy směrem dolů rozhodně neposune. Ale jste-li v pohodě, pak mnohem snáze zmobilizujete pevnou vůli k tomu, abyste překonali lenost, změnili jídelníček a instantnímu tlouštíkovi v sobě nedali šanci. Už to, že jste tady a snažíte se něco pro to udělat dokazuje, že vy v pohodě rozhodně jste. Držím vám palce, ať vám to vydrží.PS: co takhle se pomalu presouvat na diskuzi s nazvem LIPOBABINEC? Tady uz je pres 1500 prizpevku a nekterym z nas se to nacita docela dlouho... to je jenom navrh hozeny do plena.

sametka (Čt, 5. 8. 2004 - 12:08)

Martinko - no tak na muze se musi takticky. Oni to jsou hloupi tvoreckogve,kteri se daji docela snadno obelstit, pokud ale clovek umi zabnrkat prave na tu jejich slabejsi strunku:) Nerikam ze jsou hloupi ve smyslu jako blbci, to urcite ne, ale muzsti proste maji svyy tajny chodnicky, po kterych kdyz se jim vydate vstric, tak vam lezi u nohou -) jojo zenska strategie, to je vymysl! Jeste ze nam narozdil od nich,byla nadelena logika:) Ja bejt muzskym, kterej ma doma milujici a milovanou zenusku,hezzkou a milou zenskou, a ta zacne spekulovat nad liposkou, a kdyby mi na moje protivenstvi a odrazovani rekla: Hele zlato, muj celozivotni sen je mit hezky obly zadek bez prace a navzdycky, takovych snu mam jen malo, a tento je jediny,ktery bych si velice rada splnila,abych pak i nadale mohla byt klidna mila a milujici usmevava zenuska." tohle my me totalne odzbrojilo a ty svy zenusce milovany bych to pak rada zaplatila, jednak bych ji tim udelala velkou radost a za druhy bych nekomu splnila zivotni sen a to je preci vyzva jako hrom,protoze kdyz tohle dokazu,tak jsem proste pan Dokonaly, Muzskej za vsecky prachy, a nikym jinym nenahraditelny:) Ona ta jeistnost chlapska, to je stejne zajimava vec! :)

sametka (Čt, 5. 8. 2004 - 12:08)

Valorko-mas pravdu a dekuji za uznani. Nekoho takoveho jako sametka jsem taky potrebovala pri svem prvnim vahani, pri tom nekonecnym (pulroku trvajicim) pideni se po informacich a ujistenich. Mne nemel kdo poradit a ze vseho jsem mela hlavu jako skopek.pak preci jen jsem nasla pomocnou ruku,ale jak uz to ostatne byva, opet jen a pouze na konci vlastniho ramene. Cloveku nekdy nezbyva nez vzit rozum do hrsti.... Jsme rada ze moje prispevky nekomu pomohli, ze se nekdo rozhoupal a ze treba diky tomuhle pokecu v sobe nasel tu spravnou davku odvahy, kterou clovek musi mit aby se dostavil na prvni konzultaci a pak uz snad to nejak jde dal samo. Dekuji i za pochvalu za tricka, mne takoveto veci hodne bavi, ted jsem zacla i s keramikou a malovanim na sklo a kameny... je to hezkej relax. Co se tyce zrcadel v kabinkach,tak mam tajny podezreni na vyrobce zrcadel, ze jsou tezce proti obchodum s hadranma,protoze ja si temer nikdy nic nekoupim pokud si to jdu do kabiny vyzkouset:) ne jako ze by mi to cislo ktery opravdu nosim nebylo dobre,to jako ne,ale jak se vidim, odradi me moje speky,kalhoty mi treba sedej uzasne, a treba v nich nevypadam az tak spatne,ale ja to proste omrknu kritickym okem a je po srande. jednak ten pocit hnusu zacina uz tim,jak se svlekam, ted pohled do zrcadla /v duchu si reknu totez co ty, ze jeslti s tim nezacnu neco delat tak ani 50 liposek me nespasi/ no a to uz jsem docela slusne znechucena a s kyselym ksichtem si teda ty kalhoty navliknu a jako se kouknu ze jako joooooooo dobry jsou,ALE! a sundam je rychlosti blesku,oblecu si ty svy stary a vypadnu co nejdriv,pac bych se rozzurila driv nez by to bylo zdravo. a pak sklesla bloudim regalama potravin, pohled na dia koutek mi malem vzene slzy do oci, ze a jsme zase tady! na zacatku a u jidla. :-) Nuz coz, nekdy boj s nadbytecnymi kilogramy je tezky unavn&;255; a mnohdy marny!:) alespon v mem pripade. ale nezvdavam to...treba prave dieta Zuzany Malkove (znate ji?:) mi pomuze. Amalkova zuzka vlnita to ma docela vychytany jak jsem si vsimla. Ale zase je na durhy strane pravda, ze asi na kazdy telo to bude zabirat jinak.Valorko, jinak celkem uprimne a vazne bych te docela rada poznala i osobne. Tady ten chat je sice prima,ale je to pramalo proti osobnimu setkani. Napriklad Kvitko to je tedy cislo!:) A vubec vsecky zensky na tom babinci byly moc prima, usmevave a takove prima kamosky,vubec zadne nany nafoukane(ty by asi na babinec nesly, ty si jenom anonymne ctou tuto diskuzi a jen si pokyvuji hlavou pro sebe a treba i pujdou na lipku ale nemaji zajem nejak se sblizovat a tmelit).

Martinka (Čt, 5. 8. 2004 - 12:08)

Ahoj holky, tak vam musim rict ze to bylo dost dobry. Strasne dobre se mi s vama povidalo a je fakt ze pan doktor linzer ma zlaty ruce. kdyz vezmu co vyvadi vrby tak to je nestesti. Uplne mi behal mraz po zadech kdyz sametka vypravela jak vypadaly jeji kolena po zakroku. tak sem si rikala a takovejhle reznik se mi hrabal ve stehnech?Cele dopoledne sem se chtela podivat na ohlasy a mela sem praci tak az ted co obedvam, no ale ten obed sem si placla na prsa na bily tricko, fakt super. Vypadam jako kojenec co se neumi najist.jo brozurku od jirky sem dobre schovala protoze jestli ji uvidi muj muz tak me zamkne v rijnu doma a na zadnou liposku nepujdu.

Valorka (Čt, 5. 8. 2004 - 11:08)

Ahoj holky, mám teď docela forfr, tak jen narychlo. Jsem ráda, že se Vám babinec tak pěkně vydařil. Jaká pak ostuda Sametko??? Kdo dělá tak pěkný věci, jako jsou ta trička...no koukám, to bych fakt nezvládla. ocela jsem se pobavila, jak jsem včera četla ten Tvůj jídelní příspěvek. Jo jo , naložený hermelínek s feferonečkoou (ta musí být), to já taky můžu - slint slint...Já zase nejím skoro vůbec sladkosti, jo občas mě taky popadnou sladké chutě, ale většinou spíš dostanu chuť na něco ostrého, slaného a pikantního. Včera jsem si ve slevách kupovala plavky a šla domů, jako spráskanej pes, protože v tom kšeftě v kabinkovým zrcadle jsem uviděla pěknýho špekouna a říkala jsem si: "holka, jestli s tím nezačneš něco dělat, tak Ti ani lipka nepomůže..."Takže tím bych chtěla Zuze poděkovat za dietu, vypadá to rozumě, taková dobrá kominace, toho co se po etapách snažím dodržovat. Takže do toho jdu, ale zatím stabilizační etapou a až po lipošce to dám natvrdo, i když se nebojím, že by nebylo co odsávat.Úplně je mi trapně za tu pizzu, co jsem včera snědla úplně sama a zapila vínem.Jo a Sametko, vím, že je to otrava pořád někoho přesvědčovat a hledat mu cestu, ale já Ti moc za Tvoje rady a zkušenosti a humor (i ostatním holkám) děkuji. Má to smysl, mě to dodalo odvahu na věc , na kterou bych se sama neodhodlala. Doufám, že se mi v září ještě potvrdí, že to rozhodnutí bylo fajn a nebudu litovat, ale to jak píšeš, si už musí každej zkusit sám na vlastním hřbetu.

Světluška (Čt, 5. 8. 2004 - 11:08)

Souhlasím s tebou Sametko vystihla si i pár mých vlastních myšlenek, které bych já určtě tak krásně nepopsala...

sametka (Čt, 5. 8. 2004 - 10:08)

Uf to byla zpoved:) docela uprimna bych rekla:)

Reklama

Přidat komentář