Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
0 příspěvků / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
Návštěvník (anonym)
stejně je to škoda že tak jak si tady se mnou píšeš ty že si se mnou na těch nekonvenčních vláknech nepíše nějaká holka při tom jen reaguju na to co onapř. o tom čůrání napíšou ty holky. po zkušenostech z léta už nikoho nevybízím aby tam něco přidal pouze reaguju na ty co tam něco napíšou
26. Prosinec 2022 - 9:10
Tonda (anonym)
Dřív mě furt máma provokovala a chodila se koukat na moje pero do koupelny,chodila v kalhotkách predemnou,chytla mě jak hodím a já špatně odpověděl takže nic módní přehlídku mi dělala a tedka nic.kdyz už vím co a jak tak nechce ani kouřit ani honit čím to je?to samé i teta.
27. Prosinec 2022 - 1:34
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Dřív mě furt máma provokovala
Tondo napiš, třeba ti poradím. ilona.car61@gmail.com
27. Prosinec 2022 - 2:03
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Většinu komentářů beru jako
Přesně většina tu jen honí a má fantazie.nedavno sem bydlel měsíc u své matky po rozchodu s přítelkyni po 10 letech.Pry jsem atraktivni chlap dost lidi říká ale já to posoudit nemohu ale moje matka není nějak hezká spis podprůměr 53lete ženy.Matka doma ale predemnou chodila pořad jen v tricku a kalhotkách výjimečně v tangach a pokaždé když seděla naproti mě v křesle tak nemít spodní prádlo viděl bych ji až do krku.Vazne nevím proč ale líbilo se mi to jak doma chodí kor když se třeba ohla atd.Nevim co mě to propadlo ale jednou večer sem za ni šel do obýváku jen v trenkach a sedl si vedle ni na sedacku a řekl ji ze má dnes na sobě sexy kalhotky který bych ji rad sundal.podivala se na mě a než by cokoliv rekla jednu mi vlepíla se slovy jestly sem normalni a odešla do ložnice.vzivote mi trapnější nebylo a je to už půl roku a když se potkáme nedokážu ji koukat do oči jak se stydím ale nikdy jsme se o tom dal nebavily.
8. Leden 2023 - 22:43
milda24 (anonym)
Ahoj , co Tě na máme tak vzrušuje ? 1111milous@email.cz
15. Leden 2023 - 10:18
Milda (anonym)
Odpověď na Tondo napiš, třeba ti poradím
Dobrý den Irenko , co to je za úchylku , když nezletilý syn má dech s mámou ? Děkuji za odpověď.
15. Leden 2023 - 10:21
D (anonym)
Odpověď na Přesně většina tu jen honí a
Taky tak nějak podobně jsem narazil. Řekl jsem ji to když jsme spolu měli něco díky jejím narozeninám upito. Dokonce jsme se spolu nějakou chvilku i těsně objímali kdy se ode mě nechala ústy a jazykem laskat na krku a přes šaty hladit po těle ale když jsem chtěl více a rukou ji zajel na prso tak se odtáhla a docela smutně mi řekla že to nesmíme. Tím to skončilo a dál se to neřešilo.
15. Leden 2023 - 11:11
David (anonym)
Odpověď na Taky tak nějak podobně jsem
I tak super zážitek.
21. Leden 2023 - 14:56
Karel (anonym)
Odpověď na Jsem strašně rád za to
Tak nezapomen ji projet všechny otvory
25. Leden 2023 - 22:24
Karel (anonym)
Odpověď na Pár fotek matčiných kalhotek
A má nějake hračky ?
25. Leden 2023 - 22:26
T (anonym)
Je to tak že mě vždy pohled na přitažlivou ženu oděnou jen ve spodním prádle, tričku a kalhotkách, plavkách, nebo hezky ženských šetičkách, vždy silně sexuálně vzruší a přivede k myšlenkám mít s takovou ženou sex a hezký vztah. Doma to není jiné.
26. Leden 2023 - 9:48
Jjj (anonym)
Odpověď na Přesně většina tu jen honí a
No tomu teda nerozumím. Tak tvoje máma se před tebou producíruje jen v kalhotkách a podprdě, jako by tě sváděla a když ji tak nějak pochvalíš figuru, a ještě to dotáhneš ,,do konce" a ona ti dá facku, jó? Ale proč? Je na tom něco špatného, když ji dáš najevo, že je ještě k světu? Tvoji mamku by to mělo lichotit a ne tě mlátit, pak asi neví co chce. Nebo ne?
26. Leden 2023 - 12:31
hoj hoj (anonym)
Nedávno jsem v kuchyni sledoval mom jak na lince rukama hnětla těsto na knedle. Měla na sobě jen béžové kalhotky, krátké oprané bílé tričko s výstřihem bez rukávů a bílou podprdu. Když jsem ji tak z boku mohl sledovat a viděl jsem ten její pěknej zadek v kalhotkách, hezké nohy, stehna, lýtka, a jak se u toho hnětění těsta tak hezky pohybuje a pod tričkem se jí u toho v té podprsence tak pěkně pohupovali ty její čtyřky prsa, tak jsem dlouho nevydržel a musel jsem se jít vyhonit na hajzlík.
27. Leden 2023 - 9:12
Jjj (anonym)
Odpověď na Nedávno jsem v kuchyni
No to se nedivím. A je bruneta nebo blondýna?
27. Leden 2023 - 13:33
Hoj (anonym)
Odpověď na No to se nedivím. A je
Bruneta. Teď jsme spolu byli volit a koupilo se ve vinotéce nějaké to suché bílé vínko. Tak nevím co bude a nebude. Jinak jsem koupil novej ojetej pekáč BMV X5 v naftě, rok 2008 ale hodně zachovalej. Tak říkala že jí prý vyvážím jako nějakou velkou mafiánku a bylo na ní vidět že jí to dělá moc dobře, a taky se to řádně ohákla. Vypasovanou černou sukýnku nad kolena, černé silonky, lesklé černé botičky, bílej svetřík, bílou bundičku s kožíškem do pasu, namalovaná, navoněná. Chlapi po ní v tesku nadrženě čučeli jak sviňa a vypadalo to tak jako že jsem její nabíječ, což mi teda dělalo fakt moc dobře. Musím končit, bude véča a to vínko.
27. Leden 2023 - 19:50
Marek (anonym)
Ahoj Sem moc rád že nejsem sám koho vzrušuje máma, už dva roky sou naši rozvedený a bydlím jen s mámou, každý večer čekám až se začne sprchovat a pak se plížím ke klíčové dirce koukám na ní a u toho se vždycky udělám
31. Leden 2023 - 2:43
E (anonym)
Odpověď na Ahoj
S kámošem jsme na tom taky tak. Hodně o tom spolu kecáme a celkově nás berou i všechny dobře rostlé samičky mom-mature.
31. Leden 2023 - 9:18
Návštěvník (anonym)
mě se to teda nestalo u mámy ale kdysi u zdravotní sestry. Byli jsme na pobytu a tam byla vana zakrytá jen zatahovacím závěsem přímo na chodbě. Vedle ní bylo zrcadlo. Bylo slyšet že se tam někdo sprchuje a já zvědavě kouknul do tohoto zrcadlo. Viděl jsem tam záda a prdýlku zdravotní sestřičky onoho pobytu. Mohl jsem v tichosti sledovat a pak odejít aniž si mě všimla ale já /asi proto že jsem byl zvědavý jak bude reagovat kdyby to přece jen zjistila/ jsem před tím než jsem odešel řekl ahoj. Ona mi ten pozdrav oplatila ale nikdo z ostatních členů pobytu se o mém činu nedozvěděl
31. Leden 2023 - 9:47
K (anonym)
Odpověď na S kámošem jsme na tom taky
To jo, zralé milfky-mature super. Doma mám a toužím po tom ale je mi jasné že nic nebude. Ale kdyby ano tak bych do toho hned šel.
31. Leden 2023 - 11:18
Návštěvník (anonym)
Odpověď na mě se to teda nestalo u mámy
Ty to meleš pořád dokola.
31. Leden 2023 - 12:26
Maruš (anonym)
Odpověď na To jo, zralé milfky-mature
Ale co dál potom kdyby ano?
1. Únor 2023 - 13:25
K (anonym)
Už to zase na mě jde. Stojí mi čurák jako kráva a mám po tom co jsem dnes doma zažil strašnou chuť ji šukat až by v obřích orgasmech rozkoší sténala nádhernou slastí.
3. Únor 2023 - 19:18
Ka (anonym)
Tak se postav před zrcadlo a toho tvého malýho si vyhon místo toho abys tu psal bludy
3. Únor 2023 - 20:08
K (anonym)
Odpověď na Tak se postav před zrcadlo a
Už jsem to udělal ale ve sprch. koutu. Pomohlo to ale už mám zase choutky.
3. Únor 2023 - 20:42
Ptak (anonym)
Raději než mámu šukám segru
3. Únor 2023 - 23:11
Ptak (anonym)
Raději než mámu šukám segru
3. Únor 2023 - 23:11
Fanta (anonym)
Odpověď na V noci mě probudil šustot.
Renaza6 aký to bol pohľad na syna
11. Únor 2023 - 23:04
Fanta (anonym)
Odpověď na V noci mě probudil šustot.
Renata aký to bol pohľad
11. Únor 2023 - 23:05
Majka (anonym)
Odpověď na Já potřebuju radu od ženy
Renáta podivej se syn je puberte asi nemá holku a sa mu lubis možno ta pristihol pri mrdani alebo masturbácii a proste to chcel slusot6 koľko ma rokov
11. Únor 2023 - 23:08
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Já jsem matka, ale taky beru
přesně tak zákazy by vedly k opačnému efektu. Konečně někdo kdo tu případnou ujetost bere úplně normálně, (samozřejmě záleží na tom čeho by se ta ujetost týkala) Palec nahoru Ilono. P.S. já nepříklad šmíroval ženu ve sprše ale nebyla to vlastní matka ale sestřička prázdninového pobytu ale to už tu popisuju v jiném článku
12. Únor 2023 - 9:22

Stránky

Přidat komentář