Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 12:08)

Proč zrovna extrémisty? Já už si nepamatuji komu jsem to kdy hodil, ale jsou to strany se sympatickými programy a vím, že neprorazí. Stejně všichni, i Babiš, opisují od levice.

Cynik - realista (So, 6. 8. 2022 - 04:08)

„Antibabiš a Putin. ODS v rámci koalice SPOLU rozjíždí předvolební kampaň, ve které se hodlá zaměřit na Andreje Babiše a na Rusko, obě tato témata označuje za „bezpečnostní hrozby“. Hlavní kancelář občanských demokratů již začala instruovat straníky, jak mají na předvolebních agitacích správně argumentovat. Naší redakci se ozvalo několik komunálních politiků ODS, kteří jsou z podoby kampaně zděšeni a klepou si na čelo. „Když nám to poslali, myslel jsem, že někdo v Praze vedení hacknul maily,“ dozvěděli jsme se mimo jiné. ----- ODS na sociálních sítích začala rozšiřovat novou vizuální podobu kampaně, ve které nejenže veškerou vinu za závislost České republiky na ruském plynu svaluje na Andreje Babiše, ale nadto bývalého premiéra a šéfa hnutí ANO vyobrazila po boku s ruským prezidentem Putinem. Na plakátu jsou použité termíny jako „bezpečnostní hrozba“, „nová hrozba“, „stejní agenti“ a vedle toho slogan „volte SPOLU“. (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-mame-lidem-na-namesti-vykladat-ODS-jima-hruza-z-kampane-ktera-prisla-z-centraly-710457) ----------

Ubožáci… Z takto vedené kampaně je jasně patrné, že ta SPOLU verbež nemá voličům co nabídnout, jejím lžím věří stále méně lidí (jedním z posledních bude nepochybně „výborný analytik“ Jahoda), snaží se tedy urvat voliče takto nehorázně vedenou kampaní… Co jiného ale zbývá přehlídce nýmandů, která se příkladně již měsíce dohaduje nad formou pomoci obyvatelstvu, sužovanému rostoucí drahotou zejména energií? Vždyť bez jasného výsledku uplynulo již několik slibovaných termínů, jiné země svému obyvatelstvu pomáhajkí již měsíce, pětislepená vláda národní zkázy a zmaru jen žvaní, žvaní, žvaní… a vysílá signály. ---------- „Skutečnost, že naše země je energeticky závislá, jde naopak za ODS, která tady všechno zprivatizovala, i v rámci opoziční smlouvy s ČSSD. Všechno rozprodali, nakonec zprivatizovali i ČEZ a celé to dnes je kvůli nim. Je naprostá lež, že bych já chtěl, aby Rusové dostavěli Dukovany. To vůbec není pravda, naopak! Tohle, co zveřejnili, jsou absolutní lži a pouze to ukazuje na to, že nejsou schopní lidem pomoci, proto vymýšlejí tohle. Vždyť tomu přece nikdo nemůže uvěřit. Za naší vlády jsme neprivatizovali nic. Naopak oni zprivatizovali dříve všechno. Proto dnes o rafinériích rozhodují Poláci, o distribuci plynu Maďaři a o čerpacích stanicích Maďaři, Rakušané a Poláci. Voda je většinou francouzská a drahá. Všechno je to důsledek jejich privatizací. Přichází od nich jedna lež za druhou,“ sdělil nám v pondělí Andrej Babiš.“ To je rovněž uvedeno v citovaném článku… Něco nejasného, „výborný analytiku“? 

ShabbaTot-Jahoda (So, 6. 8. 2022 - 06:08)

no jasně že za skoro stoprocentní závislost na ruském plynu může bolševik!Bolševik totiž může uplně za všechno!(...Prognostik a jeho hradní partička napojená na FSB a Kreml a další ruka meje agent Bureš a s nima celá armáda páté kolony v Česku!Ty hele Cyniku...na to,že v tomhle má prsty Bureš a jeho banda z ANO jsem přišel jako analytik ihned po té,co jsem to vyčetl náhodou na Novinky cz v dizkuzi.Jeden blbej komentář a ihned jsem byl v obraze a jak to vypadá,nebudu v tom sám když i taková ODS o tom něco ví a ta se jako vládní strana o tomto z internetu náhodou nedočetla!Ti mají jiné zdroje!A lidi nejsou blbí a protože začíná být pěkně draho a maj se blbě asi k tomu mají i blbou náladu a tam se pak hledá viník!...Bureš to odskáče..Jo a k tomu jeho Die Geheime Staatspolizei,war politische StB Polizei des burešovo gestapo NS-Regimes von ANO která tajně vystupuje v civilu,ale jak dostane agent v civilu od dámy po tlamě,ihned si uvědomí že i když je v civilu a tajnj,je taky policajt a to přece nemůže nechat být ...FUJ!Jak to ta baba asi měla poznat,když byl ten policejní blbeček maskován civilem.A ihned je z toho útok na veřejného činitele!A vůbec!Co vlastně dělají tajní policisté na mítinku Bureše?To jako pomáhají a chrání?...Já jahoda to vím!...Oni monitorují a dělají si seznamy nepohodlných .Jo a agent v civilu do paní strkal bez příčiny...asi se mu nelíbilo jak paní nesouhlasí s prolhaným estébákem !...A nyní další incident na mítingu Babiše....Chlapce zalehli policisté v civilu....Jednalo se o školáka a jeho matka ho bránila...no,to se nám ten rudý ptáček ale pěkně vybarvuje a nyní báseň:...Klapy klap,klape čáp.....vyčuraný jarabák.....A aby měl své jisto,že se bude dobře mít,nakradl si ihned na čapí hnízdo,tam si bude dobře žít!............ÓÓÓÓÓ,jak se ten náš ptáček ale chlapí,že nakradl si rovnou na farmu čapí....A nyní popis pakla,!.....Který hororový film se dá skutečně srovnat s věčným utrpením hříšné duše v Pakle,plamenech pakelných,ohni žárovém a horku které se ani vypověděti nedá?Hříšná duše tam úpí ve věčném zatracení děsuplných muk ,tom díle satana .hoří v ohni věčném a trpí mučivými bolestmi ohněžáru pakelného oceánu nekonečného kde duše zatracenců poletují vyhozeny do výšky a jak jiskry padnuvše zpět do ohně !Hrozní démoni ve tvaru neznámých a děsivých zvířat mučí odsouzence ,škrábou je,koušou,žerou a zvracejí a toto pořád dokola a dokola,není úniku!

Cynik - realista (So, 6. 8. 2022 - 09:08)

„no jasně že za skoro stoprocentní závislost na ruském plynu může bolševik!“ „Ty hele Cyniku...na to,že v tomhle má prsty Bureš a jeho banda z ANO jsem přišel jako analytik ihned po té,co jsem to vyčetl náhodou na Novinky cz v dizkuzi.Jeden blbej komentář a ihned jsem byl v obraze a jak to vypadá,nebudu v tom sám když i taková ODS o tom něco ví a ta se jako vládní strana o tomto z internetu náhodou nedočetla!Ti mají jiné zdroje!A lidi nejsou blbí a protože začíná být pěkně draho a maj se blbě asi k tomu mají i blbou náladu a tam se pak hledá viník!...Bureš to odskáče..“ ------ Ta „skoro stoprocentní závislost na ruském plynu“ ovšem fungovbala zcela bezporuchově desítky let, kromě případů, kdy Ukrajina kradla plyn, určený jiným - Слава Україні! Zmagořená Evropa pracuje na vlastním sebezničení podporou zájmů vykurvené běloptákovy říše, tak jednoduché to je. ----- „Ty hele Cyniku...na to,že v tomhle má prsty Bureš a jeho banda z ANO jsem přišel jako analytik ihned po té,co jsem to vyčetl náhodou na Novinky cz v dizkuzi.Jeden blbej komentář a ihned jsem byl v obraze“…---- Náhodný komentář v diskusi na Novinkách je pro tebe zjevením pravdy a Svatým grálem, hlupče nemyslící? Velmi vtipné, o tobě názorně vypovídající… ----- „A lidi nejsou blbí a protože začíná být pěkně draho a maj se blbě asi k tomu mají i blbou náladu a tam se pak hledá viník!...Bureš to odskáče..“ ----- Nemyslící hromado nechutného sádla, to myslíš vážně? Víš sám, že Bureše jsem nevolil a rozhodně ho nehodlám velebit a chválit, nicméně, pokud to někdo odskáče, bude to pětislepenec včetně tvých milovaných lidovců. Jsem si jist, že ti dříve nebo i později pochopí, odkud vítr vane, křivácky, jak je pro ně charakteristické a obvyklé, obrátí ve svých postojích a názorech, a pokusí se vyvolat dojem, že oni přece za nic nemůžou – jenže z toho se ta vlastizrádná, kolaborantská lidovecká pakáž vylhat nedokáže, stejně, jako ostatní vlastizrádné a kolaborantské smečky, sdružené ve pětislepenci, neboli též v pětisoplu, jak lze nalézt v jiných diskusích…

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 02:08)

Kecy, prdy, beďary, dojmologie - to je dlouhodobý mor. A v dnešní době to ještě více bije do očí - různí exoti nejsou schopni si najít informace, které mají takřka před rypákem.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 07:08)

Ale ty informace ze školství jsou ode mě z první ruky, bobku. Ty jsi opravdu pička, Rakato. Ty si myslíš, že se svojí střední školou a tím, že si pamatuješ školství pouze jako žák a máš dneska jen gůgl, víš o školství více než někdo, kdo v tom školství pracoval jako třídí učitel, zástupce ŘŠ od roku 1990?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 15:08)

Už tě moc nečtu. Jsi úplně pomatený, už vidíš jakéhosi Rakata za každým rohem. Přitom tady nic nepíše. Tvůj psychicky stav není dobrý - vezmi si prášek.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

Ve školství pracovalo a ještě pracuje dost kreténů - a jeden z nich jsi i ty - lůza vychovaná bolševikem, jedinci s chybnými rodinnýni vzory atd.

Bobek Srakatouš (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

Lůza - to je slovo, které s oblibou používali bolševici. Máš jejich slovník. Jinak zase jsi schovaný v anonymitě, kokto.

6.8. (So, 6. 8. 2022 - 07:08)

Perfektní, předávám informaci co je pod sukní.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 01:08)

Bude to souběh více faktorů. Postupem doby, zejména po r. 2010 přibyly drtící rány na mládež. Inkluze školství. Předtím nebyla v takovém rozsahu. Vliv internetu a mobilů. Předtím menší, ještě předtím žádný. Vliv chemických látek, přibylo prudce poruch učení, dyslexie, dysgrafie, LMD, ADHD, poruchy chování. Elektromagnetický, chemický smog. Všudypřítomné mikroplasty, kumulativní efekt. Současná mladá generace je nejvíce roztěkaná, nesoustředěná, nejméně vydrží i fyzicky. Polovina třídy neuběhne ani 1500 m v tělocviku, nepřitáhnou se na hrazdě, atd. Nic z toho v 90. letech ještě nebylo, tak fungovalo všechno ještě jako v 80. letech.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 15:08)

Tělesná zdatnost je důležitá pro lidi osobně kvůli zdraví. Pokud lidi hází na zdraví bobek a jsou jen chodícími žoky hmoty, vládě je to celkem jedno. Dříve tomu ale tak nebylo, protože tlusťoši ohrožovali bojeschopnost státu. Např. při povelu Na bodáky! tlusťoch stěží dokázal vylézt ze zákopu a rozběhnout se, pak ale padl k zemi před nepřátelským vojákem, protože byl naprosto vyčerpán. Dnes je naopak dobře, že neduživí rachitičti mladíci sedí od rána do večera u compu nebo na mobilu, protože to budou nejlepší vojáci - stačí jim dát ovladače bojových dronů a vnesou do nepřátelského vojska zkázu a zmar. Pokud jde o civilizační nemoci, může za ně lidská hloupost a snaha mít vše ihned, i když to není prověřené. Je to zákonitý průvodní jev každé civilizace. Dříve lidé umírali na mor, protože byli tak blbí, že nebudovali kanály a stoky, dnes umírame na mikroplasty, špatné povětří, chemii v jídle a v šatech apod. No a co, chceš tady být věčně?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 02:08)

Tady máš Céčka a rozbul se nad tím, jak to bylo v osmdesátých letech super: https://www.youtube.com/watch?v=aHFDS5Drnb8

Kůl v plotě (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

Céčka - to byla zábava vás, měšťáků, hlavně Pražáků. My na vesnici jsme v 80. letech neměli na vaše céčka čas. My jsme buď pracovali na hospodářství rodičů nebo jsme dělali venkovní aktivity, sport, atd. Zase jsi mimo, Srakato.

6.8. (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

Tak pozor MY na vesnici jsme si je i vyráběli a vyměňovali.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

Jo tak jsi holka. To je normální, že holky se držely spíše doma. Je jasné, že holky nejezdily na motorkách po vesnici a nehrály fotbal a nevedly šiškové války. Lidi z města a holky jsou si podobní. Ale kluci z vesnice - to byl opravdu zcela jiný svět. Já si pamatuji dětství prakticky jen z venkovních aktivit. Matka o nás nevěděla. Až když jsme přišli večer domů a měli jsme hlad. Jinak přes den jsme byli pořád v nějaké akci. Jo, měl jsem nekonečně akční dětství. A proto se směju, když současní mladí říkají, že prý před r 89. byla katastrofa, gulagy, hlad, atd. Ha ha. Já měl sportovní ráj se sport. střediskem 400m od baráku. Dvě hřiště zdarma celoročně, venkovní bazén zdarma s ohřívanou vodou, sjezdovka v zimě zdarma vleky. K tomu motorky, stavění bunkrů, pozemní hokej v jiném vypuštěném koupališti. Mohl bych tu vypisovat do večera, co všechno jsme podnikali. Zlatá osmdesátá léta, úžasné fantastické dětství.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 16:08)

Měl jsi úžasné dětství? A kdy se to tedy s tebou pokazilo?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

Zamrzl jsi v dětství, jsi nedozrálý.

Nerik (So, 6. 8. 2022 - 10:08)

Věřím, protože vím. Já k tomu musel ještě makat na polích, starat se o dobytek, zahradu a dům.

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 11:08)

My jsme měli taky hospodářství. Chovali jsme prasata, slepice, krůty. Jelikož táta neměl čas, měl ještě dílnu, tak já jako nejstarší syn jsem musel zastat jeho práci. To mi řekla máma, že mám zabít krůty a vykuchat. Tak jsme se s bráchou ujali práce. Já 16 let, brácha 13 let. Zabíjeli jsme ty krůty dlouho, páč jsme měli tupou sekerku a nešlo useknout krk krůtě. Brácha krůtu držel, já ji sekal krk. Brácha měl strach, že ho seknu, já měl strach že mi sjede sekerka. Tak v okamžiku úderu krůtu pustil, tím pádem se ona pohla, takže byla jen zmrzačena a začala běhat s napůl useknoutou hlavou po zahradě. Pak jsme ji museli nahánět, chytat a zkoušet useknout hlavu znovu. Nebo jsme chytali pstruhy rukama v potoku. A tisíc dalších věcí. Sami si stavěli káry, na kterých jsme jezdili z kopce. Jedno dobrodružství za druhým.

Reklama

Přidat komentář