Reklama

Holky a nahota doma

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 21:04)

Kam ti sahá? Psala jsi že ti myje jen záda. Pokud ti to je nepříjemné a mamka není na tvé straně a zastává se ho, budeš to muset probrat s jiným dospělým, jinak se to nezmění.

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 09:03)

Jsem chlap, ale máma by ho měla kopnout do prdele, takovýho blba.

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 10:03)

to nemusí stačí když mu řekne ať si to nechá na vrstevnici (kamarádku spolužačku)

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 08:03)

A myje ti jen záda, nebo se snaží mýt i jinde? Mohla by jsi se třeba poradit ve škole s učitelkou, které důvěřuješ.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 08:03)

Ne jen záda . Ve škole bych se styděla a mamka by byla naštvaná.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 12:03)

Třeba to pochopí, taky byla ve tvém věku a určitě se styděla. A nebo ti řekne, že na tobě ještě nejsou žádné známky dospívání vidět a nemáš se proč stydět. Nevím jak vypadáš jestli vidět jdou nebo ne.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 12:03)

Nevím co myslíte , ale nechci to nikomu říkat. On taky říká, že se nemám proč stydět a stejně se stydím.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 13:03)

Tak určitě víš co je na holce ve tvém věku vidět když začne dospívat, nebudu to tu vypisovat, ale pokud to nechceš probrat s mamkou ani s nikým dospělým komu bys věřila, třeba s tetou nebo babičkou, tak asi nic nevyřešíš a bude tam chodit pořád.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 13:03)

nevím, co mám dělat

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 18:03)

Tak asi víš proč se stydíš a pokud to s nikým nechceš probírat, tak to asi nevyřešíš a bude tam chodit pořád.

Návštěvník (Pá, 25. 3. 2022 - 06:03)

Včera jsem ho poprosila že nechci aby za mnou chodil, řekl , že jsem nevděčný spratek a pak říkal mamce , že jsem na něho protivná , mám zaracha na dnešek.

Návštěvník (Pá, 25. 3. 2022 - 14:03)

A vlezl ti tam zase nebo ne, když jsi mu to řekla? A jestli ti dala zarach máma, tak to promiň, ale je nějaká divná, měla by být na tvé straně. Měla by chápat, že pokud už máš prsa nebo ochlupení a stydíš se před ním, tak by ti tam prostě lézt neměl.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 13:03)

Tak určitě víš co je na holce ve tvém věku vidět když začne dospívat, nebudu to tu vypisovat, ale pokud to nechceš probrat s mamkou ani s nikým dospělým komu bys věřila, třeba s tetou nebo babičkou, tak asi nic nevyřešíš a bude tam chodit pořád.

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 08:03)

Tak řekni mamce, ať ti chodí mýt záda ona, že se před strejdou stydíš.

Návštěvník (Čt, 10. 2. 2022 - 07:02)

Co je to za pána a proč tam chodí? Pokud se jí to nelíbí a vadí ji to, má mu to narovinu říct.

Návštěvník (Pá, 4. 2. 2022 - 18:02)

jednou jsme si honil a přišla kamaradka a svlikla se a tak jsme sexovali letos je to 1 rok

Laďka (So, 15. 1. 2022 - 09:01)

Letos mi je už padesát ale živě si vzpomínám na moje mladá léta když mi bylo patnáct. Měli jsme u kulturního domu v keřích to byl takový porost zlatého deště asi padesát na padesát metrů udělané místo tak čtyři krát čtyři metry místo tam vedl desetimetrový chodnik který nebyl vidět protože z počátku asi dva metry ty keře nebyly prostříhané a potom už to bylo prostříhané a krásně průchozí. Z parku jsme tam si přitáhli dvě lavičky a betelný stůl a tomu jsme říkali sexy hnízdo. Tam se odehrávaly všechny moje začátky sexuálního života a nejen moje nás všech co jsme tam chodili . bylo nás asi dvanáct půl na půl .Chovali jsme se tam tiše ať se nevyzradíme a byli jsme tam jak se už venku oteplilo od května do září . Největší provoz tam byl o prázdninách to jsme se tam setkával každý den a popíjeli tenkrát hit mládeže čučo jablečné a rybízové víno nebo Jarynu. To pak nám to šlo vše líp. Tam jsme prováděli různé věcí ,Měřili klukům nahoněné penisy oni zase nám ohmatávali prsa která má větší do ruky a ohlídali pičky která ji má vice zarostlou a nebo které je vidět poštěváček. Chodil tam jeden kluk tomu už bylo osumnáct a ten měl penis na délku při ztopoření 22cm. a tak 5.5cm.v průměru to jsme všichni čuměli jak to mu tak narostnul. Jednou když už všichni odešli tak jsem mu šeptla do ucha ať ještě zůstane že ta tady pouklízime. Seděli jsme na lavičce vedle sebe a on mi začal jezdit po noze byla už tma tak začali už i žrát komáři ale to nám nevadilo. Najednou jsem měla ruku v jeho bermudach a ten už tvrdý penis v ruce i jeho ruka už mi jezdila v moji mokré štěrbince. Postavil se sundal bermudy ja taky sundala kalhotky ,s kapsy vytáhl kondom nasadil si ho a mě si posadil na sebe. Penisem mi projel po čárce a pomaličku mi ho tam zasunoval už jsem se divila že mi tam vešel. V tu chvíli jsem byla snad v sedmém nebi . Ta naše krásná soulož trvala snad pět minut ale ten vrchol to bylo něco ,takový orgasmus jsem pak dlouho nezažila nebyl ve mě celý to vím jen si pamatuji že jsem se mu zakousla do ramene ať není slyšet můj řev a i on tlumil projevy orgasmu ústy na mém prsu a zuby mi jemně kousal bradavku , cítila jsem jak mu pulzuje tam jeho klacek ve mě a ještě do mě pořád přirážel až jsem se mu úplně svalily na rameno a byla jsem KO. To už i ten jeho buchar ze mě vyklouzl a opřel se mi o břicho s naplněným kondomem. To už i já jsem seslezla a poutírala ,on taky sundal kondom utřel se a sedli si vedle sebe a ještě se chvíli mazlili pak jsme odešli společnou cestou domů .Naše sblížení pak pokračovalo celé léto . Potom on odjel na vojnu a já se s rodiči odstěhovala daleko od toho města. Po třiceti pěti létech vloni v létě jsem se tam byla podívat a naše sexy křoviny nahradily již vzrostlé sakury tak jsem zatlačila slzu a šla zpátky k babičce. Jo byly to krásné časy.

Daniel (St, 5. 1. 2022 - 18:01)

Som obyčajný chalan, ale chcel by som byť dievča. Už od detstva chcem mať medzi nohami vagínu a dúfam že sa mi to niekedy splní.

Pavla (Út, 28. 12. 2021 - 08:12)

Ráno a večer s koupelny a na záchod chodim nahá. Setkávám se snašima a i oni jsou nazí. Někdy otec kolem mě projde a má erekci. Nijak mě to neva a beru to jako přirozenou věc u něho. Když jsem pak doma sama celej den, tak chodim po bytě nahá. Opčas si vlezu do postele k našim a přemíšlím jak mě dělaly. To si pak musím se sebou pohrát. Někdy tam usnu a vzbudí me pak mamka nebo taťka, když příjdou domů. Vyděj mě tam nahou spát, ale nic neříkaj. Jen se zeptaj zda mám hlad. Pak si vemu na sebe dlouhé triko, nebo jen kalhotky.

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 07:01)

nádherný příspěvek Pavlo

Reklama

Přidat komentář