Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Nerik (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Tak co se do toho pleteš?

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Protože jste oba akorát žvanilové.

Nerik (So, 22. 1. 2022 - 23:01)

A ty jsi co? Svatej, požehnanej, posvěcenej, sudí?

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

Hm

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 19:01)

Ivan Gabal - Ukrajina je ve stejné pozici jako bylo Československo obětované Hitlerovi.
Ruská armáda stojí na okupovaných ukrajinských hranicích a Rusko militantně ústy Lavrova vyhrožuje. Ukrajinci, kteří čelící ruské vojenské přesile, jsou v pozici Československa vůči Hitlerově nacistické síle podporované lhostejným Západem. Neopakujme vůči Ukrajině chyby lhostejného Západu.

1. Rusko musí slyšet od svých velvyslanců, že vojenskou agresí svinstva jako otrava Navalného a jeho věznění, zasahování do našich voleb a fixlování vlastních voleb, vojenskou agresí nezakreje a vyšetřování například sestřelení MH17 neodvrátí.

2. Německo musí začít používat páku Nord Stream II. a Rusům ukázat, že se musí také jako civilizovaný dodavatel plynu chovat.

3. Všechny unijní země by měly takový krok podmínit přítomností svých velvyslanců pokud ne přerušením diplomatických styků.

4. Pražskou ruskou ambasádu je třeba poslat domů celou a stáhnout naše diplomaty z Moskvy.

5. NATO nebo sousední alianční země by měly pomoci ukrajinské armádě alespoň výzbrojí, informacemi a vědomím, že Ukrajina se vzdala jaderných zbraní s příslibem mezinárodní garance svých hranic. Ukrajinci musí cítit naši solidaritu a podporu.

6. V případě použití vojenské síly Ruskem si Moskva neškrtne v naší ekonomice, natož energetice.

7. Je třeba začít aktivní komunikaci a politiku do ruského domácího vývoje a podporovat personální změnu v Kremlu.

8. Miloš Zeman i Václav Klaus a další exponenti Putinova režimu ponesou za agresivní válku explicitní odpovědnost, protože Putina v jeho agresivitě a necivilizovaných asijských manýrách podporovali zejména vůči Ukrajině, okupovanému Krymu.

9. KSČM jejíž poslanci opakovaně navštěvovali kriminální doněcký režim a okupovaná území jsou za vývoj směřující k vojenské invazi spoluodpovědní.

10. Zcela kriminální je pozice Okamury, LePenové a dalších evropských (rakouských, italských) extremistických politiků, podezřelých či usvědčených z přijímání volebních peněz od Ruska. Takové chování je vědomá vlastizrada. A mělo by být vyšetřeno jako protiústavní až k zákazu těchto stran.

dotaz (Ne, 23. 1. 2022 - 13:01)

Ukrajina se odtrhla od Ruska, proč ne. Proč Ukrajina nebo OSN nebo kdo nechce dovolit, aby se Doněcko odtrhlo od Ukrajiny? Kdo o tom rozhoduje, co je správné?

aladin (Ne, 23. 1. 2022 - 14:01)

Momentálně je proti tomu Ukrajina a Západ, nehodí se jim to, je tam ruda a uhlí a Amíci si na to brousili zuby !!! Zrovna tak se Amíkům hodil Krym, chtěli tam námořní základnu a školu pro námořní důstojníky !!! Ale zase se Amíkům hodilo ukrást Srbsku Kosovo a dát ho teroristům z UCK, dostali za to uhelné doly !!! V současné době se Amíci pokouší odtrhnout od Ruska Kazachstán a Bělorusko !!! V Kazachstánu je Bajkonur, Uran a Americká biologická laboratoř na bojové látky !!! Bělorusko je strategická oblast !!! Z Ukrajiny se dá dnes vyvážet jen černozem, dělal to Hitler a ti dnešní zloději také !!! Západ si s tou Ukrajinou nasral do bot, teď aby je živil !!! Neni mi jasné, co Američtí Židé takovou neekonomickou investicí sledují ??? Je přece na bíledni, že se Rusku na kobylku nedostanou !!! Je přece jasné, že když Ukrajinská vláda vyvolá válku s Ruskem a nebo dovezení Černí Američtí vrahové, že Rusko srovná Ukrajinu se zemí a celí posraní Amíci nic neudělají, dostalo by se jim odvetného úderu z Ruska !!! Jeden se diví, proč ti idioti v tomhle jednání pokračují a proč radči nezasednou ke kolatému stolu ???

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 21:01)

V Doněcku se těží černé uhlí a toho je v poslední době nedostatek. V Ostravě a Polsku už asi došlo, a proto je musíme vozit z Austrálie. Indie má taky hodně černého uhlí, mohlo by se vozit z Indie , bylo by to blíž.

Bořek (Ne, 23. 1. 2022 - 16:01)

Aladine,těm americkým zednářům jsou obyvatelé Ukrajiny naprosto u prdele,o žádnou ochranu místního lidu a území nejde,chtějí jen drancovat,kořistit a obohacovat se,pak odhodí jen prázdnou slupku.Potřebují obětovat obyvatelstvo východní Evropy jako dobytek,aby se navzájem pobili a oni se budou jen smát.A ti naši jidášští přizdisráči jim ještě lezou do zadku a posílají na Ukrajinu vojenský materiál a munici,aby se tam zabíjeli lidi.Co se vlastně do toho serou?

aladin (Ne, 23. 1. 2022 - 16:01)

Víš Bořku, ti naši jidáští přizdisráči jseo také Židé !!! V současnosti také probíhá celosvětový Židovský puč !!!

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 19:01)

Netrpíš náhodou stihomamem?

Bořek (Ne, 23. 1. 2022 - 19:01)

Aladine,ty jsi tak chytrý,chtěl bych ti dát pusu na zadek.

Bořek (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

Vědomá vlastizrada je také neustálé lezení do análu američanům a NATO,co tomu říkáš?Kdyby se američtí zednáři nesrali tam kde nemají,žádná válka by nebyla.Jen rozněcují umělý konflikt s potenciálně velmi tragickými následky.Když tak touží po válce,mají se sami jebat navzájem po těch svých palicích.

Nerik (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

Bořku. V obou tvých posledních příspěvcích jde hlavně o peníze, o moc a její ověření. Přes to vlak jede, bez ohledu na lidské oběti.

Bořek (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

Ano,ale také je pravda,že kdo seje vítr sklízí bouři.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 23:01)

Svatá pravda . Jen těm idiotům v Bruselu to jaksi nedochází a ti pražští tupci si také neuvědomují ,že když Rusa doženou ke konfrontaci tak válčiště bude Evropa ! Oni si přes ten balík od Amíků nevidí na špičku nosu ! Ale psi svého pána také neřeší , že možná shoří oni i jejich bouda a jsou poslušní . Musím se smát , když pan Petr Fiala , pan Vít Rakušan , případně paní Pekarová Adamová mluví o tom jaké je Česko suverénní stát .

Nerik (So, 22. 1. 2022 - 23:01)

No, ono z dálně východní Sibiře je do Ameriky mnohem blíže. Abychom se nakonec nedivili.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 23:01)

Pokud by došlo na jádro , tak ti co budou umírat na nemoc ze záření a rozpadat se zaživa s, budou divit jak na dobře to vyšlo těm co umřeli už při výbuších .

Nerik (Ne, 23. 1. 2022 - 00:01)

Nemusí to být jádro. Stačí se trefit do Yelostownu a máme nejaderný problém na světě.

aladin (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

Mlovíš z cesty, Ukrajinci si za tohle mohou sami !!! Kdyby nezačali vraždit Rusy na Ukrajine, přesně na Dombassku a Luhansku a Krymu, nic by se nedělo !!! Nechali si do své politiky kafrat fašisty a Amíky, kteří chtěli Krym a ono se jim to vymstilo !!! V jejich případě platí : Kdo seje vítr, sklízí bouři !!! Ukrajnci žijí pořád ve středověku, kdy napadali a loupili Starou Rus a až dolu k Černému moři !!! Pořád by jenom válčili !!! Jsou to HLUPÁCI !!! Ze západu jim hovno kouká, stejně jako nám !!! "Naše" Židovská vláda se bratříčkuje se západními Židy proto, že se domnívají, že z toho budou mít nějaký prospěch, HOVNO, dopadnou stejně jako v Mnichově !!! Západní Židé je jen využijí a pak odkopnou !!! Nikdy nebudou patřit k etnické skupině SPOLU !!! Západ využije Ukrajinu jen k tomu, aby rozpoutala válku s Ruskem !!! Pokud tohle Ukrajina udělá, bude srovnaná se zemí a nikdo na světě tomu nezabrání !!! Amíci se do toho nebudou plést, vědí, že by následoval raketový útok na USFT !!! A pokud Hloupá EU Rusko napadne, dopadne stejně jako Ukrajina !!! Jen HLUPÁCI nechtějí pochopit jak to dopadne !!! A křičením a nadáváním a nebo hloupými gesty typu Černochová ničeho nedosáhnete !!!

Reklama

Přidat komentář