Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

pepa (Čt, 9. 12. 2021 - 16:12)

Tak dnes ráno jsem to nestih, než jsem došel na záchod, tak mi to teklo z nohavice. Celý jsem se musel osprhovat i s tím pyžamem. Doufám, že už to bude dobré.

Návštěvník (St, 12. 1. 2022 - 02:01)

Takže teď večer to otevřu a nejednou vidím tohle nechci nikoho odsuzovat ale tě holky mi je trochu líto. Ale jinak to projímadlo mi připomnělo jednu věc co jsem někde na nějakém fóru četla že prý když si dáte projímadlo na noc tak někoho to probudí a někdo se prostě pokaká. Takže to bych chtěla zkusit tak možná zítra.

Návštěvník (Čt, 9. 12. 2021 - 04:12)

To asi ne.

Erik (St, 8. 12. 2021 - 23:12)

Takže když teď holky nic nepišou tak napíšu já svůj příběh, vím že mě odsoudíte ale je mi to jedno jeli jsme s kamarádkou do hlavního města ale před cestou snídala u nás. Tak jsem jí dal do jídla projímadlo. Mělo účinkovat za 4 až 6 hodin. Takže jsme tam jeli nakoupili jsme co jsme potřebovali a při cestě zpátky už jsem si říkal že ji to snad ani nechytne když po chvíli se začla kroutit a bylo vidět že cítí trochu tlak ale nic neříkala. Ale po chvilce už se chytla za břicho a řekla že musíme někde sjet z dálnice a zastavit. No sjezd byl kousek ale ona už se fakt kroutila a držela si ruku namáčklou jak na pipině tak i na zadečku když už jsem viděl místo kde by šlo zastavit tak jsem naschvál trochu cuknul s autem a už jsem viděl že se jí to valí do kalhotek. Měla to sice všude ale zastavili jsme a ona se tam na polní cestě široko daleko nikde nic začala svlékat ale musel jsem být otočený. Pak chtěla podat nové legíny které si koupila a viděl jsem její umazanou pičku a byla to docela slast. Pak se tedy pomocí vlhčených ubrousků dala do kupy, vzala si na sebe ty nové legíny ale musela být na ostro protože náhradní spodní prádlo neměla. Pak se sice ještě před domem kroutila ale to už domů vydržela. A od té doby jsme dobří kamarádi protože ona si cení toho že jsem to nerozkecal.

Standa (Po, 13. 12. 2021 - 15:12)

No tak na pochvalu to určitě není. Máš vůbec představu, jak traumatizujcí zážitek to pro ní musel být? Co zažívala, když se tam kroutila v autě v zoufalé snaze to udržet a v hrůze z toho, že to nedá a posere se před tebou ho kalhot? A když to pak opravdu neudržela. Vědomí, že je posraná a ty to vidíš, cítíš a představuješ si, jak se maže v hovnech.
Já jsem popisoval ten kamarádky malér na vandru. Tam to bylo totéž. Zoufale bojovala až do poslední chvíle. A ta kombinace zoufalství, zhnusení a bezmoci, když se jí to nekontrolovatelně valilo do kalhot. Kamarádka nebyla rozhodně cimprlich holka. Naopak. Nevadilo jí skoro nic, hadi, myši, pavouci, žádný problém. Většinu ženských byl problém dostat do rybníka, protože jim vadilo šlápnout bosýma nohama do cenťáků bláta na dně. Kamarádka mohla zapadat do bahna po kolena a ještě si pochvalovala, jaká jo to bezva lázeň pro její nožky. Jednou jsme takhle museli projít skrz čerstvě pohnojenou louku, bosi. Vracet se nešlo a obejít nebylo kloudně kudy. Nabídl jsem jí, že jí vezmu na záda ať alespoň její nohy zůstanou ušetřeny. Kategoricky odmítla s tím, že její babička zamlada chodila v tomhle bosá ve stáji úplně běžně a taky jí nohy neupadly. A šla. Holka z města, úplně v klidu - šlapala v hovnech a močůvce bosýma nohama. Akorát si potom, když se nohy opláchly v kaluži, furt čuchala k chodidlům a měla srandu z toho, že jí taky jednou smrdí nožky. A přesto, když tam onehdá přede mnou stála v kalhotách plných mazlavých řídkých hoven, tak byla úplně vykolejená. Musel jsem jí pořád uklidňovat, ať si z toho nic nedělá, že to se stane, že mě se to už stalo taky. Líčil jsem jí svoje nehody, abych jí nějak zabavil a uklidnil, ale viditelně byla z toho všeho pěkně vedle. A když potom pár minut před cílem nezvládla naplněný močák a ještě se do toho počurala, tak to byla další pecka. To pak jen brečela a klepala se.
Ty slintáš na tím, že si viděl kamarádky píču zamazanou od hoven. Máš vůbec představu, jak je právě tohle pro ženskou odporné. Ženské musí hygieně těchto mít věnovat daleko více péče než my. A najednou se jí tam mažou hovna. Kamarádka, když už potom byla umytá, dali jsme si něco ostřejšího, aby se uklidnila, tak se z toho potřebovala vypovídat. A právě ten pocit, jak se jí hovínka matlala po stydkých pyscích a poštěváčku byl pro ní ten nejvíc odporný. Lucka tady nedávno psala, že z toho zpočátku málem zvracela, jak to bylo odporné. U ženských je v tom navíc i faktor obav. My chlapy můžeme mít koule v hovnech dobu a nic se neděje. Akorát nám budou notně smrdět a maximálně se oprudíme. Ale ženským hrozí, že jim hovínka proniknou i do pochvy, najmě když to mají hodně řidké a toho potom hrozí záněty, výtoky a další nepříjemnosti. Dát holce projímadlo, aby se posrala do kalhot je i ve světle toho pěkná hnusárna.
Aby ti to karma neoplatila. U nás byl taky jeden takový, co se tím bavil a pár holek kvůli němu skončilo s plnýma kalhotama. Pak ho jedna přistihla, ale neudělala zle. Pochopila, že nehody těch dalších asi nebyly jen tak samy od sebe. A tak ukuly pomstu, která vyšla ne na sto, ale na stodeset procent. Borec se tak kapitálně zesral, že měl hovna až v botách, když se asi po hodině cesty dovlekl domů. A k tomu samozřejmě prvotřídní ostudu.

Natka (St, 8. 12. 2021 - 23:12)

Takže teď večer to otevřu a nejednou vidím tohle nechci nikoho odsuzovat ale tě holky mi je trochu líto. Ale jinak to projímadlo mi připomnělo jednu věc co jsem někde na nějakém fóru četla že prý když si dáte projímadlo na noc tak někoho to probudí a někdo se prostě pokaká. Takže to bych chtěla zkusit tak možná zítra.

Tom (Čt, 9. 12. 2021 - 14:12)

Natka jak vypadají tvoje hovínka ?

Natka (Čt, 9. 12. 2021 - 17:12)

Nevím jestli jsem to špatně napsala ale plánuji to až z dneška na zítřek.

Návštěvník (So, 11. 12. 2021 - 08:12)

tak to někdy naplánuj normálně do záchodu ať právě ty plenky nosit nemusíš

Petr (Čt, 9. 12. 2021 - 22:12)

Tak doufám že ti to vyjde a náramně se pokakáš

Eulalius Blitek (Út, 7. 12. 2021 - 14:12)

Já jsem se pokakal před pěti minutami. Ihned po dosednutí na hajzl ze mne za doprovodu krásných zvuků vyletěla pořádná porce sraček.

Scatter (Út, 7. 12. 2021 - 09:12)

Jsi moc šikovná Naty, je to velká nádhera!

Natka (Po, 6. 12. 2021 - 23:12)

Takže dneska jsem doplatila na to že jsem to schválně držela abych se doma pokakala. Rodiče nebyly doma a já se vracela vlakem od kamarádky, trošku jsem potřebovala ale říkala jsem si že domu to v pohodě vydržím a tím že tam budu sama tak se krásně pokakám. No jela jsem tím vlakem a potřeba trochu sílila ale dalo se to zvládnout, pak přišel první tlak do břicha a už jsem si řekla že se tedy odhodlám na vlakové záchody, no v chodbě bylo docela rušno ale propletla jsem se, viděla jsem záchody a už potřeba byla opravdu na hraně jenže jsem tam došla a bylo zamčeno. Tak jsem ještě zaklepala ale pak už to přišlo, ale nebylo to jako vždy že se to začlo valit do kalhot ale ukáklo jen tak trochu to by se ještě dalo zvládnout navíc jsem měla takové vysoké kalhotky a ty udrží docela dost, najednou jako by tam byl špunt a nic dalšího nešlo, tím mi svitla naděje sice jsem byla trochu připokakaná ale kdybych se dostala na záchod a vyhodila ty kalhotky tak s trochou toaletního papíru bych se dala alespoň trochu do pořádku. No ale abych pokračovala tak jsem tam klepala ale nikdo neotvíral tak jsem se rozhodla jít na druhou stranu vagónů, proplétala jsem se mezi lidmi ruku jsem měla na zadku ale tam jak kdybych měla špunt žádný tlak ani nic když už jsem tam skoro byla, tak najednou vlak houpl a špunt jak kdyby povolil a bylo toho fakt hodně a nedalo se to zastavit ale jak jsem měla ty vysoké kalhotky tak většinu udržely což bylo dobré ale zároveň jsem na nich měla bouli sice to přes černé rifle neprosvítalo ale za to když jsem si sáhla na zadek tak ta boule byla nahmatatelná a byla asi i dost vidět. Naštěstí už jsme byly u místa kde jsem vystupovala. Vyšla jsem pár poznámek jsem sice slyšela a bylo mi to jedno nakonec jsem došla domů to už není daleko. Ale při chůzi se mi to pořádně rozmašírovalo a projelo to i přes ty kalhotky takže jsem to měla všude na břiše na zádech na stehnech. Ještě chvíli jsem si v tom užívala doma a pak jsem už šla pod sprchu. Kalhotky jsem vyhodila, snad mámě nebude divné že mi poslední dobou mizí a tričko a rifle jsem dala prát. Takže nakonec s dnešního i když nechtěného pokakání mám radost teď si chci dát od pokakavání ale chvíli pauzu nechci na tom být úplně závislá, možná zase něco zkusím ale až tak o víkendu.

Tom (Út, 7. 12. 2021 - 14:12)

Ty nechodíš na záchod ?

Natka (Út, 7. 12. 2021 - 19:12)

Ano chodím jako každý normální člověk ale to sem logicky nepíšu.

zvědavka (Čt, 9. 12. 2021 - 08:12)

tak to piš na kakání partnerky znám pár lidí kteří jsou lační po tom aby se to tam zase trochu oživilo

Tom (Út, 7. 12. 2021 - 23:12)

To je velká škoda, rádi bychom tady na doktorce o tom četli.

Petr (Út, 7. 12. 2021 - 14:12)

Ou tak to je nádhera a nepřestávej. Už se těším na další nehodu.

Košičan (Po, 6. 12. 2021 - 18:12)

Hovna ničím nenahradíš, je to nejlepší afrodisiakum

Wendy (Po, 6. 12. 2021 - 09:12)

Dlouho jsem nenapsala, ale dneska je pondělí a máma má ranní tak jsem před chvílí natáhla plínku a všechno jsem do ní pustila a je to jako vždy super pocit. Jinak jsem nijak nepokročila. Pořád beru plenky ségry, ale vezmu si vždycky maximálně jednu z balíku a zatím si ničeho nevšimla. Jinak já tu určitě nebudu nikoho odsuzovat. Když se pokakám hodně tak jsem z toho taky vzrušená a udělám se v tom. Jasně je to nechutný a ujetý, ale tak intenzivní orgazmus jako když jsem pokakaná se mi ještě nepovedlo jinak vyvolat. Třeba až si najdu kluka tak toho nechám, ale zatím si bohatě vystačím sama. Když bych už do konce roku nenapsala tak toho mám holt ve škole hodně, ale když bude ještě nějaký zajímavý zážitek tak určitě přispěju.

Reklama

Přidat komentář