Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Tit (Čt, 25. 11. 2021 - 06:11)

No tvl

Naomi (St, 24. 11. 2021 - 13:11)

Já jsem se jednou počůrala při sexu když mi přítel jezdil penisem po poštěváku a tak se mi už chtělo čůrat že jsem to pustila a celého jsem ho počůrala ,naštěstí to bylo ve sprše tak že se nic nestalo. Teď už to po mě vyžaduje když souložíme ve sprše ať ho pomočím , někdy i on mě počůrá.

Návštěvník (St, 24. 11. 2021 - 14:11)

krásný to bych taky chtěl, ale si to mohu jen představovat

Jana (Út, 23. 11. 2021 - 14:11)

Počurala jsem se dnes v poledne na chodbě předdveřmi a bylo to v kalhotách a kalhotkách až do bot

Monča (Út, 23. 11. 2021 - 18:11)

To bych si je rychle stáhla a bylo by to na podlahu lepší a pak to uklidit

Návštěvník (Ne, 21. 11. 2021 - 22:11)

smažky čuráji v rytmu techno:-) tuc tuc cury cury tuc tuc. čururu.

Čurin (Ne, 21. 11. 2021 - 22:11)

Ach no

Eliška (Ne, 21. 11. 2021 - 22:11)

Konečně najdu fórum kde můžu řešit svoje problémy a koukám co tady je úchylů... 3 jména a podle času se jedná o jednu a tu stejnou osobu :D a co sem to tak projížděla tak nevim proč se to tady furt opakuje a divim se že někdo má tolik času aby sem psal nesmysly a ještě se vydával za 3 osoby

Natka (Ne, 21. 11. 2021 - 23:11)

Je konečně je tu někdo nový, a klidně se tu svěř se svými problémy alespoň tu zase někdo bude psat. A těch úchylů si prostě nevšímej já to tak taky dělám a jde to.

Eliška (St, 24. 11. 2021 - 17:11)

Ahoj Naty sem ráda že je.tu někdo normální ale co sem si tak pročítala ty komentáře za poslední dny tak nechápu proč evidentně jedna ta samá osoba tu píše asi za 4 přezdívky ale díky za radu mám hodně nehod a docela ráda bych se s tím někomu svěřila ale moc inteligentních a normálních lidí tu bohužel není ale sem ráda že aspoň s tebou si můžu v klidu psát za chvilku jdu se svým miláčkem ven a večer už budu unavená tak napíšu zítra čím sem procházela a vlastně i teď se to občas nějak projeví tak ahoj a hezký večer

Natka (St, 24. 11. 2021 - 23:11)

Jo já taky chvílemi uvažuji že to tu vzdám ale kvůli novým lidem jako ty prostě nemůžu. A taky nechápu proč to sem má ten člověk potřebu každý den psát a narušovat diskusi, když ho to téma nezajímá tak nemusí prostě psát nic, potom spoustu lidí kteří sem přijdou a mají co přidat do diskuse tak je to odradí. A jinak klidně to napiš a já si to ráda přečtu a třeba ti zkusím i pomoct.

Petr (Ne, 21. 11. 2021 - 11:11)

Tak co dopadlo ti to natko?

Petra (Ne, 21. 11. 2021 - 11:11)

Plynaři, s tím "sraním" sem nechoď. Jen kazíš téma. Podívej se, po Tvém dotazu sem už dlouho nikdo nic nenapsal. A k poslednímu (a potupně) počůrala v tramvaji (Brno), když jsem jela domů z nákupů. Asi tak před dvěma měsícema, a to mám 17 let... Byla jsem nakupovat s kamoškama v centru, bezva zábava, jenže postupně velkej tlak v podbříšku, dlouho nikde žádnej záchod a já nechtěla trhat partu. Takže jsem si dala smělej plán, že se vyčurám až doma. Chyba! Po nastoupení do tramvaje už docela křeč, dvě zastávky to ještě šlo, protože jsem měla nohy křížem. Pak ale sebou tramvaj nějak divně cukla a já si čůrla do kalhotek, ne nijak moc. Ale ten šok. Stála jsem jako opařená a během chvilky jsem si čůrla poduhé a pak znova. Zase ne moc, ale teplej pramínek už tekl po stehně... Když se uvolnilo místo na sezení, tak jsem si tam hned sedla, že to dál zadržím a bundou zamaskuju mokrej flek na džínách. To fakt fungovalo, nikdo si ničeho nevšim, ale jak jsem vstala abych vystoupila, tak se ten nezadržitelnej nával vrátil, ale ještě silněji. Co krok, to cvrknutí do kalhotek. Deset kroků od tramvaje jsem čůrala bez šance to zastavit. Byla jsem ve strašným šoku, a zděšená co řeknu rodičům (byl už večer a můj problém nešlo nepoznat). No ten okamžik, když jsem odemkla dveře a už jsem při tom brečela jak malá holka (taky počuraná jak malá holka), to byla fakt síla. Krom rodičů a o rok starší ségry byl u nás na návštěvě i strejda, kterýho mám jinak moc ráda, jenže pochc... V noci jsem se pak probudila se strašnou potřebou zase čurat a těch pár kroků na záchod jsem zvládla jen tak tak suchá. Přežila jsem to, ale divná věc. Když to tak popisuju, musím se přiznat, že v tom bylo i něco vzrušujícího. Ale počurat se znovu, nebo dobrovolně, to zase ne. Za tu ostudu to nestojí...

Renata (So, 20. 11. 2021 - 23:11)

Já jsem se počůrala v tramvaji (Brno), když jsem jela domů z nákupů. Asi tak před dvěma měsícema, a to mám 17 let... Byla jsem nakupovat s kamoškama v centru, bezva zábava, jenže postupně velkej tlak v podbříšku, dlouho nikde žádnej záchod a já nechtěla trhat partu. Takže jsem si dala smělej plán, že se vyčurám až doma. Chyba! Po nastoupení do tramvaje už docela křeč, dvě zastávky to ještě šlo, protože jsem měla nohy křížem. Pak ale sebou tramvaj nějak divně cukla a já si čůrla do kalhotek, ne nijak moc. Ale ten šok. Stála jsem jako opařená a během chvilky jsem si čůrla poduhé a pak znova. Zase ne moc, ale teplej pramínek už tekl po stehně... Když se uvolnilo místo na sezení, tak jsem si tam hned sedla, že to dál zadržím a bundou zamaskuju mokrej flek na džínách. To fakt fungovalo, nikdo si ničeho nevšim, ale jak jsem vstala abych vystoupila, tak se ten nezadržitelnej nával vrátil, ale ještě silněji. Co krok, to cvrknutí do kalhotek. Deset kroků od tramvaje jsem čůrala bez šance to zastavit. Byla jsem ve strašným šoku, a zděšená co řeknu rodičům (byl už večer a můj problém nešlo nepoznat). No ten okamžik, když jsem odemkla dveře a už jsem při tom brečela jak malá holka (taky počuraná jak malá holka), to byla fakt síla. Krom rodičů a o rok starší ségry byl u nás na návštěvě i strejda, kterýho mám jinak moc ráda, jenže pochc... V noci jsem se pak probudila se strašnou potřebou zase čurat a těch pár kroků na záchod jsem zvládla jen tak tak suchá. Přežila jsem to, ale divná věc. Když to tak popisuju, musím se přiznat, že v tom bylo i něco vzrušujícího. Ale počurat se znovu, nebo dobrovolně, to zase ne. Za tu ostudu to nestojí...
odpovědět
28. Duben 2007 - 1:14
Obrázek uživatele Návštěvník
Jana (anonym)
počůrala v tramvaji (Brno), když jsem jela domů z nákupů. Asi tak před dvěma měsícema, a to mám 17 let... Byla jsem nakupovat s kamoškama v centru, bezva zábava, jenže postupně velkej tlak v podbříšku, dlouho nikde žádnej záchod a já nechtěla trhat partu. Takže jsem si dala smělej plán, že se vyčurám až doma. Chyba! Po nastoupení do tramvaje už docela křeč, dvě zastávky to ještě šlo, protože jsem měla nohy křížem. Pak ale sebou tramvaj nějak divně cukla a já si čůrla do kalhotek, ne nijak moc. Ale ten šok. Stála jsem jako opařená a během chvilky jsem si čůrla poduhé a pak znova. Zase ne moc, ale teplej pramínek už tekl po stehně... Když se uvolnilo místo na sezení, tak jsem si tam hned sedla, že to dál zadržím a bundou zamaskuju mokrej flek na džínách. To fakt fungovalo, nikdo si ničeho nevšim, ale jak jsem vstala abych vystoupila, tak se ten nezadržitelnej nával vrátil, ale ještě silněji. Co krok, to cvrknutí do kalhotek. Deset kroků od tramvaje jsem čůrala bez šance to zastavit. Byla jsem ve strašným šoku, a zděšená co řeknu rodičům (byl už večer a můj problém nešlo nepoznat). No ten okamžik, když jsem odemkla dveře a už jsem při tom brečela jak malá holka (taky počuraná jak malá holka), to byla fakt síla. Krom rodičů a o rok starší ségry byl u nás na návštěvě i strejda, kterýho mám jinak moc ráda, jenže pochc... V noci jsem se pak probudila se strašnou potřebou zase čurat a těch pár kroků na záchod jsem zvládla jen tak tak suchá. Přežila jsem to, ale divná věc. Když to tak popisuju, musím se přiznat, že v tom bylo i něco vzrušujícího. Ale počurat se znovu, nebo dobrovolně, to za tu ostudu nestojí.

Natka (So, 20. 11. 2021 - 14:11)

Tak bohužel s toho nakonec nic nebylo, protože jsem se ráno probudila a byla jsem suchá kamarádka sice ještě spala takže jsem to mohla nahrát jako nehodu ale to už by nebylo ono. Takže jsem si došla na záchod a žádná ostuda nebyla ale jsme tu až do neděle takže mám ještě jednu šanci.

zan (Ne, 21. 11. 2021 - 13:11)

ahojik natko tak co povedlo se ti to nebo bohužel sis nečurla do postele?

Natka (Ne, 21. 11. 2021 - 16:11)

Takže opravdu se to povedlo, spala jsem když tu kamarádka vykřikla a řekla já jsem se asi počůrala ale pak se koukla pořádně a zjistila že jsem to byla já to už jsem byla vzhůru jak mě tím křikem probudila, no a mě bylo hrozně trapně a začla jsem se jí omlouvat že jsem ji počůrala ale ona byla úplně v pohodě a řekla že se to může stát každému a že přece vím že se to stalo i jí. Ale tím to neskončilo já jsem se tedy chtěla jít osprchovat ale pak jsem si všimla že je od mě celá mokrá tak jsem jí řekla ať jde první ale ona řekla že né tak jsem jí řekla ať fakt jde a v tom ona dostala nápad že půjdeme spolu, já jsem sice ve školce měla kamarádku s kterou jsme chodili na záchod spolu ale jak jsem tu už psala tak se stydím být před někým nahá nebo jen ve spodním prádle. Tak jsem jí řekla že radši asi ne ale ona řekla že jsme přece nejlepší kamarádky a nemusíme se před sebou stydět, tak jsem tedy šla svlékla jsem se a fakt mi to vůbec nebylo příjemné ale když se potom svlékla ona už mi bylo lépe, ale byl to divný pocit stát nahá tváří tvář nahé holce. Potom jsme se navzájem osprchovali a už jsme obě čisté. A já navíc mám konečně někoho před kým se nestydím být svléknutá.

Petr (Ne, 21. 11. 2021 - 18:11)

Tak to ti gratuluju a vidíš že si to kamarádka nakonec užila. A jsem rád že si se částečně zbavila svého strachu

Petr (So, 20. 11. 2021 - 20:11)

Tak to je mi líto a doufám že ti to dnes vyjde.

Marek (Čt, 18. 11. 2021 - 23:11)

Tady bych s Maťou úplně nesouhlasil zase tak těžké to není můžeš třeba udělat že jsi dostala křeče nebo zaseknutý zip na kalhotech nebo zamčené záchody. Další možnost je třeba zakopnout někde do trávy samozřejmě aby to nebolelo a pak se počůrat jako s toho pádu.

Reklama

Přidat komentář