Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Návštěvník (Pá, 12. 11. 2021 - 06:11)

Na úřadě jsme měli také společné záchody. Bylo to místo podobných rozkošných setkání, které popisuješ. Jinak já jsem se ukájel taky v kanceláři. Když do toho přišla některá z mých podřízených, buď řekla, že počká až budu hotov, jiná nečekala a vyřídila si co potřebovala, nebo se i na "pěknou chvilku" přidala. Na sex jsme měli rozmnožovnu. Když na klice visel šťítek "Nevstupovat! Rozmnožujeme.", tak se tam souložilo.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

"Já jsem tě viděla, jak si to děláš." A udělala výmluvné pohyby rukou napodobující masturbaci. Byla to mnohem starší velice pěkná kontrolorka, která na náš úřad přišla na revizi. Marně jsem vzpomínal kdy a kde jsem byl přistižen. Když jsem se zeptal, jen se šibalsky usmála. Po důkladné revizi mne přišla seznámit s výsledky."Ani to nečti. Mám dvě verze. Předám tu lepší, když tě při tom zase uvidím." Znova ten pohyb ruky. Najednou mi stáhla vše co jsem měl dole. Ztopořený penis vyletěl jako péro. "Pěknej kousek, a teď dělej!" Pohodlně si sedla do křesla a vjela rukou pod sukni. Dívala se, ukájela se a vzdychala. Po pár minutách řekla:"Nebudem tady věčnost. Já ti pomůžu." Vstala, přistoupila ke mě a uchopila penis. Uměla to skvěle. Za chvilku jsem stříkal. Snažila se semeno zachytit na své tělo."Teda, ty jsi samec. Tolik semene....Ještě ti toho fešáka očistím." Poklekla, olízala a ocucala penis. Pak mne zase oblékla, upravila se, políbila mne a řekla:"Revize neshledala žádné závady." Nechala mi na stole navštívenku."Zavolej. Jsem sama." Byla několik let mojí milenkou. Později jsem z ní vypáčil, že si to s tím přistižením vymyslela, protože jsem se jí líbil a věděla, že často masturbuji od mé indiskerétní matky.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 11:11)

Učil jsem se na kuchaře a ve druháku mě přistihla v tom nejlepším naše mistrová. Šel jsem kolem šaten zaměstnanců když jsem pootevřenými dveřmi zahlédl jednu vnadnou servírku jak se převléká do pracovního, tak jsem hodil očko a hned mi hučelo v kládě. Na záchody se mi nechtělo protože tam pořád někdo chodil tak jsem se zašil do skladu s prádlem za regál a když jsem se vyhonil tak jsem zjistil že mě u toho už asi nějakou tu dobu pozoruje naše asi padesátiletá mistrová. Nikdy mi k tomu nic neřekla jen občas na mě hodila takový ten typicky ženský pohled s šibalským úsměvem že mi hned bylo jasné co tím myslí.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 07:11)

Zvláštní kapitolou je přistižení při nevěře v manželství. Já přistižen nebyl, protože jsem to nedělal doma, ale věděla o tom. Manželku jsem v naší ložnici přistihl celkem třikrát. Nebyli to trvalí milenci, jen známí na chvilkové dobrodružství. Vždycky mi vynadala, že jsem jí připravil o potěšení z mimomanželského sexu. Zvláštní přístup. Na náš vztah, vzájemnou úctu a lásku, to vliv nemělo. Asi se příliš milujeme a proto jsme si odpouštěli.

ty jóžo (Čt, 4. 11. 2021 - 14:11)

mám strach … aby ti ji nepřel autobus

Karin (Čt, 4. 11. 2021 - 09:11)

Párkrát jsem přistihla syna, puberťáka. Většinou jsem se stačila rychle obrátit, nebo i on to nějak zamaskoval. Ale dost mě to vzrušilo a teď ho i šmíruju.

Já :-) (Čt, 4. 11. 2021 - 06:11)

No nemůžu ňák spát, tak listuji po netu a čtu různé příspěvky. Tak sem taky jeden dám. Dělám průvodčí ve vaku a musím říct že občas se nestačím divit co ty lidi dělají. Jak muži, tak ženy, tak páry. Ne že bych na někoho narazila každý den, ale občas jo.

Já :) (Čt, 4. 11. 2021 - 15:11)

jednou píše v mužském rodě a po druhé jako žena...obojživelník.

ty Já :-) (Čt, 4. 11. 2021 - 11:11)

jednou píše v mužském rodě a po druhé jako žena...obojživelník.

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 07:11)

To si nám toho moc neřekla?

Já :- (Čt, 4. 11. 2021 - 06:11)

No nemůžu ňák spát, tak listuji po netu a čtu různé příspěvky. Tak sem taky jeden dám. Dělám průvodčí ve vaku a musím říct že občas se nestačím divit co ty lidi dělají. Jak muži, tak ženy, tak páry. Ne že bych na někoho narazila každý den, ale občas jo.

Já :-) (Čt, 4. 11. 2021 - 06:11)

Mě přistihla zdravotní sestra ve sprše.
Byl jsem v nemocnici se salmoneozou.
Čtvrtý den při vizitě povídá doktor. Dnes se odpoledne vysprchujete, ale až vám řekne sestra.
Odpoledne asi v 13,15 přišla a povídá. Tak a jdeme do sprchy. Zvládnete to sám, nebo chcete pomoct. Já na to že jo, že to zvládnu. Sestra řekla ale budete sedět na tý židličce a odešla a já šel do sprchy. Ve sprše to na mě ňák přišlo a už jsem si to dělal. Najednou zvednu hlavu a ona přicházela a koukala na mě. Strašně ve mě hrklo až mi podklouzla noha a já spadnul. Ona přiskočila, rychle sprchu vypla a povídá. Jste celej, není Vám něco? A už se ke mě skláněla a dala mi ruku na rameno. Já se začal zvedat a ona mi pomáhala. Penis mi pořád stál v pozoru. Já se začal omlouvat a ona že Dobrý, že to chápe a že se nic nedeje. Když jsem stál, řekla ukažte a sjela mě pohledem zda mi něco není a koukala i na kanylu co jsem měl v ruce, kvůli kapačkám. Řekla, vypadá to že jste celý. Usmála se a dodala :
A oba dva. Já nato já se opravdu omlouvám neříkejte to prosím v sesterně. Ona na to že ne, že nic neřekne. Že toto chápe a ať se utřu a jdu si zase lehnout. Že dostanu ještě jednou a už naposled kopačky.
Já už se utíral a byl jsem k ní bokem a ona mě ještě jednou projela pohledem a řekla. A nebo já přijdu za 10 minut to určitě stihnete a odešla. Jenže já už nepokračoval a šel si lehnout. Po deseti minutách přišla a povídá, tak co, v pohodě? Já že jo a ona se usmála a dala mi u kapačku. Mě došlo na co se ptala, ale to už jsem nijak nereagoval.

Kamča (Čt, 4. 11. 2021 - 10:11)

Stoho si nic nedělej.
Mě taky :-)
Byla jsem v nemocnici už 7 den. Na pokoji jsme ten den byly ve třech.
Ty 2 kolegyně šly na ňáké vyšetření a já tam zůstala sama. Netrvalo dlouho a už jsem měla ruku pod kalhotami od pyžama. Zrovna v tom nejlepším přišla sestra a vykřikla. Co ti je a rozběhla se k posteli. Ale došlo jí to hned. Že mi nic není, jen že zrovna mám orgasmus. Ano, styděla jsem se, ale co jsem mohla dělat.
Nikdy jsem se o tom snikym nebavila. Ale tady je mi to fuk.

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 12:11)

Taky mám nemocniční příběh. Byl jsem hospizalizován na urologii s abscesem v rozkroku. Ve spermatu jsem měl hnis. Potřebovali čerstvé semeno. Šlo o to jestli zánět neovlivnil vitalitu spermií. Dostal jsem skleněnou misku, šel za plentu a za chvíli jim podal co potřebovali k analýze. Doktorka semeno podrobila analýze a oznámila mi, že je to dobré, ale operace je přesto nutná. Za zmínku stojí, že jsem po celou dobu vyšetření byl úplně nahý. Nahý jsem šel i na operaci. Po ní mi oblékli takzvaného andělíčka, který vůbec nekryl spodek. Když jsem se probral z narkózy dostal jsem chuť vyzkoušet, jestli mi mezi nohama něco neporušili a zda mi pohlaví stále funguje. Začal jsem onanovat, když v tom přišla sestřička vyměnit mi kapačku. Řekla abych se nenechal rušit a ten pytlík vyměnila. Podala mi opět misku, otočila se zády a počkala si na vzorek. Při vizitě mi doktorka řekla, že má radost, že se operace zdařila, když jsem stále při chuti. Za tři dny jsem cestoval domů. Souložit jsem zatím nemohl, ale masturbovat a ejakoluvat musel, abych sperma vyčistil.

Nela (Čt, 4. 11. 2021 - 15:11)

Jo a pak jsi se probudil.
Prober se. Po operaci je člověk zblblej to zaprvé a trvá to než úplně probere za druhé se vyšetření spodku dělá úplně jinak. Dotoho nikdy není pacient při vyšetření úplně nahý. A I kdyby jsi byl po operaci spodku, tak si to dělat nebudeš. Jsou tam stehy a dostal bys dávku proti stopoření.

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 16:11)

Nelinko mě připadá, že jsi tam byla. To víš, že jsem byl po operaci zblblej, ale zas ne tak dlouho. Hned prvního bažanta jsem si šel vylejt sám, protože sestra na zazvonění nepřišla. V jedný ruce bažanta, v druhý šibenici s kapačkou a hopky, hopky na WC. Pak mi ta samá vynadala, že jsem vstal. Asi jsem se měl pochcat. Mě to nešili. Prostě mi ten absces, jeho pouzdro, vyškrabali a nechali mi tam otvor na odtékání krve a hnisu. Musel jsem dávat vložky. Později se to zacelilo. No, neviděl jsem tam, ale žádné stehy jsem nenahmátl. Ztopoření bylo nutné kvůli kontrole zda mi nějaký nerv nepřeřízli a je vše v pořádku. Jinak mi to zasáhlo varle, proto ten hnis ve spermatu. Zachránila mi ho mladá doktorka, která po důkladném vyšetření rozhodla, že mi ho ponechají. Dnes zcela funkční. A jestli jsem byl nahý nebo ne, není podstatné, protože moje přirození bylo při každém vyšetření stejně venku. Viděl ho od obvodní doktorky a její sestry, až po početný personál nemocnice opravdu kde kdo. Na urologii se s tím nepářou.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 14:10)

Dneska přišla tchýně zas, když manželka odejela nakoupit. Uklidnila mne, že je to jen mezi námi a že by to chtěla vidět zas. Moc se mi do toho nechtělo, protože něco jiného je náhodné přistižení a něco jiného je dělat to na požádání. Chtěla mne povzbudit a začala mi hladit penis přes tepláky. Okamžitě ztvrdnul. Tak jsem ho vyndal a ona, potvora, se k němu přisála. Neměl jsem sílu jí odstrčit, tak jsem se jí urychleně vyhonil do pusy. Všechno semeno polkla. Pak jsem si všiml, že si to dělá taky. Musel jsem počkat až bude hotová. S manželkou se míjela ve dveřích. Že prej si přišla pro trochu pepře. No to jsem jí tedy opepřil.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 08:10)

Včera mne přistihla tchýně a vypadlo z ní:" To je dobře, že jsi Anče věrný". Měl sem obavy, že to řekne ženě, ale zatím to neudělala, tak mám starost.

Helča (So, 23. 10. 2021 - 04:10)

Ahoj.
Jsem půl roku bez přítele, tak masturbuji teď často.
Vždy jsem to chtěla vyzkoušet v práci, ve sklepě, kolárně, sušárně, na chodbě a tak. Ale nikdy jsem k tomu neměla odvahu. Až teď. Řekla jsem si dokuť jsem mladá, vyzkouším to. No a co čert nechtěl, tak mě u toho přistihl soused v sušárně co bydlí hned vedle nás. Ale tak trošku si za to můžu sama. Co nadělám, jsem pitomá.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 07:10)

Ta moje, když to na ní přijde, tak si to udělá klidně předemnou třeba u TV přes kalhotky. Pak má odřeného poštěváčka a nechce ani abych jí lízal.

Reklama

Přidat komentář