Pořád tady lidi píší o něčem jiném. Takže přidám taky něco. Syn, za tři měsíce bude mít 15, stává se že někdy ho načapám neboť vím kdy a kde si to dělá. A ráda se podívám, je to takové vzrůšo, vyjetí ze zaběhlých kolejí s manželem. Syn ho má do 15cm.
Při pozorování ne. Musím mít k tomu klid a pohodlí. A postel je to nejlepší místo kde si to užiju. I s jeho semenem.
14. Září 2021 - 15:38
Matka (anonym)
Jak získáváte jeho semeno?
14. Září 2021 - 15:39
Matka (anonym)
Myslíte přitom na něj a jeho tvrdý penis?
14. Září 2021 - 15:40
Matko (anonym)
Tady musíš něco povyprávět a pak se ptát. Jinak se s tebou nebude nikdo bavit.
14. Září 2021 - 20:38
Matka (anonym)
Zajímalo mě jak to dělají jiné matky. Od doby co synovi vyrostl penis jsem jím hrozně vzrušována. Moc ráda se mu ukazuji, nebo mu s masturbací pomáhám.
Syn mě vzrušuje. Nikdy jsem nezašla tak daleko, že bych mu ho honila nebo snad kouřila. Ráda se ale podívám a sáhnu si. Ve svých 13 letech má syn 10 centimetrů v erekci. Už jsem dlouho nikoho neměla, takže je jeho penis předmětem mých fantazií.
Taky bych ho synovi nemohla honit. Je to vyloučeno. Ale na nejvyšší míru mě vzruší, když ho šmíruju a sleduju, jak si dokáže dělat dobře a co všechno si s ním provádí.
To je pravda, o žádné sperma bych nepřišla, ale jak jsem již psala, něco takového u nás nepřichází v úvahu. Syn má při ejakulaci už slušné dávky semene a třeba dnes až odejde do školy, tak si to dokonale užiju.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář