Reklama

Svazování partnera(ky)

Honza (So, 7. 8. 2021 - 22:08)

Sakra práce. A já tě neviděl. Bych strašně rád někdy viděl na ulici někoho takhle oblečeného.
Být tebou tak bych zkusil i vakuový vak. Ten dovede taky slušně znehybnit.
Ale s tím vykonáním potřeby fakt nevím. Možná cévka a anální kolík z hadicí na klystýr. Ale jestli bys to vydržela mít v sobě tak dlouho to nevím. To už je trochu hazard se zdravím.

Mari (So, 7. 8. 2021 - 22:08)

Jak to je s roubíkem nemuže roubík uškodit když ho mám delši dobu?

Honza (So, 7. 8. 2021 - 22:08)

Tak to nevím. Ale může být problém, kdyby se ti chtělo zvracet. Pak by ses mohla udusit zvratkama. Asi by bylo lepší kdyby tě měl někdo pod kontrolou.

Mari (So, 7. 8. 2021 - 21:08)

Jak já teď pořád sním o tom pořádném svázání, napadl mě nápad který bych ráda zrealizovala. Před chvilkou jsem koukala na svuj bondážní vak a všímla jsem si že má více poutek na popruhy. Vymyslela jsem o že koupím další ty pásky, abych to doplnila a také jeden ďábelský plán. Nejsem daleko od realizace, ale brani v tom jeden problém, jak udělat v tom plánu, vykonání potřeby. Jednalo by se o to že bych v tom bondážním vaku byla nepřetržitě měsíc, měla bych omezení na pohyb krkem + latexovou kuklu a také bych měla pořád roubík, který bych vyndala pouze v připadě jídla a pití. Také jsem doladovala detaily, například pásky by byly utažené co nejvíce abych nemohla hnout ani prstem, pro tohle bych si objednala rukavice, které jsou drží dlaň jednom kuse. Vždicky kdybych mela jídlo tak by mě přítel v tom vaku donesl ke stolu a nakrmil mě. O vše v domácnosti, by se postaral přítel. Prostě bych měsíc žila jenom spoutaná v latexvém vaku a se vším by pomohl přítel.

Návštěvník (So, 7. 8. 2021 - 23:08)

Pusť se těch blbých nápadů ! V případě komplikace zvracení , nevolnost , ztráta vědomí ti může jít o život . Pokud chceš jakkoliv experimentovat , tak si najdi někoho kdo bude tvojí vášeň chápat a bude tě hlídat . Nemůže se sebrat a odejít do práce , nebo hospody . Jinak můžeš předčasně využít službu pohřebního ústavu .

Mari (So, 7. 8. 2021 - 23:08)

Můj přítel pracuje v IT oboru a většinou pracuje z domova a někdy jede na nějakou schůzku a tak a v dobe jeho nepřítomnosti by tam byla vždycky někdo z mých přátel

Mari (So, 7. 8. 2021 - 20:08)

Poté, co jsem před chvilkou dorazila domů, jsem se chtela dál zpotit. Doma jsem si jenom sundala kapuci, nandala si roubík,utáhla kapuci ještě pevněji a pak jsem si vzala péřovou kombinézu. I to mi bylo málo, tak jsem si vzala ještě přes kombinézu ty gumové kalhoty do deště a k tomu jsem si vzala žlutou plastenku, která byla přidána k těm kalhotám. Pak jsem udělala klasický proces, nandala jsem si kapuci a utáhla napevno šňůrky kapuce. Momentálně pořád takto jsem oblečená a scháním další latexové kousky na internetu. Nevíte jestli se dá sehnat pláštenka, která je jako kombinéza?

Mari (So, 7. 8. 2021 - 20:08)

Dneska jsem z nudy se šla do projít do prahy. A protoze jsem uz vcera šla nakoupit v latexu. Jsem si vzala vsechno z latexu. Takze na svuj latex jsem si vzala trochu jiný outfit. Protoze jsem dneska zkusila nove kousky z latexu, ktere mam, ale nikdy jsem je nemela na sobě. Vzala jsem si latexove punčocháče, latexovou sukni, latexovou halenku. Ješte jsem si vzala, latexovou plastenku která je trochu uplejší ale nemá tak ohromnou kapuci jako kápě. Takto navlečená, už jsem si nazouvala vysoké společenské holínky a malem jsem zapomněla na roubík který jsem mela v puse jak jsem si na něj zvykla. Tak jsem z pusy vyndala kuličku, dala do košíčku na klíče. Už ve výtahu, jsem si přes kuklu nandavala kapuci, a protože kapuce na té pláštěnce, je trouchu menší, tak to šlo trochu ztuha. Naštěstí se mi to povedlo, ještě jsem utáhla šňůrky na kapuci, aby to těsnilo. Dlouhým krokem jsem vyrazila a každý se za mnou otočil. Nekdo na mě koukal blbě a skoro se chystal volat do bohnic ale většinou na mě koukali jako na boha. Takto jsem prosla celou prahu, 5 hodin. Být takhle sevřená v latexu, je pro mě nejlepší a skoro vůbec mi nebylo vedro. Zítra ráno má přijet přítel, slíbil mi že mě pořádně sváže. Se těším jak malé dítě, mam uplnej svazovací absťák.

Mari (So, 7. 8. 2021 - 00:08)

Víte co by mě zajímalo? Jak byste reagovali když byste byli venku někde je vedro a potíte se i v tričku a projde kolem vás žena v pláštěnce a gumakach. Je totiž můj případ v jakémkoliv počasí kdyz jdu ven tak i když mám latex pod oblečením tak si přes normální oblečení beru latexovou pláštěnku.

Honza (So, 7. 8. 2021 - 01:08)

Asi bych se kromě pocení i poslimtal. :D
Ale teď vážně. Občas je tohle k vidění a mě se to moc líbí. Úplně nejvíc se mi ale líbí průhledné pláštěnky ať už barevné nebo čiré, kratší jako bunda. Sám to někdy nosím. Nelíbí se mi pláštěnky se vzorem.

Honza (Pá, 6. 8. 2021 - 19:08)

A nedivím se, že na tebe koukali jak na bohyni. Jako bohyně jsi musel totiž opravdu vypadat. :)

Mari (Pá, 6. 8. 2021 - 16:08)

Dneska jsem šla nakoupit a zároveň s tím jsem zkusila jednu vec. Dneska když jsem se připravovala a chtěla si už přes latex brát normální oblečení řekla jsem si že kašlu na blbé pohledy lidí a vzala jsem si latexové punčocháče a latexové šaty plus latexová kápě a vzala jsem si Kanady. Kuklu jsem si nechala akorát jsem si vyndala roubík. Když jsem vyšla ven vzala jsem si kapucí u kápě a sla 3 kilometry do obchodu tam jsem si jenom sundala kapucí a nandala jsem si respirátor. Každý se za mnou otočil ale spíš než jako ošklivá jsem pro ně byla zajímavá. Ve frontě za mnou byla parta puberaku to byste měli vidět ty jejich pohledy koukali na mě jak na bohyni . Zaplatila jsem došla domu. Už u dveří po zavření jsem si sundala kapucí u kape a vzala si roubík. Sundala jsem si kápi a vyskladnila jsem nákup do lednice. Když jsem měla hotovo šla jsem si sundat kápi šaty i punčocháče a vzala do ruky ten šustivý příjemný oblek rozepla jsem ho vlezla jsem si do něj a zapla zip až nahoru vzala tu krásně naducanou kapuci a nandala jsem si ji zapla mrazovou klapku a utáhla šňůrky na max a mám to na sobě doteď.

Honza (Pá, 6. 8. 2021 - 19:08)

Teda poklona. Máš fakt odvahu. Já sám bych se mezi lidi v latexu asi neodvážil. Méžná bych ho nechal vidět jen kousek ale nevím. Potřeboval bych někoho, kdo by šel takhle se mnou, pak bych snad odvahu našel.
Strašně ti závidím tvoje možnosti. Žena v latexu vypadá vždycky krásně (snad jen s vyjímkou těch, co mají postavu přežraného hrocha) a i navenek největší puritáni se rádi podívají. Chlap v latexu je ale hned za buzeranta, úchyla atd. A to nemám pivní pupek ale postavu sice ne ideální ale ujde to. Jednou jsem si vzal na sebe latexové tričko večer do vinárny a měla bys slyšet ty kecy všech kolem.
Závidím ti i to, že můžeš být v latexu tak dlouho. Já bych v práci latex hned zničil takže v něm jít nemůžu. Snad až se situace uklidní a nebude toho tolik. Strašně moc bych ho chtěl mít na sobě taky tak dlouho.
No a závidím ti i to, že máš někoho, kdo tě podporuje a pomáhá ti uskutečňovat tvoje touhy.
Kéž by se stal latex běžným oblečením jako třeba rifle. Nechodil bych v ničem jiném.

Návštěvník (Pá, 6. 8. 2021 - 05:08)

ozveš se mi ... já 50 dík,

N (Pá, 6. 8. 2021 - 00:08)

Když nemám latex,může být termo tričko a termo alastaky,vtom se nechat svázat?

Honza (Čt, 5. 8. 2021 - 23:08)

Aha. Nevadí. Mě překvapilo při tom objednávání kolik a jak detailních měření chtějí, asi 50 různých obvodů a délek. Vypadá to, že to bude sedět naprosto dokonale.
Jestli chápu správně tak se tvůj pobyt v latexu prodloužil z dvou týdnů na měsíc. Už jsi někdy byla v latexu takhle dlouho?

Mari (Pá, 6. 8. 2021 - 00:08)

Nn nebyla ale za zkoušku to stoji jako můj latex je na to připravený má malý zip na vykonání potřeby. A také cely měsíc budu nosit doma i kuklu. A také důkaz o tom že mám vydrz je to že i přes to že je venku velké vedro momentálně sedim ve své latexove posteli a na sobě mám onu latexovou kombinézu kuklu péřovou kombinezu a přes ni ještě pláštěnku. Mám svazovaci absťák protoze přítel je na chatě s kamarády jeho kamarád má narozeniny. Až se vrátí chci být spoutaná tak že ani prstem nehnu minimálně 2 dny.

Honza (Pá, 6. 8. 2021 - 10:08)

Taky budu mít zipy pro tuhle potřebu. Už jsi někdy zkoušela vrstvy latexu prokládat lycrou? Zkus to. Bude ti opravdu teplo. Aspoň teda při pohybu. Tvůj přítel taky nosí latex?

Mari (Pá, 6. 8. 2021 - 14:08)

Můžu někdy zkusit jinak přítel latex nenosí ale podporuje mě v mě zálibe a někdy si on dokonce přisel spát ke mě když jsem zrovna byla spoutaná.

Honza (Pá, 6. 8. 2021 - 06:08)

Tak to máš pravdu. Za zkoušku to stojí. Já zatím nejvíc 10 dní a chtěl bych taky zvládnout ten měsíc.

Reklama

Přidat komentář