Reklama

Polykání spermatu

Eva (Po, 19. 7. 2021 - 12:07)

Hezky rozepsaný porno románek. Zajímalo by mne jestli spermaticky výkonného hošíka maminka do rozdivočelé vydry připustí, a jak. Zatím to vypadá, že si všichni vystačíte s masturbací. To vylepšené sperma bych ráda vychutnala.Afrodiziaka mohou dělat divy, ale nesmí se to přehnat. Mívají nepříjemné vedlejší účinky. Rozhodně to není nic pro dcerušku. To se nemělo stát.Jinak vám přeji příjemný erotomanský pobyt.

Renata (Po, 19. 7. 2021 - 10:07)

Manžel pracuje v zahraničí, domů nemůže a tak jsme se na prázdniny s dcerou nastěhovaly k matce na venkov. Vůbec jsem jí nepoznávala. Byla rozrušená a rozjařená. "Představ si, že mám ctitele. Tohle mám každé ráno za dveřmi". Podala mi skleničku s jakousi tekutinou. "To je lidské semeno. Asi do toho něco přidává, protože je to moc dobré. Celý den to popíjím, je mi moc dobře a pořád jsem pěkně nadržená. Ochutnej!" Vzala jsem si na prst a olízla. Chutnalo jinak a bylo lahodné. Zeptala jsem se kdo je dárcem toho nektaru. Řekla, že kluk od naproti. Je mu patnáct a chudák je často doma sám a tak se honí. Někdy se i ukáže jak to dělá, ale zatím je nesmělý. Dostala nápad. "Půjdu okopávat zahrádku, na sobě mám jen zástěru. až se ohnu, uvidí mojí vydru, třeba se ukáže." Když se ohnula, měla jí mokrou a masitý poštěváček jí rozvíral. Naproti se otevřelo okno.Zakryla jsem dceři oči. V něm stál úplně nahý, hubený puberťák, mastil si kládu, slušně nás pozdravil a prudce ejakuloval do připravené skleničky. Jako očarovaná jsem nechala dceru s babičkou a její vydrou a vyrazila za ním. Byl pořád nahý, prsty žmoulal ochablý penis a čuměl do blba. Zeptala jsem se proč to dělá? Řekl, že mou matku už dlouho miluje a chtěl by se s ní sblížit. Aby byla povolná přidává do sperma ženské afrodiziakum, které tomu dodává tu lahodnou chuť. Během řeči se mu postavil. Stále masturboval svůj vyspělý penis dukud zas nestříkal do skleničky. Zeptala jsem se kolikrát to dělá. Odpověděl že mockrát. Už se to nedalo vydržet. Za dveřmi jsem sundala úplně mokré kalhotky a urychleně se uspokojila. Doma mne čekalo překvapení. Dcerka v nestřežené chvíli vypila vylepšené semeno, celá se třásla a masírovala si štěrbinku. Babička taky. To sperma.... Metla lidstva.

blééé (Čt, 15. 7. 2021 - 04:07)

Tak to jste pěkný čuňata, ty i ty tvoje kámošky. To je na Slovensku tak špatně, že nemáte co do huby?

Franc (Čt, 20. 5. 2021 - 05:05)

Je to pěkný když mrdka teče manželce s kundicky a ji lizu a polikam svoji mrdku.

Pepan (Čt, 13. 5. 2021 - 21:05)

Já miluju sperma mojeho mladšího bráchy , kouřím mu ho už dva roky skoro každej večer když už máma spí a nebo někdy během dne když jsme sami doma .Jemu se zas líbí když mi ho strká do zadku a potom když mi stříká do pusy.

Franc (Čt, 13. 5. 2021 - 05:05)

Škoda že se nedokážu sám sebe vykourit. Ale z dlaně tu mrdku rychle olizu. Cizí jsem ještě neochutnal jen mého táty. Špatně splachnul vanu a zůstali na ni zbytky jeho mrdky. Já byl malý nevěděl jsem co to je tak jsem to vzal a dal do pusy.

Steve (St, 12. 5. 2021 - 02:05)

Potrefená husa se ozvala? :-D Jinak já si snad mohu psát kdy chci, ne? O tom ty nerozhoduješ.

Abe (Čt, 13. 5. 2021 - 00:05)

Steve, příteli, někdy ti fakt nerozumím, nebo nechápu procesy tvého myšlení. Tudíž se omlouvám.

Steve (Út, 11. 5. 2021 - 02:05)

Jj, někdo se asi hrozně nudí ...

šárka (Út, 11. 5. 2021 - 02:05)

kdyš mně kluk lízá tak je to obrovská slast a jsem celá mokrá a teču a on přijímá mojí lásku a já podobně pří olizování a cucání hlavičky žaloudku a pár záškubech přijmu jeho teploučký hustý semínko a začnem se spolu líbat akdyš pak znova muže a postaví se mu tak uš se spolu milujeme pa šarinka

Dak (Po, 19. 7. 2021 - 13:07)

To já strašně rád lížu až do konce, někdy výstřiku, jsem pak šíleně nabuzený,no s tím polykáním má žena problém...asi by mi nevadilo se líbat a cítit své semeno, protože pokud to funguje jako ženské stávičky fungují na mně,hned bych chtěl pokračovat

Franc (Pá, 7. 5. 2021 - 05:05)

Rád polikam sve sperma. Nastrikam do dlaně a rychle olizu. Nebo když se vystrikam manželce do kundicky také ji vylizu a vše spolknu. Také když mi ho vykouří tak se libame a předáváme si mrdku s pusy do pusy a podílíme se o ní.

Jirka (Út, 24. 8. 2021 - 17:08)

Děláme to samé, po vylízání nebo vykouření musí přijít pořádné líbání a předávání toho, co jsme nasbírali do pusy. Bez toho snad ani sex nelze zakončit.

Jirka (St, 14. 7. 2021 - 15:07)

Děláme to samé, po vylízání nebo vykouření musí přijít pořádné líbání a předávání toho, co jsme nasbírali do pusy. Bez toho snad ani sex nelze zakončit.

Jirka (Pá, 7. 5. 2021 - 11:05)

Děláme to samé, po vylízání nebo vykouření musí přijít pořádné líbání a předávání toho, co jsme nasbírali do pusy. Bez toho snad ani sex nelze zakončit.

Radek (Čt, 8. 4. 2021 - 15:04)

Strikam hodne, mam hodne huste sperma, holky ho polykaji moc rady. Kdyby tady byly holky, které by měly na sperma chut, dlouhodobe, napis mi na maila a urcite se domluvime na polykani. ([email protected])

Erik (Po, 8. 3. 2021 - 22:03)

Nenabízím ženám svoje sperma.Většina to nevyžaduje, ale některé jsou po něm výjimečně lačné a těm vyhovím. Pracoval jsem na úřadě a z nudy jsem často masturboval. Semeno jsem volně stříkal pod stůl. Záhy si mne podala uklízečka, vnadná důchodkyně. Řekla, že jí nevadí to po mně uklízet, ale že je to škoda s tak vzácnou tekutinou plýtvat. Požádala mne, jestli bych jí sperma ne nechával ve sklínce, kterou mi předala. Vyhověl jsem jí, nastříkal skoro plnou a druhý den byla sklínka prázdná. Nastříkal jsem znova a počkal si na ní. Bez ostychu sklínku vypila a vychutnala. Byla mi vděčná a ptala se co za to chci. Zeptal jsem se jestli to nechce pít přímo z pramene. Nadšeně souhlasila. Sama si vyndala penis a úžasně jej začala rukama a ústy zpracovávat. Měla to čerstvé dvakrát za sebou a ještě dlouho si s mým pyjem a varlaty zamilovaně hrála. Sblížili jsme se a také spolu mrdali. I to ovládala náramně, ale musel jsem ocas včas vytáhnout a dát jí vždy napít.

MARCELA (Po, 8. 3. 2021 - 20:03)

MUJ KLUK SI ODSTŘIKNE DVAKRÁ T POPRVE DOLE A PODRUHÝ NAHOŘE A JE TO SUPER VĚŘTE HOLKY

MP (Čt, 4. 2. 2021 - 23:02)

Jste v evidenci.

Martina (Čt, 4. 2. 2021 - 06:02)

Polikam sperma od 12 a jeto lahoda.

Reklama

Přidat komentář