Hledám kluka (15 let) na posílání fotek, psaní, skypování ...
Už to nemůžu vydržet potřebuju nějakou holku na šukáni je mi 16 let a potřebuju aby jsi byla v okresu Plzně pište na tel 736150148
Ahoj nějaká holka na sex z Jihomoravského kraje je mi 14
Čau, chci holčičí kalhotky, jedny koupím za 500,-
Napiš Lucka 727815991
Chceš holku
Ahoj, hledám mladou Romku na sex, nezná někdo nějaký tmavou holku. Ale radši chci mít sex z bílou holkou, chci sukat????
Písní na [email protected]
Nebo odkoupil použité dívčí kalhotky, pište nebo volejte na tel 704 150 898
Ahoj, chci holku na sex, 15-18 let, rád lížu kundičku 704 150 898
Hej borci nahrajte sem péra, je to anonymní, taky jsem to tam hodil jsou tam i péra 14,15 letých borců
http://www.penis.cekuj.net/galerie
Stránka neexistuje
Už jsem ho tam taky nahrál, díky za tip na stránku
Taky mi ho jeden chlápek fotil po pár fotkách řekl že mi málo stojí a že mě povzbudí . Nastavil nahrávání a potom mi ho vyhonil a řekl to je ono co? Bylo mi čtrnáct a nedovolil sem si mu odporovat , byl sem z toho vykulenej .
ahoj odkud jsi a kolik ti je
A jak k tomu došlo že tě fotil, to jste se domluvili nebo náhoda? Docela síla toto
Oslovil mě chlápek s foťákem na krku , že hledá zajímavé tváře na focení a že si můžu vydělat litr za pár fotek . Napřed to bylo na různých místech na starém městě a potom mi řek že mám dobrou figuru a že jen tak na zkoušku pár aktů . No a tak jsme šli do jednoho baráku a abych si odložil . Potom jsem podle jeho přání zaujímal polohy . Za chvíli chtěl abych měl erekci a aby byl dobře vidět šourek . Rukou mi ho upravil a fotil pak že mám malou erekci a zbytek už víš .
A kolík ti za to dal?
Tu tisícovku jak slíbil .
Hoj, tak to máš super nechat si vyhonit a dostat za to tisíc. Jaký jsi mel pocit, kdyby mi na něj někdo sáhl asi mi dám do držky
Šoustal bys desítku jo ?
- Odpovědět
Pošli odkaz