Hledám kluka (15 let) na posílání fotek, psaní, skypování ...
Už jsem ho tam taky nahrál, díky za tip na stránku
Taky mi ho jeden chlápek fotil po pár fotkách řekl že mi málo stojí a že mě povzbudí . Nastavil nahrávání a potom mi ho vyhonil a řekl to je ono co? Bylo mi čtrnáct a nedovolil sem si mu odporovat , byl sem z toho vykulenej .
ahoj odkud jsi a kolik ti je
A jak k tomu došlo že tě fotil, to jste se domluvili nebo náhoda? Docela síla toto
Oslovil mě chlápek s foťákem na krku , že hledá zajímavé tváře na focení a že si můžu vydělat litr za pár fotek . Napřed to bylo na různých místech na starém městě a potom mi řek že mám dobrou figuru a že jen tak na zkoušku pár aktů . No a tak jsme šli do jednoho baráku a abych si odložil . Potom jsem podle jeho přání zaujímal polohy . Za chvíli chtěl abych měl erekci a aby byl dobře vidět šourek . Rukou mi ho upravil a fotil pak že mám malou erekci a zbytek už víš .
A kolík ti za to dal?
Tu tisícovku jak slíbil .
Hoj, tak to máš super nechat si vyhonit a dostat za to tisíc. Jaký jsi mel pocit, kdyby mi na něj někdo sáhl asi mi dám do držky
Napřed mě to zaskočilo a pak vzrušilo a už to šlo ze mě .
A jemu taky stal? A jak dopadly ty fotky
Nevím jestli jemu stál ale změnil se mu hlas a když mi ho honil tak rychle dýchal a bylo na něm vidět vzrušení když ze mě vyšlo semeno měl v obličeji divný výraz . Vůbec jsem se nezmoh mu odporovat a vlastně jsem ho nechal udělat co chtěl . Ty fotky mě ani nezajímaly ale navíc má nahrávku jak mi to dělá .
Nějaká holka 10 az 15 videosex pres ig nebo fb?
potřebuju nějakou holku která se nudí a je nadržená jako já je mi 16 a jsem v Plzeňském kraji 7361150148 pište
Jakub potřebuju nějakou holku která se nudí je mi 16 a jsem v Plzni 7361150148 pište
Chci kluka jako ty?
Ahoj ja
Takže nemáš zájem ? :(
Ahoj našla by se tu nějaká slečna na sex z Jihomoravského kraje ? Je mi 14
Ahoj nechtěla by nějaká holka 14 až 17 let vyměnit fotky nebo masturbaci přes videohovor
Stránka neexistuje
- Odpovědět
Pošli odkaz