Reklama

zpevneni prsou

Návštěvník (Út, 15. 5. 2001 - 22:05)

Ahoj lidicky! V USA ted nejaky lekar vymyslel, pro ty ktere chteji mit vetsi prsa bez plasticke chirurgie a ruznych neucinnych tabletek,"vakuova prsa". Jsou to dve plastove formy, ktere zena nosi 10 hodin denne a 9 tydnu pravidelne, kazdy den. Videla jsem to na vlastni oci, pacientky byly nadmiru spokojene a vse bez bolesti. Prsa se jim zpevnily a zvetsily o 1 cislo. Cena je vsak 2000$, coz si myslim je dost. Mozna az se to dostane k nam do Cech, tak to bude levnejsi. Ja jsem si jen tak pro zajimavost zjistovala, kolik stoji prsa silikonova, nebo takzvany salin misto silikonu a cena je 5200$. To si myslim, ze u nas v Cechach je plasticka operace prsou levnejsi. Jeste k tomu salinu, mlada devcata v cizine si davaji spise "salin" misto silikonu, na silikon se delaji ruzna vysetreni, protoze ho nejake telo nemusi prijmout a dotycna muze mit pak ruzne komplikace. Po salinu neni skoro zadna jizva, coz je take dost dulezite hlavne kdyz se pak svliknete treba u vody.

Návštěvník (Út, 10. 4. 2001 - 20:04)

Petro můžeš mi prosímtě napsat o té operaci víc.Např.co se děje před operací,co po ní,jak moc to bolí,jak dlouho to bolí,co pak musíš dělat,jestli vadí když jsi ještě neměla děti,kolik to stojí,kde ti to dělali a jak jsou velké jizvy.Moc dík.

Návštěvník (Po, 2. 4. 2001 - 09:04)

Prsa netvori svaly, ale tkan, ktera se nijak posilit neda. Zhubla jsem o 12 kg a sla na plastiku. Bolelo to, ale lituju jenom toho, ze jsem to neudelalal driv.

Návštěvník (Čt, 15. 3. 2001 - 10:03)

Mam podobny problem, mozna by pomohlo nejake cviceni, marne jsem hledala nejakou literaturu nebo diskusi na toto tema. Mozna by se mohl vyjadrit nekdo z lekaru

Marie Tuckova (Čt, 13. 6. 2019 - 11:06)

Dobrý den, já jsem si koupila be oil a pomáhá suprově vyhlazovat pleť plus i mazáním zpevňuje

Návštěvník (St, 31. 1. 2001 - 14:01)

Rychly a velky vahovy vykyv nahoru a nasledne dolu (o cca 40 kg) mi nadelal na tele peknou paseku, hlavne v oblasti prsou, kuze na nich je povolena, tudiz se zdaji povisla. Poradite mi nekdo, jak to napravit, aniz by clovek uhanel na plastiku? Mate zkusenosti treba s kosmetikou, ktera by opravdu fungovala? Dekuji za kazdy postreh.

Reklama

Přidat komentář