Reklama

Je normalni chodit doma nahy?

Andy (Út, 2. 10. 2007 - 10:10)

Kubo, teď trochu nerozumím! Co se nelíbí přítelkyni? Nahota nebo řeči matky? Ale s tím kompromisem souhlasím:) Nahotu si nech na doma, tchýně nemusí vědět jaký péro šoustá jeji dceru:))

kuba (Út, 2. 10. 2007 - 10:10)

nelibi se to pritelkyni, urazi ji, ze mame nahotu doma za prirozenou. Nezakazuje mi to, nicmene se toho odmita ucastnit - kdyz nechci cerit vodu, budu muset udelat kompromis.

VeronikaS (Út, 2. 10. 2007 - 09:10)

Kazdy by mel respektovat pravidla te rodiny, kde je. Jsou rodiny kde se nahota bezne praktikuje a jine, kde ne. Jsou napr. naturisticke rodiny, ktere spolu jezdi do nudi kempu apod. a neni to divne, musi se vychazet vzdy ze situace v te rodine. Osobne si myslim, ze nahota doma nebo na mistech k tomu urcenych neni nic spatneho, muji rodice a my jsme doma nahati dost casto, take nekdy jdeme na nudi plaz nebo nekde kde neni moc lidi se koupeme nazi, ale chapu ze kazdemu to nemusi byt prijemne i kdyz napriklad doma pred rodici mi prijde uchylne se stydet (jedna babicka ma ale jine vychovani a pred tou se oblekame) a byt oblecena, kdyz je venku vedru, nehlede k tomu, ze je to i zdravejsi, kdyz telo vetra.

Andy (Út, 2. 10. 2007 - 08:10)

Já myslím, že dnes už je to zcela přirozené a normální, ovšem nemůžeš zapomínat na to, že rodiče vychovávaní v komunismu měli tohle jako tabu, bylo to sprostý a úchylný, proto tě tchýně tak i nazvala! Doma si choď jak chceš, ale na návštěvě musíš (měl bys) respektovat pravidla domácích!Taky chodíme doma nahatý, ale abych se promenádovala u tchýně nahá mi též přijde úchylný! Vem to i z té druhé strany, kdyby jste přijeli k vašim a mladá se před tatíkem producírovala na Evu, myslím, že by ti to nebylo příjemné, kdybys viděl, jak to tatíka rajcuje a máti pohoršuje!

Eva (Út, 2. 10. 2007 - 07:10)

dodnes se musím pousmát na erekci, kterou jsem způsobila (připomínám že neúmyslně) svou nahotou zeťákovi:-) Vyšla jsem ráno z koupelny a jejikož chodím do práce když ostatní ještě spí, nedělala jsem si s tím starosti. A najednou on proti mě vyšel, asi na záchod. Strnula jsem hrůzou, ale když jesm spozorovala jeho reakci, zasmála jsem se a utekla se do pokoje obléct.

Pavel (Út, 2. 10. 2007 - 07:10)

Pro někoho je to normální. Kamarád taky dokud bydlel u rodičů, tak občas chodil z koupelny do pokoje nahej, nebo přeběhl z koupelny na WC a zpět. Klidně před mámou, prostě to bral tak, že ho viděla od mala tak se před ní nestyděl. Mně by tohle zase strašně vadilo. Ale každej je jinej.Ale úchylný by určitě bylo to, kdyby se někdo takhle svlékl před rodiči své přítelkyně. To už není normální.

Návštěvník (Po, 1. 10. 2007 - 17:10)

To jsem taky zažila s bývalým přítelem a taky mi to připadalo divné ale pak jsem si uvědomila, že je na to zvyklý od malička a já to nezměním...

věra (Po, 1. 10. 2007 - 17:10)

myslim že je to normální,moje mamča taky chodí doma občas nahá,když jde zkoupelny do ložnice nebo naopak,...když to děláš ve svý rodině, něco jinýho by bylo kdyby si šel nahý do koupelny u rodičů tvé přítelkyně..není to úchylnost,hold každý člověk je jinak vychovaný a nedokáže to pořádně pochopit.....to je asi jako něco když moje sestra nadává příteli že si čistí zuby jen ráno :) jemu to příjde ůplně přirozená věc a jí ne...ale nahota je přirozená věc zkus to s klidem visvětlit partnerce a snad to pochopí :)

Návštěvník (Po, 1. 10. 2007 - 17:10)

Nelíbí se to přítelkyni nebo matce?

Kuba (Po, 1. 10. 2007 - 08:10)

Potreboval bych znat nazor na jednu pomerne zakladni otazku z kazdodenniho zivota. Vim, ze lide jsou ruzne vychovani a maji k tomuhle tematu ruzny nazor, ale zajimalo by me, kde je ona hranice, kdy uz to zacina hranicit s uchylnosti a kdy je to jeste normalni. Vezmeme si priklad: Mlady muz kolem 30 prijede se svou pritelkyni na navstevu ke sve matce a jde rano nahy do koupelny. Ji se to ani trosku nelibi a oznaci ho za uchyla, ktery se chova exhibionisticky, dokaze se s nim o tom dlouhe hodiny hadat a nedokaze pochopit, ze nahota u nich doma je neco prirozeneho a rozhodne to nema nikoho urazet, nebo vzrusovat - je to prirozena vec...

zasunovač (Po, 17. 5. 2021 - 15:05)

Tak je lepší chodit nahý před koupáním, než jít do koupelny v zimníku, šálu, rukavice a kulicha na hlavě, že. To by také neurazilo, ale jak se znám vlezl bych do vody oblečený, kde bych to asi sušil?Jinak pokud je na návštěvě tchyně je normální přijít nahý, ale na ráhno si dát ponožku.

Steve (Út, 18. 5. 2021 - 01:05)

Snad doma do koupelny ve spodním, ne? (Trenky, boxerky, slipy) Na návštěvě samozřejmě něco více na sobě ... to v koupelně snad snadno svlečeš.

Toho kulicha a rukavice si strč laskavě někam.

Návštěvník (Po, 31. 5. 2021 - 08:05)

Steve, ty jsi vůl korunovanej, každý si to bude dělat jak chce a ne jak ty si to myslíš blbečku

Steve (Út, 1. 6. 2021 - 03:06)

Já nejsem blbeček, protože je mi jasné že se tady vypráví fantastické pohádky ... :-) Asi tak.

Návštěvník (Út, 1. 6. 2021 - 04:06)

To jsem nevěděl, že jsi dětinský a máš rád pohádky. To tě musí hodně vzrušovat.

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 02:05)

Steve, ty jsi vůl korunovanej, každý si to bude dělat jak chce a ne jak ty si to myslíš blbečku

Steve (So, 29. 5. 2021 - 18:05)

Korunovanej vůl jseš leda tak ty pokud to provozuješ jinak ... chapisko? Vše má někde svý hranice pokud ti to nic neříká ... Samozřejmě, at' si každej dělá jak chce - třebas běhá nahatej po střeše a honí si u toho ptáka ... ale kde to jsme???

Romča (So, 29. 5. 2021 - 22:05)

Kde to jsme ? Díky takovým lidem v politice jako jsi ty, tak v prdeli, soudruhu.

Steve (Ne, 30. 5. 2021 - 01:05)

Mne neděkuj, nejsem zatím ve velké politice, jinak soudruh vážně nejsem ... já nebyl Komunistickou Jiskřičkou či Pionýrem ani za socialismu ... Tak se zde pochlubte kdo v dětství za Socialismu nebyl tak jako já, hmmm? Naši byli vůči Komunistům vysazeni, takže to ani nehrozilo ... Táta pochází z osady kde jim vše soudruzi zabavili ve prospěch státu, takže není divu že jim nikdy nepříjde na jméno. Máma zase pochází z Prahy, kde taky nekamarádili se soudruhama ... Takže asi tak. Já byl až odrostlý Skaut po revoluci kdy se navrátila jeho činnost ... Takže jsem slušný bratr který ví co se patří či nepatří, býti slušným člověkem je (a má být) zde standardem. Žádné ujetosti neuznávám ba ani je neprovozuji ... Takže máte smůlu přátelé. Vše má své meze, bordel a chlívek nepatří ani do demokracie.

Návštěvník (Ne, 30. 5. 2021 - 07:05)

To bylo opět k tématu skaute?

Reklama

Přidat komentář