Reklama

Je normalni chodit doma nahy?

Návštěvník (Po, 1. 10. 2007 - 17:10)

Nelíbí se to přítelkyni nebo matce?

Kuba (Po, 1. 10. 2007 - 08:10)

Potreboval bych znat nazor na jednu pomerne zakladni otazku z kazdodenniho zivota. Vim, ze lide jsou ruzne vychovani a maji k tomuhle tematu ruzny nazor, ale zajimalo by me, kde je ona hranice, kdy uz to zacina hranicit s uchylnosti a kdy je to jeste normalni. Vezmeme si priklad: Mlady muz kolem 30 prijede se svou pritelkyni na navstevu ke sve matce a jde rano nahy do koupelny. Ji se to ani trosku nelibi a oznaci ho za uchyla, ktery se chova exhibionisticky, dokaze se s nim o tom dlouhe hodiny hadat a nedokaze pochopit, ze nahota u nich doma je neco prirozeneho a rozhodne to nema nikoho urazet, nebo vzrusovat - je to prirozena vec...

zasunovač (Po, 17. 5. 2021 - 15:05)

Tak je lepší chodit nahý před koupáním, než jít do koupelny v zimníku, šálu, rukavice a kulicha na hlavě, že. To by také neurazilo, ale jak se znám vlezl bych do vody oblečený, kde bych to asi sušil?Jinak pokud je na návštěvě tchyně je normální přijít nahý, ale na ráhno si dát ponožku.

Steve (Út, 18. 5. 2021 - 01:05)

Snad doma do koupelny ve spodním, ne? (Trenky, boxerky, slipy) Na návštěvě samozřejmě něco více na sobě ... to v koupelně snad snadno svlečeš.

Toho kulicha a rukavice si strč laskavě někam.

Návštěvník (Po, 31. 5. 2021 - 08:05)

Steve, ty jsi vůl korunovanej, každý si to bude dělat jak chce a ne jak ty si to myslíš blbečku

Steve (Út, 1. 6. 2021 - 03:06)

Já nejsem blbeček, protože je mi jasné že se tady vypráví fantastické pohádky ... :-) Asi tak.

Návštěvník (Út, 1. 6. 2021 - 04:06)

To jsem nevěděl, že jsi dětinský a máš rád pohádky. To tě musí hodně vzrušovat.

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 02:05)

Steve, ty jsi vůl korunovanej, každý si to bude dělat jak chce a ne jak ty si to myslíš blbečku

Steve (So, 29. 5. 2021 - 18:05)

Korunovanej vůl jseš leda tak ty pokud to provozuješ jinak ... chapisko? Vše má někde svý hranice pokud ti to nic neříká ... Samozřejmě, at' si každej dělá jak chce - třebas běhá nahatej po střeše a honí si u toho ptáka ... ale kde to jsme???

Romča (So, 29. 5. 2021 - 22:05)

Kde to jsme ? Díky takovým lidem v politice jako jsi ty, tak v prdeli, soudruhu.

Steve (Ne, 30. 5. 2021 - 01:05)

Mne neděkuj, nejsem zatím ve velké politice, jinak soudruh vážně nejsem ... já nebyl Komunistickou Jiskřičkou či Pionýrem ani za socialismu ... Tak se zde pochlubte kdo v dětství za Socialismu nebyl tak jako já, hmmm? Naši byli vůči Komunistům vysazeni, takže to ani nehrozilo ... Táta pochází z osady kde jim vše soudruzi zabavili ve prospěch státu, takže není divu že jim nikdy nepříjde na jméno. Máma zase pochází z Prahy, kde taky nekamarádili se soudruhama ... Takže asi tak. Já byl až odrostlý Skaut po revoluci kdy se navrátila jeho činnost ... Takže jsem slušný bratr který ví co se patří či nepatří, býti slušným člověkem je (a má být) zde standardem. Žádné ujetosti neuznávám ba ani je neprovozuji ... Takže máte smůlu přátelé. Vše má své meze, bordel a chlívek nepatří ani do demokracie.

Návštěvník (Ne, 30. 5. 2021 - 07:05)

To bylo opět k tématu skaute?

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 22:05)

Je vidět jaký jsi blb, každý si doma může dělat co chce a politici si taky dělají co chtějí a serou na lidi, pouze před volbami se předvádějí a honí hlasy.

Návštěvník (Po, 17. 5. 2021 - 16:05)

Usušíš to oblečení stejně jako každé jiné. Příjdu domů a v tom co mám na sobě hurá do sprchy a nebo do vany, jasně že ne každý den, a postupně se svléknu a po umytí jsem nahý.

zasunovač (Po, 6. 7. 2020 - 21:07)

Tak je lepší chodit nahý před koupáním, než jít do koupelny v zimníku, šálu, rukavice a kulicha na hlavě, že. To by také neurazilo, ale jak se znám vlezl bych do vody oblečený, kde bych to asi sušil?
Jinak pokud je na návštěvě tchyně je normální přijít nahý, ale na ráhno si dát ponožku.

Dan (St, 12. 2. 2020 - 13:02)

Tak ja se pred matkou taky nestydim byt nahý nikdy neprotestovala kdyz me viděla naheho , ovsem když sem u ni byl s přítelkyní na návštěvě tak by me to ve snu nenapadlo ... asi kazda zna telo sveho syna a asi kazdej chlap videl svoji mamku někdy nahatou , v pubertě sem se pochopitelně stydel ale když se pak pristihnete pri nejakem trapnem okamziku a dostane se vam pochopení tak zjistíte ze se vlastně stydet vůbec nemusíte, a asi každá rozumna ženská to pochopí ze vám to dela vlastne dobre když vás pozoruje jak si ho honite a s usmevem vás to nechá dodelat... když sem vydel svoji matku bez podprsenky moc rád sem se kochal pohledem, bez kalhotek sem ji viděl jen nekolikrat ale chápu ze si to tam chrání

Reklama

Přidat komentář