Reklama

Trvale stažená předkožka

Návštěvník (Ne, 9. 5. 2021 - 11:05)

Na konci užší předkožka je normální, při styku ani jinak to nevadí. Ale jen u menší části můžů je natolik volná, že nijak nevadí trvalé stažení dozadu. Ty pokyny pro zdravotnický personál, že po katetrizaci se musí předkožka dát na žalud zpět, tak to není vymyšlené pro lidi s úzkou předkožkou. U nich se spíš předpokládá, že podstoupili obřízku. To je pro zdravé dospělé muže, jen většina předkožku vzadu mít nemůže, je tu nemalé riziko.

Návštěvník (Ne, 9. 5. 2021 - 14:05)

Kdo nemá předkožku na konci užší, tak mu dost těžko bude držet za žaludem, bude se pohybovat sem a tam, asi jak u mužů, kterým byla předkožka zkrácena o koncovou část v rámci částečné obřízky. Potom taky to nebude chtít držet tomu, kdo nemá větší, tj. širší žalud proti tělu penisu. Velká hlava na konci, k tomu tenčí tělo penisu, pak to drží dobře, kdo to tak nemá, tak se vrací zpět.

Steve (So, 8. 5. 2021 - 16:05)

Je to blbost to záměrně dávat a nosit stažené vzadu ... nelogická pitomost.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 16:05)

to má význam v pár případech, opakující se balanitida, která nejde léčit mastmi, stále se vrací, případně mykózy ap. Trvalé stažení dozadu má výhodu, že nemusí být obřízka. Ovšem na rozdíl od obřízky to nemůže mít každý, většině mužů předkožka déle vzadu dělá potíže. Pak tu je přirozeně zkrácená předkožka, nemá smysl ji uměle natahovat na žalud a fixovat leukoplastí, protože sama jinak nedrží. Blbost je bez vážného důvodu si předkožku nechávat staženou stále vzadu, nemá to žádný podstatný přínos. A zcela nesmylný bývá motiv, někde to uviděl. Mnohdy ani nemá jistotu, že dotyčný tu předkožku tak nosí trvale.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 10:05)

Je mi 18 a staženou předkožku nosím od 15. Drží mi to tak bez jakékoliv fixace. Jen jednou za pár dní se žalud sám od sebe zaleze.

Alex (So, 8. 5. 2021 - 11:05)

A jak tě tě to tehdy napadlo? Si od někoho odkoukal? Nebo ses proto rozhodl sám?
Jinak ti fandim...tohle by měl udělat každý kluk v tvém věku ;)
Také nosím staženo již nějakých 5 let a super :)

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 14:05)

Viděl jsem to u pár kluků na táboře tak jsem to také zkusil :D kolik ti je?

Alex (So, 8. 5. 2021 - 22:05)

Je mi 32 a je mi jasné, že jsem na tebe už moc starý co se týče názoru na to. Ale i tak Steve je zarytý odpůrce, protože nezkusil opak. A furt tedy mele nesmysli. Já to začal nosit od 27 let a lituji, že jsem nezačal dříve. Ničemu to nevadí a je to zdravotně naprosto nezávadné a ten kdo tvrdí opak to nikdy nezkusil a věří povídačkám z minulého století.

Steve (Ne, 9. 5. 2021 - 18:05)

Nejsem žádným odpůrcem, jen nechápu moc smysl to tak nosit ... Já jsem nic takového zkoušet nemohl, já měl dlouhý zúžený chobot a krátkou uzdičku. Čili jsem si to musel nechat upravit chca nechca obřízkou. Klidně se přiznám, že bych nyní fakticky nějakou funkční předkožku radši měl. Proto vás nechápu proč si to takto zbytečně ničíte a děláte ze sebe vpodstatě jakoby obřezané.

zas (Út, 11. 5. 2021 - 17:05)

bych nevěřil tomu, co tu kdosi dříve psal. Lidi často chtějí něco, pak to mají a zas by to chtěli zpět. Mnohdy jde víc o psychickou záležitost. Normálně předkožka vzadu být může bez potíží jen u menší části mužů, to je asi to hlavní. Mladí kluci se mnohdy jen opičí, zaujme je, když to vidí u dospělého. Jenže už nevědí, že ten dospělý se třeba jen tak vystavuje na nuda pláži, po odchodu pryč si zas předkožku dá zpátky. Někteří to tak mají trvale, v pár případech si ji ale stahují zpět na té pláži. Snad to dělal i Tonda, myslím o tom jednou psal. Třeba u starých ležících pacientů, tam by opravdu bylo daleko lepší to nechávat stále stažené, pro sestru ani pacienta není příjemné, když denně to musí stahovat, drhnout žínkou. Mytí při trvalém stažení by bylo dosti jednodušší. Jenže oni jim tu předkožku vzadu nechat nesmí, je tu značné riziko komplikací.

Návštěvník (St, 12. 5. 2021 - 21:05)

kdekdo spíš chce to co nemá, u někoho to vidí a tak to zkusí. Také jsem si pak kolikrát říkal jestli by nebylo lepší mít ho zase zakrytý, ale nakonec jsem si to tak nechal. Stejně tak obřezaný Steve by zase chtěl zakrytý žalud. Určitě je i spousta těch co s tím jenom exhibují a jinak to tak nemají.....

tak (So, 8. 5. 2021 - 23:05)

u nějaké čtvrtiny mužů to nevadí vůbec, u třetiny to jde praktikovat bez viditelných následků. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak se celosvětově neprovádí obřízka, nebyl by důvod, stačí přece stáhnout kůži dozadu. Jenže u většiny to nejde, o tom to je. Při katetrizaci moč. měchýře jsou zdravotníci jasně upozorňováni, že pokud muž není obřezán, je nutné po zákroku dát předkožku zase zpět, kvůli nebezpečí parafimózy. Ale i v mírnějším případě to může zhoršit odtok krve nebo aspoň lymfy.

no (So, 8. 5. 2021 - 13:05)

a k čemu to je dobré? Někdy s tím kluci začnou, vidí špatný příklad. Pokud někdo předkožku má a není zkrácená, tak by si ji dozudu dávat neměl, je to zdravotně dosti rizikové. Zdravotní význam to má leda v případě častých zánětů předkožky, jinak to je k ničemu.

Alfon (Pá, 30. 4. 2021 - 20:04)

Keď nemám predkožku stiahnutu tak sa to tam všetko parí a kvasí.. Stále sa objavuje zápal.. Čiže predkožku trvalo sťahujem dozadu a je kľud.. Priateľke to je jedno či to nosím stiahnuté alebo nestiahnute..

Milan (So, 1. 5. 2021 - 00:05)

Presne , nosím stiahnutu a žiaden podobný problém nemám

Dgg (So, 1. 5. 2021 - 16:05)

Ale jak to tam udržíte?

Návštěvník (Út, 20. 4. 2021 - 17:04)

kdo to tak máte tak to ukažte: http://www.penis.cekuj.net/

Igor (Pá, 16. 4. 2021 - 09:04)

Mám předkožku stále staženou a tím pádem žalud stále venku .Teď poslední dobou mívám špičku žaludu červenou a svědí to. Všiml jsem si že mi vadí boxerky že mi to tím se odírá , zkouším teď nové bavlněné a je to lea ale

Návštěvník (So, 17. 4. 2021 - 14:04)

tak to asi chce jemnější prádlo. Mně jinak neustálé tření žaludu o prádlo nevadí, jen zezačátku to bylo trošku nepříjemný

Steve (So, 17. 4. 2021 - 02:04)

To máte logicky z těchto nesmysl experimentů ... Dobře vám tak! Předkožka má být PŘES a né ZA pokud to je možné. Předkožka má být pouze funkčí aby se uměla stáhnout dozadu při sexu, jinak má být dopředu přes. Je to normální a je to přirozené. Ale když je někdo debil, nedá si říct, a nemyslí mu mozek, pak je to No Comment a jeho věc když si natluče.

Reklama

Přidat komentář