Reklama

Gamblerství

Kevin (Čt, 13. 5. 2021 - 19:05)

Dnes 23. den bez gamblu.

Kevin (St, 12. 5. 2021 - 15:05)

Dnes 22. den bez gamblu.

Kevin (Út, 11. 5. 2021 - 15:05)

Dnes 21. den bez gamblu.

Kevin (Po, 10. 5. 2021 - 17:05)

Ahoj Kamile, děkuju za tvá slova, je to povzbuzení, když vím, že i jiní to dokázali. Mám tuhle diskuzi přečtenou celou, takže i tebe si pamatuji a ostatní, o kterých se zmiňuješ. Zajímalo by mě, jak jsou na tom dnes oni, Lemog dle propočtů, které uváděl, by měl být i dobrý kus vepředu se splácením. Když to tady člověk čte, ví, že v tom není sám, bohužel si ale taky uvědomí, kolik životů ten gambl poničil. Je to hrůza, i já strašně moc fandím všem, kteří se vydali nebo vydají tou správnou cestou. Člověk tady cítí, že mu ostatní rozumí. Jde si o tom pokecat s přáteli, resp. raději jen třeba s jedním dobrým kamarádem, ale mám pocit, že kdo to opravdu nezažil na vlastní kůži, úplně to nechápe, nerozumí např. síle bažení, prostě řekne, tak vždyť jsi inteligentní člověk, tak přece nemá tvé chování logické opodstatnění a tak podobně. Tady jsme všichni pasažéry jednoho velkého Titaniku, máme však tu výhodu, že o zkáze potopení víme, a tak máme ještě tu možnost, udělat něco pro vlastní záchranu. A pak třeba i pro ostatní, kteří sem zabrousí. Pro mě bylo objevení této diskuze velkým přínosem. Třeba i mě to psaní počtu dnů přejde, ale zatím je o pro mě fajn pocit, každý den si tu to číslo napsat, i když to tu teď moc nežije. Takový deník. No nic, jdu se zabavit štípáním dřeva. Tak se všichni držte a ještě jednou děkuji za tvůj čas, tvůj příběh, tvou podporu. Krásný zbytek dne bez gamblu. Dnes 20. den bez gamblu.

Kamil (Po, 10. 5. 2021 - 10:05)

Kevine drž se!!! Jen tak dál ;-)

Pamatuji si své začátky abstinence v roce 2017...také jsem tu psal každý den "bez" a také jak jsem to prožíval (potřeboval jsem se vypsat a taky jsem doufal, že jednou to třeba někomu ve stejné situaci pomůže). Tou dobou zde diskutovali kluci Trafik s Lemogem a ty už měli tou dobou stovky dní "bez" a já jim tiše záviděl, že jsou z nejhoršího venku a já jsem nešťastný, je mi ze sebe na zvracení, nic mě nebaví...čas plynul jako voda, i mě přibývaly dní, měsíce, pak i roky...a najednou jsem měl stejně cifry dní "bez" gamblu jako mě vzory :-)

Jak tu někdo píše, nejlepší je být aktivní - zažívat nové věci, bavit se s lidmi, sportovat, dělat věci, co mě baví a také si "dělat radost" - když jsem mohl tolik peněz "hodit do kanálu" tak proč bych si něco nekoupil nebo někomu neudělal radost ;-)

Cca před půl rokem jsem měl recidivu, kdy jsem opět prohrál nějaké peníze :-( po prohře jsem měl chuť prodat akcie co vlastním a prohrané peníze z toho dostat zpět...naštěstí recidiva vyšla na víkend, takže akciové trhy měly naštěstí volno...jinak nevím, jak by to dopadlo...:-(
...takhle jsem cca čtrnáct dní sledoval zápasy, tipoval si, který by byl ten "vhodný", naštěstí jsem bazénu odolal a postupně se mi život opět vrátil do normálu :-)
...to hráčství ve mě prostě je...s tím nic neudělám...:-(
Nyní jsem zapsaný dobrovolně v rejstříku vyloučených osob z hazardu a je to super - vím, že i kdyby přišlo velké vážení, prostě si účet nezaložim, nic si nevsadim...takže další peníze v tom neutopim :-) Radim to všem, kteří s naším démonem chtějí také zkoncovat :-)

Hezky den všem a držte se chlapi :-)

Kevin (Ne, 9. 5. 2021 - 17:05)

Dnes 19. den bez gamblu.

Kamil (Ne, 9. 5. 2021 - 15:05)

Ahoj všichni,
od me podzimní recidivy už uběhlo op t cca půl roku a můj život se zase navratil do normálu...chodím do práce, trávím čas s přítelkyní, jezdím na kole či autem na výlety, sportuju...bazeni bylo nejhorší ihned po té prohře a pak během týdnů sláblo a teď žádne zaplať Pán Bůh nepociťuji (možná i díky tomu, že jsem se nechal zapsal do rejstříku).

Musím říct, že ten rejstřík je super věc - vím, že si nejméně rok určitě nevsadim a při mě lenosti něco vyřizovat na úřadech pochybuju, že se nechám vyškrtnout. :-)
Radim všem, kteří chtějí s naším spolecnym problémem něco delat se nechat zapsat...

Je fajn mit na účtu peníze a přemýšlet do čeho je investovat - zda akcie, nové auto atd. Určitě vše je lepší variantou než je utopit v gamblu :-)

Přeju všem hodně moc štěstí a úspěchů v boji s naším společným démonem :-)

Kevin (So, 8. 5. 2021 - 20:05)

Dnes 18. den bez gamblu.

Kevin (Pá, 7. 5. 2021 - 15:05)

Dnes 17. den bez gamblu.

Kevin (Čt, 6. 5. 2021 - 16:05)

Dnes 16. den bez gamblu.

Kevin (St, 5. 5. 2021 - 16:05)

Dnes 15. den bez gamblu.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 19:05)

To je zajímavě napsáno, vídím, že někdo tady také nepředstírá a zkutečně píše na svém tématu. Fyzická únava , která nehuntuje tělo (já bych tedy běhat nemohl-ploténky-kolena-nadváha) je super, třeba bych nečekal, kolik lidí do kterých bych to neřekl, třeba musikanti prostě ráno když jiní dospávají tak oni šlapou kopce na kole.

Jan (Út, 4. 5. 2021 - 16:05)

V Horních Béřkovicích nebo jinde? Ono se to prý léčí normálně na adiktologii.Mimochodem, jste dobří, pokud bednáci, že jste nepřešli v koronaviru na viruál. To je snad ještě horší.

Anonym (Út, 4. 5. 2021 - 18:05)

Nevím jak kdo, ale já doma. Dávám zápřah mysli jiným směrem, víc dsi dávám i do těla, běh, chůze, štípání dřeva a tak. On je pak člověk tak vyšťavenej, že nezbývá myšlenka ani síla na hru. Jinak u mě to byly převážně live sázky, takže dobrej hukot. Je to tvrdej boj, ale jde to. Člověk musí zahnat myšlenky na to co bylo a dívat se dopředu. Super věc jsou i maličkosti, které si teď koupím s vědomím, že předtím by ty peníze zahučely do kanálu. A přitom splácíš a žiješ a žiješ a každým dnem se blížíš ke konci dluhů, i když víš, že je to ještě dlouhá cesta, tak pokud si už další peníze nepůjčíš na nic, prostě ani na sebemenší věc, kterou nepotřebuješ a už vůbec ne na gambl, máš v kapse tu největší výhru. Máš zpět svůj ŽIVOT.

Kevin (Út, 4. 5. 2021 - 16:05)

Dnes 14. den bez gamblu.

Kevin (Po, 3. 5. 2021 - 16:05)

Dnes 13. den bez gamblu.

Kevin (Ne, 2. 5. 2021 - 22:05)

Dnes 12. den bez gamblu.

Kevin (So, 1. 5. 2021 - 16:05)

Dnes 11. den bez gamblu.

Kevin (Pá, 30. 4. 2021 - 17:04)

Dnes 10. den bez gamblu.

Kevin (Čt, 29. 4. 2021 - 16:04)

Dnes 9. den bez gamblu.

Reklama

Přidat komentář