Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

??? (Po, 12. 4. 2021 - 17:04)

A kdes to vyčet ? Posledních komentářů a ani jeden není proti němu. Pavlína a Jitka s ním normálně diskutují. Klára též. Tak které komentáře myslíš? Ty včerejší ok,to beru.

Lucka (Po, 12. 4. 2021 - 16:04)

Klárko ,skvělý že tu jsi. Tak přeji pohodový večer. Já už taky spíš lenoším.

Klára (Po, 12. 4. 2021 - 15:04)

Venku je ošklivo a čápové to snášejí celkem dobře a tak se pokusím odpovědět také na některé podněty. My jsme s Nikou naučené ,když jsme venku se spontánně vyčůrat tam a moc to neřešíme. Někdy to uděláme i schválně z legrace, jako tady nedávno Niki prudila s tím, že budeme dělat prší a šly jsme se vyčůrat ven. To je i odpověď Pavlovi 1 proč někdy jdeme schválně čůrat ven a ne doma. Nosíme s sebou kapesníčky pro případ ,že se by chtělo i to druhé někde v přírodě a když už to musíme udělat tam tak to vše zasypeme hlínou . Při čůrání si někdy jen pipinky oklepeme a je to. My jsme vychované tak, že nemáme používat cizí WC a tak to asi máme posunuté jinak a když už čůráme na cizím záchodě tak si nesedáme a pustíme to z výšky. Ve škole když jsme byly tak chodíme na normální záchod, ale taky to děláme z výšky a ne úplně v sedu na záchodě.

Sluníčko (Po, 12. 4. 2021 - 15:04)

Já taky čůrám hodně často venku a líbí se mi to když nemusím chodit domů. Dnes ale jsem čůrala teď na záchodě a přijede za mnou Bertík ale až v pátek a budeme čůrat spolu.

Pavlína (Po, 12. 4. 2021 - 15:04)

Mohu se tě zeptat, čím ti Klára tolik imponuje, že ji potřebuješ napodobovat a srovnávat se s ní? Ráda bych to jako žena pochopila. Pomužeš mi?

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 17:04)

Asi to bude souviset se ztrátou její sestry (jak nedávno psala), a tak je Klárka její náhrada a vzor.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 16:04)

stejný autor (nepopulární odpověď)

Pavlína (Po, 12. 4. 2021 - 16:04)

Ano jsem stejný autor. Před chvilkou jsem si psala s Tomem.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 16:04)

Nechápu???????

Ondotron (Po, 12. 4. 2021 - 15:04)

A právě pro tvé krásné čůrání sem chodím. Nikdo to tak hezky podat jako ty neumí. Karolíno nebo Sluníčko a další neuražte se. Taky dobrý, ale Klárka je jediná.

No, (Po, 12. 4. 2021 - 15:04)

na cizích záchodech to každá pouští zvejšky. Jinak nechutný, jestli to venku není jen neplánovaná nutnost. A to se stane tak dvakrát za život.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 17:04)

Každá rozhodně ne, spousta si normálně sedne a neřeší to, další čas si obloží prkénko papírem nebo si na něj stoupnou. Se zeptej nějakého náhodného výběru jestli si sedá a uvidíš nebo si najdi nějaké voyeurské video, odkazy na takové stránky tady několik byly, uvidíš co kus to jiné chování.

Mína (Po, 12. 4. 2021 - 17:04)

Tak já jsem normální holka, na prkýnka v hospodě nesedám, jen z výšky čůrám, u kamarádky se nebojím, protože vím, že mají naklizeno. Ale v lepších hospodách existuje takový ochranný papírový kryt na prkýnko, na jedno použití.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 17:04)

Ty jednorázové fólie jsou hlavně v zahraničí celkem rozšířená záležitost, na lepších místech se s nimi lze setkat už i u nás. Jinak si dodnes pamatuji, jak jsme se před 20 lety stavovali cestou na hory do Itálie v Rakousku u McDonaldu, kde měli na všech toaletách záchodová prkýnka, která se vždy po splachnutí sama automaticky dezinfikovala. Princip byl celkem jednoduchý, kdy v zadní části prkýnka nebo pokud někdo chce přední části splachovadla byla těsně nad prkýnkem krabička, ve které byla schovaná triska a zároveň nějaký kartáček nebo guma. Po splachnutí vyjela triska a stříkla na prkénko dezinfekci, prkénko se následně samo otočilo o 360 stupňů takže celé projelo pod tou krabičkou s gumou a bylo vyčištěné. V ČR nevím o žádných wc, kde by toto bylo.

Mína (Po, 12. 4. 2021 - 18:04)

Geniální. Otázka je, jestli to nemuseli zrušit právě kvůli Čechům a jejich nekulturním návykům, bordelářství a tak.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 18:04)

Teď nerozumím, co musel kdo zrušit? Asi nejsme nejčistší národ, ale ono to bude všude stejné a jak na východ, tak na západ od nás by se našly špinavé toalety. V Čechách máme tu výhodu, že máme na dálnicích hodně čerpacích stanic, kde je nějaká obsluha a stará se o to. V Německu a dalších západních zemích jsou často pouze odpočívadla se samostatnými WC, kde žádný personál není a kolikrát to podle toho také vypadá, ale problém si uvědomují a díky tomu vznikají takovéto záchody https://youtu.be/2CCI-ysfFr8

Mína (Po, 12. 4. 2021 - 19:04)

Nemyslela jsem to zle. prostě jsem se jen zamyslela, jestli by takový nápor zákazníků, kteří jsou schopni na toaletách Mac Donaldu v Čechách schopni ukrást i kliku od dveří natož toaletní papír, tyto toalety vydržely.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 19:04)

Není proč se omlouvat. Asi takhle, když to někdo bude chtít zničit, tak to prostě zničí a to se stane se jak v ČR, tak jinde po světě. Kdo jezdí někam do zahraničí určitě potvrdí, že je jedno jestli je to Německo, Itálie nebo třeba Řecko. Ale máš pravdu, že to můžou dělat i turisté včetně Čechů. Jak píšeš o těch krádežích, tak těžko by někdo odnesl z McDonaldu v náručí celé záchodové prkénko nebo dokonce polovinu mísy, protože to muselo být nějak propojené s vodou a elektřinou, ale ta mýdla nebo papír se opravdu ztrácely a ztrácejí. Říkalo se, že to dělají důchodci, jestli je to pravda nevím, ale pokud ano je to spíše smutné, protože ty to nebudou dělat z vandalismu, ale jelikož na to nemají.

Mína (Po, 12. 4. 2021 - 19:04)

Takhle. Já cestuji celý život pracovně a opravdu zmám kus světa. Ty jsi dal na jednu hromadu Německo, Itálii a Řecko. Německo má vysoké hygienické standardy a vysokou ukázněnost obyvatel, tam je čistota snad všude. Řecko a Itálie je úplně jinde, to je taková maňána. ale když v Evropě, tak špatné úroveň nejen toalet je např ve Francii. V USA jsou výkyvy- velká města, vnitrozemí, no a třeba Kanada tam je taky vysoký standard ale to je i tím, že je tam prostě vysoká životní úroveň většiny obyvatelstva. No a z toho všeho musíme vyjmout extrémy jako jsou luxusní hotely nebo naopak naprosté pajzly. Důchodci? To se mi nezdá.

Návštěvník (Po, 12. 4. 2021 - 20:04)

Zkušeností máš opravdu hodně a za popis té Ameriky nebo Kanady děkuji, tam jsem nebyl. Souhlasím, že porovnávat Německo a Řecko nebylo zrovna správné a k Německu by se hodilo daleko více třeba Švýcarsko, kde je ta úroveň snad ještě vyšší. Na druhou stranu to Řecko šlo za poslední roky strašně nahoru a od letiště přes turistická místa, restaurace až po typicky plážové jsou tam velmi pěkné a nové toalety, které asi z velke části dělali za evropské dotace. Ta Francie asi bude ovlivněna velkým % nepůvodních obyvatel. Nikdy jsem nebyl v Asii, ale předpokládám, že tam jsou na tom také velmi dobře. Pokud se nebudeme bavit o Africe, Indii a podobných, tak nejhůře na tom bude předpokládám Ukrajina, kde mnohde stále jsou pouze díry do země a obklady staré desítky let. Tak samozřejmě, že nějaký Grand hotel bude úrovni úplně jinde než odpočívadlo.

Reklama

Přidat komentář