Reklama

Obřízka

Steve (Pá, 5. 3. 2021 - 02:03)

:o)))

Už tam vidím žraloky ... vždyt' by měli na ssobě prosímtebe rampouchy.

Dan (Po, 1. 3. 2021 - 21:03)

Tony, neskutečně mi chybíš. Není dne kdybych si na tebe nevzpomněl. Takto to nemělo skončit . Nemám už motivaci pro nic na tomto světě. A tys mi odešel. Sejdeme se?

vzpomínka (Po, 1. 3. 2021 - 12:03)

Tonda bude mít za pár dní výročí. Osobně mi ho je líto, a myslím, že kdyby nebyl fanatický aktivista, mohl tu ještě být. Otázka jeho odchodu je podivná, psal dříve vícekrát, že ho život netěší, není jasné, jestli šlo o suicidum, nešťastnou náhodu nebo mu někdo "pomohl". Stopu na internetu nechal silnou a asi nadlouho, než to zapadne do minulosti. Bohužel, jeho působení bylo velmi negativní, radami leda dosti škodil, nechápal, že tu jsou lékaři od toho, aby odborně posuzovali. Přečetl pár aktivistických blábolů a neuměl to odlišit od skutečných odborných lékařských textů.

VzpomínkaZkoumalova (Pá, 5. 3. 2021 - 22:03)

Ač byl pro Tonyho Zkoumal noční můrou, nic to nemění na skutečnosti, že si za svým stál zuby nehty a podněcovalo to jeho neuvěřitelnou aktivitu. I rivalů si má člověk vážit! Ale on nikdy nepřiznal chybu nebo vinu za své postoje a činy a nepřipustil diskuzi. V poslední době se hodně trápil po všech stránkách a neřešil svůj zdravotní stav a to ani duševní, což ve své kombinaci i s alkoholem vedlo k jeho odchodu. Byl trochu jako slon v porcelánu a jeho životní cíle nebyly nikdy naplněny, přes znalosti a zkušenosti, které během života získal se mu nepodařilo najít tu správnou cestu. Určitě by bylo bývalo zajímavé ho osobně poznat . Nicméně odešel , miloval tu řeku, ve které byla ukončena jeho životní pouť...je smutné že nebyl pochován a že okolnosti jeho odchodu zůstávají dosud kontroverzní (alespoň na tomto fóru) i když někde musí být nějaký úřední záznam nebo někdo z rodiny, kdo by ho mohl nechat důstojně pohřbít , třeba k jeho matce, aby jeho duše našla pokoje. Je mi to líto.

Shabbatot-Jahoda (Pá, 26. 2. 2021 - 18:02)

Šmankote,ono toto vlákno ještě existuje..?.? Náhodou sem na něj narazil a jak tak koukám,nic se zde nezměnilo.Tony,zkoumal,Steve,nona,..tady je to všechno furt stejné.Ahoj Tóny,jsem rád že tě nepřešel zápal,to je dobře.Bohuzel nepřešel ani mě.ohledne pití petkového piva a banalita se vrátila.Opizlat se ale stejně nenechám,asi to byla z mé strany blbost sem pro ni psát.Takze nazdar po sokolskou a drž se!!

Tony (So, 27. 2. 2021 - 08:02)

Dělám co můžu. Držím se. Přehodnotil jsem mnoho,byl jsem neznalý. Krutý ponaučení v šedesáti.

Steve (Pá, 26. 2. 2021 - 17:02)

Je to už trapný se zde za něho vydávat ... Už by bylo vhodné toho nechat. Mrtvý se má nechat v klidu.

Tony (Čt, 25. 2. 2021 - 17:02)

Já mám radost...17:58 .

nona (Čt, 25. 2. 2021 - 17:02)

Koukám, že vám Toník pořád nenechá spát :)

Martin (Ne, 28. 2. 2021 - 17:02)

Noni, ne nenechá....je mi to líto, co se mu stalo..tím více, když se blíží jeho výročí..dovedu se do něj vžít, co prožíval a jak mu bylo....byl strašně moc sám....pohltil ho boj za jeho ideál a přišel kvůli němu úplně o nadhled, zdravý úsudek..... Měli jsme mu pomoci a ne se mu posmívat a nadávat...jenže on špatně radil maminkám a do budoucna i udělal hodně chlapečků nešťastných ....fakt mě to s odstupem času strašně moc mrzí..... úplně celé a ze všech stran ...

nona (Út, 2. 3. 2021 - 19:03)

Martínku, uzavři v sobě kapitolu Tony a nepřemýšlej co mělo nebo nemělo být. Už to nemá smysl, věci jsou jak jsou, Tony už se netrápí a ani nebojuje proti svým větrným mlýnům. A ty hlevně netrap sebe, Tony by to nechtěl, to vím na 100%.

Martin (Út, 2. 3. 2021 - 21:03)

Nepříjímám. Nemohu.

pro Martina (St, 3. 3. 2021 - 02:03)

Proč jsi Tonymu neřekl, že ho miluješ? Třeba by dneska žil, štastně s tebou, a na ty svoje inaktivistický aktivity by se vykašlat. Tak to teď pozdě bycha honit no...

Tina (Po, 1. 3. 2021 - 17:03)

Prosím tě, vždyť jemu nebylo pomoci a ani nebylo možné s ním vést rozumnou debatu. Obřezaným mužům říkal opižlanci a odborníkům na zákrok hraboši bodoví. Navíc chlastal a měl místo mozku z piva kostku. A kdokoliv mu odporoval, tak byl hned Zkoumal.

tak tak, (Út, 2. 3. 2021 - 17:03)

kdo s ním nesouhlasil tak byl označen za Zkoumala, a též za cirkumfetišistu a evangelikála, a kdo to měl udělaný tak byl prostě vopižlanec. A takhle stále dokola. A není divu že se za něj pořád někteří rádoby-vtipálci vydávají. A vůbec - existoval nějaký opravdový Zkoumal, nebo to byl pouhý Toníkovo vejmysl?

Zkoumal (Pá, 5. 3. 2021 - 09:03)

tak tak anonyme, ano pochopitelně Zkoumal existoval a stále existuje, a nebyl to Tonikův výmysl, nýbrž jeho strašák a pak i paranoia. Zkoumal vznikl jako odezva na neustálé výpady Gina a aby prozkoumal co nejvíce " vláken " kde se gin vyskytoval a pod jakými nicky působil a o co mu šlo. Jeho zápřah byl neuvěřitelný a kontroverzní, a zcela jasně ho postihl Touretteův syndrom, TS, GTS) je vrozené neuropsychiatrické onemocnění charakterizované pohybovými a zvukovými tiky. Syndrom se začíná projevovat během dětství nebo v období dospívání. Tiky jsou často doprovázeny změnou chování (ADHD, neovladatelná impulzivnost, obsedantně kompulzivní porucha), mimoto jeho zatížení na chlapečky a tahání kůžiček bylo patologické a vyústilo do neomalenych diskusí na gay seznamce , pochopitelně "nakluky" kde jen nemístně tlachal. Také si za to vysloužil nenávist a Zkoumali ohodnocení "multinick" což si vzal za své a začal to hodně používat. Zkoumal ho prostě vyzkoumal a napsal mu pravdu . Neměl sebereflexi a trpěl y syndromem absolutní jedničky, něco jako náš " súdruh" teď již Pánko Velkomomožný s příznačným Nickem Bureš. Ano samozřejmě si dělal legraci z karmy a pak ho ve finále dostihla...No a stále tu žije jeho duch a diskuse se celá rozpadla, a to byl jeho cíl. Už to bude rok...

Martin (Pá, 5. 3. 2021 - 09:03)

A proto na něj vzpomínáme. Mj. LIBORE poklona za tu pietu. Dost osobní vyznání.

Tony (Ne, 28. 2. 2021 - 22:02)

Jak pozemské je pomýlené. Proto poznání přichází s nicotou všeho jako vyšší uvědomění.

přesně (Čt, 25. 2. 2021 - 17:02)

tak. Tony vulgo Gin by měl mít pomník v podobě obřezaného p., a nebo pamětní desku sešitou z předkožek, a tam věnování od mistra Zkoumala (za kterého už byl označen kdekdo, ale nikdo neví proč) a všech evangelikálů, cirkumfetišistů a dalších podobných

Návštěvník (Po, 22. 2. 2021 - 22:02)

Ale zanechal tady nezapomenutou stopu. Někdo jiný odejde a neštěkne po něm ani pes. Čest jeho památce.

Reklama

Přidat komentář