Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

jindra (Čt, 6. 5. 2021 - 09:05)

Kristýno Kikino Kristy nemáš nic jiného na práci tak dojeď budu čekat.

Návštěvník (St, 3. 3. 2021 - 05:03)

Krystýno nemáš nic jiného na práci

Návštěvník (Po, 1. 3. 2021 - 14:03)

Děkuji za vyprávění Kikino. Hezky jsi se vykakala, hodně a hlavně ta první šiška byla asi dost povedená. Napadá mě jestli byly světlé nebo tmavé? Že to nebyl průjem jsem rád, ten mi takové povídání pak kazí, ale někdy to tak je a nedá se nic dělat. K tomu příteli, už jsi to tady na doktorce psala, že ho zajímá jen tvá malá potřeba. Dovolím si takový vlastní názor, který nemyslím nijak špatně proti tobě ani jemu, ale musím prostě kontaktovat, že to je hřích mít holku jako jsi ty a neceňovat to nebo jak to napsat, aby to nevyznělo jinak, než má, prostě nevyužívat té otevřenosti a výjimečnosti, která v tobě je. Mluvím z vlastní zkušenosti, roky takovou holku hledám a vím, jak strašně těžké až nereálné to je, čůrání není až takový problém, ale tohle je fakt vzácnost. Nemůžu říct, že neexistují, dokonce jsem pár let takovou měl a před rokem o ní bohužel přišel, mohla za to hlavně vzdálenost přes půl republiky, kdy ona chtěla prostě někoho blíž a tak si našla někoho u nich. Na jednu stranu jí přeji, že je teď asi šťastná a na druhou stranu jsem na sebe samozřejmě nasraný, že jsem si ji nedokázal udržet, protože fakt vím jak strašně výjimečná byla a je mi jasné, že ten kluk třeba bude lepší, ona bude šťastnější, ale z mého pohledu se nemůžu trochu ubránit pocitům, že si jí nezaslouží, protože tuhle hrozně vzácnou věc on na 100% nevyužije zůstane tak vniveč. Já sám z toho jsem i po tom roce špatný, často na ní myslím nebo se mi o ní zdá a ikdyž se snažím o nějakou náhradu, tak se mi to nedaří. Drtivá většina tohle odsuzuje a ikdyz najdeš nějakou výjimku, že by se o tom třeba aspoň trošku bavila a hodně se snaží, tak té ztracené to nesahá ani po kotníky, ale proč to nějak nedokáži určit. Omlouvám se za trochu osobnější zpověď, ke které jsem cítil potřebu po přečtení toho, jak jeho to nezajímá.

Iva (St, 3. 3. 2021 - 20:03)

Zdravím tě Navštěvníku a všechny diskutujíci taky,zaujaly mě tvé příspěvky a chci se zeptat,tedy nemusíš odpovědět pokud nechceš,je to tvé svobodne rozhodnutí,chci se zeptat jestli si před lety,tedy kolem r.2015 nepsal pod nickem Sochař na "kakání partnerky"?A pak ses vytratil stejně jako ostatní skalní diskuteři jako Honzík,Leviathan a jiní.Je škoda že ta diskuze už není takova jako kdysi byvavala.Jinak jsem ráda že ses opět vratil a můžeš přispívat svymi zažitky dál.A ještě jedna otazka,nemrkneš se občas na stranku hovno.sk a neměl bys zájem podělit se o svůj vytvor na te strance?Ale taky je to jen na tobě a je to tve svobodne rozhodnutí.Přeju tobě a všem ostatním krásny večer a pohodove kakání nebo pokakání.

Kikina (St, 3. 3. 2021 - 23:03)

Ahoj Ivko. Nejsi náhodou v soukromém kontaktu s Pavkolem? Že by jsi věděla co je s ním? Úplně zmizel. Že z doktorky to bych chápala protože kakáni partnerky je mrtvý a na diskuzi o čůraní na něj byli zbytečně hnusni ale všimla jsem si že nechodí ani na hovno.sk a to je divný protože tam byl prakticky denně. Pokud něco víš tak budu ráda za odpověď. Zdraví tě Kiki.

Návštěvník (St, 28. 7. 2021 - 07:07)

Krystýno nemáš nic jiného na práci

Jindra (Čt, 11. 3. 2021 - 14:03)

Kristýno dělej něco …

Iva (Čt, 4. 3. 2021 - 07:03)

Ahoj Kikuš.S Pavkolem si píšeme mailem.Naposledy mi psal 9.2.2021 a chystal se na PCR test,psala jsem mu aby mi dal vědět jak to dopadlo a jak se cítí a aby mi o průběhu nemoci napsal,ale od toho deváteho nic,žádna odpověď.Psal že to může být sezonní ryma,měl 38 teploty a silný suchy kašel,ale čich a chuť zatím měl,tak měl jistotu že to covid asi není.Ale to všechno se může projevit později,u každého jedince má ta zrůda jiny průběh,moje kolegyně,je jí 25 let to prodělala uplně lehce,kdyby ji její sestřenka se kterou o vánocích byla v kontaktu nedala vědět že je pozitívní tak ani o tom neví,ještě že se dala otestovat protože pak by nakazila nás všechny.O Pavlika mám obavy,kdyby byl uplně zdráv tak to snad lehce prodělá,jenže jemu to komplikuje epka,ale ráda věřím ve šťastne konce tak věřím že bude OK a že se vrátí.Krásny a pohodovy den tobě Kikuš,a všem ostatním taky.

Kikina (Čt, 4. 3. 2021 - 11:03)

Ok díky za informace. Snad to dobře dopadne. Já jsem dost možná kvůli tomu covid svinstvo přišla o svůj nejoblíbenější kontakt. Už víc jak čtyři měsíce nenapsal a určitě by to dopisování se mnou jenom tak ze dne na nic neskončil když jsme si psali takřka denně a tak se obávám nejhoršího. Hnusná doba asi se zase z toho všeho už brzy pokaknu :0)

Návštěvník (Čt, 11. 3. 2021 - 14:03)

kristýno nemáš nic na práci?

Iva (Čt, 11. 3. 2021 - 07:03)

Ahoj Kikuš a všichni ostatní.V utery mi psal Pavlik že je v nemocnici a že ještě dlouho bude.Nepsal konkretní diagnozu jestli to souvisí s covidem nebo něco jineho ale pokud se dostal ke psaní tak to jistě bude už lepe.Každopadně mu držím palce a přeju ten nejlepší ošetřujíci tím lekařů a sestřiček ať se z toho brzy dostane a vrátí se zpátky.Tobě Kikuš a všem ostatním krásny den a krásne a pohodove kakáníčko.

Amy (Ne, 28. 2. 2021 - 16:02)

Ahooj, rada bych se také přidala do diskuze, miluju pokakavani, líbí se mi to už dlouho. Ty vaše příběhy jsou boží, také jich pár mám a zrovna dnes se plánuji pokakat, už to držím 3 dny...

Terka (Ne, 28. 2. 2021 - 13:02)

Já se už chci dlouho schválně pokakat ale nakonec to neudělám a vykadim se do záchodu. Asi nejsem statečná.

Návštěvník (Ne, 28. 2. 2021 - 14:02)

Tobě se v minulosti žádná nehoda nestala, že nevíš jaký je to pocit?

Kikina (Ne, 28. 2. 2021 - 11:02)

Náhodou tady se to ještě v pohodě drží tématu. Na vedlejší diskuzi o čůraní jsem na to rezignovala. Mám jen jedny nervy. Já teď po obědě cítím že až se mi to slehne v bříšku tak budu asi dneska kakat. Né do kalhot to nejde protože jsme na chatě s přítelem ale mohla bych to udělat někde venku. Uvidíme.

Návštěvník (Ne, 28. 2. 2021 - 12:02)

Teď zareaguji i na tebe Kikino, ty nechodíš každý den?

Kikina (Ne, 28. 2. 2021 - 12:02)

No já jsem poměrně malá a drobná. I když dokazuje toho sníst docela dost. Podle mojí doktorky mám dobré spalování. Obvykle musím kakat obden někdy i ob dva dny jak to zrovna vyjde ale řekla bych že u holek na tom není nic divného že chodí kakat méně často než kluci aspoň takové mám zkušenosti. Půjdeme se s přítelem odpoledne projít do přírody tak pak když tak napíšu jestli jsem se někde vykakala a jak to probíhalo.

(Pá, 26. 2. 2021 - 15:02)

Já sem se posral dnes při přenosu ze sněmovny.

Kikina (Pá, 26. 2. 2021 - 15:02)

:0) to bych si musela vzít plenku abych něco takového mohla vůbec sledovat :0)

Návštěvník (Pá, 26. 2. 2021 - 15:02)

Myslím, že tahle odpověď lecos objasňuje, chtěla jsi upoutat na sebe pozornost toho kluka, když se věnoval jí a ne tobě, kdy jsi podle toho že o tom často mluvil věděla / doufala že tohle by jeho pozornost mohlo strhnout. Bylo na něm alespoň trochu znát nějaké potěšení třeba i s časovým odstupem nebo to byl pouhý šok a vlastně dodnes nevíš jestli byl nebo nebyl rád?

Reklama

Přidat komentář