Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Puluj (Út, 3. 11. 2020 - 10:11)

Proč ne? Oliver je již pán středního věku co sice fabuluje, ale myslím, že je neškodný stejně jako například Mike, jemuž věřím, že se ukojí u Kláry ,ale nejde dál. Pak tu je nějaký Kluk ,což je kapitola daleko významnější. Ten může být hraniční osobnost a mohl by i škodit. Matláka myslím netřeba komentovat, tady mám silný pocit, že to píše jako recesi mladá dívka a náramně se tím baví. Když neumí dát dohromady slovo, jak může mít text se správnými mezerami mezi slovy atd.

No, (Út, 3. 11. 2020 - 11:11)

ono je to tady všechno jen recese, však víš:))

Puluj (Út, 3. 11. 2020 - 11:11)

A jak jsi k tomuto názoru dospěla? Osobně se mne to dotýká, protože já nepíšu recesi a zcela se orientuju v psaní Kláry, což je pro lidi, kteří mne znají, dost neobvyklý úkaz. Nikde kromě tohoto plédu se diskuzí neúčastním, ale ten samotný příběh mne zajímá a zde se mohu zcela jistě mýlit v úsudku, ale toto podle mne recese není. Přijmeme fakt, že rodina Janouškových je skutečná nebo není a autor je Libor. Mne ale víc zajímá samotný obsah a jeho vyjádření. Nebuďme naivní a připusťme, že jméno a místo může být fikce ,aby nebyla odhalena skutečná rodina nebo autor, to přijímám a je to pochopitelné.

Lucka (Út, 3. 11. 2020 - 10:11)

Souhlas!

Návštěvník (Út, 3. 11. 2020 - 10:11)

S Matlákem souhlasím. Něco jiného je tak mluvit a něco jiného tak psát. Ostatní už nechám být.

Návštěvník (Út, 3. 11. 2020 - 22:11)

Přesně! Chtěl jsem to taky napsat, ale ty jsi mě předběhl. Znám kluka který se dost podobně vyjadřuje. Ale to neznamená, že tak taky píše.

Klára (Po, 2. 11. 2020 - 18:11)

Přijeli jsme domů. Vybalujeme a přeorientováváme se na Mimoň. Na domečku musíme zatopit a tak budeme spinkat tady u mamči. Ozvu se víc zítra. Počůraly jsme s Nikou hned tady na zahradě hezky pipinkama trávu a víc zase příště napíšu.

Šišmiš (Po, 2. 11. 2020 - 20:11)

A dnes to konečně přišlo Klárko? nebo když tam nebudete,tak to bude na poště.

Žaneta (Po, 2. 11. 2020 - 18:11)

Krásný večer a vzpomínka ode mne!

Holkočůr (Po, 2. 11. 2020 - 14:11)

Vivien,už jsi čůrala? Pochlub se jak to nejradši děláš a jak ti to jde. Mně se líbí koukat se nebo si alespoň tady číst jak holka čůrá.

Vivien (Po, 2. 11. 2020 - 15:11)

Čůrala jsem od rána třikrát. Vždycky mi to šlo hezky a všechno jsem vyčůrala. Bylo to na záchodě, někdy i to udělám venku,ale dneska ne.Kdybys na mně koukal já bych se styděla asi bych nečůrala a držela bych to nesvlečená až zmizíš. Vyčůrala bych se jen kdybych to nevydržela, ale kdybys nezmizel tak bych tě už nechtěla nikdy potkat.

Holkočůr (Po, 2. 11. 2020 - 16:11)

Škoda ,ale psát si o čůrání budeme ,jo ?

Vivien (Po, 2. 11. 2020 - 19:11)

Dobře, tak ano ,ale ne o každém, to by nešlo,ale když se mi bude třeba chtít hodně nebo venku nebo asi tak.

Andrea (Po, 2. 11. 2020 - 10:11)

Mně holky když se chce na záchod tak mám třeba opravdu pocit k nevydržení a musím,ale nejsem schopna se vyčůrat hned. Závidím vám jak tady popisujete ,že dáte kalhotky dolů a hned čůráte a hned prudce. Já mám z močáku do pipiny tak silný nucení, že bych se počůrala až je to dost nepříjemný, ale mně se to uvolní na bobku nebo na záchodě ikdyž se snažím i přesto pomalu a prostě nejprve čůrám mírně ikdybych se pocitově mohla pochat jak se mi chce a až postupně se mi udělá z pipiny větší proud moči a teprve se mi uleví. Je mi devatenáct, byla jsem u doktora a nezjistil žádnou nemoc, prý se to spraví cvičením a po porodu.Má to jednu výhodu, kdybych to nestihla doběhnout na záchod, tak se moc nepočůrám než tam dojdu. Už se mi to nedávno stalo,trochu jsem byla v náladě a pustila jsem to dřív,ale ikdyž jsem to nevydržela, pochcala jsem se jen mírně,protože to moc nešlo ikdyž jsem to už nedržela.

Návštěvník (Po, 2. 11. 2020 - 10:11)

Patrně budeš mít málo elastický svěrač a močovou trubici, která se ti při močení uvolňuje pomalu. Chce to cvikyn na pánevní dno nebo močit tak, že chvilku močíš, pak stoupnout, počkat a pustit znovu a zase za chvilku stoupnout a opakovat do až do samotného vykonání celé malé potřeby.

Andrea (Po, 2. 11. 2020 - 12:11)

Moc děkuji.

Matlák (Po, 2. 11. 2020 - 09:11)

Já moc vyteklýho mám jak vivivivinene a k larká čuriní měli moc já moc ho nich taky měl

Návštěvník (Po, 2. 11. 2020 - 07:11)

Co na to Zaneta

Klára (Po, 2. 11. 2020 - 07:11)

Včera jsme usnuli jako princezny hned,i Libor. Já se teď vzbudila, že půjdu na záchod čůrat, ale Libor chtěl se mnou,ale tam by nás mohla přistihnout Niki nebo mamča ale máme tady nahoře tu nádobu se stupicí na měření a tak jsem ji vytáhla a Libor mi ji pod pipinku chtěl držet, ale já potřebovala moc nutně, takže jsem začala čůrat maličko dřív a počůrala jsem trochu vedle,ale pak už to teklo jen dovnitř a udělala jsem 470 ml a bylo to opravdu hodně nutný, Libor se chtěl hned pipinkovat a prikryli jsme se v pelíšku a udělal se ,že nevydržel a jak byl v mé pipince a jen se víc přitiskl měla jsem okamžitě v sobě krásný tekutý nektar lásky na probuzení. Včera jsme se nepipinkovali,on byl asi trochu z té cesty v blbým počasí přetaženej a z té maminky smutnej,protože si dal hlavičku ke mně a mlčel v pelíšku a já ho hladila a on měl tichý slzičky a já pak taky a až jsme najednou spinkali. Dnes máme on line výuku a po obědě pojedeme na hrobeček tady zapálit svíčku a mamča by chtěla jet domů pak už dnes. Niki už vstala a čůrala a měla tam volno a tak hned stáhla kalhotky a už to šlo a slyšela jsem že to má taky hodně plný v pipince jak to uteklo do záchodu hodně,když jsem byla vedle v koupelně. Ťufík se z toho dostal a je už dobrej.

Žaneta (Po, 2. 11. 2020 - 08:11)

Vidíš jak to Libor hluboce prožívá, ale je moc hezký, že má u tebe takový pocit štěstí a jistoty, že může na vše reagovat spontánně. Tak si ještě hezky užijte dnešek na chaloupce. Ty jsi vyčůrala ráno skoro půl litru, já jsem to taky ze zvědavostí občas zkoumala a tak kolem 400 už bylo u mně dost na udržení nedivím se že jsi byla rychlejší než ti Libor dal pod tebe odměrku. Takový množství se dlouho nedá udržet. Ale Liborovi se to líbilo,když byl hned. Ale i to je důkaz maximální oddanosti a lásky.

Reklama

Přidat komentář