Reklama

Holky a nahota doma

Karel (St, 25. 11. 2020 - 10:11)

Heleno, a on ten tvůj kluk tvé stydké pysky ještě neviděl? Že se mu to stydíš říci. To je divné, ne? Jinak si myslím, že si nemusíš dělat obavy. Ještě jsem neslyšel, že by se kluk rozešel s holkou, kvůli tomu, jak vypadají její pysky. Myslím, že každý chlap je šťastný, když mezi ty pysky může strčit svého ptáka. Tak to neřeš.

Daniela (Ne, 22. 11. 2020 - 08:11)

Bylo to ještě za totáče. Bydleli jsme vedle sebe moje máma a Petrův otec byli sourozenci tak že my jsme byli bratranec a sestřenice. Bylo to o víkendu naší rodiče jeli na zájezd a bratranec šel k nám on měl 16 a já 18.Bylo to v červenci horko bylo jako na sahaře tak jsme se koupali už od rána v bazénu. Nahotu u nás ani teď neřešíme do bazénu jsme chodili nahatí i strýc a teta i my u nás doma tak že jsme s bratrancem se koupali taky nazí. Už tam jsem si všimla že má krásný penis a stojí mu jak kůl v plotě. I mi se mušlička vevnitř rosila ale nedala jsem nic znát to jsem ji měla ještě pěkně zarostlou jen sestříhanou . Večer jsme si dali ještě koupel a šli dovnitř. Oba jsme se osprchovali dali večeři a Petr přinesl kazetu s pornem ( Jozefína Mucenbacher) to byl tenkrát porno hit .Lehli na rozkládací gauč a oba jsme na to čuměli jak z jara. Až to skončilo tak jsme se otočili že půjdeme spát ale po chvilce cítím jak mi Petrova ruka jede po noze ,spala jsem jen v košilce bez kalhotek a zastavila se v chlupech na mušli otočila jsem se na záda a pokrčila nohu a roztáhla je v tom byl prst ve štěrbince kde už bylo klouzko od zhlédnutí porna a projel mi po poštěváčlku to jsem už nevydržela a chytla ho za penis. Otočili jsme se k sobě a skulili na moje záda a začali se líbat cítila jsem jak mi jeho penis masíruje poštěváčka v mezírce ale do pipiny jsem ho nepustila po chvilce jsem cítila že to na mě jde i on začel vzdychat a najednou jsme se oba naráz udělali. Až to odeznělo tak jsme se šli osprchovat ,byla jsem postříkaná od prsou až na chlupy na mušličce to byla snad decka semene co na mě vypustil, ale i já jsem nechala pod sebou vytečeného kundího moku pěkné kolo. Dali jsme si na gauč velkou osušku a dospali to v nahém obětí až do rána. Další den Jsme strávili skoro celý v bazénu a k večeru Petr donesl z domu krabičku kondomu a to teprve v noci začala jízda.První sex s kondomem to byla katastrofa protože se mu tam semeno nevešlo a mě ho po celém lulinovi .Pak už to bylo v pohodě prosouložili jsme celou noc . Ráno jsme vstali posnídali a důkladně uklidili převlíkli povlečení a šli se koupat a čekat na rodiče. Po tomto víkendu jsme se scházeli jen když byla možnost tak jednou týdně aby to rodiče nepoznali že spolu sexujeme. Jo byly to krásné léta před třiceti léty. Tedˇnám je před padesátkou ještě mě to baví ale už to není ono.

Darina (St, 18. 11. 2020 - 11:11)

Mám bratra 15 let a taky se mi svěřil jestli mu ukážu jak si má něco začít z holkou kde a jak ji chytnout ať není za blbečka. Vzala jsem ho do sprchy ,oba jsme si tam vlezli a už tam jsem mu ukázala prsa (č.2) přejela jsem mu po penisu přetáhla předkožku umyla ji a to už mu stál krásně tvrdý. Osušili se a šli si lehnout na pohovku do pokoje .Tam jsem ukázala na roztažené pipině kde jsou pysky a kde a co je poštěváček a dala mu na něj sáhnout i jeho prstem jsem si zajela do pipiny ať ví že když bude chtít mít sex že musí být mokrá. Teď jsem mu chytla penis a začala mu ho kouřit a honit za chvilku začal vzdychat a celou mě postříkal několika vydatnými střiky na prsa ruce i nohy jsem měla od semene. Tak asi to vypadá když už jsi z holkou a chcete si užít . Ale pozor před sexem si nasaď kondom to určitě víš co je , penis na to máš dostačujíci . Ale na to po několika setkáních přijdeš sám. Mi je 19 tak myslím že má brácha dobrou učitelku ale jen jednorázovou víc už nic nebude,

Návštěvník (So, 14. 11. 2020 - 03:11)

ve svém domě a na svém pozemku nech si dělá každý co chce pokud to nepřekračuje limity .

Marcela (So, 14. 11. 2020 - 01:11)

V létě jsem byla o víkendu z bráchou doma sama rodiče byli na chalupě. Bylo vedro a my ve dvanáctém patře 36 stupňů. Tak jsme se chodili co dvě hoďky sprchovat vlažnou vodou. Nahotu u nás neřešíme tak jsme byli oba nazí. Když jsem se sprchovala tak brácha přišel za mnou do sprchovacího koutu a v koutku oka jsem viděla že si projíždí penis otočila jsem se zády dala nohu na takový rantlík a stříhala si nehty na noze a on pomaličku mi po noze jel s nim až mi zajel na pipinu tam jsem mu ho chytla do ruky a za koule až zasyčel bolestí a se slovy jestli něco chceš tak ni to řekni ale tak ne a pustila jsem ho vyšel ven utřel se a odešel na pohovku do pokoje .Já jsem se dostříhala nehty a přišla za ním .penis mu ještě stál. Sedla jsem vedl něho a povídám mu co chtěl zkusit,a on jenom přejet žaludem po pipině jaké to je. Tak pojď seli jsme si proti sobě na pohovce dali pod sebe ručník oba jsme roztáhli nohy a přisunuli se k sobě až byl penisem mi na pipině chytla jsem mu ho a krásným skoro fialovým žaludem jsem si jezdila mezi pysky a přes poštěváčka netrvalo dlouho a několika dlouhými stříkanci mi zalil celou pipinu ale i já se udělala. Chvilku jsme byli ještě na pohovce a už jsem cítila že mi semeno teče po pipině tak jsem se šla sprchnout brácha taky za chvílku dorazil a říká ségra to bylo jak v pornu umyl se a šel si lehnout. Pak mi už dal pokoj . Podotýkám že mi bylo 18 a mu 16 let.

Fatima (Čt, 12. 11. 2020 - 14:11)

Jsem jižanka a tím pádem snědý tip. Mám silný pigment a tím pádem i husté černé chlupy na buchtičce holit se nemůžu protože mi naskáčou pupínky. Seznámila jsem se s klukem a po několika setkáních došlo i na sex ,měla jsem obavy ze se mu nebude líbit moje černé chlupy a i snědé pysky moji pipiny ale opak byl pravdou byl s toho úplně v transu .Pořád mi ji hladil ,líbal. lízal až jsem byla mokrá a udělala se a to ještě ho ani nesmočil. Až jsem se vzpamatovala tak už jsme si to dali tak jak to má být. Děkuji Petře.

Tonda (Čt, 12. 11. 2020 - 17:11)

A kolik ti je?

Veronika (Po, 2. 11. 2020 - 14:11)

Mi je 16 a brachovi 17 máme spolu perfektní vztah. Nahotu jsme nikdy neřešili ani i teď když se třeba potkáme v koupelně nazí tak on mi třeba prohrábne beranici a já mu potáhnu za penis jen tak ze srandy .Rodiče byli na chatě tak brácha si přivedl svou holku k nám že tu zůstane na noc. Večer jsme se všichni osprchoval povečeřeli dali vínko a sedl jsme si na zem ke krbu že si zahrajeme flašku. Tak nejprve tak decentně ale já jsem přitvrdila a svlíkla jsem bráchovou přítelkyni ukolem ať si sundá tričko a nelenila .vypadly na nás krásné prsíčka č.2 Tak jsme pokračovali až jsme byli všichni nazí .Ale bratr to vyřešil. Vzal svou milou posadili na gauč .já si sedla vedle ní a začali jsme se spolu mazlit až došlo na 69ku ve chvilce jsem se udělala a brácha zase udělal ji i sebe ale to já jsem už byla ve sprše. Za chvilku přišli i oni se osprchovat a šli jsme všichni společně spát. Ráno jsme se ještě společně pomazlili udělali si dobře ,ale k incestu nedošlo to by bracha ani já nedovolil i kdyby byl chtíč sebevětší .

Lukáš (Ne, 18. 10. 2020 - 17:10)

Takže nashledanou.

Steve (St, 4. 11. 2020 - 00:11)

Neurážej se zbytečně ... a klidně tu bud' pokud nebudeš psát mimo.

Lukáš (Ne, 18. 10. 2020 - 17:10)

Proč?Původní účel těchto stránek snad byl že se tady lidi svěřují se svými zdravotními problémy.Z Bohnic pustili toho,kdo tady založil ty témata.Kluci a nahota doma,Holky a nahota ,Kdy jste se naposledy pokadili,počůrali,erekce v sauně a na nudapláži.To je hrozný a furt na jedno téma.Neznalého návštěvníka může trefit šlak.Akorát tak ví kam nemá chodit.No až budu mít nějaký zdravotní problém,tak se určitě nebudu obracet na nějakého ,,Návštěvníka"na internetu.To je pokrok-uz si můžeme povídat o ptákovinach i na internetu.

Lukáš (Po, 12. 10. 2020 - 15:10)

Nemáme si tady vyměňovat zkušenosti se zdravotními problémy?

Návštěvník (Po, 12. 10. 2020 - 15:10)

V Bohnicích opět dávali propustky??

Maja (Út, 6. 10. 2020 - 14:10)

Tak mu to vrat,az bude spat tak ho odkryj a zabrkej mu na pipika a potom ho vyfot,bude cumet blbecek.

Milena (Út, 6. 10. 2020 - 11:10)

Mám 17, brácha 14. Nikdy jsme se s bráchou jeden před druhým nestyděli, viděli jsme jeden druhého nahého mnohokrát. Já jsem zvyklá spát jenom v krátké volné noční košilce – nesnáším pyžamo. Ta se mi v noci někdy vyhrnula, takže ráno jsem byla s holým zadkem nebo i pipinou. Nebo mi taky bylo vidět prso, když mi spadlo ramínko. Nepřipisovala jsem tomu důležitost, až když jsem se před pár měsíci náhodou dozvěděla, že bratr mě v spánku fotí a fotky ukazuje spolužákům a kamarádům. Ty mě viděli nahou vícekrát než můj kluk. Bratrovi jsem vynadala a dostal i pár facek, no nebyla jsem si jistá, že v tom nebude pokračovat. Tak kvůli tomu úchylovi teď spím v legínách nebo neprůhledných punčocháčích.

Pepa (Ne, 1. 11. 2020 - 14:11)

Tak tohle bych sestře nikdy neudělal. Jsme před sebou nazí běžně, ale tajně ji fotit, takový hajzl nejsem, ani když mě naštve.

Sabina (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Je mi 17 a od mala spím nahá. Bráchovi je 15 a taky spí nahý máme každý svůj pokoj ale normálně se stýkáme i nazí a vůbec to neřešíme ani rodiče .Občas se stane že se setkáme s bratrem v koupelně oba nazi ale je to už zvyk. I když bráchovi stojí tak se to snažím přehlížet moc to sice nejde ale udržím chtíče na uzdě.

Petule (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Já mám 14 brácha 13 máme společný pokoj a to co mu tam za poslední rok vyrostlo nechápu. A to mu začal. Občas ho provokuji a to mu pak stojí ještě víc. Jinak spíme nazí. A vy se nějak prohlížíte? Provokujete

Petule (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Já mám 14 brácha 13 máme společný pokoj a to co mu tam za poslední rok vyrostlo nechápu. A to mu začal. Občas ho provokuji a to mu pak stojí ještě víc. Jinak spíme nazí. A vy se nějak prohlížíte? Provokujete

Maja (Po, 5. 10. 2020 - 12:10)

Ja spim naha a libi se mi kdyz tata me jde vzbudit tak jsem odkopana a je videt jek by chtel ale nemuze,asi se boji.

Reklama

Přidat komentář