Reklama

Holky a nahota doma

Návštěvník (So, 14. 11. 2020 - 03:11)

ve svém domě a na svém pozemku nech si dělá každý co chce pokud to nepřekračuje limity .

Marcela (So, 14. 11. 2020 - 01:11)

V létě jsem byla o víkendu z bráchou doma sama rodiče byli na chalupě. Bylo vedro a my ve dvanáctém patře 36 stupňů. Tak jsme se chodili co dvě hoďky sprchovat vlažnou vodou. Nahotu u nás neřešíme tak jsme byli oba nazí. Když jsem se sprchovala tak brácha přišel za mnou do sprchovacího koutu a v koutku oka jsem viděla že si projíždí penis otočila jsem se zády dala nohu na takový rantlík a stříhala si nehty na noze a on pomaličku mi po noze jel s nim až mi zajel na pipinu tam jsem mu ho chytla do ruky a za koule až zasyčel bolestí a se slovy jestli něco chceš tak ni to řekni ale tak ne a pustila jsem ho vyšel ven utřel se a odešel na pohovku do pokoje .Já jsem se dostříhala nehty a přišla za ním .penis mu ještě stál. Sedla jsem vedl něho a povídám mu co chtěl zkusit,a on jenom přejet žaludem po pipině jaké to je. Tak pojď seli jsme si proti sobě na pohovce dali pod sebe ručník oba jsme roztáhli nohy a přisunuli se k sobě až byl penisem mi na pipině chytla jsem mu ho a krásným skoro fialovým žaludem jsem si jezdila mezi pysky a přes poštěváčka netrvalo dlouho a několika dlouhými stříkanci mi zalil celou pipinu ale i já se udělala. Chvilku jsme byli ještě na pohovce a už jsem cítila že mi semeno teče po pipině tak jsem se šla sprchnout brácha taky za chvílku dorazil a říká ségra to bylo jak v pornu umyl se a šel si lehnout. Pak mi už dal pokoj . Podotýkám že mi bylo 18 a mu 16 let.

Fatima (Čt, 12. 11. 2020 - 14:11)

Jsem jižanka a tím pádem snědý tip. Mám silný pigment a tím pádem i husté černé chlupy na buchtičce holit se nemůžu protože mi naskáčou pupínky. Seznámila jsem se s klukem a po několika setkáních došlo i na sex ,měla jsem obavy ze se mu nebude líbit moje černé chlupy a i snědé pysky moji pipiny ale opak byl pravdou byl s toho úplně v transu .Pořád mi ji hladil ,líbal. lízal až jsem byla mokrá a udělala se a to ještě ho ani nesmočil. Až jsem se vzpamatovala tak už jsme si to dali tak jak to má být. Děkuji Petře.

Tonda (Čt, 12. 11. 2020 - 17:11)

A kolik ti je?

Veronika (Po, 2. 11. 2020 - 14:11)

Mi je 16 a brachovi 17 máme spolu perfektní vztah. Nahotu jsme nikdy neřešili ani i teď když se třeba potkáme v koupelně nazí tak on mi třeba prohrábne beranici a já mu potáhnu za penis jen tak ze srandy .Rodiče byli na chatě tak brácha si přivedl svou holku k nám že tu zůstane na noc. Večer jsme se všichni osprchoval povečeřeli dali vínko a sedl jsme si na zem ke krbu že si zahrajeme flašku. Tak nejprve tak decentně ale já jsem přitvrdila a svlíkla jsem bráchovou přítelkyni ukolem ať si sundá tričko a nelenila .vypadly na nás krásné prsíčka č.2 Tak jsme pokračovali až jsme byli všichni nazí .Ale bratr to vyřešil. Vzal svou milou posadili na gauč .já si sedla vedle ní a začali jsme se spolu mazlit až došlo na 69ku ve chvilce jsem se udělala a brácha zase udělal ji i sebe ale to já jsem už byla ve sprše. Za chvilku přišli i oni se osprchovat a šli jsme všichni společně spát. Ráno jsme se ještě společně pomazlili udělali si dobře ,ale k incestu nedošlo to by bracha ani já nedovolil i kdyby byl chtíč sebevětší .

Lukáš (Ne, 18. 10. 2020 - 17:10)

Takže nashledanou.

Steve (St, 4. 11. 2020 - 00:11)

Neurážej se zbytečně ... a klidně tu bud' pokud nebudeš psát mimo.

Lukáš (Ne, 18. 10. 2020 - 17:10)

Proč?Původní účel těchto stránek snad byl že se tady lidi svěřují se svými zdravotními problémy.Z Bohnic pustili toho,kdo tady založil ty témata.Kluci a nahota doma,Holky a nahota ,Kdy jste se naposledy pokadili,počůrali,erekce v sauně a na nudapláži.To je hrozný a furt na jedno téma.Neznalého návštěvníka může trefit šlak.Akorát tak ví kam nemá chodit.No až budu mít nějaký zdravotní problém,tak se určitě nebudu obracet na nějakého ,,Návštěvníka"na internetu.To je pokrok-uz si můžeme povídat o ptákovinach i na internetu.

Lukáš (Po, 12. 10. 2020 - 15:10)

Nemáme si tady vyměňovat zkušenosti se zdravotními problémy?

Návštěvník (Po, 12. 10. 2020 - 15:10)

V Bohnicích opět dávali propustky??

Maja (Út, 6. 10. 2020 - 14:10)

Tak mu to vrat,az bude spat tak ho odkryj a zabrkej mu na pipika a potom ho vyfot,bude cumet blbecek.

Milena (Út, 6. 10. 2020 - 11:10)

Mám 17, brácha 14. Nikdy jsme se s bráchou jeden před druhým nestyděli, viděli jsme jeden druhého nahého mnohokrát. Já jsem zvyklá spát jenom v krátké volné noční košilce – nesnáším pyžamo. Ta se mi v noci někdy vyhrnula, takže ráno jsem byla s holým zadkem nebo i pipinou. Nebo mi taky bylo vidět prso, když mi spadlo ramínko. Nepřipisovala jsem tomu důležitost, až když jsem se před pár měsíci náhodou dozvěděla, že bratr mě v spánku fotí a fotky ukazuje spolužákům a kamarádům. Ty mě viděli nahou vícekrát než můj kluk. Bratrovi jsem vynadala a dostal i pár facek, no nebyla jsem si jistá, že v tom nebude pokračovat. Tak kvůli tomu úchylovi teď spím v legínách nebo neprůhledných punčocháčích.

Pepa (Ne, 1. 11. 2020 - 14:11)

Tak tohle bych sestře nikdy neudělal. Jsme před sebou nazí běžně, ale tajně ji fotit, takový hajzl nejsem, ani když mě naštve.

Sabina (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Je mi 17 a od mala spím nahá. Bráchovi je 15 a taky spí nahý máme každý svůj pokoj ale normálně se stýkáme i nazí a vůbec to neřešíme ani rodiče .Občas se stane že se setkáme s bratrem v koupelně oba nazi ale je to už zvyk. I když bráchovi stojí tak se to snažím přehlížet moc to sice nejde ale udržím chtíče na uzdě.

Petule (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Já mám 14 brácha 13 máme společný pokoj a to co mu tam za poslední rok vyrostlo nechápu. A to mu začal. Občas ho provokuji a to mu pak stojí ještě víc. Jinak spíme nazí. A vy se nějak prohlížíte? Provokujete

Petule (Po, 5. 10. 2020 - 14:10)

Já mám 14 brácha 13 máme společný pokoj a to co mu tam za poslední rok vyrostlo nechápu. A to mu začal. Občas ho provokuji a to mu pak stojí ještě víc. Jinak spíme nazí. A vy se nějak prohlížíte? Provokujete

Maja (Po, 5. 10. 2020 - 12:10)

Ja spim naha a libi se mi kdyz tata me jde vzbudit tak jsem odkopana a je videt jek by chtel ale nemuze,asi se boji.

mařena žumpalíková (Ne, 4. 10. 2020 - 20:10)

Spím nabalená jako pumpa v zimě, na nohou mám vaťáky a fusekle, na těle tričko a svetr z anglické vlny, kulicha nebo beranici, na rukou prstové rukavice, někdy i šálu, a je mi dobře. Spinkám dobře nikdo mě neruší, ani popeláři ráno, chrápu do devíti a seru na svět. Od malinka mne studí nohy, záda, zebe krk, někdy si dělám u postele krb, zapálím dřevo a ohřívám si záda.
mně záda a stehna, proto se pořádně obléknu a je to pohodě!

mařena žumpalíková (Ne, 4. 10. 2020 - 20:10)

Spím nabalená jako pumpa v zimě, na nohou mám vaťáky a fusekle, na těle tričko a svetr z anglické vlny, kulicha nebo beranici, na rukou prstové rukavice, někdy i šálu, a je mi dobře. Spinkám dobře nikdo mě neruší, ani popeláři ráno, chrápu do devíti a seru na svět. Od malinka mne studí nohy, záda, zebe krk, někdy si dělám u postele krb, zapálím dřevo a ohřívám si záda.
mně záda a stehna, proto se pořádně obléknu a je to pohodě!

Lucie (Ne, 4. 10. 2020 - 15:10)

V dětství jsme měli s bráchou společný pokoj. On je o tři roky starší než já. Takže už od úplného dětství jsme se měli možnost vidět nazí a mě už jako hodně malou zajímalo co má mezi nohama a jako asi každé děti jsme si to ukazovali, ale nevěděli k čemu to máme. Vím, že bráchovi občas i stál, ale měli jsme z toho jako děti spíš srandu. Když jsme byli starší, tak nás to zajímalo ještě více a občas chtěl brácha abych se svlékla a ukázala mu jí a já na oplátku zase jeho. Samozřejmě že probíhalo hraní si na doktora a vyšetření hlavně našich pohlaví.

Reklama

Přidat komentář